Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bacc Crackwoodspines; update 6 - week 9 deel 2-2

180 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bacc Crackwoodspines; update 6 - week 9 deel 2-2

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 6 Week 9, deel 2-2
 2. 2. Week 9 De tweede helft van week negen begint bij de familie Boeman!Arianne vindt het toch wel heel eenzaam om alleen te wonen. Vandaar datze deze knul heeft geadopteerd, Dorian genaamd!
 3. 3. Dit is hoe ze nu wonen. Arianne wilt dat Dorian zich zo snel mogelijk thuisvoelt in Crackwoodspines. Ze heeft wat vrienden uitgenodigd, waarondercompleet bijna familie Snuchter.
 4. 4. Zelf vermaakt Dorian zich prima thuis. Zijn moeder werkt overdag in dewinkel van Katie Snuchter en dus is er alle aandacht voor Dorian als hij uitschool komt. Hij schaamt zich niet om vriend(inn)etjes mee te nemen uitschool, zoals Marsha Bruinig. Die twee zijn vanaf dag één al twee handenop één buik gebleken. In de achterkamer slaapt de hond, Alia.
 5. 5. Wel wel wel. Wat zeg ik jullie? Kei goede vriendschap! Hier zijn ze nogmaar net bevriend. Marsha is pas net thuis (zie de tijd) en ze belt alweer!Kei schattig!En oh, Dorians persoonlijkheid is dus 04/10/04/04/03.
 6. 6. Soms gaat Allies niet naar haar werk om te werken, maar om te daten. Zeblijf natuurlijk een genotssim. Hier is ze op date met Arie.
 7. 7. Dorian vermaakt zich prima in de gamekamer. Hier doet hij dat samen metIvy, wie hij op straat zag lopen. Wildvreemd als ze was heeft ze zich naarbinnen laten voeren door het enthousiaste jongentje.
 8. 8. Chantal Meloen is minder bevangen door Dorians blijheid. Af en toe kan hijhaast pijnlijk enthousiast zijn.
 9. 9. Van een afstandje praten? Ja, dat is een stuk veiliger. Zeker met een grote,witte hond ertussen. Dorian kletst honderduit over het leren kennen vannieuwe Sims. Waar hij haar vandaan heeft geplukt, weet ik niet. Hier kenthij in elk geval Sophie Pummel ook al.
 10. 10. Wiehie! Het gaat lekker met die datewensen van haar vervullen! Ze is zelfszo weg van Thorvald dat ze met hem wilt verloven. Helaas madame, maarzoiets wil Thorvald klaarblijkelijk niet.
 11. 11. Dorian is alweer tiener! Hij is een populariteitssim in hart en nieren. Hijwilt sterrenkok worden, net als zoveel die hem voorgingen. Ik begin af entoe spijt te krijgen van die vele populariteitssimmetjes. Qua persoonlijk-heid en vriendschappen blijft het vernieuwend, maar qua wensen. Pff! Numaar hopen dat zijn tante, Katie Snuchter, snel de top van haar baan haalt.
 12. 12. Op naar de tweede generatie van familie Snuchter. En zelfs dederde. Want daar op Sepps arm zit Flynn, de kleinzoon van Max en Maya!
 13. 13. Het is een echte charmeur, deze blonde boef. Een slordige, hypere,spontane, serieuze jongen maar een echte lieverd. Jep, zijn persoonlijkheidis 02/10/10/01/07.
 14. 14. Christiaan heeft de gewoonte om buiten huiswerk te willen maken. Wat hijdaaraan zo leuk vindt? Ik denk het afluisteren van zijn neefje en Jenny.
 15. 15. Gezellig hier, nietwaar?! Het is niet zomaar dat al deze Simmetjes hier zit-ten. Goof (met het rode shirt) en Jeff (op de grond) zijn twee gemeen-schappelijke vrienden van de tweeling. Met Ethan, Remia en Dorian warenze na-tuurlijk allang bevriend.
