SlideShare a Scribd company logo
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 1
TUYỂN TẬP 100 ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI
TIẾNG ANH 7
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916
HIỆN TẠI CHUNG TÔI CUNG CẤP CÁC BỘ TÀI LIỆU TIẾNG ANH THCS:
1. Tuyển tập 40 đề thi HSG tiếng anh lớp 6 (400 trang)
2. 3500 câu hỏi trắc nghiệm tiếng anh bồi dưỡng HSG lớp 6 (719 trang)
3. Tuyển tập 100 đề luyện thi HSG tiếng anh lớp 7 (670 trang)
4. Tuyển tập 100 đề luyện thi HSG tiếng anh lớp 8 (810 trang)
QUÝ BẬC PHHS VÀ GIÁO VIÊN CÓ NHU CẦU MUA TÀI LIỆU, VUI LÒNG LIÊN HỆ:
 Tel: 0919.281.916
 Email: doanthich@gmail.com
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 2
ĐỀ SỐ 1
ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI CẤP TRƯỜNG
Năm học: 2008 – 2009
Môn thi: TIẾNG ANH LỚP 7
Thời gian: 120 phút
Điểm bài thi
Bằng số:
Bằng chữ:
Giám khảo 1
(ký,ghi rõ họ tên)
Giám khảo 2 (ký,ghi
rõ họ tên)
Số phách
*) Lưu ý: - Đề thi này gồm 04 trang
- Học sinh làm bài vào đề thi, không được sử dụng tài liệu, kể cả từ điển
I/ Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác với các các từ còn lại trong câu: (5đ)
1. A. review B. sew C. renew D. few
2. A.prove B. remove C. improve D. stove
3. A. hurry B. durian C. during D. duty
4. A. daily B. maize C. dairy D. laid
5. A. character B. chemistry C. scholar D. chapter
II/ Chọn từ có vị trí trọng âm khác với các từ còn lại: (5đ)
1. A. concert B. teenager C. comfortable D. cartoon
2. A. satellite B. contestant C. similar D. interview
3. A. banana B. document C. lifestyle D. product
4. A. restaurant B. arrival C. neighbor D. general
5. A. altogether B. decorate C. delicious D. grandmother
III/ Chọn từ, cụm từ phù hợp hoàn thành các câu sau: (10đ)
1. My parents _______ me to see Ho Chi Minh’s Mausoleum last summer.
A. led B. took C. brought D. directed
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 3
2. I’m sure they were _____ lies.
A. telling B. making C. doing D. saying
3. I’d like to mail this letter _______ my friend in the USA.
A. for B. with C. to D. up to
4. I am _______ that you and your family are well.
A. pleasant B. pleasing C. pleased D. with pleasure
5. – What is the tall building over there? - __________ .
A. Yes, it is tall B. No, it is not tall
C. Yes, it is the new library D. It’s a new library
6. We _________ to our new house on January 1st
.
A. transferred B. got C. removed D. moved
7. I know how to take care _______ myself.
A. for B. of C. about D. with
8. Fluoride toothpaste helps _________ tooth decay
A. prevent B. for preventing C. preventing D. with preventing
9. Wear your hat. It will _______ your head.
A. protect B. defend C. secure D. guarantee.
10. She added a little salt to the soup so it tasted _______
A. deliciously B. well C. good D. tastefully
IV/ Điền vào chỗ trống một giới từ phù hợp: (10d)
1. In a game of singles, two players play _______ each other.
2. I’m not very fond ________ detective stories.
3. Margarine is different _______ butter.
4. His parents are very strict ______ him.
5. Many people take part _______ jogging every morning.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 4
6. We’d like a walk instead _______ riding a bike.
7. Ba is very good _______ fixing things.
8. They study and listen to music ______ the same time.
9. _____ literature, we learn about books and write essays.
10. Will you be home _______ dinner tonight?
V/ Mỗi câu sau có 01 lỗi sai. Gạch chân và sửa sang phần ghi số: (10đ)
1. Lan plays the violon in the school’s orchestra. ____________
2. The magazines on this rack is in English. ____________
3. After the first two lessons we have a twenty- minutes break. ____________
4. After our vacation in Ha Long Bay we returned to home by bus. ____________
5. We are happy hearing that you’ve passed the final exams. ____________
6. How many times in a day do you brush your teeth? ____________
7. The dirt on vegetables can cause you sick. ____________
8. She bought some souvernirs from the shop and so was I. ____________
9. Scientists say that the life started in the ocean. ____________
10. Indonesia is one of the strongest country in badminton. ____________
VI/ Dùng đúng dạng của từ cho trong ngoặc để hoàn thành các câu sau (10đ)
1. Minh plays volleyball very __________ . (skill)
2. Last year Mr. Nam drove more ____________ than he does this year.
(dangerous)
3. There are many badminton ____________ nowadays. (compete)
4. I’d like a nice ________ orange. (juice)
5. It’s very ___________ of you to give me a lift. (help)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 5
6. There was a wide ___________ of vegetables on display (select)
7.Look at the ______________ ! what are the about. (advertise)
8. People say that “ ____________ is better than cure” (prevent)
9. The nurse needs to know Hoa’s __________ . (high)
10. Mr. Pike didn’t go to work yesterday because of his _________ . (sick)
VII/ Đọc và chọn từ, cụm từ cho trước để hoàn thành đoạn văn sau: (10đ)
Last Monday William Murphy (1) ______ a walet on a lonely street in Montreal. He picked
up the wallet and (2) ______ a ticket inside. He noticed the number on the ticket and
immediately realized that (3) _____ was the winning ticket in a big competition. The price (4)
_____ eight million dollas!
Murphy (5) _____ the huge prize, however, he (6) _____ the ticket back to (7) _____
owner, Laviqeur. Yesterday Leviqeur got the prize and at once (8) _____ Murphy a million
dollas as a reward.
“I have never won a competition before”, he told the reporter. “Now I (9) ____ rich and I
want (10) ______ honesty.
1. A. see B. sees C. saw D. is seeing
2. A. find B. found C. finds D. founded
3. A. it B. he C. she D. one
4. A. is B.are C. were D.was
5. A. didn’t collect B. not collect C. no collect D. wasn’t collect
6. A. take B. takes C. taking D. took
7. A. his B. their C. its D. it’s
8. A. give B. gave C. giving D. gives
9. A. becomes B. become C. is becoming D. became
10. A. reward B. to reward C. rewarding D. for rewarding.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 6
VIII/ Đọc bài, đièn một từ phù hợp vào chỗ trống: (10 đ)
cause pulled treat decay sugar wear eat teeth
middle - age thought
Many people nowadays have to (1) ___________ false teeth when they are (2)
_____________ . The reason is that tooth (3) __________ increases a lot. The amount of (4)
____________ on our food also insreases. Doctors and dentists now know that sugar is the chief
(5) ______________ of tooth decay. Eskimos’ (6) ___________ , for example, started to decay
when they began to (7) ________ sweeter food.
Long ago doctors didn’t not like to (8) _________ people’s teeth. Barbers and blacksmiths
looked after people’s teeth and (9) __________ them out when they decayed. Some people (10)
__________ toothache was a punishment from the Gods.
IX/ Viết lại những câu sau sao cho nghĩa của câu không thay đổi; (10 đ)
1. What is Mai’s weight?
-> How ………………………………….?
2. Why isn’t this TV working now?
-> What’s …………………………………..?
3. Trung didn’t go to school last Saturday.
-> Trung was …………………………………
4. Christiano Ronaldo is a very good soccer player.
-> Christiano Ronaldo plays ……………………………….
5. My brother runs faster than me
-> I ………………………………………….
X/ Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh: (10đ)
1. Ba / go / doctor / yesterday/ because / he / awful / stomachache.
…………………………………………………………………………………….
2. I / not like / eggs / and / my brother / either.
…………………………………………………………………………………….
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 7
3. “ Balanced diet” / mean / you / eat / variety / foods / without / eat / much / anything.
………………………………………………………………………………………
4. Millions / people / catch / common cold / year.
……………………………………………………………………………………
5. Recess / yesterday / Trang / drink / some water/ and / talk / friends.
…………………………………………………………………………………….
XI/ Đặt câu hỏi cho phần gạch chân ở mỗi câu sau: (10 đ)
1. I had lunch with my friend yesterday.
…………………………………………………………………….
2. Nam visits his grandmother twice a week.
…………………………………………………………………….
3. Mrs.Lan’s children are watching TV in the living room.
……………………………………………………………………..
4. Lien didn’t go to school last Monday because she was tired.
……………………………………………………………………
5. We were at home last night.
…… HƯỚNG DẪN CHẤM VÀ ĐÁP ÁN
Môn thi: TIẾNG ANH – Lớp 7
Tổng điểm :100
I/ 5 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1 – B 2 – D 3 – A 4 – C 5 – D
II/ 5 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1 – D 2 – B 3 – A 4 – B 5 – C
III/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1- B 2 – A 3 – C 4 – C 5 – D
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 8
6 – D 7 – B 8 – A 9 – A 10 – C
IV/10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1. against 2. of 3. from 4. with 5. in
6. of 7. at 8. at 9. In 10. for
V/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1. school 2. are 3. minute 4. not “to” 5. to hear
6. not “in” 7. make 8. did 9. not “the” 10. countries
VI/10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1. skillfully 2. dangerously 3. competitions 4. juicy 5. helpful
6. selection 7. advertisement 8. prevention 9. height 10. sickness
VII/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm.
1. B - saw 2. B – found 3. A – it 4. D – was 5. A – didn’t collect
6. D – took 7. C – its 8. B – gave 5. A – becomes 10. B – to reward
VIII/
1. wear 2. middle – age 3. decay 4. sugar 5. cause
6. teeth 7. eat 8. treat 9. pulled 10. thought
IX/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 2 điểm.
1. How heavy is Mai? / How much does Mai weigh?
2. What is the matter/ wrong with this TV?
3. Trung was absent from school last Saturday.
4. Christiano Ronaldo plays soccer very well.
5. I run more slowly than my brother (does). / I don’t run as fast as my brother (does)
X/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 2 điểm.
1. Ba went to the doctor yesterday because he had an awful stomachache.
2. I don’t like eggs and my brother doesn’t, either.
3. “Balanced diet” means you eat a variety of foods without eating much of anything.
4. Millions of people catch the common cold every year.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 9
5. At recess yesterday Trang drank some water and talked with/ to her friends.
XI/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 2 điểm.
1. Who did you have lunch with yesterday?
2. How often does Nam visit his grandparents?
3. What are Mrs.Lan’s children doing in the living room?
4. Why didn’t Lien go to school last Monday?
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 10
ĐỀ SỐ 2
Đề khảo sát chất lượng Học Sinh Giỏi 7
Năm học 2008 – 2009
Môn: Anh văn
(Thời gian làm bài: 120 phút)
Question I: Choose the best answer to fill in each blank.
1. Please ............... the milk carefully. I don’t want it to boil over.
A. see B. watch C. look at D. notice
2. “Was he disappointed?” - “Yes, he found the movie ........................”
A. boring B. boringly C. bores D. bored
3. ........................ 20 September, 1529, five small ships set sail from Spain.
A. At B. In C. On D. By
4. Every student in those five rooms must bring ......................... own books to class.
A. one’s B. someone’s C. their D. his
5. “Was the competition a success?” - “Yes, ...................... people took part in it than usual.”
A. more B. fewer C. less D. many
6. What do students often do ...................... break?
A. in B. for C. at D. on
7. I don’t like brown rice. Don’t you have ................................?
A. white ones B. any white C. no white D. a white
8. Would you like .......................... that for you?
A. me doing B. that I do C. me do D. me to do
9. You can join the club when you ........................... older.
A. will get B. get C. are getting D. can get
10. Can you see any people in the house? .................................
A. Only a little B. Only few C. Only a few D. Only little
Question II: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of
the other words in each group.
1. A. teenager B. together C. guess D. regular
2. A. chicken B. coach C. orchestra D. change
3. A. meat B. reader C. overseas D. realize
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 11
4. A. horrible B. hour C. hundred D. hold
5. A. much B. drug C. future D. buffalo
6. A. started B. weighed C. measured D. called
7. A. appointment B. affect C. amount D. add
8. A. serious B. symptom C. sugar D. sauce
9. A. great B. beautiful C. teacher D. means
10. A. wet B. better C. rest D. pretty
Question III: Give the correct form or tense of the verbs in the brackets.
1. At the moment we (sit) .............................. in a café. We (wait) ..................... for the museum
to open, so I (write) ............................ some postcards.
2. Miss Helen (help) ............................. as soon as she (finish) ............................. that letter.
3. Boys like (play) ............................. marbles or catch while girls enjoy (skip) .............. rope or
chatting.
4. (you/ go) ....................................... abroad for your holiday? - Well, I (get) ................... a
holiday job. I’m going to an agent’s on Saturday (find out) ........................... about it.
Question IV: Choose the best answer to fill in each blank of the following passage.
Dear Hanh,
I’m writing to invite you to a party we ........................ (1) at the flat next Friday,
December 14th
. As you know, ...........................(2) Lan’s 13th
birthday next week and my
birthday next month, .......................... (3) we thought we’d celebrate together and have a joint
party.
