Ba cc w5_anjer

372 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
372
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
131
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc w5_anjer

 1. 1. BaCC: Utopia Week 5 – Anjer
 2. 2. Milan WendyIan Amber Bram Anton Carl Camille Benthe
 3. 3. Hier zijn we nog eens bij de familie Anjer, waar de kinderenhun schoolweek beginnen in de gietende regen.
 4. 4. Wendy was ook al naar haar werk vertrokken, dus was Milanalleen thuis om gezellig met zijn jongste zoontje Ian te spelen.Hoewel, alleen??
 5. 5. Dat zal toch niet lang meer duren! Hou jullie klaar voor delaatste Anjer-kindjes van deze generatie!
 6. 6. Nee, dat was geen typefout: kindjeS. Allereerst een jongetje,met zwart haar en Milans blauwe ogen. We waren voor dejongetjes aan de K gekomen, dus is dit kleine Kevin.
 7. 7. En voor de meisjes waren we aan de letter I, dus noemde ikdeze kleine schat naar mijn geweldige chat/LJ-vriendin: Ilse!!
 8. 8. Het zal jullie misschien verbazen, maar de familie Anjer zit eenbeetje krap bij kas. Dus was het even iedere simdollaromdraaien om beide groentjes een nieuwe kamer te geven.Maar het is toch gelukt! Milan hoopte dat de kleintjes zich ineen kamer met sterretjes-behangpapier wat meer thuiszouden voelen ;)
 9. 9. Op dat moment kwamen de andere kinderen thuis van school,en Camille nam meteen de rol van zorgende grote zus op voorkleine Ilse. Volgens mij zou ze echt een geweldige Familiesimgeweest zijn…
 10. 10. Ha, kijk eens wat een toeval! Heb ik een paar updates geledenniet gezegd dat ik Zohra Vijverman wou koppelen aan HannesDoorn? Wel, ze kwamen allebei mee uit school, en begonnenspontaan met elkaar te babbelen. Volgens mij klikt het!
 11. 11. En dan zijn er ook nog die twee Genotssims die allebei 50eerste dates willen… ook Amber kon het goed vinden metFabian Doorn, dus die date was geen probleem!
 12. 12. Promotie voor Wendy! Ze ziet er misschien niet al te gelukkiguit, maar dat kwam waarschijnlijk doordat ze die avondoudere zou worden en haar wensbalkje nogal in het roodstond…
 13. 13. Maar ze wou graag een vaardigheid maximaal hebben, en dusliet ik haar aan de spiegel oefenen voor haar laatste puntCharisma. En zoals jullie kunnen zien, ging de deur niet meerdicht -.-’
 14. 14. Net zoals bij Ian als baby (en eigenlijk nu nog steeds) het gevalwas, is het ook nu weer dringen bij de babywiegjes!
 15. 15. Na ùren oefenen behaalde Wendy eindelijk dat laatste puntvoor Charisma – nog steeds door de deur heen – en datbetekent behalve het feit dat ze nu gelukkig zal opgroeien ookdat Daniël Doorn binnenkort een baan in de Entertainmentkrijg!
 16. 16. Maar goed, dubbele verjaardag dus! Vonden jullie al datWendy er zowat onherkenbaar uit zag??
 17. 17. Dan schrikken jullie je vast en zeker kapot van Milan! Net zoalsWendy op de achtergrond doet, trouwens ;)Overduidelijk: tijd voor een dubbele make-over!
 18. 18. Schattig koppel oudjes!!
 19. 19. De volgende dag huurden de twee oudjes een babysit entrokken ze samen nog eens naar de ‘Flower-Power’. Was weleven vergeten dat Milan eigenlijk twee werkneemsters had,dus Wendy had niet te doen…
 20. 20. Hoewel, die amuseerde de klanten op haar eigen manier. Envraag me niet hoe, maar ook zij heeft zo een paar sterrenkunnen binnenhalen!
