Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Activitats aps

315 views

Published on

Escola Concepcionistes de Barcelona

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Activitats aps

 1. 1. PROJECTE DESTAPA’T 2n ESO COL.LABORA AMB LA FUNDACIÓ GAEM
 2. 2. Preparem els cartells per a promoure el projecte per les aules de la nostra escola
 3. 3. Fem cartells per les aules i enganxines per les agendes dels menuts...
 4. 4. AJUDA ENTRE IGUALS. PADRINS DE LECTURA Alumnes grans ajuden altres alumnes més petits a millorar en alguna habilitat, com la lectura. Regularment es troben per parelles en què un ensenya i l’altre aprèn, però sovint el profit de l’activitat es multiplica afegint moments i sistemes de reflexió sobre el que han fet. Per exemple, els moments en què es parla sobre la feina feta, els comentaris valoratius del professorat, els textos que uns i altres escriuen per entregar a la seva parella, els regalets que es preparen o els reculls fotogràfics que comenten i guarden com a record: un conjunt d’estratègies per reviure en una nova dimensió el que han viscut en un primer nivell de profunditat personal i col·lectiva.
 5. 5. JOCS COOPERATIUS. EDUCACIÓ FÍSICA
 6. 6. SANT JORDI. Expliquem contes.
 7. 7. BANC D’ALIMENTS Tasques de voluntariat en àmbits amb necessitats socials com el Banc d’Aliments. Entre les moltes virtuts del projecte una de les menys visibles és la capacitat de millorar any rere any i d’arrelar en la vida del centre.
 8. 8. LLARS D’INFANTS Barri el Farró
 9. 9. Peix irisat
 10. 10. Monstre de colors. Emocions
 11. 11. La caputxeta i el patufet
 12. 12. Puf Drac màgic
 13. 13. CENTRE DE DIA D’AVIS
 14. 14. Activitat de memòria històrica Amb l’activitat de memòria històrica els nois i noies entrevisten persones grans del barri que estan en un centre de dia i que han viscut fets rellevants que desitgen saber o estudiar. Els alumnes fan una recerca de fotografies que defineixen el seu Nadal, fan postals de Nadal i arbre gegant que portaran al centre de dia. A partir de les fotografies dels alumnes els pregunten als avis com eren els seus Nadals, les seves tradicions i costums, el que menjaven...Prèviament també s’han preparat unes preguntes i unes Nadales com a cloenda de la Festa.

×