Update 96 fam. bloomwood.

388 views

Published on

Vrolijke update bij het hoofdgezin :)
Have fun reading :D
X

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
388
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
54
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 96 fam. bloomwood.

 1. 1. Moonstreet 2 – Tim, Kyle, Suzanne, Justin en Julie.Het is zaterdagavond, tijd voor de tweeling, de twee jonkies vanhet hoofdgezin, om op te groeien. Op dit soort dagen werd Ivy nogeven herdacht, ze zouden haar nooit vergeten, al was het nu alweer bijna 15 jaar geleden.
 2. 2. De tweeling blies de kaarsjes uit en deden een laatste wens. Hetwas gezellig. De hoogzwangere Suzanne, die tot nu toe eenmakkelijke zwangerschap had gehad (ze prees zichzelf gelukkig),liep naar haar geliefde toe om het tweetal toe te zingen.
 3. 3. Na het uitblazen van de kaarsjes gaven broer en zus elkaar nog eenknuffel. Ze hadden een mooie en leuke jeugd gehad. Ze deeldenalles met elkaar en waren elkaars beste maatjes. Nu was het tijd omop te groeien tot twee volwassen mensen.
 4. 4. Suzanne was erg enthousiast. Tim had zelfs zijn nette pakaangetrokken voor de speciale gelegenheid. En na eenminisprongetje, belanden de twee extieners als volwassenen op degrond. ‘Wauw, ik voel me meteen een stuk ouder.’ zei Justin. ‘Ikook, maar wat een jurk. Daar gaat heel gauw verandering in komen,jeesz ik bof niet echt als het om kleding gaat na het opgroeien.’ Zemoesten lachen.
 5. 5. Even later verzamelde iedereen zich in de woonkamer. Suzanne en Kylehadden zich meteen na het spektakel al op de bank gesetteld. Nadat Juliezich had omgekleed plofte ook zij naast haar vader op de bank. Justinkwam de badkamer uitlopen en stopte net zijn telefoon in zijn broekzak.‘Pa, maar ook jullie natuurlijk, uhh Barbara moest haar eigen verjaardagvieren maar ik zou graag hebben dat ze bij ons intrekt. Het lijkt haar ookeen goed idee en met jullie instemming staat ze straks op de stoep.’ zei hijmet een ongemakkelijk lachje.
 6. 6. ‘Ik vind het goed.’ zei Julie terwijl ze opstond. ‘Wij ook.’ zei het nunog enige liefdeskoppel, nadat ze elkaar hadden aangekeken.‘Waarom niet? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!’ stemde Tim in.‘Ja ik dacht misschien omdat de baby op komst is en dat eenhectische periode zal worden, en dan nog een gezinslid erbij wordmisschien wat vol.’ ‘Oh, ik vind het alleen maar gezellig broertje,het is toch leuk Suus, Bar en ik zijn altijd vriendinnen geweest, ‘tword een gezellige boel in dit huis! En we zijn nu toch in deminderheid hé. Bel haar nou maar!’
 7. 7. En ja hoor, daar stond ze, na twintig minuutjes. In de ijskou, erstond een gure wind buiten. Haar koffer had ze in haar ene handen met de andere belde ze aan. Gemengde gevoelens, want ze hadhaar moeder en haar kleine zusje achter gelaten in dat huis volnare herinneringen. Ze was klaar voor een frisse start, met de manvan haar dromen. Nu was het aan haar om gelukkig te zijn.
 8. 8. Justin stormde naar buiten, van vreugde sloeg hij zijn armen omhaar heen en ze liet haar koffer op de grond vallen. ‘Lieverd!’ riephij en gaf haar een dikke kus. ‘Wat ben ik blij dat je er bent.’ Zijnglimlach was immens groot. Hij was echt gelukkig. ‘Je ziet er echtheel mooi uit, je bent zoveel mannelijker, nog meer dan je al was.’zei Barbara, ze sloeg haar armen om zijn nek.
