Advertisement
Advertisement

More Related Content

Slideshows for you(20)

Similar to 5 tips för att förstå och förbättra din kunds köpcykel(20)

Advertisement
Advertisement

5 tips för att förstå och förbättra din kunds köpcykel

 1. 5 tips för att förstå och förbättra din kunds köpcykel wsiwebanalys.se wsiworld.com socialsellingeducation.com VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT VÄXA Analyser Lead Generation Sökoptimering Konvertering Social Selling
 2. Öka försäljningen med hjälp av digitala marknadsföringsanalyser
 3. Ha en klar målsättning för företagets hemsida • Så att du kan ta ditt varumärke till nästa nivå
 4. Ha en klar målsättning för företagets hemsida • Så att du kan förbättra försäljningen genom att använda webbanalyser, digitala sälj- och marknadsföringsanalyser samt konkurrentanalyser.
 5. 5 tips för att förstå och förbättra din kunds köpprocess
 6. 1. Identifiera dina bästa trafikkällor Kanske har du många besökare på din hemsida varje dag, vecka eller månad men oavsett hur många besökare du har och oavsett var de kommer ifrån, så kommer vissa besökare att vara viktigare än andra. Använd analyserna för att segmentera din publik och din målgrupp.
 7. 2. Förstå dina kunders beteende Ju mer du vet om dina kunder, desto bättre. Vad vill de ha och vad behöver de? Du kommer att förstå dem bättre och ge dem bättre kundsservice. Använd informationen som du får fram från analyserna för att skapa en mer personlig (och effektiv) kund upplevelse.
 8. 3. Förbättra konverteringen Hur får kunderna kontakt med dig? Kommer de från sociala medier och/eller via digital annonsering? Hur blir besökaren kund? Det som du kanske tror initialt är ett problem med en trafikkälla kan faktiskt vara ett konverterings- problem. Se till så att du tar reda på det – via webbanalyser!
 9. 4. Förbättra landningssidor Om du inte analyserar, följer upp och förbättrar dina kampanjspecifika landningssidor så använder du dem inte till full potential. Det finns många sätt att förbättra en landningssida på, beroende på målgrupp och resultat.
 10. 5. Gör det personligt Digital marknadsföring handlar om dina kunder. Se till så att dina kunder vet att det handlar om dem genom att förstå vilka de är och deras preferenser. Dina kunder kommer att belöna dig för att du gör saker personligt och ger dem bra och extra service.
 11. Kontakta oss gärna för mer info • Webbanalyser • Digitala sälj- och marknadsföringsanalyser • Konkurrentanalyser Vi hjälper dig också med att förstå analyserna och rapporterna samt implementering av landningssidor och personlig konvertering! info@wsiwebanalys.se Tel. 070-276 2688 Social Selling Specialist
 12. Sökoptimering & Personlig konvertering - Vi ger dig resultat!
Advertisement