Successfully reported this slideshow.

Vrijwilliger van het jaar - Landelijke Dag SOVON 2011

1,018 views

Published on

Op de landelijke vogelaarsdag van SOVON in Nijmegen van zaterdag 26 nov. jl. werd voor de vierde keer de SOVON-Vrijwilliger van het Jaar verkozen. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan die ene ‘supervrijwilliger’ die –meestal al vele jaren- zeer actief is voor SOVON. Dit jaar viel de eer te beurt aan Henk Castelijns van Natuurberschermingsvereniging de Steltkluut uit Zeeland.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vrijwilliger van het jaar - Landelijke Dag SOVON 2011

 1. 1. SOVONVrijwilliger van het Jaar
 2. 2. Waarom een vrijwilligersprijs?Zonder vrijwilligers geen SOVON!
 3. 3. Wie is de Vrijwilliger van 2011…Zes uitstekende kandidaten, een moeilijke keus, maaruiteindelijk unanieme keuze.De winnaar is vooral een echte oprichter …En drijvende kracht achter de regionale vogelstudie ….
 4. 4. ?????????Hij komt uit Zeeland …
 5. 5. Henk Castelijns
 6. 6. Wat maakt Henk Castelijns de Vrijwilligervan het Jaar 2011?-  mede-oprichter VWG en oprichter roofvogelwerkgroep-  actief in bestuur Zeeuws Landschap-  ringer-  enthousiasmeren van anderen-  vele, vele tellingen en inventarisaties voor SOVON-  enorme impuls regionale vogelstudie-  ‘zijn’ vogel tot vogel van het Jaar 2010 maken
 7. 7. Het begonlang geleden
 8. 8. Henk in actie
 9. 9. Soms best gevaarlijk …
 10. 10. Maar aan het eind ook altijd een welverdiend biertje!
 11. 11. Zijn favoriete vogel is de Bruine Kiekendief endaarvan heeft kunstenaar Elwin van der Kolkeen zeer fraai schilderij gemaakt welke wehierbij willen overhandigen!
 12. 12. En wie wordt SOVON Vrijwilligervan het Jaar in 2012?Geef uw nominaties door aan SOVON

×