SlideShare a Scribd company logo
UNIT 1, 2, 3
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1. A nurse takes care ……………sick people.
A. for B. of C. to D. at
2. February is the …………… month of the year.
A. one B. two C. first D. second
3. Her date of birth is ……………Saturday, December 24th
.
A. in B. on C. at D. to
4. ……………..is your address? – 12 Tran Hung Dao Street
A. Where B. What C. When D. How
5.. …………….you be free tonight ?
A. Do B. Won’t C. Will D. Are
6. Mrs. Lien looks after her family, her house, her garden. She is a …………
A. doctor B. housewife C. nurse D. journalist
7. Vietnamese language is different …………… English language.
A. with B. as C. from D. for
8. Choose the part that contains the error:
How do you get to school tomorrow? - On foot
A B C D
9. Teacher’s Day is in ……………
A. October B. November C. December D. September
10. Which word has the second stress?
A. HistoryB. Biology C. Geography D. B, C are correct
11. Hoa is a new student so she is very ……………
A. interesting B. awful C. nervous D. delicious
12. Who is the…………… students in your class?
A. best B. the best C. good D. the most
13. There …………a bed, a computer, a desk in my room.
A. have B. is C. are D. has
14. A …………writes for a newspaper.
A. teacher B. doctor C. journalist D. farmer
15. Which word has the first stress?
A. often B. hungry C. survey D. All are correct
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1. (His)……..is my friend.
2. My new school is(differ) ……………from my old school.
3. Their house is the (old) …………in this city.
4. Orange is (good)……………than coffee.
5. Lan is the most (beautiful) …………girl in my class.
6. We love (we)…………school.
7. Can you help (I)………….?
8. What is his (old)………….? Twelve.
9. ( I)……. favorite color is blue.
10. Who’s calling ? It’s ( I)……..
C. VERB FORM
1
* Supply the correct tense of the verbs :
1. Lan (go ) _______to school every day.
2. They ( have ) _______a party tonight.
3. Where (be) _______Lan ?- She ( read ) _______books in her room.
4. _______you (be) _______free tomorrow? - No, I (not be) _______free.
5. A. What _____ you (do) ______ next Sunday?
B. We (go) _______to the countryside.
6. He (mail) ________ this letter to his parents tomorrow.
7. Nga (be) _______ in the library now. She (read) ________ a book.
8. She (enjoy) _______ reading Geography books.
9. My room(have) _______ a bed, a computer, a desk.
10. There( be) _______no classes on Sunday.
D. WRITING
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1. What’s your age?
How …………………………………………….?
2. Where do you live?
What …………………………………………….?
3. When’s your birthday?
What …………………………………………….?
4. That film is interesting.
What …………………………………………….!
5. They are going to Nha Trang by plane.
They will ………………………………………..
6. These girls are weaker than those boys.
Those boys are……………………………………
7. There are many flowers in the garden.
The garden has ……………………………………
8. How nice the boy is!
What ……………………………………………..!
9. No one in the class is taller than Hoa.
Hoa ……………………………………………….
10. What awful weather!
How………….……………………………………!
E. READING
* Read the passage carefully .Then answer the following questions:
Hi. My name’s Tam. It’s my birthday today. I invite many friends to my birthday. There is a
Birthday cake in front of me. My mother lights up thirteen candles on my cake. I am very happy. I
get a bicycle from my father and bicycle basket from my mother. Most of my friends buy me toys
trains and cars because they are my favorite toys.
QUESTIONS:
1. Where is the birthday cake ?
2. How old is Tam ?
3. What does he get from his father ?
4. What does his mother give him ?
5. Why do his friends buy him toys trains and cars ?
2
UNIT 4, 5, 6
I. MULTIPLE CHOICE
*Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.
1. A. comic B. volunteer C. model D. together
2. A. chair B. couch C. chemistry D. children
* Choose the best answer to finish the sentences.
3/ He is a student ............ Le Loi School.
A. at B. in C. on D. for
4/ __________ do you go to bed? - At half past ten.
A. What B. When C. Where D. What time
5/ __________ does Nga have history? – On Monday and Tuesday.
A. When B. How long C. How far D. What time
6/ _____________ classes do you have today? – We have four classes.
A. How far B. How much C. How many D. What time
7/ Students have two __________ each day.
A. 20 - minutes break B. 20 - minute break
C. 20 - minute breaks D. 20 - minutes breaks
8/ I keep an English ____________ beside me when I am reading an English book.
A. dictionary B. glasses C. ruler D. clock
9/ Magazines and newspapers are on the __________ in the corner on the right.
A. kitchen B. bathroom C. racks D. refrigerator
10/ She works in a library. She is a _______________.
A. worker B. doctor C. farmer D. librarian
11/ We are____________ some experiments.
A. making B. doing C. learning D. studying
12/. My brother is good ____________English.
A. at B. in C. with D. on
13/. All the students enjoy ____________on the weekend.
A. to camp B. camping C. camp D. camps
14/ What about ____________Ha Long Bay?
A. to visit B. visit C. visiting D. visits
15/ Would you like ____________badminton?
A. play B. playing C. to play D. plays
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. Ba can................................the lights. (fix)
