Butlletí de l'ampa amb fotos

1,987 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,987
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,561
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Butlletí de l'ampa amb fotos

  1. 1. Què ha fet l’AMPA durant aquest curs? EXTRAESCOLARS FOTOSPATINATGE -Els nens i nenes durant el curs hanaprès a patinar i, fins i tot, a fer piruetes, i ens ho EXTRAESCOLARSvan demostrar amb una exhibició abans del sopardel dia 9 de juny.HIP-HOP BATUKA- Els nostres alumnes han après aballar amb molt estil , coordinant moviments alritme de la música, i també ens ho van ensenyarabans de sopar el 9 de juny.INICIACIÓ A L’ANGLÈS-Els més menuts hancomençat a adquirir vocabulari a través del joc i lescançons.INFORMÀTICA-Dominar la informàtica és bàsic iindispensable en el món actual. Això és el quecomencen a fer els nens i nenes que assisteixen aaquesta extraescolar.ANGLÈS A CONNECT- . A l’acadèmia Connect elsnostres nens i nenes amplien els coneixementsd’aquesta llengua. Resulta més fàcil per a totsnosaltres portar al Connect als nostres fills gràciesal 20% de descompte i la matrícula gratuïta que ensofereixen i que una monitora vingui a buscar elsnens a l’escola i els porti cap a l’acadèmia.ESTUDI DE DANSA A THAIS- Amb matrícula gratuïtai descomptes del 10-15-20%, lescola de dansa Thaisfa que ens resulti més econòmic que els nostres fillsno parin de ballar i aprenguin diferents estils deball: ballet, dansa-contemporània, Jazz, Hip-Hop...com ens ho van demostrar a final de curs al TeatreAtlàntida.ASSEMBLEAEl 22 de novembre es va dur a terme l’assembleaanual de l’AMPA on vàrem veure els comptes del curspassat i es van aprovar el pressupost per aquest noucurs i la nova junta. Vàrem acabar, com cada any,fent la xerrada tots junts i assaborint un tall de coca TALLERS DEamb bons trossets de llonganissa . LA CASA ASIA Els nostres alumnes van gaudir d’una experiència única de coneixementLOTERIA d’altres cultures, concretament de laUn any més l’ AMPA s’ha encarregat de fer la loteria índia i la xinesa, gràcies a uns tallersde Nadal. Recordeu que els diners que recollim que vam subvencionar, i que esperem,serveixen per finançar les activitats que realitzem. amb molt de gust, poder repetir l’any vinent.
  2. 2. Let PASTORETS POSTAL DE NADAL Per segon any consecutiu l’AMPA ha Com cada any l’AMPA ha col·laborat en aquest organitzat el concurs de postals de nadal esdeveniment tan emotiu i tradicional. per fomentar la creativitat dels nens i Enguany hem seguint participant amb els nenes i treballar la nostra identitat costos del vestuari. Aquesta vegada han estat cristiana. El dibuix guanyador és el què els barrets . També, i com ja és tradició, hem serveix per felicitar les festes a totes les col·laborat en l’enllumenat de la capella per famílies. Aquest any la postal que vàreu fer més lluïda la representació dels més rebre és de l’Emma Escobar de 5è. petitons de l’escola. Felicitats Emma!!!. CARTELL DE PORTES OBERTES El dia de les portes obertes de l’escola, l’AMPA vam fer uns cartells explicant una mica què fem i les activitats que organitzem. Als pares que ens van visitar els van anar comentant les coses i explicant què valorem d’una escola com la nostra. CAMINADA FOTO CAMINADA CAMINADA El 22 de març, pares, mares, nens, nenes i mestres vam anar d’excursió a Mont-rodon. Van ser uns quilòmetres molt bonics de compartir. Vam gaudir d’ un dia esplèndid i els nens van passar-s’ho d’allò més bé veient a la família i l’escola unides. ESCOLA DE PARES I MARES Aquest curs lAMPA també ha participat a lescola de pares i mares que organitza lAjuntament de Vic . Enguany hem col·laborat amb la xerrada- taller que va realitzar en Ferran Juárez titulada "LAPRENENTATGE A TRAVÉS DE LES EMOCIONS UTILITZANT TÈCNIQUES DE CONCENTRACIÓ" . L’acte va tenir lloc el dia 22 de març a la sala daudiovisuals de lescola, amb un gran èxit dassistència i que tothom va valorar molt positivament. Amb la participació de lAMPA a lescola de pares i mares, a més de la nostra xerrada, hem pogut assistir a les xerrades organitzades per les altres escoles . Esperem que nhagueu pogut gaudir i treure’n profit. BAR MOSTRA D’ENTITATS FESTA DE SANTA CATERINA Gràcies a la mostra d’entitats, aquest any Cada any, quan s’acosta el 29 d’abril, és hem pogut ajudar a abaratir el preu de moment de celebrar la festa de Sta. Caterina. l’escola de natura a tots els nens i nenes Com sempre l’AMPA corre amb les despeses de que hi han anat. Dels diners fets hem la xocolata amb melindros per a tota l’escola , pogut col·laborar donant 5€ per nen. així com l’espectacle del cantant i animador Aprofitem per donar les gràcies a tots els infantil Jaume Barri que, a la tarda, ens va fer pares que van participar-hi. ballar amb la seva música.
