Your SlideShare is downloading. ×
0
Models de detecció
Models de detecció
Models de detecció
Models de detecció
Models de detecció
Models de detecció
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Models de detecció

263

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
263
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. MODEL 1 PLA DE FORMACIÓ DE CENTRE Detecció de necessitats de formació a nivell individual: ………………… 1ª opció 2ª opció M’agradaria millorar: M’agradaria millorar: Per aconseguir: Per aconseguir: Penso que la millor manera d’aconseguir-ho Penso que la millor manera d’aconseguir-ho seria: seria: Comentari: Comentari:Si tens més propostes, pots exposar-les.
  • 2. PLA DE FORMACIÓ DE CENTRE Detecció de necessitats de formació a l’equip docent de: ………………… 1a.opció 2a. opció M’agradaria millorar: M’agradaria millorar: Per aconseguir: Per aconseguir: Penso que la millor manera d’aconseguir-ho Penso que la millor manera d’aconseguir-ho seria: seria: Comentari: Comentari:Si tens més propostes, pots exposar-les.
  • 3. PLA DE FORMACIÓ DE CENTRE Detecció de necessitats de formació al departament de: ………………… 1ª opció 2ª opció M’agradaria millorar: M’agradaria millorar: Per aconseguir: Per aconseguir: Penso que la millor manera d’aconseguir-ho Penso que la millor manera d’aconseguir-ho seria: seria: Comentari: Comentari:Si tens més propostes, pots exposar-les.
  • 4. MODEL 2 ENQUESTA PER A L’ELABORACIÓ DEL PFC MODEL 2 ANÀLISI DE NECESSITATS DE FORMACIÓ1. Partint de la realitat de les teves actuacions dia a dia a l’aula quins creus que són aquells aspectes en els quals no ettrobes prou segur? Quines coses et preocupen?2. A nivell individual quines creus que són les teves necessitats de formació.3. En quins aspectes o àrees professionals et sents més competent4. Faries alguna activitat per millorar la teva tasca? SÏ NOEn quin tipus de formació estàs interessat/da?5. Quines creus que són les necessitats de formació de l’equip docent?6. Quines creus que són les necessitats de formació del Centre?
  • 5. MODEL 32. Indica totes aquelles necessitats de formació orientades a millorar les teves competències actuals i els objectius perseguits en termes de resultat. NECESSITATS DE FOMACIÓ OBJECTIUS PERSEGUITS ACTIVITATS PROPOSADES Coneixer i experimentar noves metodologies a Millorar les competèncoia metodològiques i Treball per projectes l’aula personals del alumnes2. Indica aquelles àrees o àmbits de formació que consideres d’interès pel teu desenvolupament professional. Asenyala els objectius perseguits. AREES DE DESENVOLUPAMENT OBJECTIUS PERSEGUITS ACTIVITATS PROPOSADES Les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Tenir un bon domini de les tecnologies i de l’ús Üs didàctic de les TAC a l’aula Coneixement (TAC) didàtic i pedagògic3. Indica aquella formació que t’agradaria rebre, relacionada amb el futur del Centre, amb els seus projectes i/o amb la incorporació de noves tecnologies o mètodes. FACTOR DE RELACIÓ OBJECTIUS PERSEGUITS ACTIVITATS PROPOSADES Projecte d’innovació X Participar activament en el programa X Reunions d’intercanvi d’experiències entre docents del centre o amb d’altres centre
  • 6. MODEL 4Per objectius entendrem què és millorable, què ens proposem, per què.Per activitats cal explicar com ho volem fer, en seminaris, debats, exposicions, intercanvis, visites, durada…Per tipus de formació s’hauria de concretar si volem un assessor de fora, i si en sabem un de concret, a partir de lectues, debats entre nosaltres, setmanl, quinzenal,,,Digues 2 o 3 necessitats que creus que són millorables del centre en general. Objectius. Què Activitat.Com Tipus de formacióDigues 2 o 3 necessitats que creus que són millorables del teu cicle. Objectius. Què Activitats.Com Tipus de formacióDigues 2 o 3 necessitats que creus que podrien millorar la teva pròpia formació o pràctica. Objectius. Què Activitats.Com Tipus de formacióAltres qüestions que vulguis plantejar:……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

×