SlideShare a Scribd company logo
1 of 10
Name: ______________________________
Class:________
ENGLISH WRITTEN TEST GRADE 7 – NO. 2
TIME: 45 MINUTES
I- LISTENING.
Listen and choose the best answer.
1. Nick Bolton is __________ .
a. English b. German c. Scottish d. Canadian
2. He wants a new __________ because his old one is too old.
a. apartment b. computer c. newspaper d. job
3. The houses near the school are all _________.
a. empty b. beautiful c. full d. new and cheap
4. First, there is a big empty house at number ___________.
a. 8 Park Roadb. 18 Park Road c. 80 Park Road d. 28 Park Road
5. The second house at No. 73 Park Road is the _________.
a. cheapest b. smallest c. newest d. All are correct
6. Mr Bolton think the bath room there is ________.
a. modern b. lovely c. beautiful d. amazing
7. The third house at Edelin Road is big but doesn’t have a __________.
a. living room b. kitchen c. bedroom d. bathroom
8. Mr Bolton choose the _________ house.
a. first b. second c. third d. All are correct
II- PHONETICS.
Choose the word that has the different pronunciation.
1. A. campaign B. apartment C. calculator D. sandpaper
2. A. dictionary B. physical C. stripes D. comics
3. A. experiment B. celebration C. energetic D. cafeteria
4. A. education B. delightful C. dangerous D. immediately
III- VOCABULARY AND GRAMMAR.
Choose the best answer.
1. Can you show me how to play this _________ instrument?
a. music b. musical c. musician d. musicable
2. You look quite different _________ your mother.
a. at b. with c. from d. about
3. We do experiments in _________ class.
a. Literature b. Physics c. Mathematics d. Geography
4. The orchestra will give a concert _________ the celebration.
a. in b. on c. at d. for
5. Nam works _______ a volunteer at a hospital.
a. like b. such as c. only d. as
6. She’s a bit shy, so it _______ easy to make friends with her.
a. can be b. seems to be c. is definitely d. is not very
7. I feel so _______ after the recess.
a. excited b. exciting c. excitedly d. excitingly
8. Mai is _______ because she doesn’t know anybody.
a. single b. poor c. unhappy d. All are correct
Give the correct form of the verbs in brackets.
a. Do you want any one (9 – give) you the books?
b. Oh, no! The sky (10 – get) dark. We must (11 – be) hurry or we (12 – come) home late.
Your answers:
9. ____________________________ 11. ____________________________
1
10. ____________________________ 12. ____________________________
IV- READING.
Read and decide each sentence is True (T) or False (F).
Schools in the USA and schools in Vietnam is different. Students often wear their own clothes instead of a
uniform. Classes start at 8.30 each morning, so everyone has to arrive at school before 8.15. Students don’t have
to go to school on the weekend.
Everybody has 60 minutes for lunch and two 20 – minute breaks everyday. The first one in the morning is from
10o’clock to 10.20 and the other in the afternoon is from 2.30 to 2.50. Students often go to the school cafeteria
and buy snacks and drinks there, especially at lunchtime.
The afternoon classes start at 1.15 and the day often finish at 3.30 or 4.30.
The most popular after-school acticity is baseball.
1. American students don’t have uniform.
2. The classes only take place in the morning.
3. In the morning, the break is longer than that in the afternoon.
4. Many students eat lunch at school.
5. The students have to be present at school form 8.30 to 4.30 everyday.
6. Students have more than an hour for eating and relaxing at school.
7. There is usually only one lesson on Saturday.
8. The school cafeteria buys foods from students.
V- WRITING.
Rewrite the sentences keep the meaning unchanged.
1. We understand how things work thanks to Physics.
→ We learn ………………………………………………………………………………….
2. Shall we go to the movies tonight?
→ Why ………………………………………………………………………………………?
3. Our summer vacation often lasts for almost 3 months.
→ We often have …………………………………………………………………………….
4. I like to collect stamps very much.
→ I am ……………………………………………………………………………………….
THE END.
KEYS
I- LISTENING.
Nick Bolton is a young teacher at a big high school in London, England and he teaches German. But his parents
still live in his homeland Canada. In London, he has a small apartment but his one is so old, so he decides to
buy a new one near school . He’s now looking for that. But his friend says there are no empty houses in the
neighborhood. But he knows 3 empty houses for Mr Bolton to choose. The first one at No.18 Park Road is big.
It has got 4 bedrooms and It is very convenient but this is also the most expensive. There is also another
apartment on Park Road at No. 73 and It’s the cheapest. It’s smaller than the other two, but it’s the newest with
a lovely bedroom, an amazing kitchen, a beautiful living-room and a modern bath room. The last one at Edelin
2
______
______
______
______
______
__
Road is big, but there are no kitchens in that house. Afterwards, Mr Bolton thinks the smallest house is aslo the
most suitable for him.
1. D 2. A 3. C 4. B 5. D 6. A 7. B 8. B
II- PHONETICS.
1. B 2. C 3. D 4. A
III- VOCABULARY AND GRAMMAR.
1. B 2. C 3 .B 4. C 5. D 6. D 7. A 8. C
9. to give 10. is getting 11. be 12. will come
IV- READING.
1. T 2. F 3. F 4. T 5. F 6. T 7. F 8. F
V- WRITING.
1. We learn how things work in Physics.
2. Why - don’t we go to the movies tonight?
- not going to the movies tonight?
3. We often have an almost – 3 – month summer vacation.
4. I am - interested in - collecting stamps very much.
- concerned about -
- keen on -
PRACTICE ENGLISH 7
WRITTEN TEST 2
Time : 45’
Câu 1. Em hãy chọn dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (20 điểm).
