Ba cc2

291 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
291
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
28
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc2

 1. 1. BaCC: Utopia Week 3 – Doorn
 2. 2. We beginnen deze update dus bij week 4 van de familieDoorn, waar Rodney met een zwartgeblakerd gezicht één vande kleintjes leerde praten – de oplettende lezer weetmisschien nog wel dat hij vorige week een bliksem van deslechte heks over zich heen kreeg in Milans Galerij ;)
 3. 3. De peuters zijn nog steeds alomtegenwoordig, ze lopeniedereen voor de voeten…
 4. 4. Zelfs Daphne heeft pottenkijkers terwijl ze hun moestuintjeonderhoudt!
 5. 5. En toen stopte er opeens een carpool voor het huis?! Zoalsjullie misschien nog wel weten, werkt Freya in MilansGalerij, en daarvoor kwam de carpool haar ophalen. In deregels heb ik daar niets over gevonden, dus ik denk niet dat ikiets misdoe door haar mee te sturen??
 6. 6. Na het werken in de moestuin, zond ik vol goede moedDaphne en Rodney naar hun zaak. Na de tips van Mirjam enIlse laat ik hen dus ook balletbarre’s verkopen.
 7. 7. Met succes, gróót succes!! Die avond stond de zaak al opniveau twee, en had het koppel al heel wat geld bijverdiend!
 8. 8. Ook al vergeet Daphne wel eens dat ze in de winkel staat omte verkópen! Euhm, Daphne… die balletbarre’s zijn voor deklanten, niet voor jou!
 9. 9. Kinderen, kinderen, nog meer kinderen! Daisy en Daniël dieFreya komen begroeten, en volgens mij kroop Emma ook netdoor de deur…
 10. 10. Trouwens, volgens de Insim is Freya al 31 uur zwanger en zit zeal in het tweede stadium van haar zwangerschap. Maarvreemd genoeg heeft ze nog steeds geen dikke buik, hoewel zewel alle andere symptomen heeft…
 11. 11. Drie op een rij!! De oorzaak? Emma die middenin de gang zaten iedereen ophield. O ja, en vlak nadat ik deze fotonam, kwam ook Freya nog de trap af en het rijtjevervolledigen!
 12. 12. Daphne en Rodney duiken geregeld – zonder resultaat – inbed, maar deze keer hebben ze wel erg veel belangstelling!
 13. 13. Zie de gezichten van de peutertjes: “Ooooh, zó zijn wij er dusgekomen!” :p
 14. 14. Nog een laatste foto van de gezellige peuterdrukte, wantvanavond is het ein-de-lijk tijd voor de verjaardag van de‘zevenling’!
 15. 15. Ik moet nu toch eens eindelijk die namen uit het hoofd gaanleren… maar ik heb ze alfabetisch laten opgroeien, dus is ditDaniël!
 16. 16. De meisjes zijn maar met z’n tweeën, dus dat gaat ietsmakkelijker. Dit is Emma :)
 17. 17. De vrolijk lachende Eric… ik geloof dat ze alle zeven wel eenvriendelijke persoonlijkheid hebben.
 18. 18. En Fabian! Van wiens gezicht ik nog steeds geen goede fotoheb kunnen maken, want zijn haar hangt er altijd voor -.-’
 19. 19. Dan zijn we nu aangekomen bij de drieling van Freya enArthur. Deze kleine schat is Femke!
 20. 20. Even een klein intermezzo: zó ging Gilles dus staan toen hijmoest opgroeien. Echt precies van Hey, I’m your man!
 21. 21. Maar erg origineel is hij toch niet. Hij groeide op in dezelfdeoutfit als Eric…
 22. 22. En toen kwamen we bij de laatste verjaardag: die van Hannes!- Persoonlijk vind ik de kindjes van Freya en Arthur veelknapper dan die van Daphne en Rodney -
 23. 23. En voor wie dacht dat de drukte nu voorbij was… de kinderenwaren allemaal doodmoe, dus moest ik snel watgeïmproviseerde slaapkamers in elkaar flansen.Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, probeer ik hendezelfde kleur van kledij de geven die ze als peuters hadden ;)
 24. 24. Ik zie Daphne en Rodney nu al denken: “Nu ze grootzijn, willen we toch opnieuw een kleintje…” – en jawel, daarwas de jingle weer -.-’
 25. 25. Maar zwanger of niet, toch vertrok het koppel even later weernaar de dansstudio. Resultaat: zaak op niveau zeven, en eenbronzen onderscheiding voorraad aanvullen voor Rodney!
 26. 26. Er is alleen één klant die lastig doet. Je ziet ‘m achteraan, dielelijke met het rode tekstballonnetje boven zijn hoofd: KasTellerman – zijn karakter is net zo lelijk als zijn gezicht!
 27. 27. Ging meneer ook nog even touwtjespringen in het midden vande winkel, even de klanten hinderen…
 28. 28. En kijk wie we daar hebben: ook Milan Anjer kwam eenballetbarre kopen voor zijn gezinnetje.
