Update 114 fam. bloomwood.

464 views

Published on

Leuke update bij drie verschillende huishoudens.xx Liefs Pareltje

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
464
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
73
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 114 fam. bloomwood.

 1. 1. Moonstreet 7 – Joshua & Noëlle.Sinds Levi was vertrokken was het stil in huize Kannebrij. Noëlleen Joshua dachten nog vaak terug aan die mooie huwelijksreis enmasseerde elkaar op een manier die ze daar geleerd hadden. Zehadden veel meer vrije tijd nu.
 2. 2. Ook gingen ze beiden nog iedere dag met plezier naar hun werk.Beide op een basisschool, Joshua groep 6, Noëlle deed groep 4.
 3. 3. Sinds kort was Flora een collega van ze geworden en Noëlle konmeteen erg goed op schieten met Joshua’s nichtje. Ze hadden veelgemeen in hun manier van werken.
 4. 4. Maar naast dat ze hun zoon miste in het dagelijks leven, was hetterugkomen van de privacy en chemie tussen hen het grootstepluspunt.  ~
 5. 5. Moonstreet 6 – Sara en Ruben (Snuf en Smoortje)Ruben en Sara genoten samen van hun oude dag. Sara was al aardigop leeftijd, dus was ze met pensioen gegaan. Ze was de hele daglekker aan het tuinieren, bellen met haar zoons, zorgen voor dekatten en niet te vergeten: het plannen van de Gouden Bruiloft.
 6. 6. Ruben kwam op de middag van de viering van de gouden bruilofteerder thuis dan normaal. Hij was gepromoveerd tot rechter. Zijndag kon niet meer stuk!
 7. 7. Sara wachtte binnen al op hem, alles was al versierd, de gastenwaren uitgenodigd. Snel schoot hij in zijn pak en samen liepen zenaar buiten om onder de oude trouwboog de gasten teverwelkomen. ‘Ik ben zo trots en blij met jou. Zonder jou was iknooit de Sara geweest die ik nu ben. Dankjewel.’ zei ze, en zoendehaar man.
 8. 8. Veel mensen had ze niet uitgenodigd, maar al snel druppelden deeerste gasten binnen. Nathan en Alexander kwamen als eerst, maarzonder Bentley. ‘Die is vast bij Nien, die zijn onafscheidelijk.’ zeiMilou glimlachend terwijl ze de woonkamer binnen liep. Er stondeen vette stereo installatie en er was een barretje gehuurd. Het wasSara’s levenswens ‘lifetime want’ dus wat dat betreft mocht hetbest gevierd worden!
 9. 9. Een kleine twintig minuten laterarriveerde de tweeling. Saraomhelsde ze en gaf ze een zoen.Ruben liep over een babbeltje temaken en trots te vertellen over zijnnieuwe functie. Er werd gesprokenover Anabel, Sara en Ruben haddenhaar pas een paar keer ontmoet maarvonden het een lief meisje. En Yuriluchtte zijn hart over Merel bij zijnmoeder. Maar bovenal was hetonderwerp de gouden bruiloft.
 10. 10. Na een lekker avondmaaltje, verzamelde iedereen zich in de kleinekeuken. Er werd getoast op het ‘bruidspaar’ en ze deden allemaalnog een kort woordje. Daarna was het tijd om een beetje te dansenen te borrelen. Iedereen had het naar zijn zin!
 11. 11. Dave was even aan de feestsfeer ontsnapt en zat op het oude bankje voorhet huis na te denken, tot Yuri hem aantrof. ‘Dave wat doe jij nu hier?’‘Wat doe jij hier?’ vroeg Dave terug. ‘Ik was eerst, maar goed, ik zochtjou. Mama wordt oud.’ zuchtte hij. ‘Ik weet het. Daarom zit ik even hier.Ik wil haar niet verliezen. Maar ze raakt aardig op leeftijd.’ ‘Laten wegenieten van de tijd die ons nog rest met haar en binnen die lach op haargezicht bewonderen.’ zei Yuri vastbesloten. Dave knikte, zo kende hijzijn tweelingbroer weer.
