Manage uw uitstroom als een Beste Werkgever

613 views

Published on

Manage uw uitstroom als een Beste Werkgever. Dit is een presentatie van Employerbility. Employerbility gaat voor uw goed werkgeverschap. Dit geldt ook wanneer één van uw medewerkers de organisatie verlaat. Meer informatie vindt u op www.exitgesprek.be.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
613
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
44
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Manage uw uitstroom als een Beste Werkgever

 1. 1. Het managen van uitstroom als een Beste Werkgever
 2. 2. “Het vinden en plaatsen van een nieuwe medewerker kost de werkgever tussen 40% en 200% van het bruto jaarsalaris” (bron: e-book Retentiemanagement - een ROI benadering)
 3. 3. “51% of past employees felt there was something the company could have done to keep them” (bron: exitcheck.net)
 4. 4. “60% van de organisaties hebben geen inzicht op hun personeelsverloop. 70% heeft geen idee wat dit kost” (bron: exitanalytics.nl)
 5. 5. “Slechts vier procent van alle uitstroom onderzoeken worden effectief uitgevoerd” (bron: uitstroomanalyse.nl)
 6. 6. “25% of employees felt that the company did not match their expectations” (bron: exitcheck.net)
 7. 7. KENT U UW CIJFERS?
 8. 8. “GOED WERKGEVERSCHAPBETEKENT OOK UW UITSTROOM MANAGEN ALS EEN BESTE WERKGEVER” – Lodi Planting
 9. 9. HET UITSTROOM PROCESOm uw uitstroom m anagen als een Beste Werkgever
 10. 10. 4 stappenMeer informatie? Surf naar www.exitgesprek.be/het-uitstroomproces/
 11. 11. STAP 1 HET EXIT FORMULIER3 verschillende form ulieren
 12. 12. BUSINESS“Het business exitformulier heeft een simpel design, is eenvoudig in gebruik en biedt de nodige flexibiliteit. Het business exitformulier is ideaal voor organisaties met weinig verloop die snel en goedkoop een goed exitformulier nodig hebben. Dit formulier is direct inzetbaar wat maakt dat u op korte termijn kunt handelen.”Meer informatie? Surf naar www.exitgesprek.be/het-business-exitformulier/
 13. 13. BUSINESS+“Het business+ exitformulier of het exitformulier op  maat is een exitformulier dat volledig is  afgestemd op uw noden. Het business+  exitformulier is ideaal voor organisaties die redelijk wat personeelsverloop hebben en dat  als een Beste Werkgever willen managen. Alles  gebeurt met uw inspraak en dat heeft tal van  voordelen.” Meer informatie? Surf naar www.exitgesprek.be/het-businessplus-exitformulier/
 14. 14. EXECUTIVE“Het executive exitformulier is het meest complete online  exitformulier op de markt. Het executive exitformulier is  op maat gemaakte software gebouwd door DIIS. Dit  formulier is ideaal voor organisatie met veel personeelsverloop en dat als een Beste Werkgever  managen. Met dit formulier krijgt u  automatisch managementrapportages.   Meer informatie? Surf naar www.exitgesprek.be/het-executive-exitformulier/
 15. 15. STAP 2 DE EXIT ANALYSEWat vertellen de ant w oorden u?
 16. 16. STAP 3 HET EXIT GESPREKHoe voert u het perf ecte exitgesprek?
 17. 17. 5 stappenMeer informatie? Abonneer u op de nieuwsbrief via: http://eepurl.com/vbHjb  
 18. 18. STAP 4 HET POSTEXITHet zelfGESPREK de gesprek, maar da n een (half) jaar later?
 19. 19. HOE KUNNENWIJ U HELPEN? ONTHOUDEN?1. Wij bieden 3 verschillende exitformulieren aan.2. Wij helpen u bij het op punt stellen, verfijnen of aanbrengen van uw uitstroombeleid.3. Wij helpen u bij het analyseren van de ingevulde exitformulieren.4. Wij helpen u bij het structureren en organiseren van exitgesprekken.5. Wij helpen u bij het formuleren van een op maat gemaakt actieplan voor uw organisatie.6. Wij helpen u bij het implementeren van het op maat gemaakte actieplan.7. Wij helpen u bij het analyseren van de exitgesprekken.8. Wij helpen u bij het geven van een training, workshop of opleiding m.b.t. uw uitstroombeleid. Bijvoorbeeld: het opstellen van een exitformulier.9. Wij helpen u bij het voeren van (post)exitgesprekken.
 20. 20. $25 voor KIVA (per verkocht formulier) Dit was een presentatatie van Employerbility.“Employerbility, waar exitgesprek.be onderdeel van uitmaakt, steunt ondernemers in ontwikkelingslanden door middel van microkredieten. Het staat zwart op wit geschreven. Van elk verkocht exitformulier gaat Employerbility een microlening van $25 via KIVA.org aan. KIVA.org is de tussenpartij die ons hierbij bemiddelt.”
 21. 21. MEER WETEN? Vraag gratis uw offerte aan via info@exitgesprek.be.U kan Lodi Planting ook bereiken via +32 487 204 112.

×