Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Llibre viatger p3

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Llibre viatger p3

 1. 1. RESPIRA I APRÈN P3
 2. 2. CARTA ALS PARES BENVOLGUDES FAMÍLIES, ENS AGRADARIA QUE POGUÉSSIU COMPARTIR UNA ESTONA AGRADABLE AMB ELS VOSTRES FILLS/ES. US VOLEM PARLAR DE LA IMPORTÀNCIA DE L'AMBIENT A L'AULA PER CREAR UN BON CLIMA D'APRENENTATGE: LA CALMA, EL SILENCI, L'ATENCIÓ I L'ESCOLTA SÓN UNS BONS PILARS PER CONSTRUIR ELS APRENENTATGES. EL PROGRAMA “RESPIRA I APRÈN” ENS PROPOSA UN SEGUIT D'EXERCICIS QUE, COMBINANT MOVIMENT I RESPIRACIÓ, ENS AJUDEN A ACOMPANYAR EL PROCÉS MADURATIU DELS INFANTS EN AQUEST PERÍODE TAN IMPORTANT DELS 3-5 ANYS. DEIXEU QUE ELS VOSTRES FILLS/ES US ENSENYIN, SEGUIU-LOS I RESPIREU AMB ELLS. ESPEREM QUE SIGUI UNA DESCOBERTA PER A VOSALTRES! RECORDEU, SI EL LLIBRE US ARRIBA EL ________________ L'HAUREU DE RETORNAR EL _______________. I SI US ARRIBA EL ________________ L'HAUREU DE RETORNAR EL ______________ .
 3. 3. HOLA!! SÓC LA XÈNIA. VOLEU VEURE COM RESPIREM A LA CLASSE?
 4. 4. TERMÒMETRE DEL SILENCI M'AGRADA MOLT EL SILENCI. AQUEST TERMÒMETRE ENS AJUDA A SABER SI FEM MOLT XIVARRI O SI TREBALLEM EN SILENCI. QUAN HO FEM EN SILENCI ESTIC CONTENTA i CONCENTRADA I SI FEM XIVARRI SE M'EMBOLIQUEN LES IDEES.
 5. 5. RESPIRACIÓ PER RESPIRAR BÉ HE DE TENIR EL NAS BEN NET. AGAFO L'AIRE A POC A POC PEL NAS I EL TREC PER LA BOCA
 6. 6. AIGUA L'AIGUA M'AJUDA A RELAXAR-ME. EM POSO UN GLOP D'AIGUA A LA BOCA, LA POSO A UN COSTAT, DESPRÉS A L'ALTRE, LA PASSEJO PER TOTA LA BOCA I PER ACABAR ME L'EMPASSO I L'ACOMPANYO FINS A LA PANXA.
 7. 7. RODA DE RESPIRACIÓ SEIEM AMB L'ESQUENA RECTA, LES MANS DAVANT DEL MELIC I DIBUIXEM UN CERCLE AMB LES MANS TOT FENT UNA RESPIRACIÓ.
 8. 8. CAMINET DE LA FORMIGA LES FORMIGUES FAN EL SEU CAMÍ DES DEL MELIC FINS A DALT DEL CAP I DESPRÉS TORNEN A BAIXAR.
 9. 9. MARXA CREUADA A LA FALDA PER CONÈIXER EL NOSTRE COSTAT DRET I EL NOSTRE COSTAT ESQUERRE, SEIEM A LA FALDA DE LA MESTRA I, MENTRE FEM L'EXERCICI, RESPIREM JUNTS.
 10. 10. DITS ELS DITS BUSQUEN TROBAR-SE, CADASCUN AMB EL SEU IGUAL, ACOMPANYATS DE LA RESPIRACIÓ. A POC A POC ES PREPAREN PER TREBALLAR.
 11. 11. MOVIMENTS HOMOLATERALS ENS FEM CONSCIENTS DELS NOSTRES ULLS I LES NOSTRES ORELLES.
 12. 12. ENDEVINALLA SÓC UNA NENA PETITA I BUFONA PER APRENDRE-HO TOT BÉ RESPIRO I EM MOC SI HI PENSES UNA ESTONA ENDEVINARÀS QUI SÓC ! LAXÈNIA
 13. 13. FOTO DE GRUP

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Views

Total views

912

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

8

Actions

Downloads

11

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×