2. He enjoys................................pictures. (draw)
3. Children shouldn’t.................up late. (stay)
4. He enjoys.................stamps and coins. (collect)
5. Let’s.................to the English club. (go)
6. What about …………..Ha Long Bay?(visit)
7. Would you like …………….badminton? (play)
8. The United States’ Library of Congress is one of the ……………… libraries in the world.
(large)
9. We have four ………… today. (class)
10. Would you like ……….. to music? (listen)
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. Lan and Hoa (read) ………… in the library at the moment.
3
2. She (study) ................................maps in Geography.
3. They (do) ................................some experiments at the moment.
4. You (be) ................................a famous author one day.
5. I (try) ................................to repair the radio now.
6. Minh usually (play) .................volleyball after school. Now he (play) ................. volleyball in
the sports ground.
7. We often (go) ................................to English club after school.
8. Where (be) .................your brothers?
- They (study) .................in the library.
9. Next Sunday is Nga’s birthday. She (invite) .................some friends for her birthday party.
10. The students (write) ................................an essay in Literature tomorrow.
IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS:
The Vietnamese students take part in different after-school activities. Some students play sports.
They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming
pools. Some students like music, drama and movies. They practice playing musical instruments in
the school music room. They join the school theater group and usually rehearse plays. Some are
members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few
students stay at home and play video games. Most of them enjoy their activities after school hours.
* Questions
1. Which sports do some students often play?
...........................................................................................................................
2. How often do they go swimming?
...........................................................................................................................
3. Where do some students often practice playing musical instruments?
...........................................................................................................................
4. How often do they rehearse plays?
...........................................................................................................................
5. What do the members of the stamp collector’s club often do?
...........................................................................................................................
6. Do Vietnamese students enjoy their activities?
...........................................................................................................................
V. WRITING
*Answer questions about you
1. When do you have English classes?
...........................................................................................................................
2. What is your favorite subject?
...........................................................................................................................
3. What do you usually do in your free time?
...........................................................................................................................
4. What do you usually do at recess?
...........................................................................................................................
5. How often do you go swimming?.
...........................................................................................................................
* Do as directed in brackets
6. We go to the school cafeteria. (Make a suggestion, use “What about …?”)
…………………………………………………………………………….....
7. He goes to the library twice a week. (Make question)
4
………………………………………………………………………………
8. They don’t go swimming in the winter. (Put “often” at the right place in the sentence)
………………………………………………………………………………
9. Literature / we / learn / in / books / about / and / write / essays. (Rearrange these words into the
correct sentence)
……………………………………………………………………………….
10. the girls / eat / breakfast at the canteen/ now. (Write the sentence, use the present progressive
tense)
………………………………………………………………………………..
UNIT 7, 8
I. MULTIPLE CHOICE
*Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others.
1. A. souvenir B. about C. house D. thousand
2. A. typical B. quiet C. shift D. pig
* Choose the best answer to finish the sentences.
3. Could you …….. me how to get to Ben Tre market?
A. send B. tell C. show D. B & C
4. How …….. does it take to get to Ha Noi by coach? – About 18 hours.
A. long B. far C. often D. old
5. A cage for chicken is a ………..
A. chicken shed B. chicken coop C. buffalo shed D. buffalo coop
6. Choose the part contains the error.
Nga’s friend need some local stamps.
A B C D
7. When there is ……….. work, her father often goes to the city.
A. few B. fewer C. less D. more
8. They grow some rice, but their main ……… is vegetables.
A. harvest B. crop C. product D. growth
9. Mr. Jones repairs machines in a factory. He’s a …………