 9. 9. ‘Jij bent ook mooi opgegroeid, een echte vrouw. Een vrouwwaarmee ik mijn toekomst tegemoet mee wil gaan! Kom, we gaannaar binnen. Het is koud buiten.’ zei hij terwijl hij haar gezichtstreelde. Hij pakte haar hand en samen liepen ze naar binnen.
 10. 10. Na een gezellige bakkie, gingen Justin en Barbara naar boven omBarbara’s koffer uit te pakken en het gezellig te maken. Suzannewas een beetje ingedut en de rest Julie en Tim kletste een beetje. Zekeken een film maar er was nu een reclame blok.
 11. 11. Barbara zette haar tandenborstel in de beker, waar er al vier instonden. ‘Zo, ik ben officieel ingetrokken.’ zei ze met een glimlach,het voelde goed. Justin liep naar haar toe.
 12. 12. ‘Het idee dat ik vanaf nu elke ochtend naast zo’n mooie vrouw alsjij wakker mag worden, en iedere avond naast zo’n mooie vrouw alsjij in slaap mag vallen, is heerlijk. Geloof me. Ik hou echt van jou.’Wat moest ze zonder deze jongen? Nouja, jongen. Het was nu meereen man. ‘Ik ook van jou,’ zei ze, ‘Ik zou niet weten wat ik zonder jezou moeten, Just.’ Tijd voor een intense kus.
 13. 13. Ze voegden zich bij het gezelschap en keken het eind van de filmmee. Julie hield van de gezelligheid, maar toch baalde ze dat zij totnu toe de liefde nog niet had gevonden. Ze was nooit echt eenmeisjes meisje geweest, vind je het gek met twee stoere broers!? Zowas ze nu eenmaal en ze was blij met wie ze was. Ze voelde eenwarme hand op haar knie. Het was haar vader. Ze schonk hem eenliefdevolle glimlach. Die man had ook alles door. Ze drukte een kusop zijn licht gerimpelde wang.
 14. 14. Na de film zocht iedereen zijn bedje op, Tim laadde de vaatwasserin en Julie ruimde nog even wat troep van de verjaardag op. Zekeek omhoog, Justin tilde Barbara de trap op. Vertederd keek zetoe. ‘Stelletje schatten.’ praatte ze in zichzelf. Uiteindelijk kroopook zij onder de wol.
 15. 15. Justin en Barbara waren nog helemaal niet moe en vonden het eenmooie gelegenheid om hun nieuwe twee persoonsbed in te wijden.Justin was soms wat onhandig, maar onwijs lief. Zijn geluk konniet op, hij zag zijn meisje al de hele avond met een huge glimlachop haar gezicht.
 16. 16. De vonken spatte er vanaf, het was zo fijn. Zo heerlijk, om elkaarswarmte te voelen. Nasoezend en gelukkig vielen ze tegen elkaar aanin slaap. Die twee hadden elkaar gevonden.
 17. 17. De volgende morgen waren Suzanne en Kyle heel vroeg wakker.Vals alarm en daarna konden ze niet meer slapen. ‘Sorry dat ik jewakker heb gemaakt, ik word moe van mezelf. Ik wil gewoon tegraag dat het zo ver is denk ik.’ verontschuldigde Suzanne zichzelf.‘Schat, ik vind het helemaal niet erg. Straks was het wel zo en danhad ik het gemist, dus maak me gewoon wakker, roep me, weet ikveel. Ik vind het niet erg schat, ik kijk ook uit naar ons kindje.’ zeihij met een glimlach, hij dweilde de badkamer terwijl Suus genootvan een warm bad.
 18. 18. Het andere stel bleef daarentegen nog lang liggen. Ze sliepen uit totelf uur, het was zondag. Justin had een klus maar dat was pasergens in de middag. ‘Lekker geslapen moppie?’ vroeg hij terwijlzijn vingers hun weg vonden door haar haar. ‘Heerlijk.’ mompeldeze, ze sliep nog half, op zijn borst. Zijn ademhaling maakte haarrustig.
