Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Valorile Echipajului Star Team al Class IT

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Misiunea Class IT
Misiunea Class IT
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 33 Ad

Valorile Echipajului Star Team al Class IT

Download to read offline

Valorile echipajului Star Team:
Hyper-Profesionisti
Evolutie
Echipa
Super Implicare
Succes Sustinut
Rezultate
Comunicare
WOW
Eficienta
Bun Simt
Etica si Integritate

Valorile echipajului Star Team:
Hyper-Profesionisti
Evolutie
Echipa
Super Implicare
Succes Sustinut
Rezultate
Comunicare
WOW
Eficienta
Bun Simt
Etica si Integritate

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Recently uploaded (20)

Valorile Echipajului Star Team al Class IT

 1. 1. Valorile echipajului Star Team Class IT
 2. 2. Hyper-Profesioniști Setăm standarde în industria IT Soluțiile și serviciile livrate sunt recunoscute ca etalon. Suntem referință, „ceilalți” se compară cu noi
 3. 3. Evoluție Devenim mai buni în fiecare zi. Dezvoltarea profesională a echipei este o prioritate. Biblioteca, cu titluri de afaceri și de specialitate, este o sursă de dezvoltare continuă
 4. 4. Evoluție Evoluția echipei noastre este susținută permanent prin traininguri și cursuri de specialitate. Datorită implicării managerilor, dar și prin parcurgerea individuală a unor cărți sau alte resurse, fiecare membru al echipei poate evolua rapid în echipă!
 5. 5. Exemplu de acțiune: Venit în internship, Valentino D., care a trecut ulterior prin departamentul de Remote a ajuns, în 8-10 luni, un specialist de bază în departamentul Networking. Evoluție
 6. 6. Echipă E musai să ne ajutăm unii pe alții! Suntem absurd de selectivi cu cei pe care îi primim în echipa noastră
 7. 7. Echipă Cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă! Membrii echipei sunt întotdeauna pregătiți să-i ajute pe cei noi și se implică activ în proiectele celorlalți, pentru ca rezultatele finale să fie cele mai bune.
 8. 8. Echipă Exemplu de acțiune: Alexandru P., colegul nostru din Field este un real suport pentru echipă și i-a ajutat pe toți colegii care s-au pregătit pentru a obține o nouă certificare tehnică.
 9. 9. Super implicare Depunem efortul necesar pentru performanță Știm că succesul este 99% transpirație și 1% inspirație! Prețuim, recunoaștem și recompensăm efortul depus
 10. 10. Super implicare Prin acțiunile lor, membrii echipajului Star Team sunt întotdeauna super implicați în rezolvarea cererilor clienților. Serviciile livrate de colegi nu au program fix sau limită de timp, iar responsabilitatea și implicarea lor este mereu din proprie inițiativă!
 11. 11. Super implicare Exemplu de acțiune: În timpul teambuilding-ului, Claudiu P. și Georgian D. au renunțat la activitățile distractive, s-au implicat foarte mult și au lucrat chiar și noaptea într-un proiect de migrare & implementare pentru un client
 12. 12. Succes susținut/ Customer Driven Obiectivul nostru este succesul afacerilor clienților noștri Suntem determinați să oferim serviciul de suport IT care oferă cea mai mare valoare clienților noștri.
 13. 13. Succes susținut/ Customer Driven Clientul este întotdeauna pe primul loc, iar un membru cu adevărat stelar va găsi întotdeauna soluțiile potrivite și va fi orientat către client, oferindu-i valoare prin serviciile livrate.
 14. 14. Succes susținut/ Customer Driven Exemplu de acțiune: Adrian M. a reușit cu succes să repare o mașină industrială a unui client, deși era în afara responsabilităților sale. Astfel, a susținut afacerea clientului, a salvat timp și resurse importante pentru acesta.
 15. 15. Rezultate Suntem maniaci cu metricile folosite (Fapte, nu vorbe) Oferim autonomie. Măsurăm performanța