A. shop assistant B. nurse C. farmer D. mechanic
10. Do Vietnamese students have more or fewer vacations than American ………….
A. students B. ones C. vacations D. A & B
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. This dress is the ………….of the three dresses. (expensive)
2. Summer holiday is ………. than Tet holiday. (long)
3. She works …………. hours than any worker. (many)
4. My father drinks ……….. beer than his friends. (little)
5. Hoa needs …………a phone card. ( buy)
6. There are ………. letters in the letter-box. (few)
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. Could you (show) ………… me the way to the bus stop?
2. Liz needs (buy) …………. some stamps and envelopes.
3. Students should (review) …………. their works before test.
4. Mr Jones (get) ……….. seven public holidays each year.
5. I (mail) ………. this letter tomorrow.
5
6. Nam (want) ………. to send this postcard to his pen pal.
IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS
Hoa’s parents are farmers. They work very hard on their farm. They usually start work (1)
……… six in the morning. After they have breakfast, they feed the buffalo, pigs and chickens, and
collect the eggs. From about nine in the morning to four in the (2) ………, they work in the (3)
……….. They grow some rice, but their main crop is vegetables. Four or five times a year when
there is (4) ……… work, Mr. Tuan takes a day off. He goes to the city with his wife. A farmer has
(5) ………. real vacation.
1. A. in B. at C. on D. when
2. A. evening B. morning C. afternoon D. night
3. A. farm B. field C. farms D. All are correct
4. A. less B. few C. much D. many
5. A. not B. nothing C. none D. no
V. WRITING
*Rewrite sentences
1. souvenir shop / between / is / The / and / the book store / the toy store.
 ………………………………………………………………………
2. This stamp costs five thousand dong.
 It is a …………………………………………………………………….
3. Tim’s father has more vacations than Hoa’s father.
 Hoa’s father has ……………………………………………………
4. The blue dress is cheaper than the red one.
 The red dress is ……………………………………………………
5. Nam is taller than any students in his class.
 Nam is the …………………………………………………………
6. We have a break that lasts twenty minutes.
 We have a …………………………………………………………
6
ANSWER KEYS (UNIT 1, 2, 3)
A. MULTIPLE CHOICE
* Choose and circle the correct letter A, B, C or D
1B, 2D, 3B, 4B, 5C, 6B, 7C, 8A, 9B, 10D, 11C, 12A, 13B, 14C, 15D
B. WORD FORM
* Write the correct form of the word in the bracket:
1- He
2- different
3- oldest
4- better
5- beautiful
6- our
7- me
8- age
9- My
10-me
C. VERB FORM
* Supply the correct tense of the verbs :
1- goes
2- will have
3- is/ is reading
4- Will/be- won’t be
5- will/do –will go
6- will mail
7- is- is reading
8- enjoys
9- has
10- are
D. WRITE
* Rewrite the following sentences, keeping their meanings:
1- How old are you?
2- What’s your address ?
3- What’s your date of birth?
4- What an interesting film !
5- They will go to Nha Trang by plane
6- Those boys are stronger than these girls .
7- The garden has many flowers .
8- What a nice boy !
9. Hoa is the tallest in the class .
10. How awful the weather is !
E. READ
*Read the passage carefully .Then answer the following questions:
1- The birthday cake is in front of Tam .
2- He is thirteen .
3- He gets a bicycle from his father .
4- His mother gives him a bicycle basket.
5- Because they are his favorite toys.
7
ANSWER KEY (UNIT 4, 5, 6)
I. MULTIPLE CHOICE
1. D
2. C
3. A
4. D
5. A
6. C
7. C
8. A
9. C
10. D
11. B
12. A
13. B
14. C
15. C
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. fix
2. drawing
3. stay
4. collecting
5. go
6. visiting
7. to play
8. largest
9. classes
10. to listen
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. are reading
2. studies
3. are doing
4. will be
5. am trying
6. plays / is playing
7. go
8. are / are studying
9. will invite
10. will write
IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS:
1. Some students often play soccer, table tennis or badminton.
2. They sometimes go swimming in the swimming pools.
3. They practice playing musical instruments in the school music room.
4. They usually rehearse plays.
5. They often get together and talk about their stamps.
6. Yes, they do.
V. WRITING
8
1. I/ We have English classes on ...
2. My favorite subject is …
3. I usually … in my free time.
4. I usually … at recess.
5. I never go swimming. / I go swimming once a week.
6. What about going to the school cafeteria?
7. How often does he go to the library?
8. They don’t often go swimming in the winter.
9. We learn about books and write essays in Literature.
10. The girls are eating breakfast at the canteen now.
ANSWER KEY (UNIT 7, 8)
I. MULTIPLE CHOICE
1. A
2. B
3. D
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. D
10. D
II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS.
1. most expensive
2. longer
3. more
4. less
5. to buy
6. a few
III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS.
1. show
2. to buy
3. review
4. gets
5. will mail
6. wants
IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS
1. B
2. C
3. B
4. A
5. D
V. WRITING
1. The souvenir shop is between the book store and the toy store.
2. … five-thousand-dong stamps.
3. … fewer vacations than Tim’ father.
4. … more expensive than the blue dress.
9
5. … tallest students in his class.
6. … twenty-minute break.
10

