Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Proposta educativa infantil

1,127 views

Published on

L'Escola Concepcionistes de Barcelona explica la seva proposta educativa per a Infantil. Endavant sempre endavant.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Proposta educativa infantil

  1. 1. INFANTIL CONCEPCIONISTES
  2. 2. ∗ Fem la transmissió de continguts a través de les diferents intel.ligències múltiples que té cadascú per tal que els nostres alumnes es sentin segurs i motivats davant dels nous aprenentatges. INTEL.LIGÈNCIES MÚLTIPLES
  3. 3. ∗ Oferim un projecte sòlid basat en les 5 emocions naturals on els infants siguin capaços d’expressar en tot moment les seves pròpies emocions i respectar les dels altres. EDUCACIÓ EMOCIONAL
  4. 4. PROJECTES DE TREBALL ∗ Treballem la descoberta de l’entorn mitjançant els projectes. Partim dels interessos propis dels infants i fomentem l’aprenentatge cooperatiu entre ells.
  5. 5. El nostre procès lectoescriptor es centra en la barreja dels mètodes global i analític per poder portar a terme una correcta adquisició tan del só com de les grafies treballades. LECTOESCRIPTURA
  6. 6. ENTUSIASMAT És un projecte basat en les intel.ligències múltiples on es treballa de manera més manipulativa els diferents continguts matèmatics.
  7. 7. BRAIN GYM És un conjunt d’exercicis que tenen com objectiu estimular i desenvolupar habilitats i capacitats cerebrals creant així connexions entre cervell/cos a través del moviment. Aconseguint l’harmonia entre aspectes emocionals, físics i mentals.
  8. 8. I ENCARA MÉS… A tota l’etapa d’infantil fem sortides, excursions, festivals musicals i colònies des de fa molts anys. D’aquesta manera es crea una cohesió grupal i fa que el nostre alumnat aprengui de manera més lúdica a diferents espais fora de l’escola.

×