I can’t remember if you know my address or not, but anyway, if you
..............................(4) the direction below, you shouldn’t get lost. Take the Number 15 bus from
the station and ........................... (5) at the Star Hotel. Walk down Long Viet Road, past the
DanChu Cinema, and then .........................(6) the first turning on the right. That’s LeLoi Road.
Turn left ..................... (7) the first junction, then go straight past the church as far as the next
crossroads. ......................(8) and our block of flats is the second on the right.
Do try and come. Of course you’re ........................... (9) to bring someone with you if you
want to.
Look forward .............................. (10) you then!
1. A. have B. are having C. going to have D. will has
2. A. it’s B. its C. they’re D. she’s
3. A. too B. but C. because D. so
4. A. to follow B. follow C. following D. follows
5. A. get up B. get by C. get on D. get off
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 12
6. A. have B. get C. take D. bring
7. A. in B. at C. of D. on
8. A. Right turn B. To right C. To turn D. Turn right
9. A. welcomed B. welcome C. welcoming D. to welcome
10. A. to see B. for seeing C. of seeing D. to seeing
Question V: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.
1. A year has twelve months.
-> There are ..........................................................................................................................
2. Lan is more intelligent than her sister.
-> Lan’s sister isn’t ..............................................................................................................
3. He looks after the sick people.
-> He takes ...........................................................................................................................
4. Do you enjoy listening to music?
-> Are you interested ..........................................................................................................?
5. What is your mother’s job?
-> What does .......................................................................................................................?
6. We have a two - month summer vacation.
-> Our summer vacation lasts ..............................................................................................
7. Will you please look after the house while we are away?
-> Will you please take .......................................................................................................?
8. Vietnamese students have fewer vacations than American ones.
-> American students ...........................................................................................................
9. It takes me about two hours each day to do my homework.
-> I spend ..............................................................................................................................
10. Hoa is a hard student.
-> Hoa studies .......................................................................................................................
Question VI: Use the given words to make complete sentences.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 13
1. Could/ tell/ how/ get/ police station/ please?
.............................................................................................................................................?
2. How much/ cost/ mail/ letter/ USA?
..............................................................................................................................................?
3. In/ future/ we/ less work/ more money/ spend.
...............................................................................................................................................
4. Brother/ engineer/ and/ work/ factory/ suburb/ capital.
...............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................
5. Eat/ and/ talk/ friends/ be/ most common ways/ relax/ recess/ many countries.
...............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................
Question VII: Read the following passage and answer the questions below.
Headache is a very common disease in the USA. Every year, about fifty million people
have to go to the doctor because of headache. The symptoms of a headache are various. People
can see black dots or bright spots in front of their eyes. They may also have pains only on one
side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have headache
when they work too hard or they are too nervous about something. Medicine can help cure the
disease but people usually have to do more than taking tablets. They can prevent headaches by
changing their diets or their lifestyle or simply by going to bed.
* Questions:
1. Why is headache a common disease in the USA?
...............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................
2. What can people see when they have headaches?
...............................................................................................................................................
3. Can people have pains on only one side of the head?
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 14
...............................................................................................................................................
4. When do people have headaches?
...............................................................................................................................................
5. How can they prevent headaches?
...............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................
Question VIII: Fill in each blank with the suitable preposition.
1. It was interesting. I had a lot ................................ fun.
2. What do you think ............................... the place?
3. My friends took me .................................. a temple.
4. I bought gifts ............................ my friends.
5. Were you tired ................................... the trip?
6. She put the hat ........................... the wall.
7. Why don’t you look ............................. the fish? - They are lovely.
8. Last night I spoke to my mum ................................ my hobby.
9. He rented a house next door ......................... mine.
10. He moved .............................. a new house.
------------- The end--------------
HƯỚNG DẪN CHẤM
ĐỀ KIỂM TRA HỌC SINH GIỎI 7
Năm học: 2008-2009
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 15
Môn: Anh văn
Question I: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ.
1. B 2. A 3. C 4. D 5. A
6. C 7. B 8. D 9. B 10. C
Question II: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ.
1. A 2. C 3. D 4. B 5. C
6. A 7. D 8. C 9. A 10. D
Question III: (2,5 ms) - Mỗi động từ chia đúng cho: 0,25 đ.
1. are sitting/ are waiting/ am writing 3. playing/ skipping
2. will help/ finishes 4. Are you going/ am going to get (will get)/
to find out.
Question IV: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn và điền đúng vào ô trống cho: 0,25 đ.
1. B 2. A 3. D 4. B 5. D
6. C 7. B 8. D 9. B 10. D
Question V: (2,5 ms) - Mỗi câu viết lại đúng cho: 0,25 đ.
1. There are twelve months in a year.
2. Lan’s sister isn’t as intelligent as her.
3. He takes care of sick people.
4. Are you interested in listening to music?
5. What does your mother do?
6. Our summer vacation lasts two months.
7. Will you please take care of the house while we are away?
8. American students have more vacations than Vietnamese ones.
9. I spend two hours each day doing my homework.
10. Hoa studies (very) hard.
Question VI: (2,5 ms) - Mỗi câu viết đúng cho: 0,5 đ.
1. Could you tell me how to get to the police station, please?
2. How much does it cost to mail a letter to the USA?
3. In the future, we have less work and more money to spend.
4. My brother is an engineer and he works in a factory in the suburb of the capital.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 16
5. Eating and talking with friends are the most common ways of relaxing at recess in many
countries.
Question VII: (2,5 ms) - Mỗi câu trả lời đúng cho: 0,5 đ.
1. Because every year, about fifty million people have to go to the doctor because of headache.
2. They can see black dots or bright spots in front of their eyes.
3. Yes, they can.
4. When they work too hard or they are too nervous about something.
5. They can prevent headaches by changing their diets or their lifestyle or simply by going to
bed.
Question VIII: (2,5 ms) - Mỗi giới từ đúng cho: 0,25 đ.
1. of 2. about 3. to 4. for 5. from
6. on 7. at 8. about 9. to 10. to
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 17
ĐỀ SỐ 3
ĐỀ KIỂM TRA SINH HOẠT CLB TIẾNG ANH
Năm học: 2009-2010 Mụn : Tiếng Anh 7 (Thời gian: 45 phút)
Phần B: Phần tự luận: (10 điểm)
I. Put the verbs in brackets in the right from.(2.5ms) ( Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc )
1. At the moment, we (sit) in a cafe we (wait ) for the museum to open.
2. Miss Helen (help) him as soon as she (finish) that letter .
3. What part of HCM city (you, live)in when you (be)a student ?
4. What you (do) if you (have) lots of momey?.
5.Why Hoa (not go) to my birthday party lastnight?
6.When I was a little girl , I always (run) to achool .
7.She (not drink ) coffee in the morning.
8.Keep silent, please.Our teacher (explain) the lesson.
9.She promises she (help) them learn English.
10.This day next week (be) my birthday.
II. Rewrite these sentences to make the same meaning.(2.5ms)(Viết lại các câu sau sao cho
nghĩa không đổi )
1. The cat is very lovely .What .......................................................................?
2. What is your weight? How ..........................................................................?
3. How much is this cap? How much does ...........................................................?
4. It takes me about two hours each day to do my homework . I spend
..........................................................
5. He is a slower and more careful driver than I amHe
drives........................................................................
III.Make questions for the underlined word:(2.5ms)(Viết câu hỏi cho những từ gạch dới)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 18
1. She left for HaNoi 2 days ago. 
....................................................................................................................
2. He had stomachache because he ate dirty vegetables.
.............................................................................
3. My brother is going to the hospital.
.........................................................................................................
4. We ‘ll have fish and vegetables for dinner.
..............................................................................................
5. He works in an international bank.
..........................................................................................................
IV.Use the cuesin brackets to answer the questions(Dựng những gợi ý trong ngoặc để viết cõu
hỏi)
1.Why did the teacher punish Minh? (not do his homework)
2.Where did your father go last night? (movies)
3.Who did Tan meet on the way home? (old friend)
4.What did her mother buy her? (a new pair of shoes)
5.When does your shool start? (September 5th
)
VRead the text and answer the questions:(2.5ms) ( Đọc đoạn văn và trả lời những câu hỏi )
Text 1:Health and hygiene are very important .So Nam always takes care of his health .He does
morning exercise regularly and eats moderately.He brushes his teeth after meals everyday.He
doesn’t eat candy at night .Nam doesn’t stay up late .He often goes to bed at 10 o’clock and gets
up at 6 o’clock.He likes watching cartoons but he never sits nearTV.It is not good for his
eyes.He will always keep his teeth clean and his body fit.Health is more important than anything
else!
1.Why does Nam take care of his teeth?
2.What does he do after meals?
3.What doesn’t he eat at night?
4.What time does he sleep?
5.Why does he never sit near TV?
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 19
Text2:Babies do it for up to 8 hours a day.Sleep.No one can live without it.But how much do we
really need?
Scientists say that we all need 8 hours’s sleep every night.They find that, on average, adults sleep
for 7 hours a night,with 32% sleeping less than 6 hours.They also say that the idea that we need
less sleep as we get older is completely untrue.Professor JimHorne of Southborough University
studied a group of people who could spend as many hours as they wanted in bed ; after 10 hours
they didn’t find it any easy to get up in the morning.
*Questions:
1.How many hours a day do babies sleep?
2.How many hours a day should we sleep?
3.How many hours a day do most people sleep?
4.What percentage of people sleep less than 6 hours a day?
5. Can people get up early in the morning after 10 hours’ sleep?
....................................................Good luck…………………………
Đáp án đề KIỂM TRA SINH HOẠT CLB TIẾNG ANH
năm học: 2009-2010 Môn: tiếng anh 7
Phần A. Phần trắc nghiệm (10 điểm)
I.2.5đ (Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
II.2.5đ(Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
1.c 2.b 3.c 4.d 5.a 6.a 7.b 8.a 9.d 10.c
III.&IV:2.5đ(Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
1.d. 2.b 3.a 4.a 5.d
1.a 2.d 3.b 4.a 5.c
1. c 6. d
2. a 7.b
3. c 8.d
4.b 9. b
5.c 10.b
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 20
V:2.5đ(Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
1.market 6.energy
2.moderate 7. spinach
3.chicken 8.cucumber
4.vegetable 9.papaya
5.carrot 10.affect
Phần B. Phần tự luận( 10 điểm )