More Related Content

What's hot

Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
De thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anhDe thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anh
DoKo.VN Channel
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Bồi dưỡng Toán lớp 6
 
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh HóaĐề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
tieuhocvn .info
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Học Tập Long An
 
De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6
phuongpham2003
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg tieng anh 6
De thi hsg tieng anh 6De thi hsg tieng anh 6
De thi hsg tieng anh 6
phuongpham2003
 
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Học Tập Long An
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
Vui Lên Bạn Nhé
 
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
thanhhuongntl
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
Vui Lên Bạn Nhé
 
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
Bồi Dưỡng HSG Toán Lớp 3
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
Vui Lên Bạn Nhé
 

What's hot (18)

Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
 
De thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anhDe thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anh
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
 
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh HóaĐề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
Đề thi Giao lưu Violympic Tiếng Anh Tiểu học - Tỉnh Thanh Hóa
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
 
De thi hsg tieng anh 6
De thi hsg tieng anh 6De thi hsg tieng anh 6
De thi hsg tieng anh 6
 
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
De thi hsg mon tieng anh 6 de 7
 
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
Bai tap tang cuong Tieng ANh Lop 9
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
 
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 5
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
 

Viewers also liked

Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả nămTổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
Nguyen Van Tai
 
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
Nguyen Van Tai
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Thi chọn hsg huyện tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi chọn hsg huyện  tiếng anh lớp 7 (with key)Thi chọn hsg huyện  tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi chọn hsg huyện tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả nămNgữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Nguyen Van Tai
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
Nguyen Van Tai
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
Nguyen Van Tai
 

Viewers also liked (17)

Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả nămTổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 7 c ả năm
 
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7
Cương ôn thi lại tiếng anh lớp 7
 
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
Tiếng anh lớp 7 (bài 2)
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hki tiếng anh l ớp 7
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7
 
Thi chọn hsg huyện tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi chọn hsg huyện  tiếng anh lớp 7 (with key)Thi chọn hsg huyện  tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi chọn hsg huyện tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 10 (with key)
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
 
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
Bài tập thực hành tiếng anh lớp 76
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả nămNgữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 11
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
Tài liệu bối dưỡng hsg lớp 7
 

Similar to N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
Nguyen Van Tai
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Dạy Học Tiếng Anh
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Nguyen Van Tai
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
HclGiiThil
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
HclGiiThil
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Học Tập Long An
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 

Similar to N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8) (20)

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
 
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
150 de-thi-hoc-sinh-gioi-tieng-anh-lop-6
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
 
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
Bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 6
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 

Recently uploaded

Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptxBeyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
EduSkills OECD
 
Stack Memory Organization of 8086 Microprocessor
Stack Memory Organization of 8086 MicroprocessorStack Memory Organization of 8086 Microprocessor
Stack Memory Organization of 8086 Microprocessor
JomonJoseph58
 
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brubPharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
danielkiash986
 
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
Celine George
 
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit InnovationLeveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
TechSoup
 
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptxC1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
mulvey2
 
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skillsspot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
haiqairshad
 