1. Look! That plane…………….(fly) towards the airport. It ……… (land).
2. How often Lien………………(practice) the piano in the club?
- She …………(go) there twice a week.
3. I ……………(not like) volleyball, so I ……………(not learn) to play it.
4. At present we …………(rehearse) a play. Nam ………(play) the flute.
5. We……………… (see) a movie tomorrow. You ……………… (join)us?
Câu 2. Em hãy tìm từ à phần gạch chân có cách phát âm khác so với những từ kia. (10 điểm)
Ví dụ: 0. A . fun B. run C. sun D. music
Trả lời: D
1. A. orchestra B. chat C. lunch D. teacher
2. A. celebration B. collection C. education D. question
3. A. relax B. snack C. area D. atlas
4. A. receive B. score C. scout D. comics
5. A. rehearse B. hour C. household D. horible
Câu 3. Em hãy điền một từ thích hợp vào mỗi chỗ trống để hoàn thành đoạn văn sau. (20 điểm)
READING
Who reads? All kind of people: the old, the (1)…………………,everyone. And why do people read? For
(2) ………………variety of reasons. Some for pleasure, and me some for (3) ………………because they
have to. And when do people (4) ………………? Well sometimes not often, (5) ………………other people
3
read all the time, day and (6) ……………… . But the most important question is what do (8)
……………….anything! Ask your family and friends all these (9) …………………. Then make your own
answers (10) ………………who read, what, why, and where.
Câu 4. Em hãy cho dạng đúng của từ in hoa để hoàn thành mỗi câu sau. (20 điểm)
1. My sister is a stamp……………………………. . COLLECT
2. More and more young people want a university……………….. . EDUCATE
3. We are rehearsing a play for the school anniversary…………………. . CELEBRATE
4. The most popular …………………at recess is talking ACT
5. When I go to the library, I sit and read about ……………………things. WONDER
Câu 5. Em hãy chọn một đáp án đúng trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (10 điểm)
1. “Lan is in hospital’. “I know. I (am going to visit / will visit) her tomorrow”.
2. We can easily find a book in the library with either the author (and / or) the little.
3. When Nam is at school, he always wears (a / an) uniform.
4. There are (few / little) TV programs for teenagers.
5. What does your brother (do often / often do) on Sunday?
Câu 6. Em hãy sắp xếp những từ sau thành câu có nghĩa (20 điểm)
1. at / the library / English / of / books / in / the back / are / those.
..................................................................................................................
2. learn / write / literature / about / essays / in / and / we / books / the.
..................................................................................................................
3. the bell / into / the students/ ten / and / go / past / rings / all / the yard / haft / at.
..................................................................................................................
4. play / the / is / room / the guitar / Ba / in / learning / music / to.
..................................................................................................................
5. dinner / like / come / would / to house / you / to / for / my?
..................................................................................................................
4
PRACTICE 2
I. Em hãy đọc đoạn văn sau rồi chọn một đáp án đúng cho mỗi câu hỏi:
My name is Huy and fishing is my favorite sport. I often fish for hours without catching anything. But
this doesn’t worry me. Some fishermen are unlucky. Instead of catching anything, not even old boots. After
spending the whole morning on the river, I always go home with an empty bag. “You should give up
fishing”, my friends say. “ It’s a waste of time”. But they don’t know that I’m not really interested in
fishing. I’m only interested in sitting in a boat and doing nothing at all!
0. Huy’s hobby is …………………….
A. fishing B. sports C. catching boat D. swimming
1. When he was fishing, he often catches………………………………..
A. old boots B. rubbish C. a lot of fish D. nothing
2. When does he usually go fishing?
A. in the morning B. at noon C. in the afternoon D. in the evening
3. What does Huy friend advise him?
A. go fishing at night B. stop fishing
C. fish on other rivers D. spend less time on fishing
4. Where does Huy sit to fish?
A. on the river bank B. at a large lake
C. in a boat D. in the sea
5. What does Huy do when he fishes?
A. reads books B. listens to music
C. does nothing D. talks to other fishermen
II. Em hãy chọn một từ ở cột bên trái không cùng nhóm nghĩa với từ in hoa.
Ví dụ: MONTH Friday February July November May
Trả lời: Friday
1. MUSICAL INSTRUMENT guitar violin piano song flute
2. SPORTS volleyball soccer badminton tennis concert
3. SUBJECTS Comics Biology Math physics Literature
4. ENTERTAINMENT do assignment listen to music watch TV
see a movie collectstamps
5. CAREER worker teenager singer engineer painter
III. Em hãy chọn dạng đúng của từ in hoa để hoàn thành mỗi câu sau.
1. Ba has a large___________________of foreign stamps. COLLECT
2. Nam is not very _________________. He never plays games. SPORT
3. If you want to have a _____________ body, you should play sports. HEALTH
4. In most countries, there are organizations especially for………………….. TEEN
5. There are many kinds of …………………for young people. ENTERTAIN
IV. Em hãy sắp sếp những câu sau thành một bài hội thoại hợp lí.
5
1. At 6 o’clock in the evening.
2. I’m not sure. I will call on Monday.
3. It’s my birthday next Saturday. Would you like to come to my birthday party?
4. OK. See you then.
5. I’ll see you next Saturday. After the party we’re going to see a movie. Will you join us?
6. Yes, I’d love to. But what time?
7. I’ll come to your house at that time.
