Update 40 Fam. Bloomwood.

405 views

Published on

Update bij de drie Diaz. XD
'x. Megan

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
405
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 40 Fam. Bloomwood.

 1. 1. Bij het drietal Diaz. 
 2. 2. ‘ Echt een lekker soepje hoor Roos, dit had ik nodig.’ lachte Sophie naar haar schoonmoeder. ‘Ach meis, ik doe het graag, vind jij het ook lekker Nick?’ vroeg ze. ‘Ja heerlijk mam. Echt, als vanouds.’ lachte ook hij.
 3. 3. Na een gezellig avondmaal, keken ze met z’n allen nog een filmpje. Tot Sophie zei dat ze echt moest slapen. Iedereen dook hun bed in en het was stil in huize Diaz.
 4. 4. Sophie was alleen wakker. Ze had nog geen uurtje geslapen. Elke keer maar twee minuutjes ingedut en dan weer klaarwakker door een trekkende pijn. Zou ze vanavond haar kindje krijgen? Het kindje van haar en Nick? Zou het? Ze ging op de rand van het bed zitten.
 5. 5. Snel stond ze weer op. Ze greep vanuit paniek naar haar buik. Het kindje! De pijn! Alles vloog door Sophie haar hoofd.
 6. 6. Snel boog ze voorover. Opende haar mond en begon te puffen. Kalm blijven, Sophie. Kalm aan. Rustig, rustig rustig. NICK! Nick moest ze wakker maken!
 7. 7. Ze deed een poging om zijn naam te roepen maar ze kón het niet. Ze verkrampte door de pijn en greep weer naar haar buik. Ze wierp een snelle blik op de ring om haar vinger. Haar kindje, hun kindje. Het zou komen! En wel nú!
 8. 8. ‘ Nick! Nick! Wakker worden!’ ze kreunde zijn naam, de pijn was ondraagbaar en haar buik trok samen. ‘Nick, word wakker ons kindje komt eraan!’ schreeuwde ze.
 9. 9. Een ijselijke gil galmde door het huis. Díe pijn! Roos, Roos moest komen! ‘Roos!’ smeekte ze. ‘Roos, Nick kom dan toch!’ huilde ze, ze voelde zich alleen met alle pijn.
 10. 10. Ze gilde en gilde, en greep naar haar buik. Alsof het hielp, maar goed. De pijn, de pijn… ze pufte. ‘Nick verdomme! Laat me er niet alleen voor staan eikel! Ik …’ weer een steek in haar buik. ‘Rooos! Ik heb je hulp nodig!’
 11. 11. ‘ Nick! EINDELIJK! Je bent wakk..’ deze kreet, deze gil beter gezegd. Was hard, erg hard, en het gaf niet eens weer hoeveel pijn Sophie lede, dit was een heftige bevalling! ‘Schatje, sorry! Wat is er aan de ha..’
 12. 12. ‘ Ik kom ik kom!’ hoorde ze vanuit Roos haar kamer. Sophie had er helemaal alleen voor gestaan. Maar ze was het totaal vergeten nu ze dit wondertje in haar armen hield. ‘Ik, ik heb een baby!’ riep ze. ‘Goedzo Sophie! Goedzo meis!’ moedigde Roos aan.
 13. 13. ‘ Nick! We hebben een kindje! We hebben een beeldschone dochter Nick!’ riep ze van blijdschap en trots. ‘Echt? Dat is geweldig!’ Nick was zó enthousiast en liep gauw naar het meisje toe.
 14. 14. ‘ Kijk, wat een prachtig meisje. En ze heet Milou, die naam hadden we uitgekozen voor een meisje. Is het geen wonder?’ zei Sophie voldaan. ‘Ja, ze is een wonder, en ze is geweldig. Ze is een prachtig meisje. Hé Milou, ik ben je papa.’ zei hij vertederd door haar snoetje.
 15. 15. ‘ Mam, ik heb een kindje! Ik heb een dochter! En wat is ze perfect. Tien vingertjes, tien teentjes..’ ‘Wat fijn! Ik ben oma, niet alleen van Nathan, maar nu ook van Milou. En wat is ze mooi.’ traanvocht vulde haar ogen.