 21. 21. En toen ik dit zag… moest ik helemààl met m’n ogen knipperenom te zien of er geen fout in het spel zat! Milan is er zowaar ingeslaagd Kas Tellerman tevreden te stellen, waar gaan we datschrijven?!
 22. 22. Al bij al maar goed dat Wendy was meegekomen, want opeensnam zonder reden opeens het meisje dat de voorradenaanvulde ontslag.Maar verder gebeurden er niet al teveel ongelukken, en dezaak zit nu op niveau 9!
 23. 23. Weer thuis gingen de twee oudjes gezellig skillen voor eenvolgende promotie – Wendy is goed op weg om ook voorInzicht het maximaal aantal punten te halen.
 24. 24. En toen ging er iets mis met de schoolbus… Niet alleenzweefden opeens Benthe, Amber en Bram in het midden vanhet huis…
 25. 25. Ik moest pas écht lachen toen ik het Anton-Camille-Carlmonster op de stoep zag staan! Ze zijn daarna nog een paaruur door elkaar blijven lopen en bewegen ;)
 26. 26. Voordeel is wel dat ze door dit ‘foutje’ geen huiswerk hadden,en zich dus de hele namiddag samen konden amuseren!
 27. 27. Milan vertrok intussen naar het werk, en op één of anderemanier moest hij daarvoor zijn haar knippen xD
 28. 28. En schattige kleine Ian deed zijn laatste middagdutje in zijnkleine bedje…
 29. 29. Want die avond was het tijd voor zijn verjaardag! Hij mag danbiologisch niks met Wendy te maken hebben, ze had er tochveel plezier in om nog eens een peutertje naar de taart tebrengen.
 30. 30. Zo, daar is hij dan. Ik had gehoopt dat zijn ogen wat groterzouden worden bij het opgroeien, maar helaas…Al bij al toch nog een knap ventje ;)Hij heeft trouwens een echte aliënpersoonlijkheid: helemaalgéén punten voor spontaan of netheid, en de andere balkjeshelemaal vol.
 31. 31. Genotssim die het leuk vindt om de kaarsjes uit te blazen voorhaar babybroertje…
 32. 32. En alweer die kleine oogjes… tja, dat zal dan toch van Milankomen. Is me nochtans nooit opgevallen bij de anderekinderen.
 33. 33. Net op dat moment kwam Milan thuis, met promotie. En erwas eindelijk weer een kind in huis dat z’n vader enthousiastkwam begroeten ;)
 34. 34. Na een dikke knuffel van Ian, had Milan dan toch nog de kansom zijn jongste kind Ilse te laten opgroeien. Al moest hijnatuurlijk averechts gaan doen en aan de zijkant van de tafelgaan staan…
 35. 35. En hier is ze dan, de jongste telg van de familie Anjer! Ilseheeft duidelijk meer trekjes van haar aliënmoeder, maar ikvind haar net zo schattig als haar tweelingbroertje.
 36. 36. Tijd voor make-overs! Dit is Ian, ik vind die losse T-shirts voorkindjes zo schattig!
 37. 37. Deze poppemie is Ilse, met ook een schattig jurkje aan.
 38. 38. En ik wou zo graag een degelijke foto nemen van Kevin, maarzoals zo vaak gebeurt was het weer eens stormloop in zijnkamer. Even alle sims iets laten doen…
 39. 39. Jah, gelukt! Dit is dus Kevin ;)
 40. 40. Ik had Carl al een paar keer iets laten doen, maar iedere keerverdween de actie weer in het hoekje. Toen zocht ik dus waarhij precies stond… en dat was dus midden in de wc! Hij zal welnatte voeten gehad hebben… Ik kreeg ‘m er met moveobjectsweer uit ;)
 41. 41. Ziehier, Ilse aan haar magische kaptafeltje. Gisteren pasgedownload, maar ik vond het zo schattig in haar kamertjepassen. Toen ze eraan ging zitten, vlógen de punten voorCharisma erbij!