V. Em hãy cho dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành những câu sau.
1. It’s 10 o’clock in the morning. We (stay) …….....................at home. I ( play)
…….................. deo games and my sister ( read ) ………………in her room.
2. How many books your library (have )………………….., Lien ?
- It (have ) …………………… a lot, about one thousand.
3. In Viet Nam there (be) ……………………….. no lesson Saturday.
4. Hoa’s brother (go) ……………………… to the library every afternoon. He (like) ………..............
reading science books, but he (not like ) …………………. history and geography books.
5. How we (find) …………………….. a book in the library ?
Phòng GD ĐT ………….. Đề Kiểm Tra Số 2
Trường THCS ……………… Môn: Anh 7
Thời gian: 45 phút
A. Ma trận
Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng
TN TL TN TL TN TL
Vocabulary 6
1.5
6
1.5
Language focus 4
1.0
3
0.75
4
2.0
3
0.75
10
4.5
Reading 5
2.5
2
2.5
Writing 3
1.5
3
1.5
Tổng 12
2.5
6
4.75
8
2.75
26
10
B. Đáp án
I. Chọn từ có phần gạch chân phát âm khác với từ còn lại (1.5)
Mỗi câu đúng đươc 0.25đ
1. C 3. B 5. D
2. D 4. A 6. B
II. Chọn đáp án đúng (2.5)
Mỗi câu đúng đươc 0.25đ
1. a 2. b 3. b 4. a
5. c 6. b 7. a 8. b
9. b 10. d
6
III. Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc (2.0)
Mỗi câu đúng đươc 0.5đ
1. will have 2. are watching 3. walks 4. chatting
IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5)
Mỗi câu đúng đươc 0.5đ
1. Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime
2. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their new stamps
3. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps
4. On Saturday morning, he usually play sports
5. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball
V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5)
Mỗi câu đúng đươc 0.5đ
1. How about playing chess at Lan’s house tomorrow
2. Would you like to go to the cafeteria
3. He enjoys swimming, jogging and drawing
7
Phòng GD ĐT Bù Đăng Đề Kiểm Tra Số 2
Trường THCS Thống Nhất Môn: Anh 7
Lớp: 7A…. Thời gian: 45 phút
Tên:……………………….
Điểm Lời phê của giáo viên
I. Chọn từ không cùng nhóm với từ còn lại (1.5)
1. A. Literature B. Math C. Baseball D. History
2. A. guitar B. violin C. Piano D. group
3. A. like B. play C. love D. enjoy
4. A. hear B. look C. watch D. see
5. A. swimming B. soccer C. volleyball D. guitar
6. A. usually B. early C. sometimes D. often
II. Chọn đáp án đúng (2.5)
1. What time is it?
a. It is 9:40 b. It’s beautiful c. It has 9:40 d. I’m fine
2. It’s a quarter past four
a. it’s fifteen four b. it’s fifteen past four
c. It’s fifteen to four d. d. it’s four past fifteen
3. What……………… do you like?
a. sport b. subject c. game d. music
4. Look! They …………………baseball
a. are playing b. play c. will play d. plays
5. She enjoys……………………to music
a. listen b. to listen c. listening d. listens
6. Let’s ……………together and talk about our plans for the weekend
a. gets b. get c. will get d. getting
7. Would you like to come to play vollayball tomorrow?
a. Yes, I’d love to b. I’m very well c. I’m not thirsty d. I’m not fine
8. She studies maps and different countries in………………
a. History b. Geography c. English d. Math
9. What time does he have lunch?
a. 6:30 b. 12:00 c. 2:00 d. 4:00
10. He……………….his job very much
a. likes b. loves c. enjoys d. all are correct
III. Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc (2.0)
1. She (have)……………………..a birthday party next Saturday
2. They (watch)…………………….TV at the moment
3. Nam usually (walk)……………………….to school in the morning
8
4. We like (chat)………………………..to our friend on weekends
IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5)
Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime. He is the president of the stamp
collector’s club of his school. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their
new stamps. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps. On Saturday morning, he
usually play sports. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball. Ron is very sporty.
1. What does Ron like?
…………………………………………………………………………..
2. What does he do on Friday afternoon?
…………………………………………………………………………..
3. Who gives Ron Japanese stamps?
…………………………………………………………………………..
4. When does Ron play sports?
…………………………………………………………………………..
5. What sport does Ron play?
…………………………………………………………………………..
V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5)
1. Why don’t we play chess at Lan’s house tomorrow?
=> How about………………………………………………………………
2. Let’s go to the cafeteria
=> Would you like…………………………………………………………
3. He likes swimming, jogging and drawing
=> He enjoys………………………………………………………………
THE END
9
4. We like (chat)………………………..to our friend on weekends
IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5)
Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime. He is the president of the stamp
collector’s club of his school. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their
new stamps. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps. On Saturday morning, he
usually play sports. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball. Ron is very sporty.
1. What does Ron like?
…………………………………………………………………………..
2. What does he do on Friday afternoon?
…………………………………………………………………………..
3. Who gives Ron Japanese stamps?
…………………………………………………………………………..
4. When does Ron play sports?
…………………………………………………………………………..
5. What sport does Ron play?
…………………………………………………………………………..
V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5)
1. Why don’t we play chess at Lan’s house tomorrow?
=> How about………………………………………………………………
2. Let’s go to the cafeteria
=> Would you like…………………………………………………………
3. He likes swimming, jogging and drawing
=> He enjoys………………………………………………………………
THE END
9

