Update 102 fam. bloomwood.

398 views

Published on

Bij Joshua, Noëlle en Levi.
Just read :)
X Liefs Pareltje

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
398
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
95
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 102 fam. bloomwood.

 1. 1. d
 2. 2. Moonstreet 7 – Joshua, Noëlle en Levi.Het was precies zeven uur. Noëlle at na omdat de vergadering opschool onwijs was uitgelopen, Joshua schepte zoals gewoonlijknog een keer op en Levi deed de afwas. Hij was vandaag ergbehulpzaam, niet gek, want dan ging de tijd sneller en was heteerder tijd om zijn verjaardag te vieren. Logisch toch? Zijn oudershadden de laatste tijd veel gerouwd om zijn opa en oma, hij ook,maar hij was wel optimistisch en had een blik op de toekomst,gelukkig hielp dat zijn ouders en vooral zijn vader ook metverwerken.
 3. 3. Een uurtje later mocht hij dan eindelijk. Levi baalde enorm dat zijnnicht er niet bij kon zijn, maar die had precies op dit moment haarexamen. Hij was zo trots en zou haar het liefst zo snel mogelijkvergezellen in het Studentenhuis, hij moest nog even wachten,maar het kwam wel een stukje dichterbij vanavond.
 4. 4. Al had hij een achterstandje gehad op zijn rapport, met de hulp vanzijn moeder had hij zijn hele stapel weggewerkt en stond nu goedecijfers. Zijn ouders moedigden hem aan, hun enige zoon, ze zoudenhem voor geen goud willen missen, dat lieve ventje.
 5. 5. Hij groeide op tot een tiener, lelijkwas hij zeker niet en de meisjeszouden nog om hem vechten, riepzijn moeder. Ze was trots en moesttoch wel een traantje wegpinken.Zij had hem toch mooi op dewereld gebracht. Met de velevrienden die Levi al had, was hetfeit dat hij de populariteitswenskoos niet heel verrassend.
 6. 6. Zijn kamer werd omgebouwd en alle kindertroep werd verkocht.Van dat geld en hun spaarcentjes kochten Joshua en Noëlle eenmassagetafel, die best op Levi’s kamer mocht staan. Zo konden zeelkaar de heten stenen en Zweedse massages geven, die ze ooithadden geleerd op hun huwelijksreis. Wat dachten ze nog vaakterug aan dat mooie moment. Ook had Levi voor zijn verjaardag eenhometrainer gekregen, omdat hij sportief was aangelegd dachtenzijn ouders dat hij dat wel leuk zou vinden. Ze hadden gelijk.
 7. 7. Sinds ze de hometrainer hadden liep Levi bijna alleen nog maar inzijn voetbaltenue. ‘Pas maar op hoor, straks word je onwijs magerlieverd!’ zei zijn moeder, pas de honderdste keer ofzo. ‘Dat gebeurtniet mam, zolang jij lekker blijft koken, zal ik veel blijven eten endubbel opscheppen. Beloofd oké?’ Nu moest hij naar school. Noëllebleef er een beetje bezorgd over. Ze vond het wel een compliment,al was deze fruitsalade niet echt een culinair hoogstandje.
 8. 8. Eenmaal uit school belde hij zijn nicht, al voelde ze als een zus, op.Hij vroeg naar haar examen en ze had een tien gehaald, over naarhet tweede jaar. Hij was trots op haar en vroeg of ze nog langs woukomen. Gelukkig had ze tijd, voor haar was het nu tenslotte ookweekend. ‘Tot vanavond dan Fé!’ zei Levi. Hij keek naar haar op.
 9. 9. Hij was helemaal enthousiast. Hij liep naar zijn vader toe en zestoeiden een beetje, dat deden ze wel vaker nu hij wat ouder was.Echt zo’n ding waar Noëlle niet van hield. ‘Mannen kap daar noueens mee, straks gebeuren er ongelukken en zit er een te janken.’giechelde ze. ‘Dat doen wij mannen niet mam.’ zei Levi. ‘Is hettrouwens goed als Fé vanavond blijft slapen?’ ‘Tuurlijk.’ zei Joshua,hij was blij Felice en Levi zo goed bevriend waren.
 10. 10. Daar was ze dan, om zes uur stond ze op de stoep. Gezellig, kon zenog net mee eten. ‘Ik ben weer te lang blijven hangen bij pap enmam. Ze hebben er veel moeite mee met opa en oma..Maar goed, nuik bij mijn lievelingsneefje ben gaan we het over leukere dingenhebben. Kom eens bij grote nicht!’ zei ze enthousiast en knuffeldehem even goed.
 11. 11. ‘Aan tafel kinders, ik heb Buffalo Wings gemaakt.’ ‘Het ruikt heerlijkmam!’ Joshua werd er bij geroepen en het werd nog een gezelligavondeten. Er werd niet gesproken over Fay of Rick, ze hadden noglang niet mogen gaan. Er werd genoten van het gezelschap dat uithen was voortgekomen.
