SlideShare a Scribd company logo
1 of 10
20 gusht 2015Faton Hyseni1
20 gusht 2015Faton Hyseni2
20 gusht 2015Faton Hyseni3
20 gusht 2015Faton Hyseni4
20 gusht 2015Faton Hyseni5
20 gusht 2015Faton Hyseni6
20 gusht 2015Faton Hyseni7
20 gusht 2015Faton Hyseni8
20 gusht 2015Faton Hyseni9
20 gusht 2015Faton Hyseni10

More Related Content

What's hot

Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
CleaInanis24
 
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Liil Otr
 
prilli i thyer BISEDA LETRARE
 prilli i thyer BISEDA LETRARE prilli i thyer BISEDA LETRARE
prilli i thyer BISEDA LETRARE
manomano46
 

What's hot (20)

Abdesti hap pas hapi
Abdesti hap pas hapiAbdesti hap pas hapi
Abdesti hap pas hapi
 
Provimi i lirimit 2015 Matematike
Provimi i lirimit 2015 MatematikeProvimi i lirimit 2015 Matematike
Provimi i lirimit 2015 Matematike
 
Syprina e trekëndëshit
Syprina e trekëndëshitSyprina e trekëndëshit
Syprina e trekëndëshit
 
Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
Mrojtja nga ndotja e planetit Tokë (Shkenca 10)
 
Hebrenjtë në Shqipëri
Hebrenjtë në ShqipëriHebrenjtë në Shqipëri
Hebrenjtë në Shqipëri
 
Biologji tema fotosinteza
Biologji tema fotosintezaBiologji tema fotosinteza
Biologji tema fotosinteza
 
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshmeProjekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme
Projekt; Gjeometria ne programet shkollore e jeten e perditshme
 
Ngrohja globale
Ngrohja globaleNgrohja globale
Ngrohja globale
 
Projekt Matematike
Projekt MatematikeProjekt Matematike
Projekt Matematike
 
Syprina e paralelogramit
Syprina e paralelogramitSyprina e paralelogramit
Syprina e paralelogramit
 
Bisede Letrare (Katedralja e Parisit).pptx
Bisede Letrare (Katedralja e Parisit).pptxBisede Letrare (Katedralja e Parisit).pptx
Bisede Letrare (Katedralja e Parisit).pptx
 
Mjedisi
MjedisiMjedisi
Mjedisi
 
Ndotja nga Hidrokarburet
Ndotja nga HidrokarburetNdotja nga Hidrokarburet
Ndotja nga Hidrokarburet
 
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
 
Fjalia e përbërë
Fjalia e përbërëFjalia e përbërë
Fjalia e përbërë
 
MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!
MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!
MUZIKA DHE KOMPOZITORET SHQIPTARE !!!!
 
Ndotja kimikie e mjedisit ne qytetin e elbasanit
Ndotja kimikie e mjedisit ne qytetin e elbasanitNdotja kimikie e mjedisit ne qytetin e elbasanit
Ndotja kimikie e mjedisit ne qytetin e elbasanit
 
Trapezi dhe delltoidi
Trapezi dhe delltoidi Trapezi dhe delltoidi
Trapezi dhe delltoidi
 
Kohezioni dhe koherenca
Kohezioni dhe koherencaKohezioni dhe koherenca
Kohezioni dhe koherenca
 
prilli i thyer BISEDA LETRARE
 prilli i thyer BISEDA LETRARE prilli i thyer BISEDA LETRARE
prilli i thyer BISEDA LETRARE
 

Viewers also liked

Testi i arritshmerise 2014
Testi i arritshmerise 2014Testi i arritshmerise 2014
Testi i arritshmerise 2014
Ramiz Ilazi
 
Modele testesh matura_2014
Modele testesh matura_2014Modele testesh matura_2014
Modele testesh matura_2014
Agim Mjaki
 
provimi i letersise 2014
provimi i letersise 2014provimi i letersise 2014
provimi i letersise 2014
Ina Ina
 
Lendet e-pergjithshme-a-2012
Lendet e-pergjithshme-a-2012Lendet e-pergjithshme-a-2012
Lendet e-pergjithshme-a-2012
Arian Idrizaj
 
Thyesat te shenuarit_dhe_leximi
Thyesat te shenuarit_dhe_leximiThyesat te shenuarit_dhe_leximi
Thyesat te shenuarit_dhe_leximi
Ramiz Ilazi
 