 16. 16. De Sims zijn er niet voor niets, want het er wordt vandaag een drie-dubbele verjaardag gevierd. Zowel Christian als Sepp als Flynn is jarig. Ikdenk dat Flynn het wel leuk vindt om op te groeien. Wat jullie?!
 17. 17. Op een ochtend loopt George naar buiten om het vuilnis weg te gooien.Ziet hij ineens twee stinkdieren lopen! De rechter heeft nog een visioenook. Laat het zo zijn dat ik, als God zijnde, zopas nog in mijn hoofd zat metJessica van ‘t Fluim! Maar ja, laat ik niet op de zaken vooruit lopen, hè? Inelk geval denk ik dat George er wat van meekrijgt. Stil dat hij blijft staan!
 18. 18. Ten einde van het feest is er geen puf meer om een derde bed te kopen.Daarom laat Katie Flynn op haar plekje, naast zijn vader. Zo kijkt ze dan uitop die twee knappe mannen van haar.
 19. 19. De wijk van generatie één! Links bovenin de familie Wiersema(Jorik, Sira, Joost, Sjors en Isabelle), rechts bovenin de familie Denham(Miles, Larissa en Eevee). Het huis met het blauwe dak is het huis van defamilie Pummel (Michel, Adam, Zoey en Sophie). Het huis daar tegenover,met het oranje dak, is het huis van de familie Snuchter (Max, Maya, Ethan,Lars, Remia en Yuka) en tot slot het huis links vooraan dat van de familieBoeman (Allies en Dorian). Flink wat Simmetjes al, vinden jullie niet?!
 20. 20. Waar er de vorige update nog maar drie kavels stonden, staan er nu vijf.Op de kavel rechts woont Kirby Snuchter en op de kavel links wonen Seppen Christian Boeman. Ze wonen nu in de wijk bij de rest van generatietwee in Crackwoodspines.In het huis met de rode muren wonen Teije, Leonie, Art en Robyn. Erschuin tegenover Katie, George en Flynn. En dat huis voor de vuurtoren…
 21. 21. Daar wonen Anne-Fay en Otis! Maar er woont nog een derde gezinslidsinds deze week.
 22. 22. En dat is Christian Boeman! Al heet hij vanaf nu Pummel. Zal ik eens watverklappen? Er is een tweede generatie Boeman-Pummel onderweg!
 23. 23. Christian is best close met Otis. Elke ochtend voor hij naar zijn werk gaat,aait hij de hond even over zijn kop. Dan gaat hij zijn best doen om de top inde legercarrière te halen, zodat hij de geheime dienst in kan.
 24. 24. Bij de buren loopt – beter gezegd ‘rent’ – het grut al door het helehuis. Art is altijd in de weer met vriendinnetjes, dit keer Jacqueline.
 25. 25. Zijn vader moet hem nog net niet aan zijn shirt grijpen om hem tot halt teroepen. Met zijn huiswerk helpt hij hem wel. Dan weet hij tenminste zekerdat het gebeurt!
 26. 26. Voor de schoolbus ‘s ochtends komt, helpt Teije Robyn vlug met haar huis-werk. Hij doet praktisch driekwart van de opvoeding alleen. Leonie heefthet maar zwaar met haar tweede zwangerschap.
 27. 27. Achteraf is me duidelijk waarom. Ze droeg wederom een tweeling! Eenjongen en een meisje. Het jochie is weer degene met de aliënogen. Dit-maal is echter de jongen degene met de lichte huid en heeft het meisje dedonkere. Zij heeft trouwens ook grijze ogen. Die van Michel! Leuk vind ikdat! Ze heten overigens Pijke en Jules, ook niet onbelangrijk. Pijke spreekje uit als Pieke. Triviale keuze, want de namen Pijke en Jules komen beidenvoor in m’n verhaal. Evenals Art en Robyn.
 28. 28. Art vindt het schokkend hoe de baby’s kunnen stinken. Een broertje ofzusje krijgen is leuk. Een broertje én een zusje krijgen is leuk. Maarniemand heeft hem verteld dat er ook nadelen aan zitten!
 29. 29. En oh, hij heeft zó de neus van z’n opa. Ik geloof dat Robyn de neus van ‘rvader heeft.
