Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Strategi for bruk av sosiale medier

423 views

Published on

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Strategi for bruk av sosiale medier

 1. 1. Strategi for bruk av sosiale medier i bedriftenSafetypin
 2. 2. Safetypin Liten bedrift som nylig er etablert Består av to eiere. Produserer håndlaget accecories Befinner seg i Trondheim Har kun fanpage på facebook
 3. 3. 5 punkter for å ha en god strategi:
 4. 4. 5 punkter for å ha en god strategi:  Mål
 5. 5. 5 punkter for å ha en god strategi:  Mål  Hensikt
 6. 6. 5 punkter for å ha en god strategi:  Mål  Hensikt  Målgruppen
 7. 7. 5 punkter for å ha en god strategi:  Mål  Hensikt  Målgruppen  Valg av sosiale medier
 8. 8. 5 punkter for å ha en god strategi:  Mål  Hensikt  Målgruppen  Valg av sosiale medier  Ansvar
 9. 9. Mål-  Øke antall kunder fra 100 til 500-  Forstørre målgruppen-  Fordoble salg ut året (fra 350 i løpet av 4 mnd til 700)
 10. 10. Hensikten med sosiale medier-  Ha en kunde dialog-  Bedre informasjonsflyt ut til kundene-  Mer synlighet-  Styrke Saftypin’s omdømme
 11. 11. Målgruppen
 12. 12. Målgruppen Safetypin’s kunder er ungdommermellom 18-30, hvor rundt 95% av dem er unge jenter.
 13. 13. Valg av sosiale medier  Virksomheten har brukt facebook ganske aktivt. De har gode kontakt med deres kunder og har planer å lage egne grupper også for å være mer effektivt.  Safetypin har tenkt å burke Flickr for å legge ut sine bilder og finne kunder overalt.  Blogg er en god idé for å oppdatere kundene, dele erfaringer med dem og ta imot kundenes forslag.  Youtube skal virksomheten bruke til å legge ut en video av sommermesse som de hadde og julemesse som de skal delta før julen.
 14. 14. Ansvar  Inntil nå begge partnere hadde like ansvar med å aktivere facebooksida og har fungert bra. De vil fortsette med strategien og oppdatere sida ofte.  Når det gjelder nye medier da vil de dele ansvaret. En av dem tar ansvar for facebook og youtube og den andre for flickr og blogg.  Sånn strategien er inntil virksomheten blir større og mer kjent. I fremtiden er det ganske stor behov for å ha egen ansvarlig for sosiale medier.

×