Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Workshop exitgesprek (5 juni 2014) #hrindezorg

697 views

Published on

Tijdens deze workshop van 1 uur werd er dieper ingegaan op het kader van exitgesprekken en hoe dit past binnen een groter geheel. Op basis van de input van de deelnemers werd het verhaal opgebouwd.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Workshop exitgesprek (5 juni 2014) #hrindezorg

 1. 1. WEET U ECHT WAAROM UW MEDEWERKERS DE ORGANISATIE VERLATEN? WEET U WAT HET UITSTROOMPROCES IS? WEET U HOE U EEN EXITVRAGENLIJST MOET STRUCTUREN? WEET U HOE U (POST)EXITGESPREKKEN MOET VOEREN? WEET U WAT EEN EXITANALYSE IS? WEET U HOE UW UITSTROOMBELEID OP HET PUNT KAN STELLEN? WEET U HOE U DE VERKREGEN DATA KUNT IMPLEMENTEREN? HEEFT UW ORGANISATIE EEN UITSTROOMBELEID? KRIJGT IEDERE VERTREKKENDE MEDEWERKER EEN EXITFORMULIER? KRIJGT IEDERE VERTREKKENDE MEDEWERKER EEN EXITGESPREK? REGISTREERT U DE KOSTEN VAN EEN VERTREKKENDE MEDEWERKER? VERWERKT U DE VERKREGEN INFORMATIE IN EEN RAPPORTAGE? BESPREEKT U DE RAPPORTAGE MET HET HOGER MANAGEMENT? MAAKT U TRENDANALYSES OP BASIS VAN DE RAPPORTAGES?
 2. 2. EIGENAAR VAN EMPLOYERBILITY. WIJ HELPEN HR PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN MET HUN ONLINE AANWEZIG- EN VINDBAARHEID. HOST VAN WWW.RETENTIE-MANAGEMENT.COM. DIT IS HET ONAFHANKELIJKE KENNISPLATFORM VOOR HET BINDEN EN BOEIEN VAN PERSONEEL. BEHEERDER VAN WWW.HRCOMMUNITY.BE. DIT IS EEN COMMUNITY VOOR EN DOOR HR PROFESSIONALS MET ALS UITGANGSPUNT KENNIS DELEN, COCREATIE EN DIALOOG AANGAAN. WEBMASTER VAN TAL VAN INFORMATIEVE HR WEBSITES. EEN VOORBEELDEN IS WWW.EXITGESPREK.BE.
 3. 3. JULLIE KOMEN TE WETEN WAAROM HET MANAGEN VAN UITSTROOM ALS EEN BESTE WERKGEVER BELANGRIJK IS. EN JULLIE KOMEN TE WETEN HOE JE UITSTROOM STRATEGISCH KUNT MANAGEN AAN DE HAND VAN 4 STAPPEN.
 4. 4. WAAROM MOET U UITSTROOM ALS EEN BESTE WERKGEVER MANAGEN?
 5. 5. HOE KUNT U UITSTROOM STRATEGISCH MANAGEN? HET KORTE ANTWOORD IS: VOLG DE 4 STAPPEN VAN HET UITSTROOMPROCES
 6. 6. HET EXIT FORMULIER VORMT DE BASIS
 7. 7. DE EXITANALYSE IS DE TWEEDE STAP
 8. 8. VOER EEN EXITGESPREK MET IEDEREEN DIE VERTREKT
 9. 9. HOUD EEN POST EXITGESPREK MET DIEGENE DIE WILLEN
 10. 10. SAMENVATTING & CADEAUTJE
 11. 11. WAT ONTHOUDEN? DE BELANGRIJKSTE REDEN OM UITSTROOM TE MANAGEN ALS EEN BESTE WERKGEVER IS OM HET VRIJWILLIGE PERSONEELSVERLOOP EN DE KOSTEN DIE HIERMEE GEPAARD GAAN TE VERMINDEREN. MAAK HET STRATEGISCH MANAGEN VAN UITSTROOM DAAROM ONDERDEEL VAN UW HR BELEID DOOR DE 4 STAPPEN VAN HET UITSTROOMPROCES TE VOLGEN.
 12. 12. WWW.EXITGESPREK.BE WWW.RETENTIE-MANAGEMENT.COM/EXITGESPREK @RETENTIEMGT OF @LODIPLANTING

×