 19. 19. Nadat ze uit bed waren geklommen, had Barbara haar kleren aangetrokken, maar toen ze zich omdraaide stond Justin paraat meteen kussen. Het liep uit op een kussengevecht, dat werd beëindigdmet een hoop gezoen en gelach.
 20. 20. Ze hadden samen gebruncht maar daarna moest Justin toch echtwerken. ‘Je vermaakt je wel hé lief?’ had hij gezegd. ‘Natuurlijk!’ hadze terug geroepen. Drie vriendinnen, gezellig toch? ‘Die laat niet langmeer op zich wachten.’ zei Julie terwijl ze over haar schoonzus’ buikwreef. ‘Die? Denk je dat het een jongentje word?’ ‘Eigenlijk wel ja. Ikdenk echt dat hier binnenkort een klein voetballertje door de kamerloopt te rennen. Jij Bar?’ Julie keek op naar Suzanne. ‘Ik denk dat jegelijk hebt.’ ‘Ikzelf denk het stiekem ook maar Kyle is er zwaar vanovertuigd dat hij een dochtertje krijgt. Als het maar gezond is!’ Datwas inderdaad het belangrijkste.
 21. 21. Iedereen ging zijn eigen weg en er hing een gezellige sfeer. Vandaagkwam de schoonmaakster weer om te helpen met hetschoonhouden van het enorme huis. Julie was nog steeds gek metPumba, ze was echt van de papagaai gaan houden. Het beestje waszo slim! Ze kon soms zelfs een beetje met hem praten. Tim was dehele dag bezig met dingetjes ter voorbereiding van de komst vanzijn kleinkind.
 22. 22. Barbara had haar draai al gevonden en hielp met het schoonmaken.Ze vond het huis erg mooi en hoopte er nog lang te kunnen blijvenwonen. Ze zou binnenkort ook maar weer eens aan het werkmoeten.
 23. 23. Het was een rustige zondag en om zes uur liep Justin dewoonkamer weer in. Suzanne en Barbara stonden al een poosje teschilderen maar Suzanne werd moe en besloot een dutje te gaandoen. De woonkamer was inmiddels wat veranderd. Nieuwebanken, met die kleine bankjes werd het veels te vol.
 24. 24. ‘Welkom thuis liefje.’ zei Barbara, ze gaf haar vriend een kus. ‘Zohard gewerkt vandaag zeg, ik kan wel een massage gebruiken.’zuchtte Justin. ‘Lijkt een bordje boerenkool je niet heerlijk?’ ‘Datlijkt me nog beter.’ zei hij grijnzend. Samen met Julie begon ze aanhet eten.
 25. 25. Na het avond eten was Julie naar het werk gegaan. Om 1 uur stapteze uit de auto. Vet dat ze nu zelf kon autorijden. Haar baantje alsMimespeler beviel haar nog steeds prima, al hoopte ze nulangzamerhand toch wel een beetje op promotie.
 26. 26. Ze liep het pad dat naar het huis leidde op. ‘Ook nog op?’ klonk eropeens. Er ontstond een heel gesprek. ‘Ik zie er normaal echt nooitzo uit, wat ben ik blij dat mijn schmink er al af is, normaal heb ikdie nog op!’ giechelde ze. ‘Ik vind je prachtig.’ zei Bruce, zo had hijzich voorgesteld. ‘Ik denk dat ik maar eens naar binnen ga.’ zei ze,ze werd een beetje rood maar ze had het onwijs koud. ‘Ga ik je nogeens zien?’ vroeg hij. ‘Ik woon hier niet maar ben hier nu nog tweeweken. Ik woon in Amerika. Mijn vader is Nederlands. VandaarBruce Rommeldam.’ ‘Oh, lijkt me gezellig.’ Ze spraken iets af voormorgen en namen afscheid.
 27. 27. De volgende morgen was het erg vroeg. Dat het nog laat donker washielp ook niet echt mee om goed wakker te worden. Gelukkig washet wel heel gezellig aan tafel. Julie had besloten niemand wat tevertellen over haar late evening meeting. Maar toch dacht ze steedsaan Bruce, hoe kon het dat hij zo’n indruk op haar had gemaakt?Was hij haar type? Had ze überhaupt een type? Ze wist het niet. Zezou hem straks weer zien en dat gaf haar een fijn gevoel. Apart.