  3. 3. PISCINA CICLE INICIAL I CICLE MITJÀCom ja venim fent des de fa anys, gràcies als socis, les activitats extraescolars, la lotería, idemés… un any més, tots els nens i nenes de cicle inicial i cicle mitja han pogut gaudir d’uncurset de piscina, subvencionat per l’Associació de pares i mares.El curset de natació té un cost aproximat d’uns 40€ per alumne.SOPAR DE FÍ DE CURS FOTO SOPARLa festa va començar a les 7 de la tarda. Enguany,com a novetat, vàrem veure una demostració de lesextraescolars de Patinatge i Hip-Hop/ Batuka. .. .Tot seguit vàrem sopar i després en Jaume Barri ensva fer passar una bona estona, saltant i ballant finsacabar la nit.COMIAT AL.LUMNES DE 6èL’AMPA col·labora amb l’escola fent un regal a tots els nens i nenes de 6è que acaben , nonomés el cicle superior sinó la seva estada a l’escola perquè acaben l’educació primària.Bona sort a tots i esperem que els valors, que us hem ensenyat, us serveixin per superarels obstacles i ser feliços. Segur que sí!NOVETATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2012-2013 CURS 2012-TALLER “FEM ELS DEURES I GAUDIM DE LA LECTURA” per a nens/es de 3r a 6è de primària, de 17 a18,15 hDESCRIPCIÓ: Els deures sabem que són necessaris i que posen al nen/a sol davant de l’aprenentatge que s’ha fetdurant el dia perquè practiqui i faci evident la seva comprensió. Des de l’escola us oferim la possibilitatd’acompanyar en els deures als vostres fills dos cops per setmana, explicant i ajudant els nens a comprendreallò que durant el dia han estat treballant a l’aula, així com reforçant l’aprenentatge i gaudi de la lectura.TALLER “ GAUDIM AMB ELS CONTES” per a pares, mares i nens/es de P3 a 2n de primària, tots junts,infants i adults. De 17 a 18,15 hDESCRIPCIÓ : Us agradaria gaudir amb els vostres fills d’una estona de contes ? Us agradaria participardirectament de l’aprenentatge de la lectura que fa el vostre fill/a? La família sou part activa en l’aprenentatgeque fan els vostres fills. Us posem a l’abast una estona setmanal per participar amb l’escola, al costat del vostrenen/a. El taller que us oferim pretén afavorir la coneixença de contes populars carregats de valors i emocions;propiciar una estona de gaudi entre pares i fills i també facilitar l’estimulació necessària per a l’aprenentatge dela lectura.BÀSQUET per a nens de 1r a 6è de 17 a 18,30 h, dos dies o un opcional.DESCRIPCIÓ: Iniciar als nens en l’esport del bàsquet. Tots son coneixedors de la importància de l’esport enaquestes edats. Els nens podran gaudir, alhora que desenvolupen les seves habilitats de coordinació visió-manual , punteria, treball en equip, respecte als companys i l’esport i respecte per les normes.PSICOMOTRICITAT per a nens de LL2- P5 de 17 a 18 h, un dia a la setmana.DESCRIPCIÓ: Al llarg del curs es treballarà l’educació psicomotriu amb l’objectiu de donar al nen/a una motricitatespontània, coordinada i rítmica a través de jocs, danses i d’altres activitats.
