Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Chestionar feedback fiv 2 gynatal timisoara

1,012 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Chestionar feedback fiv 2 gynatal timisoara

  1. 1. Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient (partenera): 30 – 35 ani. Detaliu: 30 ani.2. Domiciliu: România.3. Tip infertilitate:a. Infertilitate primară.b. Infertilitate masculină.4. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe (natural și cu asistență medicală, dacă e cazul) Între 1 – 2 ani.5. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Inseminare artificială; Detaliu: Număr tentative 1. Fertilizare in vitro; Detaliu: Număr tentative 1.6. Tabloul investigațiilor clinice (analize și intervenții) pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră) Investigații partener Investigații imagistice Detaliu: sonohisterografie. Consult și investigații genetice
  2. 2. 7. Diagnostic privind cauzele infertilității Anomalii ale lichidului seminal;Detaliu diagnostic parteneră: -Detaliu diagnostic partener: OligospermieB. Dateprivind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: Gynatal Timisoara.2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În România;3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: 2012.4. Vă rugăm să precizați care au fost sursele de informare la care ați apelat în vederea optării pentru procedura FIV, medic și clinică (vă rugăm să bifați toate sursele aplicabile): Un medic; Rude sau prieteni din cercul apropiat; Internet; Forumuri dedicateproblemei infertilității;5. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: Dr. Cezara Muresan6. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Un medic cu care nu ați mai colaborat în trecut, ales în urma unor recomandări;Detaliu: Perioada în care am colaborat anterior cu medicul este de 14 luni.7. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: Dr. Delia Hutanu.8. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. biolog, androlog, specialist ecografie monitorizare, psiholog etc.): psiholog Adina Berar.9. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;10. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);11. Embriotransferul a avut loc: După un ciclu cu stimularea ovulației;
  3. 3. 12. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Între 11 – 15 ovocite. Detaliu număr ovocite prelevate: 14.13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 2/3 de la puncție: Între 4 – 8 embrioni. Detaliu număr embrioni de ziua 3, inclusiv detalii calitate: 6 A, 1 B .14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție): N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Trei.16. Rezultatul primului test beta HCG: Negativ.17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? N/A.18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? N/A.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră, respectiv de felul în care acesta a ținut cont de impactul emoțional al parcurgerii acestei proceduri? Comentarii: Mulțumit(ă); Am vizitat 2 clinici din Ungaria, insa nu am avut parte de aceeasi empatie.2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Comentarii: Mulțumit(ă); Am primit raspuns la toate intrebarile, d-na dr. ne-a raspuns cu rabdare si calm, niciodata expeditiv, si nu am simtit ca ar fi vreodata deranjata de intrebarile noastre (asa cum am simtit la alte clinici).
  4. 4. 3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care v-au fost explicate potențialele efecte adverse ale tratamentelor prescrise în cadrul procedurii (inclusiv riscul de hiperstimulare) și de felul în care materializarea acestora a fost monitorizată pentru a vă asigura siguranța ca pacient? Comentarii: Mulțumit(ă); D-na dr. a fost foarte atenta sa nu risc o hiperstimulare, insa nu am discutat despre efectele adverse ale tratamentelor prescrise.4. Vi s-a explicat și/sau ați discutat cu medicul dumneavoastră riscul de sarcină multiplă implicat de procedură? Nu.5. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Ireprosabil! D-na dr. mi-a repetat dupa fiecare intrevedere ca o pot contacta oricand pe telefonul mobil, iar cand s-a intamplat sa nu-mi poata raspunde, mi-a trimis mesaj sau m-a resunat. Inclusiv sambata seara mi-a trimis mesaj cu ora la care urma sa merg la ecografie a 2-a zi (duminica), chiar inainte sa apuc sa o sun eu pentru a-mi comunica ora.6. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a reținut cazul dumneavoastră și a adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: In cadrul primei proceduri mi s-a facut o stimulare prea usoara, insa tratamentul a fost adaptat la a 2-a procedura, pentru a obtine rezultate mai bune.7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii (sau a argumentat punctele de vedere opuse) și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Mulțumit(ă);8. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec?
  5. 5. Mulțumit(ă);9. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:Chiar daca rezultatul nu a fost cel scontat, nu am ce sa ii reprosez d-nei dr. Niciodata nu am plecatla fel de multumiti dintr-un alt cabinet medical, dupa consultatie si discutia cu medicul.Îngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat? Comentarii: Mulțumit(ă); Am primit foarte multe informatii, la orice intrebare am avut. Plina de viata, vesela, foarte comunicativa in cadrul clinicii, insa uneori sarcastica si rece la telefon.11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Da, însă implicarea psihologului a fost limitată la o singură ședință formală de evaluare;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? Comentarii: Neutru (ă); Am avut o singura intrevedere, inainte de prima procedura.13. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Foarte mulțumit(ă);Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii14. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată: Monitorizarea a fost realizată cu precădere de către specialistul în infertilitate;15. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie?
  6. 6. Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Niciodata nu am asteptat mai mult de 10-15 min. peste ora programarii, iar in timpul consultatiei nu am simtit ca am fi presati de timp. Punctia a avut loc duminica, insa tot personalul a fost foarte amabil.16. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: N/A (clinica nu are laborator propriu sau nu ați apelat la serviciile acestuia).Aspecte administrative17. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici: Foarte mulțumit(ă);18. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă servicii suficiente pentru majoritatea pacienților interesați de FIV;19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Nu am beneficat de materiale informative tipărite.20. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Mulțumit(ă);Costul procedurii21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Mulțumit(ă);22. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Ieftină (în raport cu alte alternative disponibile pe piață);Comentarii:
  7. 7. Costul procedurii a fost de 1.500 EUR, probabil cel mai mic pret practicat de o clinica RUAM.Total costuri suportate de către cuplu (aproximare): 3.300 EURDetalii:Cost total procedură (aproximare): 1.500 EURCost total medicație (aproximare): 700 EUR.Cost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): 300 EUR.Costuri auxiliare (aproximare): 800 EUR (inclusiv costul combustibilului pentru deplasariinterjudetene).Procedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? Nu.Impresie generală și recomandări:23. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Probabil ca da;24. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Probabil ca da;25. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Mulțumit(ă);26. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Probabil ca da;27. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante:

×