 28. 28. De zon brak door. Julie was nog even in bed gaan liggen maar waser nu toch echt uit gegaan. Over een klein uurtje was Bruce er endan wou ze er wel een beetje leuk uit zien.
 29. 29. Suzanne voelde zich niet zo lekker en het ontbijt was ook niet goedgevallen. Ze lag al de hele ochtend op bed en Barbara was zo lief omhaar te vergezellen. De meiden kletsten wat af, over de baby, maarook over Bar’s intrek, haar relatie met Justin en allerlei anderedingen. Ze konden het zeker goed vinden.
 30. 30. Het had blijkbaar gesneeuwd vannacht, want om 1 uur ging de belen stond Bruce voor de deur. Gelukkig vroeg niemand wat aanJulie.
 31. 31. Ze gaven elkaar wat ongemakkelijk een knuffel. Kyle’s carpool wasgearriveerd. ‘Werkze broer!’ riep Julie en ze zocht samen met Brucehet dakterras op. Kyle was verbaasd en vroeg zich af wie die gozerwas die zijn zusje stond te knuffelen. Hij liet het voor wat het wasen ging naar zijn werk.
 32. 32. ‘Wat zit je haar leuk!’ giechelde Julie. ‘Dankje. Ik ben vanmorgennog even naar de kapper geweest. Ik wou er extra goed uit zien.’‘Geloof me, dat doe je.’ zei Julie, ze gaf hem een knipoog. ‘En, magik nu weten hoe dit mysterieus meisje heet?’ ‘Natuurlijk.’ ze stakhaar hand uit. ‘Julie Bloomwood.’ ‘Klinkt mooi. Past goed bij je.’ Zesnapte de hint en begon weer te blozen. Wat had deze jongen wathaar zo aan het lachen maakte? Haar zo’n warm gevoel gaf? Zebesloten een potje te schaken. Gewoon omdat Julie geen zin had ingezeur binnen.
 33. 33. Julie had gewonnen. ‘Je bent goed..’ zei Bruce. ‘I know, m’n vaderspeelde het altijd met me. Waarom ben je hier nu? Bij je vader?’ vroeg ze.‘Ik weet trouwens niet of ik dat wel mag vragen.’ ‘Jij mag alles vragen! Ikben hier inderdaad voor mijn vader. Het gaat niet goed met hem. Ikdenk dat hij niet lang meer zal leven.’ ‘Oh wat naar, het spijt me ik..’‘Nee het geeft niet, hij heeft kanker. Hij en mijn moeder zijn langgeleden gescheiden maar ik bezoek hem veels te weinig. En nu ben ik erdan wel. Ik voel me niet echt een goede zoon..Maar goed deze reis heeftme iets goeds opgeleverd. Ik heb jou ontmoet.’ zei hij, met zijn lichtAmerikaanse accent, hij kon goed Nederlands, dat wel.
 34. 34. ‘Dat is zo lief! Het lijkt me een zware tijd voor je.’ Bruce pakte haarbeet. ‘Natuurlijk is het zwaar, maar niet als je denkt. Het zit er al zolang aan te komen, zo is hij ook niet gelukkig. Het is nu wachten opzijn einde, hoe zielig het ook klinkt. Ik ben zo blij dat ik jou hebontmoet. Ik durf het bijna niet te vragen, maar geloof jij in liefde ophet eerste gezicht?’ vroeg hij.
 35. 35. Ze beantwoordde zijn vraag met een zoen. Haar eerste. En watvoelde het goed. Ze was in minder dan vierentwintig uurstapelverliefd geworden op deze man. ‘Hoe oud ben je als ik hetmag vragen?’ vroeg ze. ‘25? En jij mooi meisje?’ ‘Ik ben net 21.’ ‘Doeter verder niet toe, ik hoop dat we elkaar nog veel kunnen zien deoverige twee weken. Ik wil je leren kennen.’ ‘Ik jou ook.’ stameldeze.
