Presentacio´ jornades programa +

416 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentacio´ jornades programa +

 1. 1. Programa + per aprendre + ,programa d’ampliació en matemàtiques des del centre. Jornada de bones pràctiques educatives a secundària. ICE URV 21 de maig de 2012 Misericòrdia Ramírez, José Rey i Núria Serra Institut Fontanelles de les Borges del Camp
 2. 2. LES BASES DEL PROGRAMA + PER APRENDRE +.• Compromís dels alumnes, les famílies i el centre.• Dues professores amb compensació.• Combinació del treball telemàtic i presencial i del treballindividual i en grup.• Les trobades presencials dins de l’horari lectiu.• La motivació, la base per a la creació de la comunitatd’aprenentatge.
 3. 3. L’aula virtual. Els inicis.
 4. 4. Els fòrums. Fòrum de dubtes generals.
 5. 5. Els fòrums. Fòrums de treball.
 6. 6. Les solucions de la setmana: dos exemples de resolucions diferents. Una cistellera va vendre cent cistells en vuit dies i cada dia augmentà la venda de tres cistells més que l’anterior. Quants cistells va vendre el primer dia?
 7. 7. Les solucions de la setmana: exemples de resolucions diferents. Observa el quadrat pintat interior. Els punts A, B, C i D són els punts mitjos de cada Costat. El costat del quadrat gran és de 10 cm. Quina àrea té el quadrat interior?
 8. 8. L’aula virtual. Més enllà de la resolució de problemes.XIFRARMISSATGES
 9. 9. L’aula virtual. Més enllà de la resolució de problemes.EL NOMBRE D’OR
 10. 10. L’aula virtual. Més enllà de la resolució de problemes.LA SUCCESSIÓ DE FIBONACCI
 11. 11. L’aula virtual. Més enllà de la resolució de problemes.MATEMÀTICA ELECTORAL
 12. 12. Primeres conclusions.Satisfacció dels alumnes, professorat i famílies molt alta.La formació dels grups de treball ha danar variant durantel programa.Preferentment, lhora que no assisteixen a classe, hauriade ser una hora doptativa o alternativa a la religió ivariable.Desenvolupament del programa només amb alumnes de2n dESO. I AL TEU CENTRE? US ANIMEU A COMPARTIR L’EXPERIÈNCIA?
 13. 13. GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

×