Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Lilly

316 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Lilly

 1. 1. Welkom bij mijn dagboek Lilly. Dit verhaal gaat over zoals jullie denk ik al hebben kunnen raden Lilly , verder ga ik niet te veel vertellen over het verhaal maar ik hoop dat jullie er veel plezier aan zullen beleven , reacties en tips zijn natuurlijk altijd welkom! Veel plezier! Intro.
 2. 2. Lilly Ik werd wakker van het felle zonlicht dat mijn kamer in scheen. Ik keek op mijn wekker en zag dat het 10 voor half 7 was. Ik drukte mijn wekker af omdat hij anders over 10 minuten zou aflopen. Ik drukte mezelf omhoog en wreef de slaap uit mijn ogen .
 3. 3. Lilly Ik slenterde naar de badkamer en liet het bad vol lopen terwijl ik mijn pyjama van me af liet glijden. Ik gaapte nog een keer voor ik me in het bad liet zakken. Ik zat er nog geen half uur in voordat ik genoeg kreeg van de warmte. Ik liet het bad weer leeg lopen en trok mijn pyjama terug aan.
 4. 4. Lilly Ik liep naar de wastafel en begon mijn tanden te poetsen. Ik keek naar mijn spiegelbeeld en vroeg me af of ik op mijn vader leek , ik had hem nooit gekend omdat hij en mijn moeder elkaar uit het oog waren verloren voor ze hem kon vertellen dat ze zwanger was zij en papa hadden elkaar op een vakantie leren kennen.
 5. 5. Lilly Ik schrok op uit gedachten toen ik naast mij het medicijnkastje hoorde open gaan. “Goedemorgen” kreunde mijn tweeling zus Bo. “Oh uh goedemorgen” lachte ik zwakjes. “Waar zat je met je gedachten?” Ze keek me vragend aan. “Oh uh ik bedacht wat ik vandaag zou gaan doen” loog ik. “hmm” Ze keek me argwanend aan maar vroeg niks meer.
 6. 6. Lilly Ik bleef nog even staan en keek hoe ze haar tanden stond te poetsen. Ze keek me aan. “Doef ik iets raafs?” Zei ze al poetsend. “Uh nee hoor.” ik lachte naar haar en liep richting mijn kamer.
 7. 7. Lilly Ik stond wel 10 minuten voor mijn kast toen ik eindelijk een keuze maakte. Ik trok het stelletje aan en liep naar beneden.
 8. 8. Lilly Toen ik beneden kwam zat Bo al op de bank. “Bel jij de taxi?” Vroeg ze. “Ja goed.” Antwoordde ik haar. En ik liep naar de telefoon. “Hallo met taxi bedrijf Lakerveld , uw spreek met Amber , kan ik uw helpen? “Ja hallo goedendag met Lilly , ik zou graag een taxi naar River High school willen als dat kan?” “Ja hoor , mag ik uw adres alsjeblieft?” “Lagewitsiebaan 10” “Dankjewel de taxi is er over 10 minuten prettige dag nog!” “Bedankt van hetzelfde!” Zei ik nog voor ik ophing.
 9. 9. Lilly De taxi was er inderdaad snel. Gelukkig maar want we waren al een beetje te laat voor school , zoals altijd.
 10. 10. Lilly Eenmaal op school rende we naar de klas en gingen snel zitten. Ik nam een plaatsje naast Stacey , Bo ging naast Kate zitten. “Hee Stees , hoe gaat het?” lachte ik naar haar. Ze was best een mooi meisje met licht blond haar. “Hee die Lilly , Ja hoor alles gaat prima.” “En hoe gaat het met je mama is de baby er al?” “Oh uh ja nou ja met mama gaat het goed maar mijn broertje ligt nog in couveuse.” Zei ze sip. “Oh dat spijt me.” “Het geeft niet het gaat al veel beter dan een paar dagen geleden.” “Gelukkig” zei ik.