I. (3 điểm ) mỗi động từ chia đúng 0,25 điểm
1. are sitting..............are waiting 2. will help .................finishes. 3. did you live
............were.
4.will...do ....have 5.didn’t Hoa go 6.ran
7.doesn’t drink 8.is explaining 9.will help
10.will be
II. 2,5 điểm (mỗi câu đúng cho 0,5 điểm ).
1. What a lovelycat !
2. How heavy are you?
3. How much does this cap cost?
4. I spend two hours each day doing my homework .
5. He drives more slowly and carefully than me/ I do .
III.&IV 2,5đ(Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm)
1.How old are they ?
2. How did you feel after eating that food ?
3. I spend two hours each day to do my homework ?
4. He drives carefully and slowly.
IV.
1.Because he didn’t do his homework
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 21
2.He went to the movies.
3.He met an old friend.
4.She bought her apair of shoes.
5.It starts on September 5th
V.(Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
Text1: Text2:
1.Beacause health and hygiene are very important. 1.Babies sleep 8 hours aday.
2.He brushes his teeth after meals. 2.We should sleep 8 hours a day.
3.He doesn’t eat candy at night. 3.Most people sleep 7 hours a
night.
4.He sleeps at 10 o’clock. 4.32%
5.Because It is not good for his eyes. 5.No, they can’t
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 22
ĐỀ SỐ 4
PHÒNG GD & ĐT THANH OAI ĐỀ THI MÔN TIẾNG ANH OLYMPIC CẤP HUYỆN LỚP 7
NĂM HỌC 2013-2014
Thời gian làm bài: 120. phút
(Học sinh làm bài trực tiếp vào đề thi )
.……………………….………………………………………… .…………………………
PART ONE: LISTENING
Listening. Then fill one word in each gap to complete the following passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
Let me tell you something about my family. My father is sixty-four. He’s a lot older
…………(1) my mother. She is only fifty-one. Dad has his………….(2) business (an export
business). Mum helps him ………….(3) the business. I have two brothers and two sisters, so
………(4) are seven of us altogether in the family.
The oldest is my brother Thomas. He’s twenty-eight. He is …………….(5) and has two
children. The …………(6) oldest is my sister Helen. She’s twenty-three. She’s ……….(7)
accountant and she works in a bank. Then there’s me . I’m twenty. I’m in my second year
………………(8) university. The next youngest is Susan. She’s eighteen and is in
………………(9) last year at high school. Then there’s Tony. He’s the youngest. He’s fifteen.
He …………(10) to secondary school.
PART TWO: PHONETICS. (0.2 x 10 = 2.0 pts)
I. Choose the word whose underlined part pronounced differently from that of the others
by circling A, B, C or D (0.2 x 5 = 1.0 pt)
1. A. scout B. receive C. score D. comics
2. A. looked B. walked C. washed D. wanted
3. A. uniform B. cucumber C. public D. during
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 23
4. A. sugar B. serious C. symptom D. second
5. A. gloves B. improve C. coveralls D. stomach
II. Choose the word whose stress pattern is different from the others by circling A, B, C,
or D (0.2 x 5 = 1.0 pt)
1. A. diver B. vessel C. affect D. chopstick
2. A. cucumber B. moderate C. stomachache D. direction
3. A. relax B. marbles C. comic D. atlas
4. A. expensive B. horrible C. compliment D. terrible
5. A. classmate B. morning C. question D. enjoy
PART THREE: Vocabulary and grammar (0.2 x 30 = 6.0 pts)
I. Circle best option A, B, C or D to complete the following sentences.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. I bought this dress at the...................on Hang Bai street.
A. clothes’ store B. store of closes C. clothes store D. clothing store
2. Isn’t it easy to learn English well ? - ………………………..
A. No, it is B. No it does not C. Yes, it is D. Yes. It does
3. There are two churches in the town and ………………of them are extremely old.
A. each B. all C. both D. most
4. When my sister and I ………………children, we often played with together.
A. was B. will C. were D. are
5. Mr. Nam ………………….. to work yesterday
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 24
A. wasn’t drive B. not drive C. didn’t drove D. didn’t drive
6. The news on TV last night ……………………. very good.
A. was B. has C. were D. be
7. Lan did not know the world . Hoa didn’t ,…………………………….
A. so B. neither C. either D. too
8. The boss wants his ………………….. to type some letters.
A. secretary B. novelist C. journalist D. musician
9. If he eats all that food, he eats………………………
A. quite much B. too many C. quite many D. too much
10. Mr Robinson speaks Vietnamese very……………………..
A. skillfully B. good C. fluently D. best
II. Use the words given in brackets to form a word that fits in the space.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. English is an.....................................and important subject. ( INTEREST)
2. In electronics they learn to repair......................... appliances. ( HOUSE)
3. The most popular............................ at recess is talking. ( ACT)
4. Hoa is having a ............................. check-up. ( MEDICINE)
5. The nurse wanted to know Nga’s height and ................. ( WEIGH)
6. Hoa is the …….......….. student in her school. ( GOOD)
7. I’d like a nice.........................orange. ( JUICE )
8. He is sure to have an accident because he drives very …….. (CARE)
9. This dictionary is very .................... for you to learn english. ( USE )
10. I have .............. time to play than my friends. ( LITTLE)
III. Give the correct form of the verbs in brackets to complete the following sentences. (0,2
x 5 =1.0 pt)
1. No one enjoys (go) ……….to hospital.
2. What you (do)…………at the moment?
3. You (be) …………..angry if he refuses to help you?
4. I will send him the message as soon as he (return)………………
5. A little girl can’t spend all her time (listen) ……………..to stories.
IV. Fill each gap of the following sentences with a suitable preposition.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 25
(0,2 x 5 =1.0 pt)
1. Many people take part _______ jogging every morning.
2. We’d like a walk instead _______ riding a bike.
3. Ba is very good _______ fixing things.
4. They study and listen to music ______ the same time.
5. Will you be home _______ dinner tonight?
PART FOUR: Reading (0.2 x 25 = 5.0 pst)
I. Circle best option A, B, C or D to complete the following passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
Your headache and you sneeze and cough. Your ……………….(0) is all stuffed up , and
it keeps running, so you have to blow it every few minutes. You know by these ……………..(1)
that you have a cold, and you feel completely ……………….(2). You are not sure if you will
live through the day.
Everyone suffers …………………(3) the common cold at some time or other. It isn’t a
serious…………………(4), but over a billon dollars a year is spent on different kinds of cold
medicine every year. This medicine can relieve the symptoms. That is, it can make you cough
………………..(5), make your head less intense, and stop your nose …………………………...
(6) for a while. However, it can cure you cold. So far, ……………………………(7) no cure for
the common cold and no medicine to prevent it.………………..(8) there is no cure or preventive
medicine for colds, people have all kinds of ideas about …………………(9) prevent and treat
colds. Some people think that if you eat a lot of onions, you won’t each cold
………………….(10) say that you should avoid getting wet and chilled,or you will catch cold.
However, this is apparently not so.
0 (A.) nose B. face C. head D. mouth
1 A. diseasesB. fevers C. cures D. symptoms
2 A. sad B. hungry C. miserable D. thirsty
3 A. from B. of C. with D. about
4 A. misery B. illness C. headache D. wrong
5. A. less B. fewer C. much D. more
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 26
6. A. walkingB. jogging C. running D. flowing
7. A. it is B. there is C. they are D. there are
8 A. Although B. Despite C. In spite D. But
9 A. what B. why C. where D. how
10 A. Other’s B. Another C. Others D. Other
II. Fill in each blank with ONE suitable word to compelete the passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
There are ……………………(1) main kinds of sports : team sports and
……………… (2) sports. Team sports are such sports……………………..(3) baseball,
basketball and volleyball. Team sports……………….(4) two separate teams. The teams
play………………(5)each other. They complete against each other …………………(6) order to
get the best score. …………….(7) example in a football game, if……………(8). A gets 4 points
and team B …………….(9) 2 points, team A wins the ……………….(10). Team sports are
sometimes called competitive sports.
III. Read the passage and answer the questions. (0,2 x 5 =1.0 pt)
Thank you for calling the North London Arts Cinema. It opens 7 days a week, showing a
variety of British and foreign films.
Next week we still show an Italian film called “Midnight Meeting”. It is set in Milan in the
1950s. You can see that film from Monday to Thursday. It will be on twice a day in the evenings.
That’s at 6.45 and 9.15. The film lasts two hours and fifteen minutes. Tickets are ₤4, but there is
a special student ticket at ₤2.80 for all our midweek films. Please bring your student card if you
want the cheaper ticket.
The nearest car park to the cinema is in Victory Street. It’s just five-minute walk from the
cinema.
Thank you for calling the North London Arts Cinema. If you require further information,
phone during office hours – 9am to 4.30 pm, Monday to Friday.
1. How many days a week does the North London Arts Cinema open?
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 27
……………………………………………………………………………………………
2. What is the title of film next week?
……………………………………………………………………………………………
3. How long does the film last?
……………………………………………………………………………………………
4. What does a student have to do if he wants the cheaper ticket?
…………………………………………………………………………………………….
5. How far is it from the nearest car park to the cinema?
……………………………………………………………………………………………
PART FIVE: Writing ( 5.0 pst )
I. Use the suggested words and phrases to write complete sentences.
(0,2 x 5 =1.0 pt)
1. Ba / go / doctor / yesterday/ because / he / awful / stomachache.
…………………………………………………………………………………….
2. I / not like / eggs / and / my brother / either.
…………………………………………………………………………………….
3. “ Balanced diet” / mean / you / eat / variety / foods / without / eat / much / anything.
………………………………………………………………………………………
4. Millions / people / catch / common cold / year.
……………………………………………………………………………………
5. Recess / yesterday / Trang / drink / some water/ and / talk / friends.
…………………………………………………………………………………….
II. Use given words to rewrite the second sentence that the meaning not change:
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 28
1. It took Mr. Hoang half an hour to walk to work yesterday.
Mr. Hoang spent.......................................................
2. What is the price of this cap ?
How much.................................................................?
3. You shouldn’t eat too much meat.
You’d............................................................................
4. Lan is the youngest of the three sisters.
Lan has .....................................................
5. Our house is older than any other house in the living centre.
Our house......................................................................
6. Mai usually works hard.
Mai is usually a………………………………………………..
7. There are eight hundred stamps in Hoa’s collection.
Hoa’s collection.......................................................................
8. How heavy is the chicken ?
What ......................................................................................?
9. How much is this book ?
What is..............................................................................?
10. Listening to music is more interesting than watching TV.
I prefer........................................................................
III. Write a passage about 100 words about what you usually do in your free time.
(don’t show your name, your school or your village): (2.0pts)
HƯỚNG DẪN CHẤM
ĐỀ THI MÔN TIẾNG ANH OLYMPIC CẤP HUYỆN
LỚP 7
NĂM HỌC 2013-2014
(Chấm theo thang điểm 20)
PART ONE: LISTENING
Listening. Then fill one missing word in each gap to complete the following passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 29
Let me tell you something about my family. My father is sixty-four. He’s a lot older than(1)
my mother. She is only fifty-one. Dad has his own(2) business (an export business). Mum helps
him with(3) the business. I have two brothers and two sisters, so There(4) are seven of us
altogether in the family.
The oldest is my brother Thomas. He’s twenty-eight. He is married(5) and has two children.
The next(6) oldest is my sister Helen. She’s twenty-three. She’s an(7) accountant and she works
in a bank. Then there’s me . I’m twenty. I’m in my second year at(8) university. The next
youngest is Susan. She’s eighteen and is in her(9) last year at high school. Then there’s Tony.
He’s the youngest. He’s fifteen. He goes(10) to secondary school.
PART TWO: PHONETICS. (0.2 x 10 = 2.0 pts)
I. Choose the word whose underlined part pronounced differently from that of the others
by circling A, B, C or D (0.2 x 5 = 1.0 pt)
1. B. receive
2. D. wanted
3. C. public
4. A. sugar
5. B. improve
II. Choose the word whose stress pattern is different from the others by circling A, B, C,
or D (0.2 x 5 = 1.0 pt)
1. C. affect
2. D. direction
3. A. relax
4. A. expensive
5 D. enjoy
PART THREE: Vocabulary and grammar (0.2 x 30 = 6.0 pts)
I. Circle best option A, B, C or D to complete the following sentences.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 30
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
