Chestionar feedback fiv 6 promed system

1,021 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,021
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
482
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Chestionar feedback fiv 6 promed system

  1. 1. Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient (partenera): 36 – 40 ani.2. Domiciliu: România.3. Tip infertilitate:a. Infertilitate primară.b. Infertilitate idiopatică/inexplicabilă/cu diagnostic incert.4. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe (natural și cu asistență medicală, dacă e cazul) Peste 5 ani.5. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Monitorizare ecografică și act sexual dirijat medical; Detaliu: 3 ani. Inseminare artificială; Detaliu: 6. Fertilizare in vitro; Detaliu: 1.6. Tabloul investigațiilor clinice (analize și intervenții) pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră) Investigații partener Investigații specifice trombofilii/coagulare Investigații imagistice7. Diagnostic privind cauzele infertilității
  2. 2. Altele.B. Dateprivind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: Promed System (Bucuresti)2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În România;3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: 2011.4. Vă rugăm să precizați care au fost sursele de informare la care ați apelat în vederea optării pentru procedura FIV, medic și clinică (vă rugăm să bifați toate sursele aplicabile): Rude sau prieteni din cercul apropiat5. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: Dr. Deliana Predoi6. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Medicul (specialist în infertilitate) pe care îl frecventați în mod regulat;7. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: dr. Andreea Mustata8. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. biolog, androlog, specialist ecografie monitorizare, psiholog etc.): dr. Alina Bolintineanu9. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;10. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);11. Embriotransferul a avut loc: După un ciclu cu stimularea ovulației;12. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Între 11 – 15 ovocite;13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 2/3 de la puncție: Între 4 – 8 embrioni.14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție):
  3. 3. N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Doi.16. Rezultatul primului test beta HCG: Pozitiv (peste 5).17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? Da.18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? Da.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră, respectiv de felul în care acesta a ținut cont de impactul emoțional al parcurgerii acestei proceduri? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Povestindu-i d-nei dr. prin cate am trecut pentru a avea un copilas, acesta ne-a sprijinit foarte mult explicandu-ne si pregatindu-ne psihic pentru ce va urma.2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: D-na dr. a fost foarte intelegatoare detaliindu-ne toate raspunsurile la intrebarile noastre. Raspunsuri pe intelesul tuturor.3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care v-au fost explicate potențialele efecte adverse ale tratamentelor prescrise în cadrul procedurii (inclusiv riscul de hiperstimulare) și de felul în care materializarea acestora a fost monitorizată pentru a vă asigura siguranța ca pacient? Foarte mulțumit(ă); Comentarii:
  4. 4. Explicandu-ne avantajele si dezavantajele tratamentelor pe care urma sa le recomande, d-na dr. a dat dovada de sinceritate lasandu-ne sa luam decizia.4. Vi s-a explicat și/sau ați discutat cu medicul dumneavoastră riscul de sarcină multiplă implicat de procedură? Da.5. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Programarile le faceam telefonic sau de fiecare data cand megeam la consult, iar de cate ori aveam o nelamurire sunam la d-na care facea legatura intre mine si medic, aceasta din urma fiind foarte prompta si sunandu-ma de fiecare data.6. Cît de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a reținut cazul dumneavoastră și a adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Foarte mulțumit(ă);7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii (sau a argumentat punctele de vedere opuse) și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Dorinta noastra era una – aceea de a avea un copil si am facut tot ce era necesar la sfatul medicului, pentru a obtine rezultatul dorit.8. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec? Foarte mulțumit(ă);9. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:
  5. 5. N/AÎngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: D-na dr a stat de vorba cu noi si ne-a explicat despre dezvoltarea si starea embrionilor in cele doua zile. De asemenea cand s-a facut ET ne-a spus nr. embrionilor si calitatea acestora si cati ar fi bine sa fie transferati insa decizia finala ne apartinea.11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de îndrumarea unui psiholog;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? N/A.13. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Asistentele au fost tot timpul alaturi de mine ingrijindu-ma pe tot parcursul procedurii di dupa aceea cat am stat in rezerva. Au dat dovada de multa omenie si profesionalism.Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii14. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată: Monitorizarea a fost realizată cu precădere de către specialistul în infertilitate;15. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie? Foarte mulțumit(ă);16. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: Foarte mulțumit(ă); Comentarii:
  6. 6. Analizele erau de fiecare data gata in termenul stabilit.Aspecte administrative17. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici: Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Personalul a dat dovada de profesionalism tratand cu multa atentie toate pacientele.18. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă servicii suficiente pentru majoritatea pacienților interesați de FIV;19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Ne-au fost puse la dispozitie materiale informative pe care ulterior le-am discutat cu medicul pentru a fi intelese bine si pentru a lua decizia corecta.20. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Comentarii: Mulțumit(ă); Atat timp cat in cabinet eram numai eu si medicul iar discutiile erau intre noi totul a fost ok.Costul procedurii21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Foarte mulțumit(ă); Comentarii:
  7. 7. Stiam de la bun inceput ce implica procedura FIV si atunci penrtu noi nu era ceva necunoscut.22. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Accesibilă în raport cu calitatea serviciilor oferite;Total costuri suportate de către cuplu (aproximare): peste 20.000 RONDetalii:Cost total procedură (aproximare): 10000 RONCost total medicație (aproximare): peste 7000 RON.Cost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): peste 10000 RON.Costuri auxiliare (aproximare): - RON.Procedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? Nu.Impresie generală și recomandări:23. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da;24. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da;25. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Foarte mulțumit(ă);26. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Categoric da; Comentarii: Da pentru ca este un om deosebit caruia poti sa-i spui orice problema si care stie sa te asculte si sa te indrume.
  8. 8. 27. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante:O singura concluzie: o echipa de profesionisti, care cu adevarat te sprijina iti acorda atentie siconsiliere, o echipa pe care eu am recomandat-o cu caldura si altor cupluri care au probleme deinfertilitate.

×