  4. 4. Quins beneficis obtindran els socis de l’AMPA? DESCOMPTES:- Un estalvi de 45€ en la quota de les activitats extraescolars de l’AMPA per nen apuntat.- La matrícula gratuïta i un 20% de descompte a l’acadèmia d’idiomes Connect.- La matrícula gratuïta i descomptes interessants a l’acadèmia de ball Thais.- 10% de descompte en la compra dels llibres de text per cada nen- 40 € per nen en el curset de natació.- 6 € de descompte per una família de 4 persones en la compra dels tiquets de la caminada.- 8 € de descompte per una família de 4 persones en la compra dels tiquets del sopar de final de curs.- Descomptes per als espectacles infantils de l’Atlàntida.- Assistència gratuïta a totes les xerrades a l’escola de pares i mares. Important i per acabar Calculem que una família soci de l’AMPA amb 2 fills inscrits a l’escola s’estalviarà un mínim de 110 € l’any, podent arribar a estalviar-se fins a 300 €.
  5. 5. Qüestionari d’ extraescolars 2011-2012Aquest petit qüestionari ens servirà de pauta per verificar i poder oferir un bon serveid’extraescolars.Us proposem algunes de les activitats que es podran dur a terme el proper curs. Patinatge (1r-6è) Un dia a la setmana de 17 a 18:30- Preu: 120€ Hip-hop/ batuka (P4-6è) Un dia a la setmana de 17 a 18- preu: 100€ Informàtica (1r-6è) Un dia a la setmana de 17 a 18:30- Preu: 120€ Iniciació a l’Anglès (llar2-P5) Un dia a la setmana de 17 a 18- Preu: 80€P Psicomotricitat (llar2-P5) Un dia a la setmana de 17 a 18 – Preu: 80 € Bàsquet (1r-6è) Dos dies a la setmana de 17 a 18:30-Preu:2dies 150€ ,1dia 80€. Taller “Fem els deures i gaudim de la lectura” (3r-6è) Dos dies a la setmana de 17a18:15 –Preu:60€ Taller “Gaudim amb els contes” (llar2-2n ) Un dia a la setmana tot el curs de 17 a 18:15 – Preu:60€ Marqueu les activitats que serien del vostre interès de cara al proper curs o bé suggerir-nos-en d’altres. Si ja sabeu a quines activitats us voleu apuntar podeu fer la preinscripció els propers dimarts dia 19 de juny i dijous 21de juny de 16:45 a 18:00h. El preu de la preinscripció és de 10€ per activitat. Tot l’alumnat que hagi fet la preinscripció dins el període assenyalat, tindrà la plaça a l’activitat assegurada. Només es suspendrà una activitat per manca d’alumnat. Els preus indicats són exclusivament per a socis de l’AMPA . Per calcular el preu del NO soci , heu d’afegir-hi 45€ més en l’import total de les activitats.Per tal de poder planificar les activitats del proper curs, ens caldria tenir l’enquesta no méstard del dimarts19 de juny.Molt agraïts per la vostra col·laboració. NOM I COGNOMS.................................................................................................. CURS ..............................
  6. 6. L’HORARI ÉS ORIENTATIU. Si hi hagués algun canvi i no us anés bé, es retornarà l’import de la preinscripció.DOCTUBRE A JUNY EXTRAESCOLARS 2012/2013 DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES INICIACIÓ PSICOMOTRICITAT HIP-HOP 17 A 18 h LL-2 A P-5 A BATUKA LANGLÈS TALLER DE DEURES TALLER DE 17 A 18:15 h DEURES TALLER DE CONTES INFORMÀTICA 17 A 18:30 h BÀSQUET BÀSQUET 17 A 18:30 h PATINATGE

×