Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Update 111 fam. bloomwood.

902 views

Published on

Leuke up bij Diazjes,
xx pareltje

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Update 111 fam. bloomwood.

 1. 1. Moonstreet 1 – Jesse, Jessica, Milou, Danny, Nina, Jake en Sophia.Het was donker buiten. De lente was begonnen en het werd buitenal ietsje warmer. Gelukkig want de sneeuw en de kou, daar haddende Diazjes wel genoeg van. Zeker met die korte (en koude) nachtjesdoor de twee jonge baby’s in huis.
 2. 2. Jesse en Jessica waren nog steeds erg gelukkig met elkaar. Diekonden zich s’ochtends nog even omdraaien, nog even met elkaarkroelen als de baby’s wakker werden.
 3. 3. Nina daarentegen was zodra ze wakker was in de babykamer tevinden. Ze kon het nog steeds amper geloven. Een broertje en eenzusje. Sophia speelde met haar vlechtjes. ‘Wat ben je toch eenschattig meisje!’ Nina was gek op Sophia en Jake. Danny kwambinnen lopen.
 4. 4. Even later kwam ook Milou de kamer binnen. Ze namen de baby’sover van Nina en verschoonden hun luiers. ‘Met Jake op je arm benje nog aantrekkelijker.’ zei Milou giechelend. Danny sloeg zijnandere arm om de middel van Milou. ‘Ik hou van mijn tweemannen.’ zei ze en kuste ze een voor een. ‘Ik van mijn tweevrouwen.’ zei hij.
 5. 5. Voorzichtig legden ze Jake en Sophia in de maxicosi’s. Milou hadondertussen wat kommetjes yoghurt met fruit en cruesli op tafelgezet. Ze waren allemaal wel gewend geraakt aan de baby’s in huisen iedereen droeg zijn steentje bij. Al bleven de anderetortelduifjes vaak nog wat langer in bed liggen.
 6. 6. Nadat Milou haar dochter, broer en liefje het huis uit hadgeholpen, besloot ze zichzelf even terug te trekken op de rustigekamer van Nina. Ze las een boek, gewoon eventjes tijd voorhaarzelf, dat had ze al even niet gehad. En Jessica was zo lief omeven een oogje in het zeil te houden beneden.
 7. 7. Terwijl de kleintjes een middagdutje deden, vond Jessica het tijdom de graven even bij te werken en de prachtige bloemen teverzorgen. Net op dat moment kwam Jesse thuis. ‘Dag schoonheid.’zei hij. Jessica voelde zich gevleid.
 8. 8. Ze sloeg haar armen om zijn nek en liet zich kussen. ‘Hoe was hetop je werk?’ vroeg ze. ‘Saaaaaaai. Ik kon m’n hoofd er echt niet bijhouden vandaag.’ zuchtte hij. ‘Ach wat ben je toch zielig! Zal ik danmaar een lekkere lunch voor je maken?’ giechelde ze. Jesse hieldhaar echt jong. Hij knikte en drukte een kus op haar voorhoofd.
 9. 9. Iedereen was inmiddels thuis gekomen behalve Danny. Ze zochtenelkaar op in de woonkamer. Het was een rustige dag vandaag. Dieavond troffen ze nog wat voorbereidingen voor de volgende dag.Morgen zou de tweeling opgroeien tot peuter.
 10. 10. Dat was dan ook de reden dat Nina de volgende dag Bentleymeenam uit school. Ze kon echt niet van hem afblijven! Ze pastenzo goed bij elkaar, het was bijna eng gewoon. ‘Fijn dat je er bentschatje.’ zei ze en kuste hem op zijn neus. Steeds waren er dievlinders in haar onderbuik.
 11. 11. Jessica en Milou hadden zich aardig uitgesloofd in de keuken. Erstond een heerlijk bordje rijst met in knoflook gebakken gamba’s enverse groenten op tafel. Bentley was al helemaal ingeburgerd in hetgezin. Hij hoorde er gewoon bij en daarom voelde Nina zichcompleet als hij ook aan tafel zat. ‘Ik ben zo benieuwd hoe ze erstraks uit zien.’ zei ze. Ze was niet de enige.
 12. 12. Iedereen verzamelde zich om de door Arie’s gebakken taarten, tochhandig zo’n bakkerij in de buurt. De baby’s waren zo druk aan hetkirren en bezig met geluidjes te maken, ze leken het door te hebbendat ze in het middelpunt van de belangstelling stonden.
 13. 13. Alle gezinsleden zongen verjaardagsliedjes en Sophia werd alseerste de lucht in gegooid voor de groeispurt. Iedereen keekgespannen toe.
 14. 14. Een meisje met een snoezig gezichtje viel terug in Milou’s armen.‘Wat ben je mooi kleine meid!’ Het meisje had iets speciaals, methaar donkerbruine haar en prachtige helder bruine ogen liet ze jebinnen twee seconden smelten. ‘Ze is echt snoezig.’ zei Ninaliefdevol. Ze voelde twee armen om haar middel en ze gaf Bentleyeen zoen.
 15. 15. Milou knuffelde even met haar peuterdochter en draaide zich toenom, want het was nu de beurt aan Jake. Ondertussen fantaseerdeNina even over haar toekomst met Bentley.
 16. 16. Ze schudde warrig haar hoofd. Nu even aandachtaan de kleintjes. Bentley scheen ook te fantaserenwant hij fluisterde wat in haar oor: ‘wij worden laterook zo gelukkig’. Ze glimlachte. Iedereen keekverwachtingsvol naar de kleine Jake.