II. Use the words given in brackets to form a word that fits in the space.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. interesting 6. best
2. household 7. juicy
3. activity 8. carelessly
4. medical 9. useful
5. weight 10. less
III. Give the correct form of the verbs in brackets to complete the following sentences. (0,2
x 5 =1.0 pt)
IV. Fill each gap of the following sentences with a suitable preposition.
(0,2 x 5 =1.0 pt)
1. in 2. of 3. at 4. at 5. for
1. D.
clothing store
2. C
Yes, it is
3. C
both
4. C
were
5. D
didn’t drive
6. A
was
7. C
either
8. A
secretary
9. D
too much
10. C
fluently
1. going
2. are …..doing
3. will ….be
4. returns
5. listening
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 31
PART FOUR: Reading (0.2 x 25 = 5.0 pst)
I. Circle best option A, B, C or D to complete the following passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. D. symptoms 2. C. miserable 3. A. from 4. B. illness 5. C. much
6. C. running 7. B. there is 8. A. Although 9. D. how 10. C. Others
II. Fill in each blank with ONE suitable word to compelete the passage.
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. two 6. in
2. individual 7. For
3. as 8. team
4. require 9. gets
5. against 10. game
III. Read the passage and answer the questions. (0,2 x 5 =1.0 pt)
1. It opens 7 days a week.
2. It is “ Midnight Meeting”
3. It lasts two hours and fifteen minutes.
4. He has to bring his student card.
5. It is just five – minute walk.
PART FIVE: Writing ( 5.0 pts )
I. Use the suggested words and phrases to write complete sentences.
(0,2 x 5 =1.0 pt)
1. Ba went to the doctor yesterday because he had an awful stomachache.
2. I don’t like eggs and my brother doesn’t, either.
3. “Balanced diet” means you eat a variety of foods without eating much of anything.
4. Millions of people catch the common cold every year.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 32
5. At recess yesterday Trang drank some water and talked with/ to her friends.
II. Use given words to rewrite the second sentence that the meaning not change:
(0.2 x 10 = 2.0 pts)
1. Mr. Hoang spent half an hour walking to work yesterday
2. How much is this cap ? / How much does this cap cost ?
3. You’d better not eat too much meat
4. Lan has two older / elder sister.
5. Our house is the oldest / eldest in the living center
6. Mai is usually a hard worker.
7. Hoa’s collection has eight hundred stamps.
8. What is the chicken’s weight ?
9. What is the price of this book ?
10. I prefer listening to music to watching TV
III. Write a passage about 100 words about what you usually in your free time:
The essay must have at least three ideas below.
1. Mở bài: Nêu được chủ đề của bài viết.(được 0,5 điểm)
2. Thân bài: Nêu và trình bày được một số hoạt động mà người viết thường làm khi rảnh rỗi
(như tham gia vào các hoạt động vui chơi, giải trí, thể thao, văn hóa, văn nghệ, vv…)
(được 1,0 điểm)
3. Kết luận: Tóm tắt, khẳng định lại tất cả lý do đã trình bày ở hai phần trước.
(được 0,5 điểm)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 33
ĐỀ SỐ 5
ĐỀ SỐ 6
ĐỀ SỐ 7
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 34
ĐỀ SỐ 8
®Ò Thi häc sinh giái cÊp huyÖn
Năm học 2008- 2009
Môn: Tiếng Anh- Lớp7
Thời gian: 150 phút (Không kể thời gian giao đề )
I/. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others(10P)
1. A. sure B. saw C. send D. sit
2. A. new B. sew C. few D. knew
3. A. image B. arcade C. take D. days
4. A. plays B. looks C. wants D. helps
5. A. decided B. preferred C. listened D. enjoyed
6. A. much B. drug C. buffalo D. future
7. A. horrible B. hour C. hundred D. hold
8. A. teenager B. together C. guess D. regular
9. A. languages B. goes C. watches D. dresses
10. A. education B. collection C. question D. celebration
II/.Fill in each blank with the correct form of the word given in capital:(10P)
1/ Mai Anh is _____________ at math than me. ( good)
2/ People say that the film at the Rex Cinema is very _______________ . ( interest)
3/ I’m ______________ to hear that you and your family are well. (pleasant)
4/ I took the medicine, and the headache _______________ . (appear)
5/ Our students are going to have a _______________ check up next Monday.(medicine)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 35
6/ People can take a look at marine life and discover its _______________ . (beautiful)
7/ Gramophone was one of J Edison’s great _________________ . (invent)
8/ Lien, who is my new ______________, learns English very well. (class)
9/ The nurse wanted to know Nga’s height and ________________. (weigh)
10/ We take part in many different __________________ at recess. (act)
III/. Choose the best answer to complete each sentence.(10P)
1/ They .................English last Monday .
a. don’t learn b. didn’t learn c. didn’t learned d. won’t learn
2/ What kinds of ...........do you like ? - I like cartoons.
a. films b. books c. pictures d. magazines.
3 / He ..............to the zoo last Sunday.
a. went b. goes c. go d. to go
4 / You should ...................... your hands before meals.
a. to wash b. washes c. washing d. wash
5/ I don’t like coffee. Nam doesn’t like it...................
a. so b. too c. either d. neither
6 / The restaurant ………….the post office
a.next to b. on c. in d. from
7/. Lan did not know the world . Hoa didn’t …………………………….
A. so B. neither C. either D. too
8/. The boss wants his ………………….. to type some letters.
A. secretary B. novelist C. journalist D. musician
9/. If he eats all that food, he eats………………………
A. quite much B. too many C. quite many D. too much
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 36
10/. Mr Robinson speaks Vietnamese very……………………..
A. skillfully B. good C. fluently D. best
IV/. Give the correct form of the verbs in brackets to complete the following
sentences:(15P)
1/ You (be) able to speak English better if you (learn) harder.
2/ Jack (watch) TV when his friend (ring) him up last night.
3/ Can you show him how (use) the computer when he (come) home.
4/Where (be) Jack and Jim ? – They ( play) chess at the Youth Club.
5/ My borther (have) holidays every two months and he often (go) to Dalat.
6/ Yesterday my family (go) .............. Ai Nghia market.
7/ My mother (buy) .................. me a new bike two days ago.
8/ Hoa (worry) ..................... a lot about her mother/
s health last night.
9/ Liz (give) ................ Ba some new American stamps yesterday afternoon.
10/ ................ you (be) a good student last year? Yes, I was.
V/. Fill in each numbered blank with one suitable word(10P)
Americans like sport very much. One of the (1)............. popular kinds of sports in Autumn is
football. All the high schools(2)........... universities have their own teams.
In winter the most popular kind of sports (3)........... basketball. There is usually a match
every evening in one school gymnasium or another. In some parts of the United States there is a
lot of (4).............. and ice. Many people like skiing and skating.
In the other two (5).............., millions of Americans enjoy baseball. The schools have their
games in (6)..............., but the most important professional games are played during summer.
Many people listen to the games (7) .......... the radio, watch them on television or read about
them (8) .............. the newspapers.
Some also play tennis or golf and others (9) ......... fishing. They like to stay outdoors
(10)........it is warm during the months of June, July and August.
VI/ Read the passage carefully and then its true or false(5P)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 37
In 1960, most people in Viet Nam didn/
t have a.TV set. The people with TVs were
Popular. In the evening, the neighbors would gather around the T. V . They would
stay until the T.V programs finished. Viet Nam is different today. More familers have a T.V set
and life is more comfortable. But neighbors don/
t know each other as well
as they did in the past.
1/ In 1960 most people in Viet Nam had a TV set.
2/ The people with TVs were popular.
3/ The neighbors would gather around the TV in the morning
4/ More people have a TV set today.
5/ Now they don/
t spend much time together
VII/. Use given words to rewrite the second sentence that the meaning not change:(20P)
1/ It took Mr. Hoang half an hour to walk to work yesterday.
Mr. Hoang spent.......................................................
2/ What is the price of this cap ?
How much.................................................................?
3/ You shouldn’t eat too much meat.
You’d............................................................................
4/ Lan is the youngest of the three sisters.
Lan has .....................................................
5/ Our house is older than any other house in the living centr
Our house......................................................................
6/ Mai usually works hard.
Mai is usually a………………………………………………..
7/ There are eight hundred stamps in Hoa’s collection.
Hoa’s collection.......................................................................
8/ How heavy is the chicken ?
What ......................................................................................?
9/ How much is this book ?
What is..............................................................................?
10/ Listening to music is more interesting than watching TV.
I prefer........................................................................
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 38
Keys
I/. (10 ®iÓm )
1. A 2. B 3. A 4. A 5. A
6. D 7. B 8. A 9. B 10. C
II/(10 ®iÓm )
1. better 2. interesting 3. pleased 4. disappeared 5. medical
6. beauty 7. inventions 8. classmate 9. weight 10. activities
III(10 ®iÓm )
1. B 2. A 3. A 4. D 5. C
6. A 7. C 8. A 9. D 10. C
IV/(15 ®iÓm )
C©u 1 2 3 4 5
§¸p ¸n will be;
learn
was watching;
rang
to use;
comes
are;
are playing
has; goes
6 7 8 9 10
went bought worried gave Were
V/. (10 ®iÓm )
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 39
1. most 2. and 3. is 4. snow 5. seasons
6. spring 7. on 8. in/on 9. go 10. because
VI/ (5 ®iÓm )
C©u 1 2 3 4 5
§¸p ¸n F T F T T
VII/ . (20 ®iÓm )
1. Mr. Hoang spent half an hour walking to work yesterday
2. How much is this cap ? / How much does this cap cost ?
3. You’d better not eat too much meat
4. Lan has two older / elder sister.
5. Our house is the oldest / eldest in the living center
6. Mai is usually a hard worker.
7. Hoa’s collection has eight hundred stamps.
8. What is the chicken’s weight ?
9. What is the price of this book ?
10. I prefer listening to music to watching TV
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 40
ĐỀ SỐ 9
KỲ THI OLYMPIC KHỐI THCS - Năm học: 2008 - 2009
Môn thi: ANH VĂN LỚP 7
Thời gian: 120 phút (Thời gian làm bài)
I. Chọn một đáp án đúng nhất .
1. We should keep our teeth ………………….
a. be clean b. to be clean c. clean d. cleanly
2. The yard is very ……………….. during recess.
a. quiet b. noisy c. calm d. dark
3. Come in and …………… a seat.
a. do b. give c. go d. have
4. Video games can be ……. Many people spend too much time playing them.
a. addictive b. careful c. carefully d. outdoors
5. Moderation is very ……………………..
a. fatty b. plenty c. important d. painful
6. I hope you are taking care of ………………
a. myself b. yourself c. himself d. herself
7. Trang plays soccer very well. She is a …………… soccer player.
a. good b. well c. skillful d. bad
8. He practices …………. the guitar every day.
a. to play b. play c. playing d. to playing
9. Fifteenth has the final sound as ………………..
a. / t / b. / θ / c. /ð / d. / s /
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 41
10. My sister will be 16 ….. Sunday …………..
a. on - May 25th
b. on - May 25 c. in - 25th
May d. in - May 25
II. Sử dụng các từ sau để viết lại câu ở cột A với câu ở cột B.
because, before, but, and, when.
A
1. Lan’s teeth are strong and white
2. I enjoy playing soccer
3. Tam ate a lot of seafood
4. The child shouts excitedly
5. You should wash your hands
B
a. he sees his mother.
b. she takes good care of them.
c. you eat your meals.
d. my sister doesn’t. She likes tennis.
e. his parents did,too.They all liked seafood
III. Tìm một từ có phần gạch chân phát âm khác với từ còn lại.
1. a. laughed b. watched c. looked d. prepared
2. a. chicken b. Christmas c. change d. much
3. a. tooth b. thank c. with d. mouth
4. a. way b. what c. while d. whole
5. a. nothing b. none c. worry d. work
IV. Viết lại câu sau sao cho nghĩa không đổi.
1. Nam cycles very safely. -> Nam is ..……..…………
2. Our vacation lasts three months. -> It’s a …….………………
3. Whose book is this? -> Who does ……………..?
4. He spent two hours playing games. -> It took ……………………
5. He can’t finish the work on time because he is ill. -> Because of ……….
6. If you don’t work hard, you won’t pass the exam. -> Unless ……………
7. How long is the Mekong River? -> What’s ……….….?
8. Lan didn’t come to school. And Mai didn’t come to school. -> Neither ….
9. How heavy was your brother last time? -> How much ……....?
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 42
10. Your shirt is very nice. -> What……………..!
V. Cho dạng đúng của từ in hoa.
1. Eating ………….. is the key to good health. SENSIBLE
2. Did you make a ……… go to Nha Trang? DECIDE
3. My headache ………. after I took the tablet. APPEAR
4. Hoa is the ……….. student in her school. GOOD
5. The …… boys often play soccer. ENERGY.
VI. Chia động từ trong ngoặc cho phù hợp thì.
1. What you (think) Nam (do) ?
He (tell) the truth to his parents
2. When I (come) to your house yesterday, noone (be) at home.
3. He (help) you fix your bike as soon as he (finish) his work.
4. What your vacation plan (be) now ?
I (spend) two weeks on a farm.
5. Mai gets used to (stay) up late.
