Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Powerpoint desiree

90 views

Published on

florij coaching

Published in: Healthcare
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Powerpoint desiree

  1. 1. Welkom! Wordt de beste versie van jezelf!
  2. 2. Personal coaching en counseling Welkom bij Florijncoaching. Mijn naam is Désirée en ik ben Personal Coach. Met veel passie begeleid ik mensen met alles wat maar op hun pad kan komen. Mijn motivatie voor het begeleiden van mensen is “Wat is er nou mooier dan mensen te helpen hun persoonlijkheid in positieve zin (verder) te ontwikkelen?” Heb je net dat kleine zetje in de rug nodig of wil je uitgebreid begeleid worden,
  3. 3. Wat kun je van mij verwachten? - Maatwerk - Jij geeft aan wat je wilt bereiken of wat je doelen zijn - Patronen herkennen en aanpakken - Blijvende verandering in jouw gedrag, uitstraling en geluk! Bij Florijn Personal Coaching ben ik gericht op het heden en de toekomst; het draait tenslotte om het resultaat. In het verleden blijven hangen door bijvoorbeeld steeds hetzelfde te vertellen, brengt je niet dichter bij dit gewenste resultaat. Dus.. Wie ben jij? Wat wil jij? Wat kun jij? Wat maakt jou gelukkig? En hoe wil jij dat je leven er over een maand, een jaar en over 3 jaar uitziet?
  4. 4. Waar kan ik je mee helpen of ondersteunen?Vertrouwen en toelaten is de basis. Het is nooit te laat om een keuze te maken en of deze keuze goed of minder goed is maakt niet uit. WANT geloof het of niet, je mag ALTIJD opnieuw kiezen.  Zingeving, passie en visie  Weer in balans  Verhoging van zelfvertrouwen  Leren studeren  Leren reflecteren  Leren plannen  Leren organiseren  Communicatievaardigheden  Verbeteren van assertiviteit  Stressmanagement  Burn-out preventie  Heb jij een thema dat jou bezig houdt zoals: - -Ik wil meer zelfvertrouwen - -Ik wil meer balans in mijn leven - -Ik wil een bepaald doel bereiken in het leven.....en nog veel meer
  5. 5. Methodiek Als coach leer ik je begrijpen (wat is er aan de hand), beleven (er wordt een gevoel gekoppeld aan de gebeurtenissen en wat je wilt bereiken) en bewegen (het belangrijkste deel is dat het blijvend gemaakt wordt d.m.v. bewegen. Pas als je iets in beweging zet gaat er ook echt iets gebeuren. Ik werk volgens het NAC Model, Neuro Associative Conditioning. Er is aangetoond dat jouw hersenen alles wat je in je leven meemaakt aan zullen nemen als de waarheid. Je kunt dus jouw eigen hersenen programmeren. Je kunt jouw hersenen eigenlijk zien als een grote harde schijf zoals die van een computer. Je kunt er alles opzetten wat jij maar wilt! Je hoeft ervaringen niet te wissen maar je kunt er wel een wending aan geven en er dus iets anders voor in de plaats zetten. Het NAC model werkt oude patronen die jou niets brengen eruit en zet daarvoor in de plaats nieuwe patronen die jou iets opleveren. Wat doe ik met het NAC Model Als coach leer ik je begrijpen (wat is er aan de hand), beleven (er wordt een gevoel gekoppeld aan de gebeurtenissen en wat je wilt bereiken) en bewegen (het belangrijkste deel is dat het blijvend gemaakt wordt d.m.v. bewegen. Pas als je iets in beweging zet gaat er ook echt iets gebeuren.
  6. 6. Jij bent de regisseur van je eigen leven, maak er iets moois van!!

×