 30. 30. Met het verdubbelen van het aantal kinderen, komt ook het verdubbeldeaantal zelfstandigheid kijken. Art en Robyn vinden het niet altijd even leuk.Maar wat moet gebeuren, moet gebeuren. Aagje houdt wel een oogje inhet zeil.
 31. 31. Robyn kan goed overweg met Flynn. Zodra haar huiswerk af is, rent ze naarde overkant van de straat en spelen ze nog wat buiten.
 32. 32. Dan is de dag alweer daar dat de tweede tweeling opgroeit naar peuters.Eerst is Pijke aan de beurt.
 33. 33. Kijk Pijke nou eens schattig zitten wezen! Ik zweer het je, het is gewoonerfelijk! Nu ben ik benieuwd hoe Jules eruit zal zien.
 34. 34. Wel, zo dus! Nu de energie er nog voor is, nemen Teije en Leonie meteende kleintjes bij de hand. Ze willen hen samen leren wat nodig is om geluk-kig op te groeien.
 35. 35. Ze gaan door tot diep in de nacht. Art en Robyn liggen allang op bed.
 36. 36. Als de twee allebei kunnen lopen, besluiten pa en moe naar bed te gaan.Pijke en Jules hebben het gezellig met z’n tweeën. Hun ouders ook. Maarja, ze zijn toch nog te jong om dat te begrijpen.Pijke heeft een persoonlijkheid van 05/07/10/03/07.Jules een persoonlijkheid van 10/04/08/03/10.
 37. 37. Als de twee allebei kunnen lopen, besluiten pa en moe naar bed te gaan.Pijke en Jules hebben het gezellig met z’n tweeën. Hun ouders ook. Maarja, ze zijn toch nog te jong om dat te begrijpen.Pijke heeft een persoonlijkheid van 05/07/10/03/07.Jules een persoonlijkheid van 10/04/08/03/10.
 38. 38. Leonie komt tegen de avond pas haar bed weer uit om een paar uur op teblijven. Verspreid over de hele dag is ze er meermalen uit geweest. Maardat was om over te geven. Weer zwanger, lijkt me. Ik hoop voor haar weervan een tweeling – al klinkt ‘t cru. Dan heeft ze het gehad en kan in hetwerken aan Teijes levenswens even rusten. De kids kunnen immers pastrouwen als ze volwassen zijn. Tot die tijd kan Leonie in elk geval nog watleuke dingen met hen doen. Zoals voorlezen!
 39. 39. Al redden de kinderen zich ook prima met elkaar. Als Art en Robyn nietspelen met elkaar of hun broertjes of zusjes, zijn het wel vriendjes ofvriendinnetjes.
 40. 40. Ik vond dit toch wel zo aandoenlijk! Kleine Piek wilde een kinderliedjeleren. Om de band tussen de broers wat te versterken, heb ik het Art latendoen. Sinds hij het kan, wil hij elke dag wel even zingen met zijn broer. Dusook op de laatste dag van Art als kind zijnde. Super aandoenlijk!
 41. 41. Dat Art opgroeit, betekent natuurlijk ook dat Robyn opgroeit. Hier is zetiener. Ziet er anders uit, hè?! Haar oude kapsel moest eens weg. Incombinatie met deze outfit, gepast en gekocht in Dansstudio Karels vanJorik Lammerts, is Robyn helemaal hot!
 42. 42. Art heeft uiteraard ook een ander pakje dan waarin hij opgroeide. Eenoutfit in dezelfde kleur als zijn tweelingzus. Teije vindt het helemaal mooiom te zien hoe mooi zijn kinderen zijn geworden. Zijn optimistic mindheeft hij van Nia. Waarom inzitten over wat is geweest als je kunt kijkennaar wat je nu allemaal mag beleven?!
 43. 43. Dan is dit waar het schip strand voor deze week! Compleet Crackwood-spines is nu geweest, in totaal negen keer. Voor ronde tien tel ik vijfupdates neer. Dus hopelijk tot dan!

×