Lendet e-pergjithshme-b-2012
Lendet e-pergjithshme-b-2012Lendet e-pergjithshme-b-2012
Lendet e-pergjithshme-b-2012
Arian Idrizaj
 
Testi a profesional_ii_qershor_2009
Testi a profesional_ii_qershor_2009Testi a profesional_ii_qershor_2009
Testi a profesional_ii_qershor_2009
Arian Idrizaj
 
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-aGjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
Ermal Toska
 

Viewers also liked (20)

Lendet e-pergjitheshme
Lendet e-pergjitheshmeLendet e-pergjitheshme
Lendet e-pergjitheshme
 
Testi i arritshmerise 2014
Testi i arritshmerise 2014Testi i arritshmerise 2014
Testi i arritshmerise 2014
 
Modele testesh matura_2014
Modele testesh matura_2014Modele testesh matura_2014
Modele testesh matura_2014
 
Testi i Matures 2011 A
Testi i Matures 2011 ATesti i Matures 2011 A
Testi i Matures 2011 A
 
provimi i letersise 2014
provimi i letersise 2014provimi i letersise 2014
provimi i letersise 2014
 
Test per gara
Test per garaTest per gara
Test per gara
 
Letersia e Gjuhes Shqipe e reduktuar per provim mature
Letersia e Gjuhes Shqipe e reduktuar per provim matureLetersia e Gjuhes Shqipe e reduktuar per provim mature
Letersia e Gjuhes Shqipe e reduktuar per provim mature
 
Kuizi thyesat
Kuizi thyesatKuizi thyesat
Kuizi thyesat
 
Matricat. Veprimet me matrica
Matricat. Veprimet me matricaMatricat. Veprimet me matrica
Matricat. Veprimet me matrica
 
Lendet e-pergjithshme-a-2012
Lendet e-pergjithshme-a-2012Lendet e-pergjithshme-a-2012
Lendet e-pergjithshme-a-2012
 
Provimi i lirimit 2013 Matematike
Provimi i lirimit 2013 MatematikeProvimi i lirimit 2013 Matematike
Provimi i lirimit 2013 Matematike
 
Arsimi profesional-ii
Arsimi profesional-iiArsimi profesional-ii
Arsimi profesional-ii
 
Eratosteni
EratosteniEratosteni
Eratosteni
 
Thyesat te shenuarit_dhe_leximi
Thyesat te shenuarit_dhe_leximiThyesat te shenuarit_dhe_leximi
Thyesat te shenuarit_dhe_leximi
 
Matematike kl9 zgjidhje (1)
Matematike kl9 zgjidhje (1)Matematike kl9 zgjidhje (1)
Matematike kl9 zgjidhje (1)
 
FIEK provime pranuese teste.
FIEK provime pranuese teste.FIEK provime pranuese teste.
FIEK provime pranuese teste.
 
Lendet e-pergjithshme-b-2012
Lendet e-pergjithshme-b-2012Lendet e-pergjithshme-b-2012
Lendet e-pergjithshme-b-2012
 
Provimi i lirimit 2012 Matematike
Provimi i lirimit 2012 MatematikeProvimi i lirimit 2012 Matematike
Provimi i lirimit 2012 Matematike
 
Testi a profesional_ii_qershor_2009
Testi a profesional_ii_qershor_2009Testi a profesional_ii_qershor_2009
Testi a profesional_ii_qershor_2009
 
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-aGjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
Gjimnazi drejtimi-i-pergjithshem-a
 

More from Faton Hyseni (9)

Formula e binomit
Formula e binomitFormula e binomit
Formula e binomit
 
Kombinatorika ( ushtrime )
Kombinatorika ( ushtrime )Kombinatorika ( ushtrime )
Kombinatorika ( ushtrime )
 
Kombinacionet
KombinacionetKombinacionet
Kombinacionet
 
Permutacionet
PermutacionetPermutacionet
Permutacionet
 
Variacionet
VariacionetVariacionet
Variacionet
 
Kombinatorika
KombinatorikaKombinatorika
Kombinatorika
 
Përcaktoret
PërcaktoretPërcaktoret
Përcaktoret
 
Kuiz nga matematika
Kuiz nga matematikaKuiz nga matematika
Kuiz nga matematika
 
Thënie të arta për matematiken
Thënie të arta për matematikenThënie të arta për matematiken
Thënie të arta për matematiken
 

Testi i matures matematike( qershor 2015 )