 16. 16. Rezultate Urmărim, măsurăm și recompensăm întotdeauna rezultatele membrilor echipei. Ne așteptăm ca toți colegii care vor să evolueze în companie să obțină rapid rezultate vizibile și pozitive în activitățile lor.
 17. 17. Rezultate Exemplu de acțiune: Cele mai multe contracte noi au fost în număr de patru și semnate de colega de la Sales, Cristina M., în doar o lună.
 18. 18. Comunicare Nu doar comunicăm, creăm relații. Schimbăm complet percepția care spune ca “IT-iștii” sunt “in lumea lor”. Suntem total transparenți, mai ales atunci când greșim și ne asumăm acest lucru.
 19. 19. Comunicare Membrii echipei noastre dețin bune abilități de comunicare, nu doar în cazurile bune, ci mai ales în situațiile critice, care presupun informarea și updatarea clientului cu privire la stadiul rezolvării unei cereri. Prin comunicare, obținem recunoașterea clienților și punem bazele unor parteneriate de lungă durată.
 20. 20. Comunicare Exemplu de acțiune: După un incident critic la client, cu un downtime mic, la final clientul i-a mulțumit lui Claudiu P. pentru comunicarea din timpul rezolvării și pentru informarea constantă cu privire la soluții și timpul estimativ de rezolvare!
 21. 21. Eficiență Facem mai mult cu mai puțin. Atât pentru clienți, cât și în interiorul companiei noastre, fără să sacrificăm niciodată calitatea.
 22. 22. Eficiență Prin eficiență, înțelegem să găsim întotdeauna soluțiile potrivite, chiar și cu minimum de resurse. În funcție de context, rezultatele trebuie să fie mereu în interesul clientului sau al echipei.
 23. 23. Eficiență Exemplu de acțiune: Prin dezvoltarea unui tool special și cu resurse minime, au fost instalate 80 de stații într-o singură zi, în cadrul unei implementări, fără downtime în activitate. Responsabili au fost Cătălin T. și Victor N.
 24. 24. WOW Depășim așteptările clienților, colegilor și partenerilor noștri Prin gesturi mici, de multe ori în afara „ariei noastre de responsabilitate”, ne uimim clienții de fiecare dată când avem ocazia.
 25. 25. WOW Producem frecvent efecte de Wow, prin acțiuni și fapte stelare care fac dovada interesului față de nevoile clienților. Colegii noștri nu trebuie doar să-și facă bine treaba, ci să fie capabili să uimească în relația cu ceilalți.
 26. 26. WOW Exemplu de acțiune: Cu ajutorul modulului Protectee, Alex C. a reușit să recupereze laptopul furat al unui client, pe care se aflau date confidențiale! Acțiunea sa a fost cu- adevărat Wow pentru client!
 27. 27. Bun simț Comportamentul nostru comunică întotdeauna respect Acționăm în interesul clienților, al companiei și al echipei – exact în această ordine – mai presus de interesul personal.
 28. 28. Bun simț Bunul simț și respectul sunt calități obligatorii pentru colegii noștri, calități la care suntem atenți încă din faza de recrutare. Atitudinea și relațiile stabilite în interior sau exterior exprimă întotdeauna respect pentru celălalt.
 29. 29. Bun simț Exemplu de acțiune: Interesul pentru nevoile clientului, bunul simț și implicarea sunt întotdeauna apreciate de client la colegul nostru, Răzvan P.
 30. 30. Etică și integritate Acționăm întotdeauna respectând confidențialitatea, protecția datelor și securitatea pe primul plan. Suntem independenți și punem întotdeauna și fără excepție interesul clientului pe primul plan
 31. 31. Etică și integritate Un caracter integru și moral este întotdeauna apreciat de clienții noștri. Membrii Star Team au o conduită adecvată și dovedesc că au onoare, iar cei care încalcă acest principiu sunt excluși.
 32. 32. Etică și integritate Exemplu de acțiune: “Ionuț, vreau să te felicit pentru modul de lucru în cadrul companiei, care mi se pare extraordinar.” feedback de la client pentru Ionuț M.

Editor's Notes

 • Pretuim, recunoastem
  si recompensam efortul de 10+.

×