More Related Content

What's hot

Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Học Tập Long An
 

What's hot (20)

Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
 
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề thi HSG môn Tiếng Anh lớp 7 (có đáp án)
 
De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
De thi hsg
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
De thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anhDe thi vao lop 6 mon tieng anh
De thi vao lop 6 mon tieng anh
 
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
Các đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
 
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 6
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
 
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp ánTuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
 
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkiiTổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
Tổng hợp đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 hkii
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 2)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 2)Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 2)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 2)
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
 
Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 6 (phần 3)
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
De thi hsg mon tieng anh 6 de 11
 

Viewers also liked

Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Học Tập Long An
 
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh grammar practice
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh   grammar practiceTai lieu luyen thi dai hoc mon anh   grammar practice
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh grammar practice
Trungtâmluyệnthi Qsc
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Học Tập Long An
 
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
Amaury morales
 

Viewers also liked (10)

Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (phát âm)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh grammar practice
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh   grammar practiceTai lieu luyen thi dai hoc mon anh   grammar practice
Tai lieu luyen thi dai hoc mon anh grammar practice
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 14 (with key)
 
Tuyển tập 100 đề luyện thi Học sinh giỏi Toán lớp 6 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề luyện thi Học sinh giỏi Toán lớp 6 (có đáp án)Tuyển tập 100 đề luyện thi Học sinh giỏi Toán lớp 6 (có đáp án)
Tuyển tập 100 đề luyện thi Học sinh giỏi Toán lớp 6 (có đáp án)
 