 11. 11. Lilly “ Lilly kun je even hier komen?” riep de juffrouw. “uh ja hoor.” Ik stond op en liep naar haar toe. “Is er iets?” vroeg ik haar. “Nou niet echt iets maar ik wou je even laten weten dat je in tegenstelling tot je zus voortreffelijke cijfers hebt !” “Oh nou uh bedankt.” Ik keek van uit mijn oog hoeken naar Bo die scheen niks door te hebben. “Bedank mij niet bedank jezelf. “ Glimlachte de juf. Tringggggggggg de bel ging .
 12. 12. Lilly We gingen met ons vaste groepje aan een tafeltje zitten. “Hee Kate , hoe is het nu tussen jou en Mikey?” Vroeg Stacey. “Nou ja het gaat wel , we hadden gister ruzie omdat hij allemaal met Jane aan het sms'en was.” “Pff die Jane moet ook tussen elke relatie zitten , ze heeft het ook tussen mij en Rafael geprobeerd gelukkig had Rafael haar door.” Antwoordde Bo.
 13. 13. Lilly De rest van de schooldag verliep een beetje hetzelfde , net zo saai als altijd.
 14. 14. Lilly Thuis liep ik meteen naar de koelkast. Ik twijfelde even maar besloot toch maar een zak chips te pakken.
 15. 15. Lilly Ik plofte neer op de bank naast Bo , die alweer in slaap gevallen was. Ze was de laatste tijd heel vaak moe. Ik at mijn zak chips leeg en ging voor Bo staan. “Bo? Bo wordt eens wakker.” “Hmm wat is er?” Kreunde ze. “Je was in slaap gevallen ga je mee naar het kledingwinkeltje?” “Oh , ja is goed.”
 16. 16. Lilly Ik belde een taxi die niet veel later arriveerde. Ik riep Bo die net even op de wc zat , en zei tegen mijn moeder dat we even naar het winkeltje waren.
 17. 17. Lilly Het winkeltje was van Rafaels ouders , dus was het vriendje van mij zus natuurlijk ook aanwezig. Ze begroette elkaar met een zoen , terwijl ik alvast rond keek tussen de kledingrekken.
 18. 18. Lilly We pasten beide dezelfde jurk. “En hoe vind je m?” Vroeg ze. “Hij gaat wel” antwoordde ik. “Aah kom op pak hem nou ik pak hem ook.” Ze keek me smekend aan. “Al goed ik pak m trouwens jou staat hij top en aangezien wij hetzelfde zijn staat hij mij vast ook geweldig!” Ze lachte. “Ja zus hij staat je geweldig!”
 19. 19. Lilly Bo rekende af. Terwijl ik alvast naar buiten liep om de taxi te bellen. Terwijl ik de taxi belde namen zij en Rafi innig afscheid net zo lang tot de taxi arriveerde en toen lieten ze ons nog 5 minuten wachten. Ze kwam pas aanlopen toen de taxichauffeur begon te toeteren
 20. 20. Lilly Eenmaal thuis stapte ik meteen de douche in. Ik genoot terwijl het warme water over me heen liep. Mijn gedachten gingen weer naar mijn vader , ik weet niet waarom ik er de laatste tijd zoveel aan dacht maar mijn gedachte gingen steeds naar hem toe , hoe zou hij eruit zien? Was hij aardig? Het enige wat ze wist was dat zij en Bo zijn haar kleur hadden. Ze stapte de douche uit en trok haar pyjama aan.
 21. 21. Lilly Ik maakte mijn haar vast en pakte mijn tandenborstel , waarna ik mijn tanden begon te poetsen. Ik onderdrukte een gaap terwijl ik mijn mond spoelde.
 22. 22. Lilly Ik liep naar mijn kamer en schakelde mijn laptop uit die nog altijd aan stond , ik wierp een vluchtige blik op de foto's van mij en Bo. Er ontsnapte me een lachje toen ik terug dacht aan die vakantie in de bossen. Bo had vast gezeten aan een boom en toen ze wat harder trok trok ze een gat ik haar broek ze heeft de hele dag met een sjaal om haar heupen heen gelopen.
 23. 23. Lilly Ik knipte mijn licht uit en ging in mijn bed liggen. Lang duurde het niet voor ik in slaap viel.
 24. 24. Blijf Volgen!

×