Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Chestionar feedback fiv 7 panait sarbu_chestionar testare_3 fiv

1,239 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Chestionar feedback fiv 7 panait sarbu_chestionar testare_3 fiv

  1. 1. Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient: 30 – 35 ani. Detaliu: 33 ani.2. Vârstă partener: 30 – 35 ani. Detaliu: 30 ani.3. Domiciliu: România.4. Tip infertilitate:a. Infertilitate primară.b. Infertilitate feminină.5. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe natural Mai mică de 1 an. Detaliu: 8 luni.6. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe cu asistență medicală Mai mică de 1 an.Detaliu: 5 luni.7. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Fertilizare in vitro; Detaliu: Număr tentative 10.8. Tabloul investigațiilor clinice pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră)Detaliu: in prezent AMH subunitar Investigații partener
  2. 2. Detaliu: spermogramă Investigații specifice trombofilii/coagulare Investigații imagisticeDetaliu: HSG, histeroscopie, laparoscopie exploratorie9. Diagnostic privind cauzele infertilității Infertilitate tubară; Endometrioză; Rezerva ovariana redusa;Detaliu diagnostic parteneră: initial trompe nepermeabile si endometrioza; in prezent endometriozasi rezerva ovariana scazutaDetaliu diagnostic partener: -B. Dateprivind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: Spitalul clinic de Obstetrica si Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În România;3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: mai multe proceduri in perioada 2006 - 2012.4. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: 1. Dr. Bogdan Marinescu; 2. Dr. Diana Cocei; 3. Dr. Veliscu Andreea5. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Un medic cu care nu ați mai colaborat în trecut, ales în urma unor recomandări;Detaliu: Perioada în care am colaborat anterior cu medicul este de: 1. 4 luni; 2. 6 luni; 3. 7 luni.6. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: Dr. Diana Cocei, Dr. Marilena Baluta7. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. genetician, biolog, specialist ecografie monitorizare, psiholog): -8. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;9. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);10. Embriotransferul a avut loc:
  3. 3. După un ciclu cu stimularea ovulației;11. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Sub 5 ovocite, respectiv Între 5 – 10 ovocite, in functie de procedura.12. Numărul ovocitelor fecundate (zigoților obținuți) la 24 h de la puncție: Sub 3 zigoți in toate procedurile (in unele cazuri, inclusiv nici unul).13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 3 de la puncție: Sub 3 embrioni respectiv Între 4 – 8 embrioni, in functie de procedura.Detaliu număr embrioni de ziua 3, inclusiv detalii calitate: cel mai mult s-au obtinut 4 embrioni,calitati A8, B8 si B6.14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție): N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Trei.16. Rezultatul primului test beta HCG: Pozitiv (peste 5) in cazul uneia dintre proceduri, respectiv Negativ in cazul celorlalte.17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? Nu, implantarea nu a condus la o sarcină viabilă. Detaliu: sarcina extrauterina18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? N/A.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră? Comentarii: Multumit(a); - Dr. Veliscu Dr. Marinescu nu era prea atent la evolutia ovocitelor si Nemulțumit(ă); - Dr. Marinescu multi foliculi s-au spart inainte de procedura FIV. Dr. Veliscu e foarte atenta, imi monitorizeaza evolutia foliculilor si e o persoana implicata.
  4. 4. 2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Comentarii: Mulțumit(ă); - Dr. Veliscu Dr. Marinescu nici nu imi explica. Imi spunea ce sa fac si Foarte nemulțumit(ă). – Dr. atat. Nu avea timp de explicatii.Marinescu3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Mulțumit(ă);4. Cât de mulțumit(ă) ați fost de cât de bine a înțeles și a reținut cazul/tratamentul dumneavoastră medicul? Comentarii: Mulțumit(ă); Dr. Veliscu e o profesionista.5. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care a fost adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Mulțumit(ă);6. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Mulțumit(ă);7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec? Mulțumit(ă);8. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:N/A.
  5. 5. Îngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV9. Cât de mulțumit(ă) ați fost de competența medicului embriolog implicat în procedură? Mulțumit(ă);10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat? Mulțumit(ă);11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de îndrumarea unui psiholog;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? N/A.13. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui genetician? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de consultarea unui genetician;14. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu geneticianul? N/A.15. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Mulțumit(ă);Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii16. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată: Monitorizarea a fost realizată cu precădere de către specialistul în infertilitate;17. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie? N/A.18. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: Mulțumit(ă);Aspecte administrative19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici:
  6. 6. Mulțumit(ă);20. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă o gamă rezonabilă de servicii pentru pacienții interesați de FIV, însă aceasta ar puteafi extinsă;21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Nu am beneficat de materiale informative tipărite.22. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Mulțumit(ă);Costul procedurii23. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Mulțumit(ă);24. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Costisitoare, însă reflectând corect valoarea serviciilor oferite;Detalii costuri:Cost total procedură (aproximare): 1300 EUR/procedura (inclusiv decontarea prin SubprogramulFIV/ET).Cost total medicație (aproximare): 1300 EUR/procedura.Cost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): 3000 RON.Costuri auxiliare (aproximare): 1000 RON.Procedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? Da, in cazul uneia dintre proceduri, Nu in cazul celorlalte.Impresie generală și recomandări:25. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri?
  7. 7. Categoric da;26. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da; Comentarii: Le-as recomanda pe Dr. Veliscu si pe Dr. Baluta.27. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Mulțumit(ă);28. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Categoric da;29. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante: N/A.

×