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
PROTOCOLO EXAMEN MENTAL
 
Mobile-First SEO - The Marketers Edition #3XEDigital
Mobile-First SEO - The Marketers Edition #3XEDigitalMobile-First SEO - The Marketers Edition #3XEDigital
Mobile-First SEO - The Marketers Edition #3XEDigital
 

Similar to N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7

N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
Học Tập Long An
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
Siêu Nhưn Nấm
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
Học Tập Long An
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Học Tập Long An
 

Similar to N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7 (20)

N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
Tuyển tập 10 đề thi và đáp án bồi dưỡng HSG tiếng anh lớp 7
 
Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2Toefl primary cap do 2
Toefl primary cap do 2
 
Đề thi HSG tiếng anh 9
Đề thi HSG tiếng anh 9Đề thi HSG tiếng anh 9
Đề thi HSG tiếng anh 9
 
35 ĐỀ THI HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 5 CÓ ĐÁP ÁN
35 ĐỀ THI HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 5 CÓ ĐÁP ÁN35 ĐỀ THI HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 5 CÓ ĐÁP ÁN
35 ĐỀ THI HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 5 CÓ ĐÁP ÁN
 
De thi giua hoc ki 2
De thi giua hoc ki 2De thi giua hoc ki 2
De thi giua hoc ki 2
 
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
bo-de-kiem-tra-tieng-anh-lop-7-hoc-ki-1
 
Đề HSG11.doc
Đề HSG11.docĐề HSG11.doc
Đề HSG11.doc
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
 
On tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_keyOn tap vao_lop_10_+_key
On tap vao_lop_10_+_key
 

