Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

IGNIUS | Training - Coaching

IGNIUS | Training - Coaching

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

IGNIUS | Training - Coaching

 1. 1. shaping your performance Dick Pieters
 2. 2. ontdekken ontwikkelen groeien
 3. 3. IGNIUS is een professioneel en full-service trainingsbureau. Wij vitaliseren, stimuleren en inspireren verandering en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Daarbij zijn wij pro-actief en durven wij de status quo op de proef te stellen.
 4. 4. luisteren IGNIUS luistert, brengt de realiteit in kaart en helpt het doel zo helder mogelijk te krijgen. Wij helpen u bij uw ontwikkeling en te bereiken wat u écht belangrijk vindt.
 5. 5. beweging Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging. De kunst is om van alle beweging vooruitgang te maken. IGNIUS richt de aandacht op de mensen en ondersteunt bij de volgende stap vooruit.
 6. 6. Wij werken vanuit een heldere visie met een duidelijke en pragmatische, aanpak waarbinnen ruimte is voor intuïtie, verantwoordelijkheid, creativiteit en plezier. Dit biedt de beste garantie om samen te werken aan verandering en resultaten. onderscheiden
 7. 7. geloofWij geloven dat het goed is om mensen vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven.
 8. 8. visie Wij zijn er van overtuigd dat training en coaching meer rendement oplevert als er een duidelijke koppeling bestaat met de persoonlijk ontwikkeling, ambitie en passie van de deelnemer en/of de doelstellingen van de organisatie.
 9. 9. In de visie van IGNIUS staat leren door doen centraal.
 10. 10. aanbod Organisatie-advies Commercie & Klantgerichtheid Teamoptimalisatie Leiderschap en Management Communicatie Persoonlijke ontwikkeling
 11. 11. Onze maatwerk trainingen helpen u om sturing te geven aan uzelf én aan anderen, om keuzes te maken en goed om te gaan met de dagelijkse dilemma's. Onze toepassingsgerichte trainingen zijn niet alleen gericht op prestatieverbetering maar ook op persoonlijke balans en leiderschap.
 12. 12. doelgericht Met ons aanbod bieden wij een ruime selectie om grenzen te verleggen als het gaat om kennis, vaardigheden en gedrag. Of u kiest voor een korte, krachtige training of een intensief leertraject; in een veilige en tegelijkertijd inspirerende omgeving zetten wij mensen aan tot nadenken én actie.
 13. 13. Mensen verschillen in ambities, talenten en leerstijlen. Dat vraagt om flexibele trainingen die recht doen aan deze verschillen. Met ons brede spectrum aan modules geven wij een creatieve, verfrissende invulling aan leerprocessen.
 14. 14. MBTI IGNIUS is officieel gecertificeerd om met MBTI® te werken. De vragenlijst is breed inzetbaar (individuele- en teamontwikkeling) en bij uitstek geschikt voor selectie-, ontwikkeling- en samenwerkingsvraagstukken.
 15. 15. verrassend 3-E In al onze trainingen maken wij gebruik van de 3-E methode: Educatie Entertainment Empowerment
 16. 16. Leren is verrassend. Althans, dat moet het volgens IGNIUS altijd zijn. Geen slaapverwekkende theorie maar praktisch toepasbare informatie. Wat u vandaag leert kunt u morgen gebruiken. Bij IGNIUS is talent in ontwikkeling.
 17. 17. begin IGNIUS begint met het einde in gedachten. De weg kennen is namelijk iets anders dan de weg bewandelen. Duidelijke doelen stellen op basis van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft de gelegenheid om te anticiperen op de weg daar naar toe. Terugkijken en leren maar vooral stap-voor-stap in de goede richting en genieten van tussentijdse successen. Dan kan het snel gaan.
 18. 18. plezier Mensen die gemotiveerd en geïnspireerd zijn, plezier hebben in wat ze doen, zich betrokken én gewaardeerd voelen presteren beter. IGNIUS motiveert en inspireert mensen om te groeien en te genieten van hun bloei. Dat is een vak. Ons vak.
 19. 19. informeren Vanzelfsprekend geven wij u graag meer informatie over onze aanpak en onze diensten. Bekijkt u onze website voor een eerste indruk en meer details. U vindt ons op http://www. IGNIUS.nl
 20. 20. Wij kijken er naar uit met u in contact te komen en zetten graag met u de stap naar concrete actie en meetbare, duurzame resultaten. Graag tot ziens! contact
 21. 21. IGNIUSC O N S U L T A N C Y - T R A I N I N G - O P L E I D I N G - C O A C H I N G
 22. 22. RECHTEN Alles wat je leuk vindt in deze presentatie mag je gebruiken, navertellen, kopiëren, overtikken, jatten; wat je maar wilt, als je er maar bij vertelt waar je het vandaan hebt. Maar het is natuurlijk ook weer niet de bedoeling dat je mijn presentatie kopieert en doet alsof deze van jou is. Je begrijpt, dat vind ik niet leuk en het is onprofessioneel. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van IGNIUS van toepassing. 2007 | IGNIUS

×