Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Update 33 Fam. Bloomwood.

347 views

Published on

Vrolijke update bij het stamgezin!
xx. Pareltje

Published in: Travel
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Update 33 Fam. Bloomwood.

 1. 1. Bij het stamgezin. <3 Tim liep door de regen, hij twijfelde. Zou ze ja zeggen? Zijn zus had immers nooit willen trouwen. Dat kon. Thomas’ carpool kwam aanrijden.
 2. 2. Het regende en dus rénde Thomas naar zijn zoon. ‘Jongen, jij hebt drastisch hulp nodig. Keuken?’ zij hij als uitnodiging voor een vader-zoon gesprek. ^^
 3. 3. Na dat Tim binnen zijn verhaal had uitgelegd, gaf zijn vader hem advies. ‘Lieve jongen, het is heel simpel, nee heb je, ja kun je krijgen. En aangezien ze de challenge mee wil ingaan, zal ze heus ja zeggen. Als je het doet, weet je het! Ik weet dat je het kunt, je houd van haar en zij van jou.’ zei hij op een wijze toon.
 4. 4. En dus grabbelde Tim snel in zijn broekzak om te kijken of zijn ring er nog in zat. Hebbes. Nu Ivy. ‘Héé schat!’ zij hij overdreven lief. ‘Haha, van waar die ‘Héé?’’ lachte ze.
 5. 5. ‘ Vanwege dit.’ zei Tim, en hij keek snel naar zijn vader op de bank, die een arm om Morgan heen sloeg. Dat wil ik ook, dacht Tim. Zijn vader knikte, en toen kwam het. ‘Lieve, Lieve Ivy, Ik hou enorm veel van je, en we hebben elkaar beloofd samen de challenge aan te gaan, dus wil jij mij nu beloven, mijn vrouw te worden?’ zei hij, terwijl hij haar aanbiddend aankeek.
 6. 6. En het oudere stel, Morgan & Thomas, keek het jonge stel vertederd toe. Morgan weet nog dat zij zo had gestaan en Thom op zijn knieën.
 7. 7. ‘ Lieve schat, was je daarom de hele dag zo nerveus.’ ze lachte. Een lachje dat Tim de kriebels in zijn buik gaf. ‘Lieverd, ik wil echt niets liever dan met je trouwen. Behalve een kindje, dat wil ik ook heel graag, met jou. Dus ja, ik wil beloven jou vrouw te worden.’ zei ze uit haar hart, en streelde haar vriend.
 8. 8. ‘ Dat moet gevierd worden!’ zei Morgan lachend, en liep naar de keuken. ‘Goed idee mam, ik barst van de honger!’ en er werd wat afgelachen in de kamer. *Sorry voor het dak.
 9. 9. En even later praatte iedereen over het huwelijk en koetjes en kalfjes en van alles nog meer. Behalve Ivy, die focuste zich op haar tweede hamburger. 
 10. 10. Na het eten dook Ivy haar bed in, of die hamburgers vielen zwaar, of ze was zwanger.
 11. 11. En een uurtje later, kroop ook Tim naast zijn meisje. Wat was hij blij! Ze zouden gaan trouwen.. <3
 12. 12. Nadat Morgan het vuilnis buiten had gezet, wou ze naar binnen lopen, maar iemand liet haar schrikken, ze draaide zich om, en stond oog met een geest! ‘Aaah!’ ze greep naar haar hart. Wie was dat? Vergeet het, dacht ze, en ze ging lekker naar bed.
 13. 13. Vroeg in de morgen, zat Ivy in haar ondergoed te ontbijten. Snel schrokte ze het naar binnen. Ze was zwanger en dat wist ze reuze goed, maar ze wou nog niks tegen de anderen zeggen, ze haastte zich naar de badkamer.
 14. 14. En ze sloot nog maar net de deur, of Thomas en Tim kwamen binnen. Die begonnen ook aan een ontbijt, en Morgan, lag nog lekker in bed.
 15. 15. Het begon licht te worden, en Ivy nam een bad, steeds keek ze terug naar haar buikje, ze kreeg een kindje met haar ware liefde!
 16. 16. Om eerlijk te zijn, vond ze het wel staan, zo’n rond buikje. En het leek haar heerlijk om moeder te zijn!
 17. 17. Ze trok een jurk aan, en keek in de spiegel. Ze lachte, op naar Tim en de rest! 
 18. 18. Jammer! Thomas moest werken, hij had dus helemaal niks meegekregen, rustig liep hij naar zijn carpool.
 19. 19. En terwijl Ivy piekerde hoe ze het blijde nieuws ging vertellen, leegde Tim de postbus.
 20. 20. Ivy riep. ‘Schat kom eens kijken.’ zij ze vrolijk. Hij racete naar binnen. ‘Hee, wat is..’ zijn hoofd keek naar haar kleding en toen naar haar buik. ‘Je bent zwanger!’ hij was zo blij! ‘We krijgen een kindje!’ ‘Ja!’
 21. 21. ‘ Hee, lief klein wondertje, doe je wel een beetje rustig met je mama! We kunnen niet wachten tot je bij ons mag zijn.’ zei hij, terwijl hij teder over haar buik wreef.