More from Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
Học Tập Long An
 

More from Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
 

N tập kiểm tra 1 tiết lần 2 hki ti ếng anh lớp 7

  • 1. Name: ______________________________ Class:________ ENGLISH WRITTEN TEST GRADE 7 – NO. 2 TIME: 45 MINUTES I- LISTENING. Listen and choose the best answer. 1. Nick Bolton is __________ . a. English b. German c. Scottish d. Canadian 2. He wants a new __________ because his old one is too old. a. apartment b. computer c. newspaper d. job 3. The houses near the school are all _________. a. empty b. beautiful c. full d. new and cheap 4. First, there is a big empty house at number ___________. a. 8 Park Roadb. 18 Park Road c. 80 Park Road d. 28 Park Road 5. The second house at No. 73 Park Road is the _________. a. cheapest b. smallest c. newest d. All are correct 6. Mr Bolton think the bath room there is ________. a. modern b. lovely c. beautiful d. amazing 7. The third house at Edelin Road is big but doesn’t have a __________. a. living room b. kitchen c. bedroom d. bathroom 8. Mr Bolton choose the _________ house. a. first b. second c. third d. All are correct II- PHONETICS. Choose the word that has the different pronunciation. 1. A. campaign B. apartment C. calculator D. sandpaper 2. A. dictionary B. physical C. stripes D. comics 3. A. experiment B. celebration C. energetic D. cafeteria 4. A. education B. delightful C. dangerous D. immediately III- VOCABULARY AND GRAMMAR. Choose the best answer. 1. Can you show me how to play this _________ instrument? a. music b. musical c. musician d. musicable 2. You look quite different _________ your mother. a. at b. with c. from d. about 3. We do experiments in _________ class. a. Literature b. Physics c. Mathematics d. Geography 4. The orchestra will give a concert _________ the celebration. a. in b. on c. at d. for 5. Nam works _______ a volunteer at a hospital. a. like b. such as c. only d. as 6. She’s a bit shy, so it _______ easy to make friends with her. a. can be b. seems to be c. is definitely d. is not very 7. I feel so _______ after the recess. a. excited b. exciting c. excitedly d. excitingly 8. Mai is _______ because she doesn’t know anybody. a. single b. poor c. unhappy d. All are correct Give the correct form of the verbs in brackets. a. Do you want any one (9 – give) you the books? b. Oh, no! The sky (10 – get) dark. We must (11 – be) hurry or we (12 – come) home late. Your answers: 9. ____________________________ 11. ____________________________ 1
  • 2. 10. ____________________________ 12. ____________________________ IV- READING. Read and decide each sentence is True (T) or False (F). Schools in the USA and schools in Vietnam is different. Students often wear their own clothes instead of a uniform. Classes start at 8.30 each morning, so everyone has to arrive at school before 8.15. Students don’t have to go to school on the weekend. Everybody has 60 minutes for lunch and two 20 – minute breaks everyday. The first one in the morning is from 10o’clock to 10.20 and the other in the afternoon is from 2.30 to 2.50. Students often go to the school cafeteria and buy snacks and drinks there, especially at lunchtime. The afternoon classes start at 1.15 and the day often finish at 3.30 or 4.30. The most popular after-school acticity is baseball. 1. American students don’t have uniform. 2. The classes only take place in the morning. 3. In the morning, the break is longer than that in the afternoon. 4. Many students eat lunch at school. 5. The students have to be present at school form 8.30 to 4.30 everyday. 6. Students have more than an hour for eating and relaxing at school. 7. There is usually only one lesson on Saturday. 8. The school cafeteria buys foods from students. V- WRITING. Rewrite the sentences keep the meaning unchanged. 1. We understand how things work thanks to Physics. → We learn …………………………………………………………………………………. 2. Shall we go to the movies tonight? → Why ………………………………………………………………………………………? 3. Our summer vacation often lasts for almost 3 months. → We often have ……………………………………………………………………………. 4. I like to collect stamps very much. → I am ………………………………………………………………………………………. THE END. KEYS I- LISTENING. Nick Bolton is a young teacher at a big high school in London, England and he teaches German. But his parents still live in his homeland Canada. In London, he has a small apartment but his one is so old, so he decides to buy a new one near school . He’s now looking for that. But his friend says there are no empty houses in the neighborhood. But he knows 3 empty houses for Mr Bolton to choose. The first one at No.18 Park Road is big. It has got 4 bedrooms and It is very convenient but this is also the most expensive. There is also another apartment on Park Road at No. 73 and It’s the cheapest. It’s smaller than the other two, but it’s the newest with a lovely bedroom, an amazing kitchen, a beautiful living-room and a modern bath room. The last one at Edelin 2 ______ ______ ______ ______ ______ __