 29. 29. Trouwens, heb ik jullie al laten zien dat het huis intussenverbouwd is? Was ook wel eens nodig, met acht kinderen ennog minstens twee op komst…
 30. 30. Er hoort ook nog een vijvertje bij, waar Daphne en Rodney dehele avond hebben staan vissen. Liefde is… *kuch*
 31. 31. En met zoveel kinderen in huis, komen er natuurlijk een paarschoolvriendjes mee. Deze keer zijn het Carl en CamilleAnjer, en ze lijken veel plezier te hebben met Femke en Daniël:)
 32. 32. Er kwam trouwens nog een extra vriendje langs – wat doet eenpinguïn daar in de herfst?!
 33. 33. Die nacht besefte ik opeens dat Freya nog steeds niet bevallenwas, en volgens de Insim blééf ze ook maar 75 uur zwanger.Dus heb ik maar even vals gespeeld.
 34. 34. Ik heb met de Insim het kind geaborteerd – goh, dat klonkwreed maar anders bleef ze gewoon haar hele leven zwanger!– en haar opnieuw zwanger gemaakt en meteen laten bevallen(want anders was ze al serieus over tijd!)
 35. 35. Jaaaah, het is er maar eentje deze keer!! Een meisje met hetrode haar en de aliënogen van Freya en de huidskleur vanArthur: Gaëlle!
 36. 36. Ze is de eerste die een móóie slaapkamer krijgt, en niet zomaareentje met het goedkoopste wiegje dat er te vinden was.
 37. 37. De volgende ochtend haalde Daisy een bronzen badge voorTuinieren.
 38. 38. En moest Daphne een paar keer met de hand voor de mondnaar het toilet spurten. Nee Daph, je moet écht niet zogeschrokken kijken. Desnoods was jíj het die de afgelopendagen (en nachten!) telkens weer met Rodney in bed dook!
 39. 39. Maar er is geen tijd om te luieren, want de familie Doorn heeftnu ook een tweede zaak! In de BaCC-handleiding stond dat jeeen kavel met eender welke sport van 250.000 simdollarmoest hebben voor een carrière in de Sport, dus is hiermanège Het Hoefijzer.In de groene weide staan paarden die verkocht worden, in depiste de paarden om op te rijden.
 40. 40. Aaargh, kijk wie onze eerste klant is!
 41. 41. Kom de boel even verzieken, Kas! Gelukkig herinnerde ik metoen weer dat ik ‘m ook gewoon kon wegsturen… wat ik danook maar meteen heb gedaan.
 42. 42. Arie lijkt écht te staan kennismaken met dit paard. Het is echtnet alsof hij ertegen staat te praten, zo lief!!
 43. 43. En willen jullie misschien ook nog het resultaat weten van zo’nhele dag hard labeur? Jawel, zaak al op niveau 3!
 44. 44. Eenmaal thuis liet Daphne’s ongeboren kindje weten dat‘mama het best wat rustiger aan kan doen’.
 45. 45. Wat ze dan ook maar meteen deed, met een poging haar zelfgevangen vis klaar te maken… zonder succes!
 46. 46. De kindjes spelen gezellig samen buiten na school… lekkerkleurrijke boel hé?
 47. 47. En Daisy is dolgelukkig dat ze haar huiswerk mag maken.Serieus, dat kind huppelt overal naartoe waar ik haar gewoonheen laat gààn!
 48. 48. Kleine bug in het spel: ik denk dat Freya wel een (sims)uurbezig geweest is met het poederen van Gaëlle’s billen, en dannóg had het kind een vieze luier! Gelukkig lukte het bij eentweede poging beter ;)
 49. 49. Owja, Rodney heeft meer kooktalent dan zijn vrouw, hij slaagter tenminste wél in om zelf zijn vis klaar te maken!
 50. 50. En de familie laat het zich goed smaken! *grrr, waarom gaan ermaar zes borden uit één schotel?*
 51. 51. Volgende ochtend… regenboog onderweg naar de schoolbus ;)
 52. 52. En Daphne en Rodney vertrekken naar de dansstudio! Waar dekassier geen zin had om te komen werken, en het koppel dusnog enkele uurtjes moest wachten met het openen van dezaak… dan amuseerden ze zich maar met z’n tweeën!
 53. 53. Toen de zaak dan eindelijk open ging, was Kas Tellermanalweer de eerste om langs te komen… gelukkig ging hij ook uitzichzelf weer weg ;)
 54. 54. En de sterren vlogen er weer bij, de dansstudio zit nu al opniveau 8!
 55. 55. En als jullie dachten dat Daphne stikkapot was na een dagjeverkopen…? Meteen na sluitingstijd zette ze een stereo aan enbegon volop mee te dansen!
 56. 56. Ook thuis had ze nog voldoende energie om in de serre tewerken – iets wat haar een bronzen Tuiniersonderscheidingopleverde…
 57. 57. … en om te vissen met Rodney. Zoals jullie zien kwamen toenalle kinderen thuis met een 10 op hun rapport.