 36. 36. Ze omhelsden elkaar, stonden daar een tijdje met alleen oog voorelkaar. Ze bespraken nog een hoop, in de hoop elkaar beter te lerenkennen. Het voelde zo goed, zo vertrouwd met Bruce. Het leek echtalsof ze elkaar al jaren kenden! Weird.
 37. 37. Binnen in de hal namen ze afscheid. Ze pakten elkaars hand. Juliewas gek op zijn zachte karakter en stoere uitstraling. Zijn oranjehaar, waar ze normaal nooooooooooooit op zou vallen, maakte hemzo speciaal. Ze wou hem zien, blijven zien, morgen, overmorgen.Altijd. Dit werd eng! Ze voelde zich zo hopeloos. Ze wou terug opaarde komen maar bevond zich duidelijk in de zevende hemel.
 38. 38. Een laatste zoen, daarna vertrok Bruce weer naar het ziekenhuis.‘Sterkte! We spreken elkaar en hou me op de hoogte. Echt heel fijndat wij elkaar hebben ontmoet.’ ‘Mee eens. Dag mooi meisje. DagJulie.’ zei hij en verliet Moonstreet 2.
 39. 39. Julie liep de kamer van Suzanne en Kyle in, ze wreef onhandig overhaar nek. ‘Meisjes, ik ben verliefd geloof ik.’ ze gooide het er maarmeteen uit. ‘Haha Julie! Echt? Wat leuk. Je hebt ons inderdaad watte vertellen want we hebben een klein deel van je intieme gesprekjeopgevangen.’ giechelde de dames vanaf het bed.
 40. 40. ‘Ik vind het ook leuk voor je meisje! Gefeliciteerd. Stel je hem gauwaan ons voor?’ ‘Ah pa, jij ook hier. Thanks’ Julie barstte in lachen uit,kon het nog ernstiger? Ze vertelde het hele verhaal. Vooral Suzanneen Barbara hingen aan haar lippen, het was een erg romantischverhaal.
 41. 41. De meiden besloten samen te gaan lunchen. Julie was in haar nopjesen had een verse maaltijdsalade gemaakt. ‘Ik ben even naar hettoilet, het eten valt niet echt goed geloof ik.’ zei Suzanne en zestond op, met haar hand op haar buik,
 42. 42. Barbara bleef maar doorvragen over de beruchte Bruce. ‘Meiden, hetgaat beginnen geloof ik?!’ Ze draaiden zich met een ruk om, zagenSuzanne verkrampen van de pijn. ‘Bel Kyle! Hij mag dit niet missen!’Ze begon te huilen.
 43. 43. Haar wangen werden rood, de weeën werden steeds erger. Justinkwam net uit zijn werk maar ze hoopte nu op Kyle. Moest ze ditdan alleen doen? Gelukkig had ze veel steun van haar vriendinnen,haar familie. ‘Kyleeeee!’ riep ze. Tim kreeg een flashback, hoe Ivybeviel van Kyle, daarna van de tweeling. Prachttijd.
 44. 44. Iedereen was in paniek, stress, ze wisten niet wat te doen,probeerden Suzanne mentaal te steunen. Julie’s oog viel op Kyle,wie net uit de carpool stapte, ze wenkte hem snel te komen. Hijrende naar binnen. ‘Kyle!’ jammerde ze. ‘Ik heb je no-od-iggggg!’ zeschreeuwde moord en brand.
 45. 45. ‘Ik ben er!’ riep Kyle, ging naar zijn vrouw, steunde haar. ‘Kyle jebent er!’ Julie zuchtte van opluchting. De mannen werdenlangzamerhand gek. Wat een drama! ‘Nu mag ik.’ kon ze nog net uitbrengen, ze begon te persen, haar man was bij haar. ‘Het komt!’