 12. 12. De jongens werden naarbinnen geroepen doorhun vader en de taartwerd opgediend. Er hinggelukkig een gezelligesfeer en de jongenshadden al gauw weereen lach op hun gezichttoen ze hun ouders zogelukkig zagen.
 13. 13. Tot twaalf uur speelde Yuri een beetje de DJ en danste iedereen ergezellig op los. De katjes lieten zich voor het eerst ook even zien,die harde muziek, daar moesten ze even aan wennen. En zoalsgewoonlijk ging Alexander helemaal uit zijn dak, ja die hield welvan een feestje! Dat was al gebleken op de universiteit.
 14. 14. Met een laatste glas champagne in haar hand keek Sara de mensenvan wie ze hield na. De deur viel achter Yuri dicht. ‘Dat was metoch een feestje!’ zei Sara giechelend van de champagne. ~
 15. 15. Studentenplaza – Dave, Yuri, Felice, Merel, Anabel en Levi.De avond na het feest, plofte Yuri naast zijn broertje op de bank.‘Echt gefeliciteerd bro, naar de vierde al weer. Dat maakt je deoudste in dit huis.’ zei Yuri. ‘Ach, jij moet morgen dan staan weweer gelijk. Je gaat het echt wel halen hoor.’ zei Dave. Nu plofteLevi naast de mannen op de bank. ‘Hé Leef.’
 16. 16. ‘Hé! Ik hoorde dat je met een tien geslaagd was voor ‘t derde jaar.Jezus, echt heel goed!’ zei hij. ‘Dankje. En jij?’ ‘Ik moet pas over eenmaandje ofzo. En dan hoop ik jaar één gehaald te hebben haha,maar filosofie bevalt me goed. De meiden moeten morgen allemaalhé? Tegelijk met jou toch Yuri?’ Yuri knikte.
 17. 17. De dames hadden een goede manier van ontspannen voor hetexamen bedacht: lekker in de jacuzzi relaxen. ‘We gaan hetgewoon halen. We hebben zoveel opdrachten afgemaakt gister,de papers waren oké en de benodigde vaardigheden zijn binnen.’zei Anabel. ‘Maar jij bent zo slim An!’ zei Merel. Anabel lachteverlegen. ‘Eerlijk meisjes, maak jullie geen zorgen.’
 18. 18. Dave en Anabel hadden samen een dutje gedaan voor het examenvan Anabel. Die wist alles toch wel. Ze zaten samen een beetje tekleffen terwijl Yuri zijn laatste opdrachten maakte om te oefenen.
 19. 19. Die avond kwamen alle meiden tegelijk terug. Merel en Felice warenover naar leerjaar 3. Yuri die al eerder klaar was naar leerjaar 4 enAnabel mocht aan leerjaar 2 beginnen. ‘Dat was niet echt eenverassing.’ giechelde Anabel, ze sloeg haar armen om Dave heen. ‘Tochheel goed van je. En misschien heb ik wel een verassing voor je..’
 20. 20. Dave ging op zijn knieën en Anabel slaakte een gilletje. Felice enMerel draaiden zich om en begonnen ook te gillen. ‘Lieve lieveAnabel, ja dit is wat je denkt. Jij haalt het beste in mij naar boven,met jou in mijn leven voel ik mij compleet. Daarom wil ik mijnleven samen met jou delen. En niet alleen nu! Ik wil oud met jeworden. Wil je met me trouwen?’
 21. 21. Anabel keek naar de prachtige ring in het doosje en schoof hem omhaar vinger, waarna ze diep in Dave’s ogen keek.
 22. 22. ‘Ja, ik wil. Natuuurlijk wil ik dat! Oh mijn god!’ ze barstte intranen uit. Felice en Merel keken vertederd toe. ‘Die twee zijn voorelkaar gemaakt.’ zei Felice.
 23. 23. Hi peepz.Ik hoop dat jullie‘m leuk vonden. In het speciaal demensen die jarigzijn of jarig zijngeweest! XLiefs, Megan. ♥

×