VII. Điền vào mỗi chỗ trống một từ cho thích hợp.
Many people …(1)… to live in big cities, but …(2)… prefer living in the …(3)… . My uncle
and aunt have a small ...(4)… near my home town. They bought it …(5)… five years ago. At the
side of the farm house, there is a …(6)… garden . In it, apple - trees are …(7)… The vegetable is
at the back …(8)… the house. My uncle and aunt grow all …(9)… of vegetables, but they
…(10)…especially fond of potatoes and tomatoes.
VIII. Dùng từ gợi ý sau để viết thành câu hoàn chỉnh.
1. She / at home / yesterday/ because / sick.
2. There / be / post office / here / ?
3. Could / tell / how / get / supermarket / please / ?
4. It / difficult / find / apartment / big cities.
5. Teenagers / prefer / listen / lastest pop music / to / folk music.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 43
IX. Kỳ nghỉ hè vừa qua em được đi du lịch với bố mẹ . Em hãy kể lại chuyến đi đó. (Khoảng
80-100 từ)
Answer key
I. 3m (10 * 0,3)
1. c. clean 2. b. noisy 3. d. have 4. a. addictive 5. c. important6. b. yourself 7. a.
good 8. c. playing 9. b. / θ / 10. a. on - May 25th
II. 1,5 m ( 5 * 0,3)
1. + because + b 2. + but + d 3. + and + e
4. + when + a 5. + before + c
III. 1,5 m ( 5 * 0,3)
1. d. prepared 2. b. Christmas 3. c. with 4. d. whole 5. d. work
IV. 3m (10 * 0,3)
1. -> Nam is a safe cyclist
2. -> It’s a three-month vacation.
3. -> Who does this book belong to ?
4. -> It took him two hours to play games
5. -> Because of his illness/ being ill , he can’t finish the work on time.
6. -> Unless you work hard, you won’t pass the exam.
7. -> What’s the length of the Mekong River?/ the Mekon River’s length?
8. -> Neither Lan nor Mai came to school.
9. -> How much did your brother weigh last time?
10. -> What a nice shirt you have!
V. 1,5 m ( 5 * 0,3)
1. SENSIBLY 2. DECISION 3. DISAPPEARED 4. BEST
5. ENERGETIC.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 44
VI. 3m (10từ * 0,3)
1. do you think , will do ; will tell.
2. came , was 3. will help , finishes
4. is your vacation plan ; am going to spend
5. staying
VII. 3m (10 * 0,3)
1. want / like 2. some 3. country 4. farm 5. about
6. fruit 7. grown 8. of 9. kinds 10. are
VIII. 1,5 m ( 5 * 0,3)
1. She was / stayed at home yesterday because she was sick.
2. Is there a post office near here ?
3. Could you tell me how to get to the supermarket , please ?
4. It is difficult to find an apartment in the big cities.
5. Teenagers prefer(red) listening to the lastest pop music to folk music.
IX. 2m
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 45
ĐỀ SỐ 10
ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI CẤP HUYỆN
Năm học 2010-2011
MÔN: TIẾNG ANH LỚP 7
Thời gian làm bài: 90 phút (Không kể thời gian giao đề)
Question I. Vòng tròn chữ cái A,B,C hoặc D thay cho từ em cho là đúng nhất để hoàn thành
các câu sau đây (2.0 điểm)
1. Hoa doesn't have........................friends in Ha Noi.
A. much B. lots C. a lot D. any
2. How.................. is it from your house to school?
A. often B. many C. far D. distance
3. How old will you.................on your next birthday?
A. be B. are C. am D. is
4. What ....................lovely living room !
A. a B. an C. the D. -
5. The apartment at number 79 is....................... of the 3 ones.
A. good B. the best C. best D. better
6. American students take part ... ……........... different activities at recess.
A. at B. on C. to D. in
7. .................. do you study in the library after school? ~ Once a week.
A. How often B. How far C. How many D. How long
8. Many young people enjoy .......... community service.
A. do B. to do C. doing D. does
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 46
Question II. Em hãy cho dạng đúng của từ in hoa đê hoàn thành mỗi câu sau(1.0 điểm)
Ví dụ: My mother is a______________ of English. TEACH
My mother is a teacher of English.
1/. English is an ………………… and important subject INTEREST.
2/. In the countryside, people often know all the people in their................... NEIGHBOR
3/. Edison’s most famous ………. was the electronic bulb. INVENT
4/ My sister is a stamp ........................... COLLECT
Question III. Em hãy ghép một từ chỉ nghề nghiệp ở cột A với một việc làm thích hợp ở cột
B(1.0 điểm)
A
0. A mailman
1. A journalist
2. A nurse
3. A mechanic
4. A baker
B
a. makes bread
b. looks after people in the hospital
c. writes for a newspaper
d. mends cars
i. delivers letters
0 . i 1. ___ 2. ___ 3.___ 4.___
Question IV. Chọn một đáp án đúng nhất cho mỗi chỗ trống để hoàn thành bức thư sau (1.0
điểm)
.
Dear Hanh,
I’m writing to invite you to a party we ........................ (1) at the flat next Friday,
December 14th
. As you know, ...........................(2) Lan’s 13th
birthday next week and my
birthday next month, .......................... (3) we thought we’d celebrate together and have a joint
party.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 47
I can’t remember if you know my address or not, but anyway, if you
..............................(4) the direction below, you shouldn’t get lost. Take the Number 15 bus from
the station and ........................... (5) at the Star Hotel. Walk down Long Viet Road, past the
DanChu Cinema, and then take the first turning on the right. That’s LeLoi Road. Turn left
..................... (6) the first junction, then go straight past the church as far as the next crossroads.
Turn right and our block of flats is the second on the right.
Do try and come. Of course you’re ........................... (7) to bring someone with you if you
want to.
Look forward .............................. (8) you then!
1. A. have B. are having C. going to have D. will has
2. A. it’s B. its C. they’re D. she’s
3. A. too B. but C. because D. so
4. A. to follow B. following C. follow D. follows
5. A. get up B. get by C. get on D. get off
6. A. at B. in C. of D. on
7. A. welcomed B. welcome C. welcoming D. to welcome
8. A. to see B. for seeing C. of seeing D. to seeing
Question V. Em hãy xắp xếp những từ sau đây thành câu có nghĩa.(1.0 điểm)
1. house / is / the market / far / to / from / how / it / Trang’s ?
..........................................................................................................................................
2. show / to / nearest / you / the way / bus-stop / could / me / the?
..........................................................................................................................................
3. takes / two / Hai Phong / coach / it / us / to / hours / go / by / to.
..........................................................................................................................................
4. can’t / the piano / Nhung / sister / play/ and / her / , either / can’t
.........................................................................................................................................
Question VI. Đọc đoạn văn sau và trả lời các câu hỏi (1.5 điểm)
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 48
Headache is very common disease in the USA. Every year, about fifty million people
have to go to the doctor because of headache. The symptoms of a headache very various. People
can see black dots or bright spots in front of their eyes. They may also have pains only on one
side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have headache
when they work too hard or they are too nervous about something. Medicine can help cure the
disease but people usually have to do more than taking tablets. They can prevent headaches by
changing their diets to their lifestyle or simply by going to bed.
Quetions:
1. Why is headache a common disease in the USA?
...........................................................................................................................................
2. What can people see when they have headache?
...........................................................................................................................................
3. When do people have headache?
...........................................................................................................................................
4. How can people prevent headache?
...........................................................................................................................................
5. Can people have pains on only one side of the head?
...........................................................................................................................................
6. What do you do to prevent headache?
..........................................................................................................................................
Question VII. Đặt câu hỏi cho phần gạch dưới trong các câu trả lời sau (1.0 diểm)
Ví dụ: I’m 13 years old How old are you ?
1. I visited Mai when I was in Ho Chi Minh city.
..............................................................................................................................
2. My sister was scared when she crossed the road
..............................................................................................................................
3. They don’t like going by bike because it’s too hot.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 49
..............................................................................................................................
4. Minh usually spends one hour on computer games.
..............................................................................................................................
Question VIII. Em hãy dùng từ gợi ý in đậm viết lại mỗi câu sau sao cho nghĩa câu không
thay đổi. Không được thay đổi dạng thức từ in đậm và không viết quá 5 từ kể cả từ đó (1.5
điểm)
1. George can cook very well. (good )
George is ……………………………………………… cook.
2. Where can I find the station? (how)
Could you tell ………………………………………….. to the station.
3. Mr. Quang is a fast runner (runs)
Mr. Quang..............................................................................
4. It takes me two hours each day to do my homework. (doing)
I spend ……………………………………………. my homework.
5. The sailors like the sea better than the land. (to)
The sailors prefer …………………………………
6. They have two children : a boy and a girl. (son)
They have a ............................................................................................
HẾT
HƯỚNG DẪN CHẤM MÔN TIẾNG ANH 7
Question I. (2đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. D 2. C 3. A 4. A 5. B 6. D 7. A 8.C
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 50
Question II. (1đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. interesting 2. neighborhood 3. invention 4. collector
Question III. (1đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
0.i 1. c 2. b 3. d 4. a
Question IV. (1đ) Mỗi từ điền đúng được 0.125 đ
1. B 2. A 3. D 4. C 5. D 6. A 7.B 8.D
Question V. (1đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. How far is it from Trang’s house to the market ?
2. Could you show me the way to the nearest bus stop ?
3. It takes us two hours to go to Hai Phong by coach
4. Nhung can’t play the piano and her sister can’t, either.
Question VI. (1.5đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. Because every year, about fifty million people have to go to the doctor because of headache.
2. They can see black dots or bright spots in front of their eyes.
3. When they work too hard or they are too nervous about something.
4. They can prevent headache by changing their diets or their lifestyle or simply by going to bed.
5. Yes, they can.
6. Tùy vào câu trả lời của học sinh
Question VII. (1đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. Who did you visit when you was in Ho Chi Minh city ?
2. How was your sister when she crossed the road ?
3. Why don’t they like going by bike ?
4. How long does Minh usually spend on computer games
QuestionVIII. (1.5đ) Mỗi câu đúng được 0.25 đ
1. … a good…
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 51
2. …me how to get…
3. …runs fast.
4. …tow hours each day doing…
5. …the sea to the land.
6. … son and a daughter.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 52
ĐỀ SỐ 11
PHÒNG GD – ĐT
ĐÔNG HƯNG
ĐỀ GIAO LƯU HSG NĂM HỌC 2012 – 2013
Môn: Tiếng Anh 7
Thời gian làm bài: 90 phút (không kể thời gian giao đề)
I./.Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others.
Identify your answer by writing the corresponding letter A, B, C or D.
1.A.math B. month C. with D. both
2.A. selection B. education C. collection D. suggestion
3.A. chemistry B. orchestra C. ache D. chew
4.A. watched B. looked C. fitted D. stopped
5.A. took B. moon C. book D. good
II./. Choose one word that has different stress parttern.
1.A. anniversary B. entertainment C. volunteer D. experiment
2.A. surgery B. symptom C. material D. cavity
3.A. calendar B. appointment C. expensive D. vacation
4.A. chemistry B. biology C. physics D. history
5.A. receive B. awful C. decide D. disease
III./. Choose the right word or phrase to fill in each blank. Identify your answer by writing
the corresponding letter A,B,C or D.
1. Come in and ___________ a seat.
A. do B. give C. have D. sit
2. My mother takes care of the house and looks ________ my baby sister.
A. for B. at C. over D. After
3. Fluoride toothpaste helps ___________ tooth decay.
A. with preventing B. preventing C. for prevent D. prevent
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 53
4. Tim and Hoa are the same ___________ .
A. old B. year C. years old D. age
5. Is there any interesting ________ in the newspaper today?
A. new B. news C. old D. young