Film vocab for eal 3 students: Australia the movie
Film vocab for eal 3 students: Australia the movieFilm vocab for eal 3 students: Australia the movie
Film vocab for eal 3 students: Australia the movie
Nicholas Montgomery
 
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
math operations ued in python and all used
math operations ued in python and all usedmath operations ued in python and all used
math operations ued in python and all used
ssuser13ffe4
 
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptxNEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
iammrhaywood
 
The History of Stoke Newington Street Names
The History of Stoke Newington Street NamesThe History of Stoke Newington Street Names
The History of Stoke Newington Street Names
History of Stoke Newington
 
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two HeartsA Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
Steve Thomason
 
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptxSWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
zuzanka
 
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
imrankhan141184
 
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdfB. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
BoudhayanBhattachari
 
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptxPrésentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
siemaillard
 
Wound healing PPT
Wound healing PPTWound healing PPT
Wound healing PPT
Jyoti Chand
 
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray (9)
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray  (9)Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray  (9)
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray (9)
nitinpv4ai
 
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour TrainingNutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
melliereed
 

Recently uploaded (20)

Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptxBeyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
 
Stack Memory Organization of 8086 Microprocessor
Stack Memory Organization of 8086 MicroprocessorStack Memory Organization of 8086 Microprocessor
Stack Memory Organization of 8086 Microprocessor
 
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brubPharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
Pharmaceutics Pharmaceuticals best of brub
 
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
 
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit InnovationLeveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
Leveraging Generative AI to Drive Nonprofit Innovation
 
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptxC1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
 
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skillsspot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
spot a liar (Haiqa 146).pptx Technical writhing and presentation skills
 
Film vocab for eal 3 students: Australia the movie
Film vocab for eal 3 students: Australia the movieFilm vocab for eal 3 students: Australia the movie
Film vocab for eal 3 students: Australia the movie
 
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
 
math operations ued in python and all used
math operations ued in python and all usedmath operations ued in python and all used
math operations ued in python and all used
 
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptxNEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
 
The History of Stoke Newington Street Names
The History of Stoke Newington Street NamesThe History of Stoke Newington Street Names
The History of Stoke Newington Street Names
 
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two HeartsA Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
A Visual Guide to 1 Samuel | A Tale of Two Hearts
 
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptxSWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
SWOT analysis in the project Keeping the Memory @live.pptx
 
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
Traditional Musical Instruments of Arunachal Pradesh and Uttar Pradesh - RAYH...
 
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdfB. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
B. Ed Syllabus for babasaheb ambedkar education university.pdf
 
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptxPrésentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
Présentationvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv2.pptx
 
Wound healing PPT
Wound healing PPTWound healing PPT
Wound healing PPT
 
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray (9)
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray  (9)Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray  (9)
Bonku-Babus-Friend by Sathyajith Ray (9)
 
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour TrainingNutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
Nutrition Inc FY 2024, 4 - Hour Training
 

N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)