 12. 12. Het logeermatras werd van zolder gehaald en opLevi’s kamer gelegd. En toen Levi als van ouds tweekussens tevoorschijn toverde, brak het gevecht los.Hij voelde zich zo op zijn gemak, en Felice was hetenige meisje bij wie hij dat had. Uiteindelijk lagen zeop de grond van het lachen. ‘Stop stop, ik …haha, ikheb buikpijn van het lachen.’ giechelde Felice.
 13. 13. Beneden hadden Noëlle en Joshua een romantisch avondje samen.Ze waren gelukkig, met wat ze tot nu toe hadden bereikt in hunleven, en niet te vergeten met elkaar. ~
 14. 14. Moonstreet 9 – Nathan, Alexander en Bentley.Bij de drie mannen was er ook een aan de beurt. Bentley mocht dekaarsjes uitblazen. Alexander was net uit zijn werk, maar de tweepapa’s deden enthousiast mee en Nathan had wat slingersopgehangen. Bentley kon echt niet langer wachten.
 15. 15. Hij sprong de lucht in, zijn peuterjaren en kinderjaren leken evensnel voor bij te vliegen. Hij deed nog een laatste wens: Ik wil zoveelmogelijk genieten van mijn leven, de genotswens vulde zijn levendus het beste aan.
 16. 16. Bentley was tevreden met hoe hij eruit zag als teenager. Hij had eral helemaal zin in om naar de middelbare school te gaan, eindelijkweer bij zijn maatjes Nina, Koen en Flora, en Mees ook. Wat zoudat gezellig worden! Alexander en Nathan keken elkaar even aan,vanaf dag één had Bentley al gevoeld als hun échte zoon. Niemanddie daar wat aan kon veranderen.
 17. 17. De volgende dag was het gewoon weer tijd voor school en werk.Bentley was benieuwd of Connie bij hem in de klas zou zitten. Zewaren altijd beste maatjes geweest, maar ze had niets meer vanzich laten horen. Alexander en Nathan vertrokken naar hun werken Bentley stapte de gele bus in.
 18. 18. Die dag had Bentley Nina mee uit school genomen. Ze had hem dehele dag geholpen met het vinden van zijn weg op de nieuweschool. Hij vond het nu al veel leuker dan die stomme basisschool.Nu zaten ze gezellig te kletsen bij de fontein. ‘Eigenlijk ben jij eensoort achternichtje van me he?’ ‘Jazeker, mijn opa is de broer vanjou oma.’ ‘Ik weet niet hoe ik je dan moet noemen hoor.’
 19. 19. ‘Ik weet het ook niet, het is ook best ver weg bekeken.’ Ninabloosde. Omdat hij geadopteerd was was hij natuurlijk helemaalgeen familie, maar gevoelsmatig wel. Het klonk zo lullig om dat tezeggen. ‘Je bent wel mooi opgegroeid.’ zij ze, ze meende het, hij wasécht niet lelijk gewoon. Ze had hem ook echt niet alleen geholpenomdat hij ver weg familie was..
 20. 20. Sinds vanochtend had Bentley een heel ander gevoel. En het was nuzo hevig! Hij kon het altijd al goed vinden met meisjes, maar Nina.Ze was zo lief, die vlechtjes. Ze had hem geholpen. Ja ze was ietsouder, nou en, ze konden vrienden zijn. Hij wou haar hand pakkenmaar ze hield hem twijfelachtig naar achter. ‘Dit kan toch niet Ben.’fluisterde ze. ‘Waarom niet? Ik denk dat ik wat voor je voel. Ik bengenetisch gezien geen familie van je.’ fluisterde hij. Hij voelde zichopeens zo’n ontzettende kneus. Nooit was het hem opgevallen enopeens leek ze de vrouw van zijn dromen, ze was niet perfect, maarwel wat hij leek te zoeken in een vrouw. De allermooiste voor hem.
 21. 21. Er was een onhandige stilte, tot Bentley het initiatief nam en Ninaop haar mond kuste. ‘Ik hou van je geloof ik.’ giechelde ze na dezoen. Het voelde zo heerlijk, maar ook zo raar. ‘Ik denk dat wijvoor elkaar gemaakt zijn Nientje!’ Hoeveel closer kon je worden in 1dag? Heel wat dus.
 22. 22. Toen Nathan thuis kwam en Bentley en zijn achternichtje aantrofin de woonkamer schrok hij toch wel even. ‘En sinds wanneer zijnjullie zo intiem?’ lacht hij. ‘Sinds dit mooie meisje mij het hoofd ophol heeft gebracht.’ zei Bentley terwijl hij haar gezicht streelde.‘Nou jullie zien er verliefd uit, gefeliciteerd hoor!’ meende zijnvader. ‘Thanks dad, is het goed als ze mee eet?’ ‘No problem!’ zei hijen begon aan het eten.
 23. 23. Die avond namen ze afscheid, ze hadden nog een filmpje gekeken.Twilight. ‘Ik vond hem wel heel romantisch.’ zei ze blozend. ‘Ikook, en spannend. Perfecte combi. Trusten alvast Bella Nina vanme.’ zei hij en kuste haar met volle overgave. ‘Het moet evenwennen, maar het gevoel is er. Dit is toegestaan en not illegal.’ zeiNina. ‘Inderdaad, wij mogen genieten van elkaar. Tot morgen!’ ~
 24. 24. Nou dat was weereen update!Hoop dat jullieervan hebbengenoten, devolgende update isbij het stam gezin.Tot de volgende!X Liefs Megan ♥

×