 16. 16. ‘ Kijk, dat is je oma meisje.’ Nick keek vertederd naar zijn dochter. ‘Hé Milou! Ik ben je Oma, en ik ga je heel veel verwennen!’ ze straalde, Roos straalde!
 17. 17. ‘ Wil je haar eventjes vasthouden mam?’ vroeg Nick. ‘Ja, ja heel graag! Ahh.. Kijk die handjes, ze legt ze over elkaar!’ Roos lachte naar de kleine Milou.
 18. 18. Ze hield het kleine meisje voor haar gezicht. Lijk jij zo op je papa? En de haartjes van je mama. Je bent echt een dotje!’ ze drukte een kusje op de kleine lipjes van Milou. Milou probeerde aan Roos haar lokje te trekken. ‘Prrrrrrrr.’ pruttelde ze.
 19. 19. Het kamertje van Milou was schattig roze ingericht. En toch wel modern. Wit vintage laminaat, de meubels zijn hout met roze accenten. En een moderne lamp. (:
 20. 20. Roos en Sophie waren allebei moe, en doken het bed weer in. Nick was niet moe, die zat juist vol adrenaline, hij was nu al gek op Milou. ‘Gaat papa jou in bad doen?’
 21. 21. Zachtjes en heel voorzichtig deed hij haar in bad. Hij besefte amper dat dit zíjn dochter was. Een bezegeling op de liefde tussen Sophie en hem. Het had het dna van hem, en van Sophie, het was een mengseltje, een prachtig mengseltje van hun twee.
 22. 22. Nick en Milou hadden pret met al dat water, en nu was het tijd om haar af te drogen. ‘Zo ben je weer lekker fris? Heb je trek meis?’ wat was vader zijn een heerlijk gevoel, een wonder. Hij was zó overdonderd!
 23. 23. Snel pakte hij het flesje dat Sophie al had klaargemaakt en gaf zijn dochter de fles. ‘Je bent wonder schoon.’ fluisterde hij.
 24. 24. ‘ Nú lekker slapen meisje. Papa gaat even naar je mamsie.’ zei hij, en drukte een kus op haar mondje.
 25. 25. ‘ Hé schat! Ik heb heerlijk voor Milou gezorgd, heb je lekker geslapen?’ zei hij vanaf de tv. ‘Heeeeeerlijk! En ik heb trek als een beer. Zullen we even bij onze dochter kijken? Saampjes?’ zei ze trots & enorm verliefd..
 26. 26. Nick zei volmondig ja, en pakte Milou uit haar wiegje. ‘Goedemorgen Sunshine!’ zei Nick, en Sophie lachte.
 27. 27. ‘ Volgens mij zit haar broekje vol!’ lachte ze weer. ‘Háha! Ik zal hem eventjes verschonen.’ zei Nick, en deed haar zorgvuldig een schone luier aan. ‘Wat ben je een topvent.’
 28. 28. Gelukkig stonden ze even later voor het wiegje van hun pasgeboren dochtertje. ‘Ik ben gelukkig Nick.’ ‘Ik ook, met twee prachtige meisjes.’ lachte hij, en gaf haar een zoen.
 29. 29. Maar al snel werd het ‘geluk’ moment verbroken, en moesten Roos & Nick aan het werk. Met de baby in haar armen, zwaaide Sophie ze uit. ‘Zo, nu word het ons dagje!’ zei ze daarna tegen haart dochtertje.
 30. 30. Milou gaapte en Sophie legde haar nog even in haar wiegje. Zélf, at ze gauw haar pannekoek op. Wat zou ze vandaag eens gaan doen?
 31. 31. Ze ruimde haar bordje op en pakte de klap stoelen. Snel legde ze het babykleedje op de grond. ‘Hé moppie! Gaan wij eventjes relaxen? Zie je die vlindertjes? We zijn buiten. Kom, ik zal je neerleggen.’ zei ze lief. Zelf zakte ze in een lig stoel en zo lagen ze een paar uurtjes in een lekker tempratuurtje.
 32. 32. Sophie kon niet langer stil zitten en merkte dat Milou trek kreeg van het spelen. Ze trok zelf haar bikini aan en gaf haar dochter de fles. ‘Is het lekker Milou? Lekkere mama-melk!’ lachte ze.