  • 1. UNIT 1, 2, 3 A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1. A nurse takes care ……………sick people. A. for B. of C. to D. at 2. February is the …………… month of the year. A. one B. two C. first D. second 3. Her date of birth is ……………Saturday, December 24th . A. in B. on C. at D. to 4. ……………..is your address? – 12 Tran Hung Dao Street A. Where B. What C. When D. How 5.. …………….you be free tonight ? A. Do B. Won’t C. Will D. Are 6. Mrs. Lien looks after her family, her house, her garden. She is a ………… A. doctor B. housewife C. nurse D. journalist 7. Vietnamese language is different …………… English language. A. with B. as C. from D. for 8. Choose the part that contains the error: How do you get to school tomorrow? - On foot A B C D 9. Teacher’s Day is in …………… A. October B. November C. December D. September 10. Which word has the second stress? A. HistoryB. Biology C. Geography D. B, C are correct 11. Hoa is a new student so she is very …………… A. interesting B. awful C. nervous D. delicious 12. Who is the…………… students in your class? A. best B. the best C. good D. the most 13. There …………a bed, a computer, a desk in my room. A. have B. is C. are D. has 14. A …………writes for a newspaper. A. teacher B. doctor C. journalist D. farmer 15. Which word has the first stress? A. often B. hungry C. survey D. All are correct B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1. (His)……..is my friend. 2. My new school is(differ) ……………from my old school. 3. Their house is the (old) …………in this city. 4. Orange is (good)……………than coffee. 5. Lan is the most (beautiful) …………girl in my class. 6. We love (we)…………school. 7. Can you help (I)………….? 8. What is his (old)………….? Twelve. 9. ( I)……. favorite color is blue. 10. Who’s calling ? It’s ( I)…….. C. VERB FORM 1
  • 2. * Supply the correct tense of the verbs : 1. Lan (go ) _______to school every day. 2. They ( have ) _______a party tonight. 3. Where (be) _______Lan ?- She ( read ) _______books in her room. 4. _______you (be) _______free tomorrow? - No, I (not be) _______free. 5. A. What _____ you (do) ______ next Sunday? B. We (go) _______to the countryside. 6. He (mail) ________ this letter to his parents tomorrow. 7. Nga (be) _______ in the library now. She (read) ________ a book. 8. She (enjoy) _______ reading Geography books. 9. My room(have) _______ a bed, a computer, a desk. 10. There( be) _______no classes on Sunday. D. WRITING * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1. What’s your age? How …………………………………………….? 2. Where do you live? What …………………………………………….? 3. When’s your birthday? What …………………………………………….? 4. That film is interesting. What …………………………………………….! 5. They are going to Nha Trang by plane. They will ……………………………………….. 6. These girls are weaker than those boys. Those boys are…………………………………… 7. There are many flowers in the garden. The garden has …………………………………… 8. How nice the boy is! What ……………………………………………..! 9. No one in the class is taller than Hoa. Hoa ………………………………………………. 10. What awful weather! How………….……………………………………! E. READING * Read the passage carefully .Then answer the following questions: Hi. My name’s Tam. It’s my birthday today. I invite many friends to my birthday. There is a Birthday cake in front of me. My mother lights up thirteen candles on my cake. I am very happy. I get a bicycle from my father and bicycle basket from my mother. Most of my friends buy me toys trains and cars because they are my favorite toys. QUESTIONS: 1. Where is the birthday cake ? 2. How old is Tam ? 3. What does he get from his father ? 4. What does his mother give him ? 5. Why do his friends buy him toys trains and cars ? 2
  • 3. UNIT 4, 5, 6 I. MULTIPLE CHOICE *Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others. 1. A. comic B. volunteer C. model D. together 2. A. chair B. couch C. chemistry D. children * Choose the best answer to finish the sentences. 3/ He is a student ............ Le Loi School. A. at B. in C. on D. for 4/ __________ do you go to bed? - At half past ten. A. What B. When C. Where D. What time 5/ __________ does Nga have history? – On Monday and Tuesday. A. When B. How long C. How far D. What time 6/ _____________ classes do you have today? – We have four classes. A. How far B. How much C. How many D. What time 7/ Students have two __________ each day. A. 20 - minutes break B. 20 - minute break C. 20 - minute breaks D. 20 - minutes breaks 8/ I keep an English ____________ beside me when I am reading an English book. A. dictionary B. glasses C. ruler D. clock 9/ Magazines and newspapers are on the __________ in the corner on the right. A. kitchen B. bathroom C. racks D. refrigerator 10/ She works in a library. She is a _______________. A. worker B. doctor C. farmer D. librarian 11/ We are____________ some experiments. A. making B. doing C. learning D. studying 12/. My brother is good ____________English. A. at B. in C. with D. on 13/. All the students enjoy ____________on the weekend. A. to camp B. camping C. camp D. camps 14/ What about ____________Ha Long Bay? A. to visit B. visit C. visiting D. visits 15/ Would you like ____________badminton? A. play B. playing C. to play D. plays II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. Ba can................................the lights. (fix) 2. He enjoys................................pictures. (draw) 3. Children shouldn’t.................up late. (stay) 4. He enjoys.................stamps and coins. (collect) 5. Let’s.................to the English club. (go) 6. What about …………..Ha Long Bay?(visit) 7. Would you like …………….badminton? (play) 8. The United States’ Library of Congress is one of the ……………… libraries in the world. (large) 9. We have four ………… today. (class) 10. Would you like ……….. to music? (listen) III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. Lan and Hoa (read) ………… in the library at the moment. 3