 22. 22. ‘ Ik ben zo blij met dit nieuws. Ik wil echt heel graag een kindje, en de challenge, die zet zich ook voort. Nu voel ik me echt de stamhouder.’ ze zoende.
 23. 23. Morgan was heel blij met het nieuws. Iedereen in huis! De hele familie! Ook Laura en Arie, maar Morgan was extra-blij. Want als de ziekte haar nog te pakken had, was ze er nu misschien niet meer geweest. Ze wil er niet steeds aan denken, maar door dat ze nu schoon is, kan ze haar kleinkind wel ontmoeten. En niet alleen die lieve Suze, nee ook de opvolger van Thomas, stamhouder Bloomwood.
 24. 24. ‘ Bedankt, Morgan. Echt heel lief van je, ik heb echt zo’n honger de laatste tijd!’ zei ze verrukt. ‘Och kindje, ik doe het graag. Ik verwen je zoveel ik kan! Want als Tim een baan heeft zijn we samen thuis. Dus dan kan ik je verzorgen. En nee dat vind ik niet erg.’ lachte ze echt als grootmoeder.
 25. 25. Een uurtje later, was Ivy een dutje aan het doen op de bank, ze at echt veel. Ze zal zo wel weer honger hebben, dacht Tim, die net terug was van de fitness.
 26. 26. En ja hoor honger had ze! Ze zat inmiddels al aan haar tweede boterham, en Morgan en Tim aan hun eerste!
 27. 27. En een hotdog, kon er ook wel bij. ‘Gosh, deze zijn echt lekker joh, waar haal je die kookkunst vandaan Morgan!’ lachte ze haar mond vol proppend.
 28. 28. Haha, die Ivy, wat een eet-graag meisje. Niet gek hoor, ze at voor twee, en Morgan, deed het graag!
 29. 29. Morgan hoorde de carpool van Thomas werk, zij mocht hem het nieuws vertellen van Tim & Ivy. Snel rende ze naar buiten, waar ze Thomas, al lezend, aantrof.
 30. 30. ‘ Lieverd!’ Thomas zei niets en beantwoordde haar kus. ‘Dit heeft vast een reden!’ zei hij opgewekt. ‘Ja! Je word opa!’ zei ze opgewekt. ‘Echt? Wat geweldig!’
 31. 31. Hij liep hand in hand met zijn vrouw naar binnen en trof daar Tim en Ivy aan. ‘Tim, zoon, wat ben ik blij voor je! En ik hoop dat je een goede vader word, wat ik denk, met mij als voorbeeld.’ bulderde Thomas.
 32. 32. ‘ En Ivy, meid jij ook gefeliciteerd. Ik weet zeker dat jij mijn zoon en kleinkind of kleinkinderen goed zult verzorgen. Ik ben erg trots! Op Suze maar ook op jou.’ zei hij en wees naar de buik van Ivy.
 33. 33. Na het avond eten (Ivy weer twee borden, Jawel!) zocht Tim een job. Hé weer niks!
 34. 34. Ivy focuste zich op het spel. Ze was zwanger, maar niet aan bed gekluisterd! Tim geniete als ze zo serieus bezig was. Zijn mooie tienermeisje was een heuse vrouw. En hij was een kerel!
 35. 35. Even later, lag ze daar, Ivy, met een buikje en in ondergoed. ‘Weet je zeker dat het niks kwaad kan schat?’ vroeg hij bezorgd. ‘Nee lieverd, ga nou maar.’ lachte ze.
 36. 36. En even later lagen ze hevig te zoenen. En dat buikje er tussen, wat schattig.
 37. 37. En ja, een heel avontuurtje, onder die lakens. Maar dat is en blijft privé! 
 38. 38. En ook op de oudere kamer was het een feest. ^^
 39. 39. Zozo, oud maar ze kunnen het nog. ^^ Die kussens!
 40. 40. Die avond had Ivy echt heel erg buikpijn. Bevallen, nee dan zou ze té vroeg bevallen. Ze nam een bad, en jahoor! Dat was het! Haar buik was dikker geworden!
 41. 41. Snel trok ze een schone pyama aan met een elastisch hempje, want jeetje, wat een buik! Ze waggelde naar het bed, en viel doodmoe in slaap.
 42. 42. De volgende ochtend lag ze nog te slapen. ‘Mam, schiet je nou op, ik moet pissen!’ zei hij gehaast. ‘Ja ff wachten schat! Ik ben me aan het afdrogen!’ zei ze snel.
 43. 43. Om elf uur lag Ivy nog steeds in bed. Mmm.. Ze draaide zich om. Honger.. Dacht ze. Ze werd wakker een kleedde zich aan.
 44. 44. Ze liep naar de keuken een maakte een kommetje havermout, Tim was naar de fitness. En zij had honger als een beer. Het jurkje stond nu nóg leuker. Zo’n bollig buikje!
 45. 45. En terwijl Ivy ontbeet, verstrengelde het oudere stel zich in elkaar en fluisterde elkaar lieve woordjes toe. Die twee werden goede opa en oma.  ( Zijn ze al) Tot de volgende update! <3

×