 33. 33. ‘ Oeh stinkerdje! Heb je een poepie gedaan?’ Sophie lachte en verschoonde Milou, terwijl Milou heel hard op dr eigen billetjes sloeg. ‘Prrrrrrgr.’ ze pruttelde met haar lipje. ‘Haha, ga jij geluidjes maken?’
 34. 34. Nadat Sophie haar in bed had gelegt en had toegedekt, ging ze even zwemmen. Gierend gleed ze van de glijbaan. ‘Woeeii!’
 35. 35. Dat buikje moest weer weg! Door de zwangerschap was haar buik aardig uitgerekt. Ze hoorde een carpool. ‘We zijn thuis.’ zei Nick. ‘Ben je aan’t zwemmen?’ lachte Roos.
 36. 36. ‘ Lekker gewerkt mam?’ ‘Jahoor, jij zoonlief?’ ‘Ja lekker gewerkt, maar ik ben kapot.’ hij gaf zijn moeder een spontane knuffel. ;‘)
 37. 37. Roos ging meteen naar Milou haar kamer. ‘He poppedijn! Heb je lekker met mama gespeeld vandaag?’ ze aaide over haar bolletje.
 38. 38. ‘ Ik ruik een stinkluier!’ zei ze. ‘Die verschonen we wel eventjes.’ Roos genoot, ze had haar kleindochter gewoon in haar armen. En dat was heerlijk!
 39. 39. Na het zwemmen nam Sophie een douche. ‘Hé Sara!’ zei ze toen Sara opnam. ‘Het kindje is ér! Kom je het bewonderen?’ vroeg ze. ‘…..’ ‘Het is een meisje, en ze heet Milou. Kerngezond. Maar kom je?’ vroeg ze weer. ‘Ja ik begrijp het hoor, volgende keer beter.’ zei ze, en hing op.
 40. 40. ‘ Ja erg jammer dat Sara niet kon komen!’ zei Sophie iets later die avond. ‘Ja, maarja, ze kan Nathan niet alleen laten.’ zei Roos. ‘Ja dus ik begrijp het wel.’ de vrouwen babbelde lekker, en Nick speelde een game.
 41. 41. Roos begon aan het avond eten. Het was al erg laat, maar niemand had écht honger.
 42. 42. En na een beetje gegeten te hebben, dook Roos haar bed in. Gats, ze voelde zich niet echt lekker.
 43. 43. De twee tortelduifjes voelde zich daarin tegen héérlijk! (: ‘Heb jij zin in iets spannends?’ ‘Ik wél.’ zei Sophie séxy. En zo begon een erotisch avontuur. xD
 44. 44. En de deur maar eventjes op slot. Even wat privacy voor meneer en mevrouw Diaz. ;p
 45. 45. Die avond stond Nick zijn dochter te verschonen. ‘Wat is jou moeder geweldig. En wat ben jij een geweldig meisje.’ lachte hij.
 46. 46. Heel lief en zachtjes, gaf hij zijn kleine, kwetsbare meisje de fles. ‘Is het lekker?’ vroeg hij zacht.
 47. 47. En nadat hij en Milou nog even hadden geslapen, ontbeten ze met z’n drietjes. ‘Mam, ik ga met Milou even naar het graf. Ik wil haar voorstellen aan papa.’ zei hij emotioneel. ‘Dat is goed lieverd.’ zei zijn moeder, met een traan in haar ooghoek.
 48. 48. ‘ Hé papa, ik mis je echt. Vooral nu, ik had zo graag Milou aan jou willen geven. Met jou over het vaderschap praten.. Maar dat kan niet. En toch wil ik mijn beeldschone dochter aan je voorstellen.’
 49. 49. ‘ Dit is haar, Milou, Milou Diaz. Ik ben blij dat we allemaal jou naam dragen pap. Je bent bij ons en dat weet ik. Ik weet dat je bij me bent, en ik ga mijn best doen, om net zo’n goede vader voor Milou te zijn, als jij voor mij was.’ zei hij. En een traan rolde over zijn wang, zo op het hoofdje van Milou. En daar mee was ze gezegend en verbonden met haar overleden opa, Justin Diaz. Tot de volgende update! <‘3

×