 46. 46. Na enkele minuten hield ze een prachtige zoon in haar handen. ‘Wehebben een zoon!’ Bij Tim viel er een traan over zijn wang, vangeluk. De vijfde stamhouder was geboren! Barbara keek trots toe,keek af en toe even achterom. Dit wou ze ook op den duur. Suzannekuste het mini-neusje van haar zoontje.
 47. 47. Daniël had haar blauwe ogen en Ivy’s haarkleur. Hij was nu al haaroogappel, zo mooi. Negen maanden in haar buik en nu kon hungeluk niet op.
 48. 48. ‘Welkom in ons leven, Daniël.’ zei Suzanne, ze streelde zijn buikje.Kyle kwam achter haar staan, gaf haar een kus op haar achterhoofd.‘Je bent geweldig, lieverd..Je hebt een topprestatie geleverd, ik benzo trots!’zei hij.
 49. 49. ‘Dag kleine man! Had je vader het bijna gemist hé? Het voelt zo raar,jij bent gewoon ontstaan uit onze liefde en ik wil je nu al niet meermissen. Wij gaan heel goed voor jou zorgen!’ beloofde hij. ‘Ik sluitme daarbij aan.’ zei Suzanne lachend. ‘Lieverd, ga je alsjeblieft evenopfrissen en lekker je bed in, ik zorg wel voor dit ventje, jij bentgebroken.’
 50. 50. ‘Bedankt schat, dat kan ik inderdaad wel gebruiken.’ ze gaf Daniëlnog een kus op zijn bolletje en liep naar de badkamer.
 51. 51. Kyle legde Daniël op zijn schouder. ‘Mijn zoon, wat heb ik langgedacht dat ik een dochter zou krijgen maar ik had ongelijk. Watben je mooi..’ fluisterde hij.
 52. 52. Na daar een poosje te hebben gestaan, besloot hij zijn vader kenniste laten maken met zijn kleinzoon. ‘Kijk eens vader, trots geef ik jede volgende stamhouder.’ ‘Wat is hij mooi.. Ik herinner me hetmoment, toen jij geboren werd, met mijn vader, Thomas. Ook driegeneraties samen, we zijn nu op de helft. Buiten de hele legacy, wateen prachtzoon.’
 53. 53. Tim nam even zijn momentje met Daniël. Hij vond het een helemooie naam. Hij lag zo vredig in zijn armen. Hij was opa! Nogeerder dan zijn grote zus. En van wat voor kleinkind, wat was hijmooi! Hij was zo benieuwd hoe hij er later uit zou zien. Misschienleek hij wel op hem!
 54. 54. Daarna was het aan Julie de beurt om haar kleine neefje even vast tehouden. ‘Kom jij eens bij tante Julie! Wat gaan wij nog veel spelensamen knul. Je hoort er al helemaal bij.’ Julie was helemaal in dewolken met Daniël.
 55. 55. Na Daniël een poosje te hebben vast gehouden, gaf ze hem overhaar tweeling broer. ‘Dag neefje, wat ben jij een mooi kereltje!Misschien moeten wij ook eens gaan nadenken over een neefje voorjou, haha.’ Barbara glimlachte naar hem. ‘Mag ik hem eensvasthouden?’ vroeg ze. ‘Tuurlijk!’
 56. 56. Voorzichtig gaf hij zijn neefje aan zijn vriendin. ‘Als wij een kindjekrijgen, word het er vast een met een tintje.’ grinnikte Barbara. ‘Ikvind dat juist wel mooi, het zou leuk zijn als we dan in dit huiskunnen blijven. Dan kunnen ze met elkaar spelen.’
 57. 57. Voorzichtig legde ze de baby op haar schouder, liep er even meerond. Wat voelde zo’n, teer, lief, klein babylichaampje heerlijkwarm. ‘Mooi manneke, je ouders mogen zich gelukkig prijzen.’Kyle stond te wachten om Daniël over te nemen, het was tijd voorzijn gekolfde flesje.
 58. 58. ‘Hier, je zoon, echt een plaatje Kyle. Wat fijn dat hij eindelijk bijons is.’ zei ze liefdevol. ‘Ik ben er totaal niet bang voor dat hij hier teweinig aandacht zal krijgen.’ glimlachte Kyle.
