Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Chestionar feedback fiv 1 anadolu medical center

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Chestionar feedback fiv 1 anadolu medical center

  1. 1. Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient (partenera): 30 – 35 ani. Detaliu: 33 ani.2. Domiciliu: Străinătate.3. Tip infertilitate:a. Infertilitate secundară.b. Infertilitate mixtă.4. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe (natural și cu asistență medicală, dacă e cazul) Între 3 – 5 ani.5. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Inseminare artificială; Detaliu: Număr tentative 3. Fertilizare in vitro; Detaliu: Număr tentative 3. Transfer de embrioni congelați (FET). Detaliu: Număr tentative: 1.6. Tabloul investigațiilor clinice (analize și intervenții) pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră) Investigații partener Investigații specifice trombofilii/coagulare Investigații imagisticeDetaliu (precizați investigațiile efectuate): ecografii, HSG.
  2. 2. Consult și investigații genetice7. Diagnostic privind cauzele infertilității Tulburări ovulație; Infertilitate tubară; Ovare polichistice; Anomalii ale lichiduluiseminal; Varicocel;Detaliu diagnostic parteneră: ovare polichistice, trompa dreapta scoasa in urma unei sarciniextrauterineDetaliu diagnostic partener: OligoastenoteratospermieB. Dateprivind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: Anadolu Medical Center (Istanbul)2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În străinătate; Detaliu privind țara: Turcia.3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: 2012.4. Vă rugăm să precizați care au fost sursele de informare la care ați apelat în vederea optării pentru procedura FIV, medic și clinică (vă rugăm să bifați toate sursele aplicabile): Internet; Forumuri dedicate problemei infertilității;5. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: Dr. Aydin Arici6. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Un medic cu care nu ați mai colaborat în trecut, ales în urma unor recomandări;7. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: Nu cunosc acest detaliu.8. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. biolog, androlog, specialist ecografie monitorizare, psiholog etc.): -9. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;10. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);11. Embriotransferul a avut loc:
  3. 3. După un ciclu cu stimularea ovulației;12. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Peste 15 ovocite; Detaliu număr ovocite prelevate: 16.13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 2/3 de la puncție: Între 4 – 8 embrioni.14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție): N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Trei.16. Rezultatul primului test beta HCG: Pozitiv (peste 5).17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? Da.18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? Da.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră, respectiv de felul în care acesta a ținut cont de impactul emoțional al parcurgerii acestei proceduri? Mulțumit(ă);2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Comentarii: Mulțumit(ă); La majoritatea intrebarilor referitoare la procedura, detaliile cazului nostru etc. am primit raspunsuri la prima consultatie. Pe parcursul procedurii am discutat doar aspecte legate de evolutia foliculilor si ajustarea dozelor de tratament.
  4. 4. 3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care v-au fost explicate potențialele efecte adverse ale tratamentelor prescrise în cadrul procedurii (inclusiv riscul de hiperstimulare) și de felul în care materializarea acestora a fost monitorizată pentru a vă asigura siguranța ca pacient? Comentarii: Mulțumit(ă); Nu am discutat efectiv aceste aspecte dar monitorizarea s-a facut cu mare atentie, prin ecografii transvaginale la un interval de 2-3 zile.4. Vi s-a explicat și/sau ați discutat cu medicul dumneavoastră riscul de sarcină multiplă implicat de procedură? Da.5. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: Am avut acces gratuit la consultatia medicala initiala, timpul de obtinere a programarii a fost destul de scurt, medicul mentine contactul prin intermediul asistentelor care-ti explica pas cu pas ce trebuie facut in continuare. La toate consultatiile am fost insotita de un traducator.6. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a reținut cazul dumneavoastră și a adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Foarte mulțumit(ă); Comentarii: S-a tinut cont in stabilirea dozei de raspunsul meu la stimularile anterioare astfel incat sa se obtina maximum de ovocite cu minimum de tratament.7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii (sau a argumentat punctele de vedere opuse) și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Comentarii:
  5. 5. Mulțumit(ă); Nu pot sa spun ca a fost o negociere, ziua transferului si numarul de embrioni au fost hotarate in mod unilateral de echipa FIV (embriolog + medic) dar mi-au fost argumentate deciziile.8. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec? Comentarii: Nu a fost cazul.9. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:N/AÎngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat? Comentarii: Neutru (ă); Din ziua cand am fost anuntata cati embrioni avem, pana in ziua transferului nu am mai primit alte informatii despre embrioni.11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de îndrumarea unui psiholog;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? N/A.13. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Mulțumit(ă);
  6. 6. Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii14. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată: Monitorizarea a fost realizată cu precădere de către specialistul în infertilitate;15. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie? N/A.16. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: N/A (clinica nu are laborator propriu sau nu ați apelat la serviciile acestuia).Aspecte administrative17. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici: Mulțumit(ă); Comunicarea s-a facut prin intermediul traducatorilor.18. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă servicii complexe și de ultimă generație;19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Mulțumit(ă);20. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Mulțumit(ă);Costul procedurii21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Mulțumit(ă);22. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Ieftină (în raport cu alte alternative disponibile pe piață);
  7. 7. Total costuri suportate de către cuplu (aproximare): 3000 EURDetalii:Cost total procedură (aproximare): 2000 EURCost total medicație (aproximare): 1000 EURCost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): 30 EUR.Costuri auxiliare (aproximare): - EUR.Procedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? N/A.Impresie generală și recomandări:23. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da;24. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Categoric da; Comentarii: Specialistul in infertilitate este unul dintre cei mai buni la nivel mondial.25. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Mulțumit(ă);26. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Categoric da;27. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante: N/A

×