  • 3. Road is big, but there are no kitchens in that house. Afterwards, Mr Bolton thinks the smallest house is aslo the most suitable for him. 1. D 2. A 3. C 4. B 5. D 6. A 7. B 8. B II- PHONETICS. 1. B 2. C 3. D 4. A III- VOCABULARY AND GRAMMAR. 1. B 2. C 3 .B 4. C 5. D 6. D 7. A 8. C 9. to give 10. is getting 11. be 12. will come IV- READING. 1. T 2. F 3. F 4. T 5. F 6. T 7. F 8. F V- WRITING. 1. We learn how things work in Physics. 2. Why - don’t we go to the movies tonight? - not going to the movies tonight? 3. We often have an almost – 3 – month summer vacation. 4. I am - interested in - collecting stamps very much. - concerned about - - keen on - PRACTICE ENGLISH 7 WRITTEN TEST 2 Time : 45’ Câu 1. Em hãy chọn dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (20 điểm). 1. Look! That plane…………….(fly) towards the airport. It ……… (land). 2. How often Lien………………(practice) the piano in the club? - She …………(go) there twice a week. 3. I ……………(not like) volleyball, so I ……………(not learn) to play it. 4. At present we …………(rehearse) a play. Nam ………(play) the flute. 5. We……………… (see) a movie tomorrow. You ……………… (join)us? Câu 2. Em hãy tìm từ à phần gạch chân có cách phát âm khác so với những từ kia. (10 điểm) Ví dụ: 0. A . fun B. run C. sun D. music Trả lời: D 1. A. orchestra B. chat C. lunch D. teacher 2. A. celebration B. collection C. education D. question 3. A. relax B. snack C. area D. atlas 4. A. receive B. score C. scout D. comics 5. A. rehearse B. hour C. household D. horible Câu 3. Em hãy điền một từ thích hợp vào mỗi chỗ trống để hoàn thành đoạn văn sau. (20 điểm) READING Who reads? All kind of people: the old, the (1)…………………,everyone. And why do people read? For (2) ………………variety of reasons. Some for pleasure, and me some for (3) ………………because they have to. And when do people (4) ………………? Well sometimes not often, (5) ………………other people 3
  • 4. read all the time, day and (6) ……………… . But the most important question is what do (8) ……………….anything! Ask your family and friends all these (9) …………………. Then make your own answers (10) ………………who read, what, why, and where. Câu 4. Em hãy cho dạng đúng của từ in hoa để hoàn thành mỗi câu sau. (20 điểm) 1. My sister is a stamp……………………………. . COLLECT 2. More and more young people want a university……………….. . EDUCATE 3. We are rehearsing a play for the school anniversary…………………. . CELEBRATE 4. The most popular …………………at recess is talking ACT 5. When I go to the library, I sit and read about ……………………things. WONDER Câu 5. Em hãy chọn một đáp án đúng trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau. (10 điểm) 1. “Lan is in hospital’. “I know. I (am going to visit / will visit) her tomorrow”. 2. We can easily find a book in the library with either the author (and / or) the little. 3. When Nam is at school, he always wears (a / an) uniform. 4. There are (few / little) TV programs for teenagers. 5. What does your brother (do often / often do) on Sunday? Câu 6. Em hãy sắp xếp những từ sau thành câu có nghĩa (20 điểm) 1. at / the library / English / of / books / in / the back / are / those. .................................................................................................................. 2. learn / write / literature / about / essays / in / and / we / books / the. .................................................................................................................. 3. the bell / into / the students/ ten / and / go / past / rings / all / the yard / haft / at. .................................................................................................................. 4. play / the / is / room / the guitar / Ba / in / learning / music / to. .................................................................................................................. 5. dinner / like / come / would / to house / you / to / for / my? .................................................................................................................. 4
  • 5. PRACTICE 2 I. Em hãy đọc đoạn văn sau rồi chọn một đáp án đúng cho mỗi câu hỏi: My name is Huy and fishing is my favorite sport. I often fish for hours without catching anything. But this doesn’t worry me. Some fishermen are unlucky. Instead of catching anything, not even old boots. After spending the whole morning on the river, I always go home with an empty bag. “You should give up fishing”, my friends say. “ It’s a waste of time”. But they don’t know that I’m not really interested in fishing. I’m only interested in sitting in a boat and doing nothing at all! 0. Huy’s hobby is ……………………. A. fishing B. sports C. catching boat D. swimming 1. When he was fishing, he often catches……………………………….. A. old boots B. rubbish C. a lot of fish D. nothing 2. When does he usually go fishing? A. in the morning B. at noon C. in the afternoon D. in the evening 3. What does Huy friend advise him? A. go fishing at night B. stop fishing C. fish on other rivers D. spend less time on fishing 4. Where does Huy sit to fish? A. on the river bank B. at a large lake C. in a boat D. in the sea 5. What does Huy do when he fishes? A. reads books B. listens to music C. does nothing D. talks to other fishermen II. Em hãy chọn một từ ở cột bên trái không cùng nhóm nghĩa với từ in hoa. Ví dụ: MONTH Friday February July November May Trả lời: Friday 1. MUSICAL INSTRUMENT guitar violin piano song flute 2. SPORTS volleyball soccer badminton tennis concert 3. SUBJECTS Comics Biology Math physics Literature 4. ENTERTAINMENT do assignment listen to music watch TV see a movie collectstamps 5. CAREER worker teenager singer engineer painter III. Em hãy chọn dạng đúng của từ in hoa để hoàn thành mỗi câu sau. 1. Ba has a large___________________of foreign stamps. COLLECT 2. Nam is not very _________________. He never plays games. SPORT 3. If you want to have a _____________ body, you should play sports. HEALTH 4. In most countries, there are organizations especially for………………….. TEEN 5. There are many kinds of …………………for young people. ENTERTAIN IV. Em hãy sắp sếp những câu sau thành một bài hội thoại hợp lí. 5