6. What is the name of the girl _____________ Jeans and red sweater?
A. in B. on C. with D. for
7. _________ in town, mine is the largest.
A. Of all schools B. All of schools C. In all the school D. Of all the schools
8. He wants to learn _________ to use the computer.
A. What B. How C. Why D. Who
9. She has __________ days off than me.
A. much B. many C. fewer D. less
10. Did you watch the football match on TV _______?
A. last morning B. the morning yesterday
C. in the morning yesterday D. Yesterday morning
IV./. Find out one mistake in each of the following sentences, then correct it.
1. Lan hooted he pan and fried the beef. …………………………………………………….
2. Does your sister have more or less vacations than you? ………………………………….
3. There are many different types of fishes in the Aquarium. ………………………………
4. Yesterday, for breakfast I ate bread and drank a glass of milk. ………………………….
5. The common cold is very unpleasant, but nobody know a cure for it. …………………..
V. Fill in the gap (1-10) one appropriate word to complete the following passage.
Many people nowadays have to (1) _______ false teeth when they are (2) _____. The
reason is that tooth (3) ________ increases a lot. The amount of (4) _______ in our food also
increases. Doctors and dentists now know that sugar is the chief (5) ______ of tooth decay.
Eskimos’ (6) _______ , for example, started to decay when they began to (7) _______ sweeter
food.
Long ago dectors did not like to (8) _______ people’s teeth. Barbers and blacksmiths
looked after people’s teeth and (9)_______ them out when they decayed. Some people (10)
_______ toothache was a punishment from the gods.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 54
VI./. Read the passage and choose the best answer .
English people often like to have bacon and eggs for breakfast but the Germans eat more eggs
per person than English. The people of Germany are also the world’s greatest beer drinkers.
The Italians drink more wine than the French. The people of Sweden hold the world record for
coffee-drinking. But the Irish drink the most tea, even more than the British.
The British spend a lot of time at the dentists’ because they are the greatest sweet eaters in the
world. The Chinese eat the least sugar.
1. Do the French drink the most wine? ……………………………………….
2. Which country drinks the most coffee? ………………………………………..
………………………………………………………………………………………..
3. Do the British drink the most tea? ………………………………………..
4. Why do the British spend more time at the dentist? ………………………………
………………………………………………………………………………………….
5. Which country eats the least sugar? …………………………………………….
………………………………………………………………………………………..
VII. Rewrite each of the following sentences in such a way that its meaning stays the same
as the one printed above it. Beginning with the cues given..
1. Trung didn’t go to school last Tuesday.
Trung was ………………………………………………………………………
2. Why isn’t this TV working now?
What’s ….………………………………………………………………………
3. Hoa made a dress. It was very nice.
What …………………………………………………………………………
4. Who is the owner of this book?
Who does ………………………………………………………………………
5. Lan is the youngest of the three sisters?
Lan has ………………………………………….………………………………
VIII./. Make all the changes and additions necessary to produce meaningful sentences from
the following sets of words and phrases.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 55
1. Liz / vacation / Nha Trang / last summer / very wonderful.
……………………………………………………………………….
2. Nhung / learn / how / use / sewing machine / and make / cushion / her room.
………………………………………………………………………….
3. Ba / go / doctor yesterday / because / he / awful stomachache.
………………………………………………………………………..
4. school / all / students / active / part / extra / class activities.
………………………………………………………………………………..
5. How / time / you / spend / learn / English / everyday?
………………………………………………………………………………
--------------------- END ---------------------
ĐÁP ÁN VÀ THANG ĐIỂM CHẤM THI GIAO LƯU HSG 7
I./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1.C 2.D 3.D 4.C 5.B
I./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1.D 2.C 3.A 4.B 5.B
III./. 2 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1.C 2.D 3.A 4.D 5.B
6.A 7.D 8.B 9.C 10.D
IV./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1. hotted  heated
2. less  fewer
3. fishes  fish
4. for a breakfast  for breakfast.
5. know  knows
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 56
V./. 2 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1. wear 6. teeth
2. middle – aged 7. eat
3. decay 8. treat
4. sugar 9. pulled
5. cause 10. thought
VI./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1. No, they don’t
2. Sweden does/drinks the most coffee.
3. No, they don’t.
4. Because they are the greatest sweet eaters in the world.
5. China does/ eats the least sugar.
VII./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1. Trung was absent from school last Tuesday.
2. What’s the matter/ wrong with this TV now?
3. What a nice dress Hoa made!
4. Whose does this book belong to?
5. Lan has two elder / older sisters.
VIII./. 1 điểm (mỗi đáp án đúng được 0,2 điểm)
1. Liz’s vacation in Nha Trang last summer was very wonderful.
2. Nhung learned how to use a sewing machine and she made a cushion for her room.
3. Ba went to the doctor yesterday because he had an awful stomachache.
4. At school all/all of the students take an active part in extra class activities.
5. How much time do you spend learning English everyday.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 57
ĐỀ SỐ 12
KỲ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP HUYỆN
MÔN : TIẾNG ANH 7
Thời gian: 120 phút
I. Phát âm
1. A .thanks B. think C. mother D. math
2. A. activity B. tidy C. important D. history
3. A. laughed B. decorated C. worked D. finished
4. A. look B. foot C. coop D. book
5. A. chicken B. mechanic C. each D. lunch
II. Trọng âm
1. A. invite B. sixty C. repair D. rewrite
2. A. fifteen B. raincoat C. bedroom D. worker
3. A. enjoyable B. beautyful C. suitable D. country
4. A. teacher B. parents C. singer D. cartoon.
5. A. Vietnamese B. engineer C. educate D. introduction
III. Khoanh tròn phương án đúng
1. What (a/ an/ some/ the ) expensive car!
2. Come in and have a (chair/ table/ seat/ sit)
3. Huy ate breakfast six hours ago. He (had to/ must/ ought to/ need to) be hungry
4. There (are/ is/ have/ has) a tub, a sink and a shower in the bathroom
5. Could you tell me how (get/ to get/ getting/ to getting)to Can Looc post office?
6. How (much/ many/ often/ far) do you write to each other?
7. David was only thirteen, but he ate ( moer that/ much than/ as much than/ as much as )
his brother did
8. She devided the sweets (during/ into/ among/ between) several girls
9. “I don’t like meat” ( neither don’t I/ So am I/ neither do I/ either don’t I)
10. He takes a walk instead ( taking/ to take/ of taking/ of take) bicycle trips
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 58
IV. Điền giới từ vào chỗ trống
1. The students often go to the canteen ……………. break
2. You can find the English book ……………………. the back of the library
3. How much money does she spend ………………. books every year?
4. Hurry up or you will be late …………….. work
5. This car is the most expensive …………... three cars
6. Don’t you know that your teacher is worrying …………. you?
7. My grandparents are very old. They need some one to look ……….… them.
8. She can’t make ………………… her mind what to do first.
9. Tom will be back ……… a few minutes.
10. Do you have any questions ……………… ask me
V. Cho dạng đúng của từ
1. Are spring and summer good seasons for ……………… of trees ( grow)
2. before leaving here, you have to have my ……………. (permit)
3. Your skirt is too long. I think you should ……….. it (short)
4. Yesterday, He had an accident because he drove very …………… ( care)
5. We sholdn’t touch ……………. food ( health)
6. It is ……….. to take a bath right after having meals ( use)
7. My mother didn’t go to work last week because of her ……….. (sick)
8. In most countries, there are organizations especially for …………. (teen)
9. Peter has a bad cold. He feels very ……….... (please)
VI. Chia động từ trong ngặc
1. My mother (teach) me to play tennis when I (be) small …………………
2. We will have to (hurry) up or we’ll be late …………………
3. When she (arrive) here?-> In two days …………………
4. The boys in this class (be) too late for school this morning …………………
5. Every body (wait) for you in the hall at present …………………
6. Be careful! Some one (cross) the street …………………
7. When you (buy) this book ? -> Last year …………………
8. Her sister (practise) the guitar twice a week …………………
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 59
9. Your father often (go) jogging in the afternoon? …………………
VII. Tìm và chữa lỗi sai
1. There aren’t some girls in front of the school gate …………………
2. His parents didn’t participate in the festival and so did he…………………
3. Tom is the same old as Mary …………………
4. I couldn’t catch him because ran very fastly …………………
5. Mr. Ba asked us go to the police station with him …………………
6. The nurse measured my temperature and she said that it was normal…………………
7. Please give me a few sugar and some milk if you have any left…………………
8. Do you know how much this ruler cost? …………………
9. My parents often have a lot of house works to do …………………
VIII. Viết một đoạn văn ngắn ( 80 -120 từ ) kể về bạn của em, về môn học mà em yêu thích
và tại sao em lại thích môn học đó
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 60
ĐỀ SỐ 13
Trường thcs hoàng long Đề thi chọn học sinh giỏi cấp huyện
môn thi : anh văn 7
Năm học : 2011 - 2012
(Thời gian : 120 phút không kể giao đề)
A.PHẦN TRẮC NGHIỆM : ( 10 ĐIỂM)
I.Which word is the odd one out ? ( 2,5pts)
1.a.orange b.carrot c.bean d.cabbage
2.a.rice b.fish c.meat d.milk
3.a.slice b.rice c.stir-fry d.boil
4.a.let’s b.it’s c.he’s d.we’re
5.a.likeb.love c.hate d.enjoy
II.Underline the stressed syllables of these words (2.5pts)
1.market 6.energy
2.moderate 7. spinach
3.chicken 8.cucumber
4.vegetable 9.papaya
5.carrot 10.affect
III. Choose the best answer to complete the sentence ( 5ms)
1. Oh, I don’t like pork _______
A. I don’t like, too B. Either do I C. Neither do ID. So don’t I
2. He was only thirteen, but he ate _______ his father did
A. as much as B. more that C. much than D. as much than
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 61
3. The pineapples are not ripe. _______ are the bananas .
A. So B. Either C. Neither D. Both
4. When you are in the swimming pool, play _______and listen to the pool lifeguard_______
A. safe / careful B. safely / careful C. Safe/ carefully D. safely / carefully
5.These are their books and those are_______
A. we B. our C. ours D. us
6. How _______ is it from Hanoi to Hue City ?
A. many B. long C.far D. much
7. Could you show me the way ______ the railway station please ?
A. to B.at C.next D. from
8. The boy is better _________English than I am.
A. for B. with C. in D. at
9. He looks different _________his father.
A. at B. with C. on D. from
10. _________novels are very interesting.
A. These B. This C. That D. It
B. PHẦN TỰ LUẬN: ( 10MS)
IV. LISTENING : (2,5ms)
a.Listen carefully and decide who (in A) did what (in B) yesterday. Write the number of the
activities at the end of each name. Number”2 “ is an example (1m)
A B
Nga : 2 ,
Lan :
Long :
1. going to a resttaurant
2. playing chess
3. staying at home
4. playing video games
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 62
5. visiting friends
b. Listen then write the missing words: (1,5m).
DOCTOR: I want to (1) ask you a few question, befor I start, Hoa (2) ______old are you?
HOA: Fourteen
DOCTOR: And (3) _______height is one meter (4) ______ centimeters.
HOA: No, I think I’m not. The nurse (5) _______me.
DOCTOR: Oh, how (6) _______are you?
V.Rewrite these sentences to make the same meaning.(2.5ms)
1. The cat is very lovely . What .......................................................................?
2. What is your weight? How ..........................................................................?
3. How much is this cap? How much does ...........................................................?
4. It takes me about two hours each day to do my homework . I spend ……........................
5. He works more hours than his wife His wife ........................................................................
VI.Make questions for the underlined word:(2.5ms)
1. She left for HaNoi 2 days ago. ..............................................................................................
2. He had stomachache because he ate dirty vegetables. ..........................................................
3. My brother is going to the hospital. ......................................................................................
4. We ‘ll have fish and vegetables for dinner. ...........................................................................
5. He works in an international bank. ........................................................................................
VII. Read the text and answer the questions (2.5ms)
Health and hygiene are very important .So Nam always takes care of his health .He does morning
exercise regularly and eats moderately .He brushes his teeth after meals everyday .He doesn’t eat
candy at night .Nam doesn’t stay up late .He often goes to bed at 10 o’clock and gets up at 6
o’clock. He likes watching cartoons but he never sits near TV. It is not good for his eyes. He
will always keep his teeth clean and his body fit. Health is more important than anything else!
1.Why does Nam take care of his teeth?.............................................................................









Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 63
2.What does he do after meals?...........................................................................................
3.What doesn’t he eat at night?.............................................................................................
4.What time does he sleep?..................................................................................................
5.Why does he never sit near TV?........................................................................................
……………..The end ………………….
hướng dẫn chấm
môn thi : anh văn 7
A.PHẦN TRẮC NGHIỆM : ( 10 ĐIỂM)
I: Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1.a 2.d 3.b 4.a 5.c
II: Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1.market 6.energy
2.moderate 7. spinach
3.chicken 8.cucumber
4.vegetable 9.papaya
5.carrot 10.affect
III. Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1.C 2.A 3.C 4.D 5.C 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A
B. PHẦN TỰ LUẬN: ( 10ĐIỂM )
IV.a. Mọi câu đúng cho 0,25 điểm
Nga : 2,3
Lan : 5 , 1
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 64
Long : 4
b. Mọi câu đúng cho 0,25 điểm
2. how 5. measured
3. your 6. tall
4. fifty 7. forty – five
V.Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1. What a lovely cat !
2. How heavy are you?
3. How much does this cap cost?
4. I spend two hours each day doing my homework .
5. He drives more slowly and carefully than me/ I do .
VI. Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1. How long did he leave for Ha Noi?
2. Why did he have stomachache?
3. Where is your brother going to ?
4. What will we have for dinner ?
5. Where does he work?
VII.Mọi câu đúng cho 0,5 điểm
1.Beacause health and hygiene are very important.
2.He brushes his teeth after meals.
3.He doesn’t eat candy at night.
4.He sleeps at 10 o’clock.
5.Because It is not good for his eyes.
PHẦN NGHE
a.Yesterday was Sunday . Nga , Lan and Long did not go to their English class . They did
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 65
different things last night . Nga stayed at home . She played chess with her
grandmother. Lan visited her friends and ate out in a restaurant with them . Long
played video games .
b. DOCTOR: I want to (1) ask you a few questions, before I start. Hoa, how old are you?
HOA: Fourteen
DOCTOR: And your height is one meter fifty centimeters.
HOA: No, I think I’m not. The nurse measured me.
DOCTOR: Oh, how tall are you?
HOA: One meter forty five centimeters.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 66
ĐỀ SỐ 14
PHÒNG GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO
CẨM XUYÊN
KỲ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI HUYỆN LỚP 7
NĂM HỌC: 2010 - 2011
MÔN: TIẾNG ANH
THỜI GIAN LÀM BÀI: 120 PHÚT
Lưu ý: Thí sinh làm bài vào tờ giấy thi
Đề thi gồm 3 trang
I. Chọn từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với các từ còn lại.
1. A. sure B. saw C. send D. sit
2. A. new B. sew C. few D. knew
3. A. image B. arcade C. take D. days
4. A. plays B. looks C. wants D. helps
5. A expensive B event C essay D except
II. Chọn ý A, B, C hoặc D để hoàn thành các câu sau.
6.. I bought this dress at the _____________ on Hang Bai street.
A. clothes’ store B. store of closes C. clothes store D. closing store
7. Isn’t it easy to learn English well ? - _______________________________
A. No, it is B. No it does not C. Yes, it is D. Yes. It does
8. There are two restaurants in the town and _______________ of them are extremely old.
A. each B. all C. both D. most
ĐỀ CHÍNH THỨC
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 67
9. My funny story made the whole class ___________________
A. smile B. laughing C. laugh D. crying
10.Nam spends ___________ time playing video games.
A. a few B. a little C. many D. any
11. Her sister prefers this book _______________ that one
A. into B. than C. more than D. to
12. Lan did not know the world . Hoa didn’t ___________________________
A. so B. neither C. either D. too
13. The boss wants his ______________________ to type some letters.
A. secretary B. novelist C. journalist D. musician
14. If he eats all that food, he eats ___________________
A. quite much B. too many C. quite many D. too much
15. Mr Robinson speaks Vietnamese very __________________
A. skillfully B. good C. fluently D. best
III. Chia động từ trong ngoặc ở thì thích hợp.
16 + 17. Jonh (watch) ___________ TV when his friend (ring) _________ him up last night.
18+ 19. You (be) ____________ able to speak English better if you (learn) __________ harder.
20. How much time do you spend (watch) _____________ TV every day ?
21+22. Nam (not visit) ___ the museum with his class last Sunday because he (catch) ____ a
cold.
23 + 24. Boys like (play) _____ marbles or catch while girls enjoy (skip) ______ rope or
chatting.
25. Keep silent, please.Our teacher (explain) ______________ the lesson.
IV. Điền một giới từ thích hợp để hoàn thành câu.
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 68
26. In a game of singles, two players play ________________ each other.
27. I’m not very fond ________________ detective stories.
28. Margarine is different ________________ butter.
29. His parents are very strict ________________ him.
30. Many people take part ________________ jogging every morning.
31. We’d like a walk instead _______________ riding a bike.
32. Huy is very good ______________ fixing things.
33. They study and listen to music _______________ the same time.
34. _______________ literature, we learn about books and write essays.
35. Will you be home ________________ dinner tonight ?
V. Sử dụng dạng đúng của từ trong ngoặc để hoàn thành câu.
36. Fruit juice and milk are very ____________ drinks for children. (HEALTH)
37. She has a lot of stamps in her ________________ ( COLLECT )
38. Nam is the ____________ student in his class. (GOOD )
39. Mai is a good dancer so she dances very _____________ ( BEAUTY)
40. We usually take part in many different ___________ at recess. ( ACT )
41. This dictionary is very _________ for you to learn English. ( USE )
42. There are many badminton ____________ nowadays. (COMPETE)
43. The nurse needs to know Hoa’s _______________ . (HIGH )
44. English is an ____________ and important subject . ( INTEREST )
45. Hoa is having a ____________ check-up. ( MEDICINE )
VI. Đọc đoạn văn sau và chọn từ thích hợp để hàn thành. (Mỗi chổ trống một từ )
My name is Nam. Last weekend, I visited the countryside ________ (46) my classmates.
The place is not very far ________ (47) our town. We came there by bus – a jorney of two hours.
On arriving there, we ________ (48) straight to our friend’s house. He is Trung whose parents
_______ (49) farmers living in the countryside. We drank coconut milk and _________ (50) a lot
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 69
of country pancakes. After that we went flying kites in a paddy _________ (51) then we went
swimming in the river near Trung’s house. We played games together.
Finally, in the afternoon we _________ (52) the countryside for the town. And reached
home at about 6 P.M. We really had a lot of fun. The countryside is wonderful to me. It has
______ (53) beautiful and interesting places than in the town.
VII. Mỗi câu có một lỗi sai ( từ hoặc cụm từ ), em hãy tìm và sửa lại cho đúng.
54. My friend doesn’t like potatoes, and I don’t like them, too.
55. There are not much good programs on television tonight.
56. I have less books in English than my classmates.
57. Where were you buy these picture books last month ?
58. My mother often eats a few fruit for breakfast.
59. Mrs Huong didn’t watch any movies last week and so did we.
60. I feel thirsty. I’d like drinking some water.
VIII. Dùng từ gợi ý viết hoàn thành câu sao cho nghĩa câu trên không đổi
61. Listening to music is more interesting than watching TV.
-> I prefer ____________________________________________________________
62. How heavy is the chicken ?
-> What ______________________________________________________________
63. We have a two - month summer vacation.
-> Our summer vacation lasts ________________________________________________
64. You shouldn’t forget to write to your parents.
-> You’d ________________________________________________________________
65. Nam didn’t pass the final examination because of his laziness.
-> Because Nam ___________________________________________________________
IX. Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh.
66. Ba / to / go / school / foot / a week ago.
___________________________________________________________________________
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 70
67. your father / watch / TV / room / the moment ?
___________________________________________________________________________
68. Last night / we / do / homework / 7.00 / and / go / bed / 9.30.
___________________________________________________________________________
69. Hoa / buy / new bicycle / next week.
___________________________________________________________________________
70. Why / they / not / go / work / bus / every day ?
___________________________________________________________________________
-------------- The end --------------
PHÒNG GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO
CẨM XUYÊN
HƯỚNG DÂN CHẤM THI HỌC SINH GIỎI HUYỆN
LỚP 7 NĂM HỌC: 2010 - 2011
MÔN: TIẾNG ANH - 120 PHÚT
TỔNG ĐIẺM : 20
Câu I: 1.5 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
1 2 3 4 5
A B A A C
Câu II: 2.5 điểm, mỗi ý đúng 0.25 điểm
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
D C C C B D C A D C
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 71
Câu III: 2.5 điểm, mỗi ý đúng 0.25 điểm
16.17. was watching – rang
18.19. will be - learn
20. watching
21.22. didn’t visit – caught
23. playing
24. skipping
25. is explaining
Câu IV: 3 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
against of from with in of at at in for
Câu V: 3 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
36 37 38 39 40 41 42 43
healthy collection best beautifully activities useful competitions height
44. interesting 45. medical
Câu VI: 2,4 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
46 47 48 49 50 51 52 53
with from went are ate field left more
Câu VII: 2,1 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
54 55 56 57 58 59 60
too - either much -
many
Less -
fewer
Were - did Afew – a
little
So - neither Drinking –
to drink
Câu VIII: 1.5 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
61. I prefer listening to music to watching TV
62. What is the chicken’s weight ?
63. Our summer vacation lasts two months
64. You’d better not forget to write to your parents
65. Because Nam was lazy, he didn’t pass the final examination.
Câu IX. 1.5 điểm, mỗi ý đúng 0.3 điểm
66. Ba wanted to go to school on foot a week ago
Liên hệ đặt mua tài liệu: 0919.281.916 72
67. is your father watching TV in the room at the moment ?
68. Last night we did our homework at 7.00 and went to bed at 9.30
69. Hoa will buy a new bicycle next week
70. why don’t they go to work by bus every day ?
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)