 58. 58. En de vriendjes en vriendinnetjes waren er ook weer bij…goh, ik kan niet wachten tot deze twee tiener zijn!
 59. 59. Die avond was het ook Gaëlle’s verjaardag. Natuurlijk moest zehaar luier vullen nét op het moment dat Freya met haar voorde taart stond!
 60. 60. En natuurlijk was het weer drummen om iedereen in diekeuken te krijgen!
 61. 61. *Tromgeroffel* Dit is ze dan: peuter Gaëlle! En aaaaah, ik wasverliefd op haar vanaf het eerste moment!Om verder te gaan met ‘ieder kind een kleur’: Gaëlle is dus hetgele meisje ;)
 62. 62. Ook Eric is helemaal gek op Gaëlle, hij begon spontaan metzijn kleine nichtje te spelen. Zo schattig!
 63. 63. De volgende ochtend bleek Freya geheime gevoelens tehebben… Afblijven Freya, je bent gelukkig getrouwd, enbovendien is Rodney de man van je zus!
 64. 64. Toch heb ik hen er samen op uit gestuurd.Noodgedwongen, want het leek me niet erg handig omhoogzwangere Daphne een hele dag in de dansstudio te latendoorbrengen.Freya heeft trouwens ook een gouden verkoopsbadge, dus ikdacht dat er niet al te veel kon misgaan…
 65. 65. Wel euhm… de achtergelaten zakken op het einde van de dagbewijzen genoeg zeker? De klanten worden duidelijk lieverbediend door Daphne, dus zat ik af te tellen naar de bevalling.
 66. 66. Daphne leek mijn wens gehoord te hebben, want diezelfdeavond moest ze inderdaad bevallen. Ik zat daar met mijnvingers gekruist *please be one, please be one…*
 67. 67. En ook deze wens werd ingewilligd! Kleine Helena is hetlaatste Doorn-kindje van deze generatie – tenzij de ACR eranders over denkt…
 68. 68. Grote stormloop in de keuken, iedereen wou het nieuwekindje zien!
 69. 69. Maar het was nog niet gedaan met feesten die avond! Het wasnamelijk ook nog de verjaardag van Daisy, en aangezien zezoveel tijd in de serre doorbrengt, liet ik haar daar ookopgroeien.
 70. 70. Euhm… moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben. Deonderkant van haar gezicht is een beetje… té Arthur!
 71. 71. Post make-over! Daisy is een Familiesim, met als levenswensCommissaris Held worden – grrrrr, waarom lukt het me nooitbrand te krijgen?!
 72. 72. Ze laat trouwens meteen zien dat ze Familiesim is: het eerstewat ze na de make-over deed, was met Gaëlle gaan spelen!
 73. 73. De volgende dag mocht Daphne weer gewoon mee naar dedansstudio.
 74. 74. Hoera, eerste ster enkel door te dansen en plezier te maken!Maar als ik hier een wéék op had moeten wachten…
 75. 75. Verder gaat alles weer zijn gewone gangetje… Kas Tellermanwijst alles af wat Daphne hem aanbied, en gaat dan klagen bijde kassier!(Gelukkig was daar weer het knopje ‘wegsturen’ :p)
 76. 76. En ze kregen ook een slechte heks op bezoek! Die ze eenballetbarre en een stereo hebben kunnen aansmeren ;)Op het einde van de dag was de zaak nog maar 12 sterrenverwijderd van niveau 10!
 77. 77. Deze foto heeft misschien een beetje uitleg nodig? Ik wildeHannes laten vissen, maar toen ik op de vijver klikte kreeg ikde melding dat ‘zijn hengel niet lang genoeg was’. Wat bleek?Stond hij op de tweede verdieping aan het raam! :D
 78. 78. Uiteindelijk kreeg ik ‘m dan toch beneden. En Hannes wasduidelijk niet de enige die de hengel eens wou uitproberen!
 79. 79. En toen was het alweer de verjaardag van Helena! Ze was dedag eerder vlak voor 18u geboren, vandaar ;)
 80. 80. Grote drukte aan de verjaardagstaart, we zijn het intussen alwel gewend ;)
 81. 81. Ennn daar is ze dan! Net als haar grote zus Femke, de ogen enneus van mama Daphne, de mond en kind van papa Rodney!
 82. 82. En meteen dikke vriendjes met haar nichtje Gaëlle! Urenbrengen die twee samen aan de tekentafel door!
 83. 83. Dan eindig ik nu de (weer veel te lange) update met eenzeldzaamheid: het hele huis slààpt gewoon tegelijk, dat is sindsde geboorte van de ‘zevenling’ geleden!Zoals jullie weten, telt Utopia nu 4 openbare kavels… dat wilzeggen dat er een simmetje bij mag komen! Ik ga hem/haar numeteen maken, tot de volgende keer!! ;)

×