Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Levensloopbaan 2013

172 views

Published on

In company te reserveren

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Levensloopbaan 2013

  1. 1. “Een bruisend team met humor en diepgang tegelijk” Samenwerking; Fiona Stoop en Mareille van der Horst startten hun samenwerking in 2010. Het succes en de positieve energie van de workshops werkten aanstekelijk op de deelnemers en ook op henzelf. Op dit moment werken ze dan ook regelmatig samen bij verschillende trainingen en zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Mareille van der Horst leeft voor het moment waarop mensen ontdekken waar hun kracht ligt en wie ze werkelijk zijn. Met Inblikcoaching begeleidt ze mensen om het leven te leiden wat het beste bij ze past. Veel mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en niet alleen hun hoofd maar ook hun hart en gevoel willen gebruiken, vinden hun weg naar haar. Meer info: www.inblikcoaching.nl / 06 24 621 624 Fiona Stoop is loopbaancoach met specialisme personal branding. Ze heeft een achtergrond in het uitzendwezen en verschillende HRM-functies. Daarna heeft ze haar hart gevolgd en is ze sinds begin 2008 eigenaar van loopbaanbureau PintaPeople. Kernvragen in haar begeleiding zijn: “Wat wil je op dit punt in je carrière?” En “Hoe ga je dat bereiken?”. Haar passie is zien dat mensen lekker in hun vel op hun werkplek zitten. Meer info: www.pintapeople.com / 06 54 60 75 69 Levensloopbaan Bepaal in twee dagen de komende jaren van je leven!
  2. 2. In het hoge tempo waarin we leven en werken, nemen we meestal niet de tijd om ons regelmatig af te vragen: “Doe ik wat ik echt leuk vind?”, “Heb ik werk waar ik blij van word?”, “Ben ik bezig met de dingen die ik echt wil doen?” Tijd om bewust stil te staan bij deze vragen, nemen we zelden. Voor wie is de training? De training Levensloopbaan is bedoeld voor mensen die zelf (meer) sturing willen geven aan hun werk- en privéleven. Voor mensen die de zo vaak voorgenomen veranderingen echt in het dagelijks leven willen integreren. Nieuwe energiebronnen aan willen boren en het leven willen leiden dat echt bij hen past. En daarbij snel resultaat willen zien. Wat houdt de training in? Centraal tijdens de tweedaagse training Levensloopbaan staat het beantwoorden van enkele essentiële vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe ga ik dat bereiken? Met de antwoorden op deze vragen kun je krachtiger keuzes maken in je leven en in je werk. Met nieuwe energie krijg je meer grip op je leven. Hoe werkt dat? In een groep van maximaal tien deelnemers ga je aan de slag met jouw persoonlijke aandachtspunten. Welke kwaliteiten zie je van jezelf en van welke word je echt blij?! Welke wil je Vraag jij je ook wel eens af of je op de juiste werkplek zit? Twijfel je of jouw kwaliteiten wel goed tot hun recht komen? Trap je steeds weer in dezelfde valkuil? Heb je misschien zelfs al aan een coach gedacht? verder ontwikkelen? Welke gewoontes wil je doorbreken of aanleren? We maken in deze training gebruik van verschillende werkvormen. Iedereen heeft immers zijn ei- gen manier om tot inzicht te komen. We wisselen inzichtoefeningen af met doe-opdrachten, visualisaties en rollenspellen. Praktische zaken: Duur: drie dagen. Tussen de trainingsdagen zul je middels huiswerkopdrachten de onderwerpen uit de training levend houden en praktisch toepassen. De kosten voor deze workshop bedragen €975,- excl. btw. (Met bedrijven worden aparte afspraken gemaakt). Dan is de training Levensloopbaan echt iets voor jou! Meer info: Mareille 06 24 621 624 Gun jezelf van deze het je ervaar de investering training en wat Kom en energie, de oplevert. zelf de passie, de rust en de humor van Levensloopbaan!

×