  • 4. 2. She (study) ................................maps in Geography. 3. They (do) ................................some experiments at the moment. 4. You (be) ................................a famous author one day. 5. I (try) ................................to repair the radio now. 6. Minh usually (play) .................volleyball after school. Now he (play) ................. volleyball in the sports ground. 7. We often (go) ................................to English club after school. 8. Where (be) .................your brothers? - They (study) .................in the library. 9. Next Sunday is Nga’s birthday. She (invite) .................some friends for her birthday party. 10. The students (write) ................................an essay in Literature tomorrow. IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS: The Vietnamese students take part in different after-school activities. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming pools. Some students like music, drama and movies. They practice playing musical instruments in the school music room. They join the school theater group and usually rehearse plays. Some are members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few students stay at home and play video games. Most of them enjoy their activities after school hours. * Questions 1. Which sports do some students often play? ........................................................................................................................... 2. How often do they go swimming? ........................................................................................................................... 3. Where do some students often practice playing musical instruments? ........................................................................................................................... 4. How often do they rehearse plays? ........................................................................................................................... 5. What do the members of the stamp collector’s club often do? ........................................................................................................................... 6. Do Vietnamese students enjoy their activities? ........................................................................................................................... V. WRITING *Answer questions about you 1. When do you have English classes? ........................................................................................................................... 2. What is your favorite subject? ........................................................................................................................... 3. What do you usually do in your free time? ........................................................................................................................... 4. What do you usually do at recess? ........................................................................................................................... 5. How often do you go swimming?. ........................................................................................................................... * Do as directed in brackets 6. We go to the school cafeteria. (Make a suggestion, use “What about …?”) ……………………………………………………………………………..... 7. He goes to the library twice a week. (Make question) 4
  • 5. ……………………………………………………………………………… 8. They don’t go swimming in the winter. (Put “often” at the right place in the sentence) ……………………………………………………………………………… 9. Literature / we / learn / in / books / about / and / write / essays. (Rearrange these words into the correct sentence) ………………………………………………………………………………. 10. the girls / eat / breakfast at the canteen/ now. (Write the sentence, use the present progressive tense) ……………………………………………………………………………….. UNIT 7, 8 I. MULTIPLE CHOICE *Choose the word that has underlined part pronounced differently from the others. 1. A. souvenir B. about C. house D. thousand 2. A. typical B. quiet C. shift D. pig * Choose the best answer to finish the sentences. 