 17. 17. Milou moest lachen om zijn haar maar verder was iedereen heelenthousiast en verzamelde zich om te twee kleine peutertjes om zete feliciteren.
 18. 18. Na het eten van een stukje taart, zwaaide Nina Bentley uit enzochten Jesse en Jessica hun slaapkamer op. Milou besloot Sophiaeen ander jurkje aan te doen, wat haar overigens beeldig stond, enhaar haar op te steken, net als ze zelf had. ‘Nu lijk je echt op jemammie.’ zei Danny.
 19. 19. Het meisje had een sopraanstem zo hoog enkinderlijk. Zo lief! ‘Gaan we zo naar bedje toe, mooiemeid?’ ze kietelde haar dochtertje. ‘Hihihihihihihhimaaaaami! Jaja!’ giechelde ze.
 20. 20. Jake leek wat meer op zijn vader als je zijn gezichtje zag.Maar hij was minstens net zo lief als zijn tweelingzusje.‘Ja knul, ook voor jou tijd om naar bed te gaan. ‘ zeiDanny. Hij boog zich eerst even over het wiegje vanSophia om haar een kus te geven en stopte daarna zijnzoontje in. Wie had ooit gedacht dat het allemaal zo snelzou gaan?
 21. 21. Uitgeput zochten ze hun bed op en kropen dicht tegen elkaar aan.Danny kende Milou nu ongeveer 2 jaar, maar er was zoveelgebeurd. En zo snel ook. Hij wist zeker dat hij met deze geweldigevrouw oud wilde worden.
 22. 22. De volgende ochtend was Nina opnieuw de eerste die dekinderkamer binnen liep. Jake moest een plasje doen en zijn grotezus hielp hem maar al te graag. ‘Zussie.’ zei hij met een glimlach.‘Ja?’ vroeg Nina, Jake was echt om op te vreten. ‘Jij lief!’ jubelde hij.
 23. 23. Milou wilde net Sophia uit haar bedje gaan halen toen Jesse dekamer binnen kwam lopen. ‘Zusje ik moet zo werken, maar ikwilde je nog even apart nemen. Ik vond gister echt heel bijzonder.Sophia lijkt erg veel op mama en ik vind dat je het geweldig doet zo,met drie kids. Dat wou ik even zeggen.’ hij haalde zijn hand doorzijn haar. Milou liet zich in zijn armen vallen, met traantjes in haarogen. ‘Ik moest er ook aan denken. Het doet me veel dat je dit zegt.Bedankt broertje.’ Ze glimlachten.
 24. 24. Hongerig pakte Sophia het flesje pap aan. ‘Jummie!’ kirde ze. Zebracht zoveel vreugde en vrolijkheid met dat hoge kinderstemmetjevan haar. Naast haar zat Jake die rustig aan zijn flesje zoog. Hij waswat minder aanwezig maar tikte afentoe zijn zusje aan omdat hijtoch wilde spelen.
 25. 25. Voor Milou was weer een dag aangebroken waarop ze lekker konspelen met en zorgen voor haar kinderen. Samen met Jessicaprobeerde ze de kinderen wat looplesjes te geven. Het tengerelichaampje van Sophia voelde zo vertrouwd in haar armen. ‘Goedgedaan meisje!’ jubelde ze toen ze in haar armen was beland. Deeerste stapjes waren gezet.
 26. 26. Daarna beloonde ze haar dochter door een verhaaltje voor te lezenuit het sprookjesboek, maar Sophia’s ogen vielen bijna dicht. Tijdom een tukje te doen op de nieuwe slaapmatjes.
 27. 27. Jessica had Jake die nog meer honger had nog maar een flesjegegeven. Daarna legde ze hem naast zijn zusje op het andere matje.
 28. 28. Zachtjes knielde ze bij haar kleinkinderen neer. Wat waren hettoch schatjes. Ze zat daar even na te denken over hoe gelukkig zeeigenlijk was. Hoeveel verhuizen naar Abordale haar hadopgeleverd. Ze had nooit gedacht ooit nog de liefde van haar levente vinden of kleinkinderen te krijgen. En nu had ze ze beide! Pluseen lieve schoondochter en Nina had haar hart ook al gestolen.
 29. 29. Danny nam Milou even apart op het balkonnetje. Ze genoten van hetlekkere weer. ‘Ik ben echt gelukkig weet je dat?’ zei hij. ‘Ik ook, ik hebeen naar verleden, wat betreft m’n ouders en Menno..En ik walg bijhet idee dat drie engerd nog rond loopt op deze aardbol. Maar ik bennu erg gelukkig!’ ze glimlachte en kuste Danny innig. ‘I love you.’fluisterde ze. ‘Loveyou to baby.’ zei hij en trok haar op schoot.
 30. 30. Milou stond erop om de boodschappen nog even te gaan doen endus waren de twee kleintjes samen met hun oma en papa. Ninawas weer bij Bentley en Jesse was aan het overwerken. ‘Soph is welerg moe hé? Ze slaapt echt al heel lang.’ zei Jessica. ‘Dan maken wehaar even wakker, anders slaapt ze vanavond niet meer.’ zei Danny,voorzichtig maakte hij zijn dochtertje wakker.
 31. 31. Meteen bleek dat de tweeling hun evenwichtsoefeningen evenwilden showen. En dat ze gek met elkaar waren want ze stondenop en gingen meteen knuffelen. Tot groot plezier van hun oma enpapa.
 32. 32. Vlug pakte Danny de camera erbij om een fotootje te maken voorMilou. Deze twee schattige kinders moest hij gewoon evenvastleggen! ~
 33. 33. Hi peepz!Vonden jullie ‘m leuk?Ik ben echt verliefd op detweeling!Haha, thanks for reading!XX Liefs Megan ♥

×