More Related Content

What's hot

BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
DinhHa6
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
Bồi dưỡng Toán lớp 6
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
Trò chơi lucky number
Trò chơi lucky numberTrò chơi lucky number
Trò chơi lucky number
Huong Nguyen
 
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 515 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
toantieuhociq
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
Linh Nguyen
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
Vui Lên Bạn Nhé
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Học Tập Long An
 
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
Nguyen Thanh Tu Collection
 

What's hot (20)

BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2022-2023 (B...
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ CÓ FILE NGHE + LUYỆN CHUYÊN SÂU TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD ...
 
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH I-LEARN SMART WORLD 7 CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (Đ...
 
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
NGỮ PHÁP VÀ BÀI TẬP ÔN 10, ÔN TỐT NGHIỆP THPT MÔN TIẾNG ANH (22 CHUYÊN ĐỀ) (...
 
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
TỔNG HỢP ĐỀ THI IOE LỚP 5 CẤP HUYỆN TỈNH
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 TIẾNG ANH 11 GLOBAL SUCCESS NĂM HỌC 2023 - 2024 (CÓ LỜI...
 
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
ĐỀ CƯƠNG + TEST ÔN TẬP GIỮA KÌ 2 TIẾNG ANH 11 - GLOBAL SUCCESS (THEO CHUẨN MI...
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM CÓ FILE NGHE - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2...
 
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
Tuyển tập 200 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 9 và Đề thi tuyển sinh vào lớp 10 ...
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 6 - CẢ NĂM - FRIENDS PLUS - NĂM HỌC 2023-2024 - ...
 
Trò chơi lucky number
Trò chơi lucky numberTrò chơi lucky number
Trò chơi lucky number
 
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 515 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH 11 THEO ĐƠN VỊ BÀI HỌC CÓ PRACTICE TEST (FRIENDS GLO...
 
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
Bài tập tiếng anh lớp 8 thí điểm lưu hoằng trí (bản word)
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH I-LEARN SMART START 4 - CẢ NĂM (CÓ FILE NGHE + ĐÁP ...
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 10 GLOBAL SUCCESS NĂM 2023 CÓ FILE NGHE - 2 HỌC ...
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
BỘ ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 10 GLOBAL SUCCESS CẢ NĂM CÓ ĐÁP ÁN, FILE NGHE (ĐỀ GI...
 

Similar to Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)

Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
nguyen cong vu
 
6. nouns bai tap
6. nouns bai tap6. nouns bai tap
6. nouns bai tap
Trang Đinh Văn
 
De olympic ams
De olympic amsDe olympic ams
De olympic ams
peheoy3udbsk
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
Siêu Nhưn Nấm
 
2008 English Olympics 9th grade.doc
2008 English Olympics 9th grade.doc2008 English Olympics 9th grade.doc
2008 English Olympics 9th grade.doc
AmoraAnuka
 
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
Nguyen Van Tai
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2
tieuhocvn .info
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 1 hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Grammar class 8
Grammar class 8Grammar class 8
Grammar class 8
LyudmilaM
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
Vui Lên Bạn Nhé
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Nguyen Van Tai
 
15-de-hsg-tieng-anh-lop-6
15-de-hsg-tieng-anh-lop-615-de-hsg-tieng-anh-lop-6
15-de-hsg-tieng-anh-lop-6
toantieuhociq
 
Khảo sát hsg lớp 6 môn tiếng anh
Khảo sát hsg lớp 6 môn tiếng anhKhảo sát hsg lớp 6 môn tiếng anh
Khảo sát hsg lớp 6 môn tiếng anh
Học Tập Long An
 
De thi hoc sinh gioi tieng anh 6 cap huyen
De thi hoc sinh gioi tieng anh 6 cap huyenDe thi hoc sinh gioi tieng anh 6 cap huyen
De thi hoc sinh gioi tieng anh 6 cap huyen
Xuân Tuyết
 
N tập tiếng anh lớp 6 (cả năm)
N tập tiếng anh lớp 6 (cả năm)N tập tiếng anh lớp 6 (cả năm)
N tập tiếng anh lớp 6 (cả năm)
Học Tập Long An
 
Modul gerak gempur BI UPSR
Modul gerak gempur BI UPSRModul gerak gempur BI UPSR
Modul gerak gempur BI UPSR
Chailin Ng
 
10.adi+adv bai tap
10.adi+adv bai tap10.adi+adv bai tap
10.adi+adv bai tap
Trang Đinh Văn
 

Similar to Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án) (20)

Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
Tuyển tập đề thi Violympic tiếng anh lớp 10 tập 1
 
6. nouns bai tap
6. nouns bai tap6. nouns bai tap
6. nouns bai tap
 
De olympic ams
De olympic amsDe olympic ams
De olympic ams
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
 
2008 English Olympics 9th grade.doc
2008 English Olympics 9th grade.doc2008 English Olympics 9th grade.doc
2008 English Olympics 9th grade.doc
 
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
[Vnmath.com] tieng anh-7_olympic_2011
 
N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7N tập hkii tiếng anh lớp 7
N tập hkii tiếng anh lớp 7