  • 6. 1. At 6 o’clock in the evening. 2. I’m not sure. I will call on Monday. 3. It’s my birthday next Saturday. Would you like to come to my birthday party? 4. OK. See you then. 5. I’ll see you next Saturday. After the party we’re going to see a movie. Will you join us? 6. Yes, I’d love to. But what time? 7. I’ll come to your house at that time. V. Em hãy cho dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành những câu sau. 1. It’s 10 o’clock in the morning. We (stay) …….....................at home. I ( play) …….................. deo games and my sister ( read ) ………………in her room. 2. How many books your library (have )………………….., Lien ? - It (have ) …………………… a lot, about one thousand. 3. In Viet Nam there (be) ……………………….. no lesson Saturday. 4. Hoa’s brother (go) ……………………… to the library every afternoon. He (like) ……….............. reading science books, but he (not like ) …………………. history and geography books. 5. How we (find) …………………….. a book in the library ? Phòng GD ĐT ………….. Đề Kiểm Tra Số 2 Trường THCS ……………… Môn: Anh 7 Thời gian: 45 phút A. Ma trận Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng TN TL TN TL TN TL Vocabulary 6 1.5 6 1.5 Language focus 4 1.0 3 0.75 4 2.0 3 0.75 10 4.5 Reading 5 2.5 2 2.5 Writing 3 1.5 3 1.5 Tổng 12 2.5 6 4.75 8 2.75 26 10 B. Đáp án I. Chọn từ có phần gạch chân phát âm khác với từ còn lại (1.5) Mỗi câu đúng đươc 0.25đ 1. C 3. B 5. D 2. D 4. A 6. B II. Chọn đáp án đúng (2.5) Mỗi câu đúng đươc 0.25đ 1. a 2. b 3. b 4. a 5. c 6. b 7. a 8. b 9. b 10. d 6
  • 7. III. Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc (2.0) Mỗi câu đúng đươc 0.5đ 1. will have 2. are watching 3. walks 4. chatting IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5) Mỗi câu đúng đươc 0.5đ 1. Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime 2. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their new stamps 3. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps 4. On Saturday morning, he usually play sports 5. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5) Mỗi câu đúng đươc 0.5đ 1. How about playing chess at Lan’s house tomorrow 2. Would you like to go to the cafeteria 3. He enjoys swimming, jogging and drawing 7
  • 8. Phòng GD ĐT Bù Đăng Đề Kiểm Tra Số 2 Trường THCS Thống Nhất Môn: Anh 7 Lớp: 7A…. Thời gian: 45 phút Tên:………………………. Điểm Lời phê của giáo viên I. Chọn từ không cùng nhóm với từ còn lại (1.5) 1. A. Literature B. Math C. Baseball D. History 2. A. guitar B. violin C. Piano D. group 3. A. like B. play C. love D. enjoy 4. A. hear B. look C. watch D. see 5. A. swimming B. soccer C. volleyball D. guitar 6. A. usually B. early C. sometimes D. often II. Chọn đáp án đúng (2.5) 1. What time is it? a. It is 9:40 b. It’s beautiful c. It has 9:40 d. I’m fine 2. It’s a quarter past four a. it’s fifteen four b. it’s fifteen past four c. It’s fifteen to four d. d. it’s four past fifteen 3. What……………… do you like? a. sport b. subject c. game d. music 4. Look! They …………………baseball a. are playing b. play c. will play d. plays 5. She enjoys……………………to music a. listen b. to listen c. listening d. listens 6. Let’s ……………together and talk about our plans for the weekend a. gets b. get c. will get d. getting 7. Would you like to come to play vollayball tomorrow? a. Yes, I’d love to b. I’m very well c. I’m not thirsty d. I’m not fine 8. She studies maps and different countries in……………… a. History b. Geography c. English d. Math 9. What time does he have lunch? a. 6:30 b. 12:00 c. 2:00 d. 4:00 10. He……………….his job very much a. likes b. loves c. enjoys d. all are correct III. Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc (2.0) 1. She (have)……………………..a birthday party next Saturday 2. They (watch)…………………….TV at the moment 3. Nam usually (walk)……………………….to school in the morning 8
  • 9. 4. We like (chat)………………………..to our friend on weekends IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5) Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime. He is the president of the stamp collector’s club of his school. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their new stamps. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps. On Saturday morning, he usually play sports. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball. Ron is very sporty. 1. What does Ron like? ………………………………………………………………………….. 2. What does he do on Friday afternoon? ………………………………………………………………………….. 3. Who gives Ron Japanese stamps? ………………………………………………………………………….. 4. When does Ron play sports? ………………………………………………………………………….. 5. What sport does Ron play? ………………………………………………………………………….. V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5) 1. Why don’t we play chess at Lan’s house tomorrow? => How about……………………………………………………………… 2. Let’s go to the cafeteria => Would you like………………………………………………………… 3. He likes swimming, jogging and drawing => He enjoys……………………………………………………………… THE END 9
  • 10. 4. We like (chat)………………………..to our friend on weekends IV. Đọc và trả lời câu hỏi sau (2.5) Ron likes collecting stamps and playing sports in his freetime. He is the president of the stamp collector’s club of his school. Every Friday afternoon, he and his friends get together and talk about their new stamps. Ron’s Japanese friend, Yoko, gives him a lot of Japanese stamps. On Saturday morning, he usually play sports. He plays soccer, volleyball, tennis and basketball. Ron is very sporty. 1. What does Ron like? ………………………………………………………………………….. 2. What does he do on Friday afternoon? ………………………………………………………………………….. 3. Who gives Ron Japanese stamps? ………………………………………………………………………….. 4. When does Ron play sports? ………………………………………………………………………….. 5. What sport does Ron play? ………………………………………………………………………….. V. Viết lại câu không thay đổi nghĩa (1.5) 1. Why don’t we play chess at Lan’s house tomorrow? => How about……………………………………………………………… 2. Let’s go to the cafeteria => Would you like………………………………………………………… 3. He likes swimming, jogging and drawing => He enjoys……………………………………………………………… THE END 9