 59. 59. Iedereen nam nog een bordje salade, niet te zwaar eten vanavond.Ook werd er nog wat luchtigs naar boven gebracht, lekker veelfruit, zodat Suzanne gauw de oude weer zou zijn.
 60. 60. Met stralende oogjes lag Daniël in zijn armen. Wat voelde Kyle zichtrots. Het babytje sloeg zijn armen om het flesje. Gulzig zoog Daniëlaan het speentje. Hij dutte langzaam in.
 61. 61. In zijn pas nieuwe wiegje werd hij gelegd. Dicht bij zijn slapendemama. ‘Lekker slapen lief ventje, tot morgen! Nu lekker naardromenland al die nieuwe indrukken en familie leden verwerken.’hij kuste Daniëls kleine bolletje en zong hem in slaap.
 62. 62. Hij had geen zin om nog lang op te blijven, nadat hij zijn tandenhad gepoetst, wou hij gewoon lekker even tegen zijn vrouw aanliggen.
 63. 63. Om vier uur begon de kleine te kirren van uit zijn wiegje. Dit zouhet zwaarst worden, wist Suzanne. Nu was het aan haar om Kyle telaten rusten en Daniels luier te verschonen. Hoe vroeg het ook was,ze deed het met alle liefde. Daarna kroop ze weer gauw in bed enliet hij hen slapen tot 10 uur!
 64. 64. Na nog even in bed te hebben gelegen, de hele familie zat aan hetbed, er was ontbijt voor haar gemaakt, ze voelde zich net jarig,besloot Suzanne weer naar beneden te gaan. ‘Het gaat goed met me,ik ben alleen een beetje moe.’ bleef ze zeggen, iedereen was zobezorgd. Ze kon het niet laten om steeds naar de wieg in dewoonkamer te lopen om hem even over zijn bol te aaien.
 65. 65. Die middag had Kyle vrij genomen, Barbara deed samen metSuzanne een dutje, ze wou vanmiddag persé al weer werken, eenpaar uurtjes maar. Ze had het gemist, het bezig zijn. Dus moest zenu even wat bijslapen.
 66. 66. Tegelijk met Tim werd ze opgehaald. Als het tegenviel kon ze altijdnog een week of twee vrij nemen. Maar ze dacht dat het wel goedzou zijn voor haar, weer even aan de carrière. Er waren thuisgenoeg vrouwen die Daniël, als zij er niet was, liefde konden geven.Al kon ze hem stiekem eigenlijk niet missen.
 67. 67. Ze had gelijk, Barbara gaf Daniël maar al te graag een flesje.Iedereen verzorgde het kleintje eigenlijk een beetje. ‘Juul, neem jijhem dan nu even?’ Kyle was ook werken en nu regelde de dames enTim de verzorging van de kleine man.
 68. 68. Voorzichtig wiegde Julie Daniël. Ze had net even voor het huisgezeten met Bruce. Nu was dit even belangrijk, maar hij kwamvertellen dat zijn vader vandaag of morgen er niet meer zou zijn, deartsen hadden dat gezegd. Ze had hem getroost, gezegd dat hij nubij zijn vader moest zijn. Apart hoe leven en dood elkaar zoafwisselden.
 69. 69. ‘Jij bent pas net aan je mooie leventje begonnen het kerel, gelukkigmaar.’ Het kleintje scheen een beetje gek te zijn op tante Julie. Hijsabbelde een beetje in haar nek en werd spontaan rustig als ze hemvast hield. Ze vond het wel een soort eer. Misschien zat er wel heelveel van mama in dit kleine ventje verstopt..Wie zou het weten?
 70. 70. Heerlijk, zo’n vrolijke update bij hethoofdhuis! Did you guys like it?Ik vond het leuk om weer te schrijven.Nu mag ik weer gaan spelen, ditmaalbij het ouderloze gezin. Tot devolgende update!Liefs Meg <3

×