3. Could you …….. me how to get to Ben Tre market? A. send B. tell C. show D. B & C 4. How …….. does it take to get to Ha Noi by coach? – About 18 hours. A. long B. far C. often D. old 5. A cage for chicken is a ……….. A. chicken shed B. chicken coop C. buffalo shed D. buffalo coop 6. Choose the part contains the error. Nga’s friend need some local stamps. A B C D 7. When there is ……….. work, her father often goes to the city. A. few B. fewer C. less D. more 8. They grow some rice, but their main ……… is vegetables. A. harvest B. crop C. product D. growth 9. Mr. Jones repairs machines in a factory. He’s a ………… A. shop assistant B. nurse C. farmer D. mechanic 10. Do Vietnamese students have more or fewer vacations than American …………. A. students B. ones C. vacations D. A & B II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. This dress is the ………….of the three dresses. (expensive) 2. Summer holiday is ………. than Tet holiday. (long) 3. She works …………. hours than any worker. (many) 4. My father drinks ……….. beer than his friends. (little) 5. Hoa needs …………a phone card. ( buy) 6. There are ………. letters in the letter-box. (few) III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. Could you (show) ………… me the way to the bus stop? 2. Liz needs (buy) …………. some stamps and envelopes. 3. Students should (review) …………. their works before test. 4. Mr Jones (get) ……….. seven public holidays each year. 5. I (mail) ………. this letter tomorrow. 5
  • 6. 6. Nam (want) ………. to send this postcard to his pen pal. IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS Hoa’s parents are farmers. They work very hard on their farm. They usually start work (1) ……… six in the morning. After they have breakfast, they feed the buffalo, pigs and chickens, and collect the eggs. From about nine in the morning to four in the (2) ………, they work in the (3) ……….. They grow some rice, but their main crop is vegetables. Four or five times a year when there is (4) ……… work, Mr. Tuan takes a day off. He goes to the city with his wife. A farmer has (5) ………. real vacation. 1. A. in B. at C. on D. when 2. A. evening B. morning C. afternoon D. night 3. A. farm B. field C. farms D. All are correct 4. A. less B. few C. much D. many 5. A. not B. nothing C. none D. no V. WRITING *Rewrite sentences 1. souvenir shop / between / is / The / and / the book store / the toy store.  ……………………………………………………………………… 2. This stamp costs five thousand dong.  It is a ……………………………………………………………………. 3. Tim’s father has more vacations than Hoa’s father.  Hoa’s father has …………………………………………………… 4. The blue dress is cheaper than the red one.  The red dress is …………………………………………………… 5. Nam is taller than any students in his class.  Nam is the ………………………………………………………… 6. We have a break that lasts twenty minutes.  We have a ………………………………………………………… 6
  • 7. ANSWER KEYS (UNIT 1, 2, 3) A. MULTIPLE CHOICE * Choose and circle the correct letter A, B, C or D 1B, 2D, 3B, 4B, 5C, 6B, 7C, 8A, 9B, 10D, 11C, 12A, 13B, 14C, 15D B. WORD FORM * Write the correct form of the word in the bracket: 1- He 2- different 3- oldest 4- better 5- beautiful 6- our 7- me 8- age 9- My 10-me C. VERB FORM * Supply the correct tense of the verbs : 1- goes 2- will have 3- is/ is reading 4- Will/be- won’t be 5- will/do –will go 6- will mail 7- is- is reading 8- enjoys 9- has 10- are D. WRITE * Rewrite the following sentences, keeping their meanings: 1- How old are you? 2- What’s your address ? 3- What’s your date of birth? 4- What an interesting film ! 5- They will go to Nha Trang by plane 6- Those boys are stronger than these girls . 7- The garden has many flowers . 8- What a nice boy ! 9. Hoa is the tallest in the class . 10. How awful the weather is ! E. READ *Read the passage carefully .Then answer the following questions: 1- The birthday cake is in front of Tam . 2- He is thirteen . 3- He gets a bicycle from his father . 4- His mother gives him a bicycle basket. 5- Because they are his favorite toys. 7
  • 8. ANSWER KEY (UNIT 4, 5, 6) I. MULTIPLE CHOICE 1. D 2. C 3. A 4. D 5. A 6. C 7. C 8. A 9. C 10. D 11. B 12. A 13. B 14. C 15. C II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. fix 2. drawing 3. stay 4. collecting 5. go 6. visiting 7. to play 8. largest 9. classes 10. to listen III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. are reading 2. studies 3. are doing 4. will be 5. am trying 6. plays / is playing 7. go 8. are / are studying 9. will invite 10. will write IV. READ. THEN ANSWER THE QUESTIONS: 1. Some students often play soccer, table tennis or badminton. 2. They sometimes go swimming in the swimming pools. 3. They practice playing musical instruments in the school music room. 4. They usually rehearse plays. 5. They often get together and talk about their stamps. 6. Yes, they do. V. WRITING 8
  • 9. 1. I/ We have English classes on ... 2. My favorite subject is … 3. I usually … in my free time. 4. I usually … at recess. 5. I never go swimming. / I go swimming once a week. 6. What about going to the school cafeteria? 7. How often does he go to the library? 8. They don’t often go swimming in the winter. 9. We learn about books and write essays in Literature. 10. The girls are eating breakfast at the canteen now. ANSWER KEY (UNIT 7, 8) I. MULTIPLE CHOICE 1. A 2. B 3. D 4. A 5. B 6. B 7. C 8. B 9. D 10. D II. GIVE THE RIGHT FORM THE WORDS IN BRACKETS. 1. most expensive 2. longer 3. more 4. less 5. to buy 6. a few III. GIVE THE RIGHT TENSE OF THE VERBS IN BRACKETS. 1. show 2. to buy 3. review 4. gets 5. will mail 6. wants IV. READ AND CHOOSE THE CORRECT ANSWERS 1. B 2. C 3. B 4. A 5. D V. WRITING 1. The souvenir shop is between the book store and the toy store. 2. … five-thousand-dong stamps. 3. … fewer vacations than Tim’ father. 4. … more expensive than the blue dress. 9
  • 10. 5. … tallest students in his class. 6. … twenty-minute break. 10