Chestionar feedback fiv 8 kaali institute budapesta

1,607 views
1,606 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,607
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
853
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Chestionar feedback fiv 8 kaali institute budapesta

  1. 1. 1 Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient (partenera): 30 – 35 ani. Detaliu: 35 ani eu, sotul 34 ani.2. Domiciliu: România.3. Tip infertilitate:a. Infertilitate primară.b. Infertilitate masculină.4. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe (natural și cu asistență medicală, dacă e cazul) Peste 5 ani. Detaliu: 10 ani.5. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Fertilizare in vitro; Detaliu: Număr tentative 1.6. Tabloul investigațiilor clinice (analize și intervenții) pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră) Investigații partener Anticorpi antispermatici (ambii parteneri) Investigații imagistice Consult și investigații genetice1 Acest formular este proprietatea Asociatiei SOS Infertilitatea. Utilizarea sau reproducerea sa nu este permisa decat cu acordul scris al conducerii asociatiei.
  2. 2. 7. Diagnostic privind cauzele infertilității Anomalii ale lichidului seminal;B. Dateprivind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: IVF Pregnancy Center Budapest (Kaali Institute)2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În străinătate; Detaliu privind țara: Ungaria.3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: 2010.4. Vă rugăm să precizați care au fost sursele de informare la care ați apelat în vederea optării pentru procedura FIV, medic și clinică (vă rugăm să bifați toate sursele aplicabile): Internet; Forumuri dedicate problemei infertilității;5. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: Dr. Peter Kovacs.6. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Un medic cu care nu ați mai colaborat în trecut, ales în urma unor recomandări;Detaliu: Perioada în care am colaborat anterior cu medicul este de 3 luni, numai pe perioadaprotocolului FIV.7. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: Nu cunosc numele embriologului.8. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. biolog, androlog, specialist ecografie monitorizare, psiholog etc.): Nu au fost consultate alte cadre medicale.9. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;10. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);11. Embriotransferul a avut loc: După un ciclu cu stimularea ovulației;12. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Între 5 – 10 ovocite. Detaliu număr ovocite prelevate: 7.
  3. 3. 13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 2/3 de la puncție: Sub 3 embrioni. Detaliu număr embrioni de ziua 3, inclusiv detalii calitate: 2.14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție): N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Doi.16. Rezultatul primului test beta HCG: Pozitiv (peste 5).17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? Da.18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? Da.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră, respectiv de felul în care acesta a ținut cont de impactul emoțional al parcurgerii acestei proceduri? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: O colaborare foarte buna cu dr. Kovacs. Ne-am inteles foarte bine de la prima intalnire.2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Foarte multumita. Un medic, care raspunde tuturor intrebarilor, indiferent ca sunt fata in fata in cadrul unei intalniri, sau pe e-mail, indiferent ca este la clinica sau in concediu.3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care v-au fost explicate potențialele efecte adverse ale tratamentelor prescrise în cadrul procedurii (inclusiv riscul de hiperstimulare) și de felul în care materializarea acestora a fost monitorizată pentru a vă asigura siguranța ca pacient?
  4. 4. Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Mi s-a explicat in detaliu, orice efect advers al medicamentelor.4. Vi s-a explicat și/sau ați discutat cu medicul dumneavoastră riscul de sarcină multiplă implicat de procedură? Da.5. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Nu a fost necesar sa-mi fac programare cu foarte mult timp inainte; maxim 4 saptamani, pentru prima intalnire, apoi totul a mers conform programarii, fara un minut de intarziere.6. Cît de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a reținut cazul dumneavoastră și a adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Nu am raspuns foarte bine la tratamentul cu Menopur, de aceea pe perioada stimularii, mi s-a mai adaugat la tratament si Gonal F.7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii (sau a argumentat punctele de vedere opuse) și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: In cadrul primei intalniri, mi s-au expus variantele: putem face cateva IA (stimulare hormonala pentru imbunatatirea calitatii spermei), sau trecem direct la FIV. Avand in vedere spermograma foarte proasta a sotului, am decis impreuna cu medicul sa facem FIV.
  5. 5. 8. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: In momentul in care am aflat rezultatul la beta HCG, i-am trimis un e-mail in care ii comunicam ca rezultatul este pozitiv, fapt care l-a bucurat foarte tare. Mi-a urat sarcina usoara si ca P.S., sa nu uit sa trimit poze cu „minunea”.9. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:N/AÎngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat?- Comentarii: Nu am comunicat cu embriologul. Totul s-a derulat prin intermediul dr. Kovacs.11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de îndrumarea unui psiholog;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? N/A.13. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Foarte mulțumit(ă); Comentarii:
  6. 6. Toata lumea era foarte draguta, vorbeau frumos, chiar daca vorbeau numai in limba maghiara. Numai anestezistul vorbea lb. engleza, care si-a cerul scuze de nu stiu cate ori ca m-a „ciupit” un picut, pentru ca nu-mi gasea vena.Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii14. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată: Monitorizarea a fost realizată cu precădere de către specialistul în infertilitate;15. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie? N/A.16. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: Foarte mulțumit(ă);Aspecte administrative17. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici: Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Nu am avut probleme cu personalul administrativ. Programarile le-am facut direct cu dr. Kovacs. Cu restul personalului am intrat in contact in momentul cand m-am prezentat la clinica pentru programare. Foarte amabili si politicosi.18. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă servicii suficiente pentru majoritatea pacienților interesați de FIV;19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Comentarii: Nu am beneficat de materiale Nu am avut nevoie de astfel de materiale, deoareceinformative tipărite. explicatiile medicului mi-au fost suficiente.
  7. 7. 20. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Foarte mulțumit(ă);Costul procedurii21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Mi s-au comunicat de la primul e-mail, toate detaliile privind costurile.22. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Ieftină (în raport cu alte alternative disponibile pe piață);Comentarii:Avand in vedere suma de 1500 EUR, eu cred ca este cea mai ieftina de pe piata.Total costuri suportate de către cuplu (aproximare): 2550 EURDetalii:Cost total procedură (aproximare): 1500 EURCost total medicație (aproximare): 700 EURCost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): 250 EURCosturi auxiliare (aproximare): 100 EURProcedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? N/A.Impresie generală și recomandări:23. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da; Comentarii:
  8. 8. Am si recomandat-o catorva persoane aflate in aceeasi situatie. O fata draga mie isi tine acum bebelusul in brate.24. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da;25. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Foarte mulțumit(ă);26. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Categoric da;27. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante:N/A.

×