 42. 42. Zelfde principe met het eettafeltje van Kevin: zijn hongerbalkjewas halfweg, dus liet ik ‘m wat eten. Tegen de tijd dat zijnmaagje gevuld was, had hij er twee punten voor Koken bij!
 43. 43. De volgende ochtend zag ik tot mijn grote blijdschap dat ersinaasappels aan de boom hingen! Dat is dus de eerste keerdat ik een fruitboom al zolang heb dat er effectief ietsaanhangt. Maakt me niets uit de ze smakeloos waren.
 44. 44. Beide ouders moesten werken en andere kinderen gingen naarschool, dus moest er een kindermeisje komen. Geen idee water misging, maar dat mens stond de hele tijd te bibberen aande overkant van de straat!
 45. 45. Owja, en Ilse had op één nacht tijd alle punten voor Charismagehaald. Wees gerust, die ga ik zo snel niet gebruiken omiemand een baan in de Entertainmentsector te geven. Wendyheeft eergisteren ook maximaal Charisma gehaald, remember?;)
 46. 46. Alle tieners maken weer gezellig hun huiswerk op de stoep…
 47. 47. En de zusjes trekken nog eens naar ‘Camille’s Beestenboel’, dieintussen is uitgebreid met een euhm, hoe noem je dat,uitstalbak voor een hond en een kat.
 48. 48. Vorige week zijn er enkele slechte heksen langs geweest op dekavel, en die hebben blijkbaar behoorlijk wat beestjesachtergelaten… zowel Camille als Benthe stonden opverschillende plekken al die kakkerlakken dood te trappen!
 49. 49. De zaak wordt steeds populairder, dankzij Camille’s geweldigeverkooptalent. Ze zitten nu op niveau 6.
 50. 50. Weer thuis was er nog een reden om een feestje te bouwen:Benthe haalde het maximum aantal punten voor Koken! En ikhad mezelf voorgenomen, dat ze dan wel een eigenrestaurantje zou mogen beginnen. Dat belooft voor dekomende dagen…
 51. 51. Maar het échte feest die avond… dat was toch wel voorAmber. Jullie zien het goed, dames en heren, de eerstgeborenevan Utopia staat op het punt op te groeien tot een volwassenvrouw *zoekt zakdoek en veegt tranen weg*
 52. 52. En daar is ze dan, klaar om aan haar nieuwe leven alsvolwassene te beginnen. Wat in haar geval wil zeggen: datentot ze erbij neervalt!
 53. 53. Zoveel sims in één kamer is geen uitzondering bij de familieAnjer, maar deze keer heeft het toch een speciale betekenis…
 54. 54. Inderdaad, Amber mag haar eigen stekje gaan zoeken nu. Wezien haar later deze week terug, ik kan al niet meer wachten ;)Dag Ambertje, tot binnenkort!
 55. 55. Oooh, kijk eens hoe schattig! Camille ging spontaan Ianonderstoppen, zo’n lieve grote zus!
 56. 56. En Carl verraste me door het maximum aantal punten voorCreativiteit te halen! Hij wil Rockgod worden, dus dat komtaltijd goed van pas ;)
 57. 57. De volgende ochtend stond mevrouw de oppas voor de deur…iets wat natuurlijk niet nodig was, aangezien Milan die dag vrijhad.
 58. 58. En het is duidelijk dat hij, ondanks zijn leeftijd, het vaderschapnog helemaal aankan!
 59. 59. Kijk wie er meekwam van school, dat zal Anton leuk vinden!!
 60. 60. Héél leuk zelfs! :p
 61. 61. Iets té leuk misschien. Tja, die ACR in combinatie met deInteen die ik dan toch maar opnieuw heb gedownload… -.-’
 62. 62. Kleine Ian is zich van geen kwaad bewust, die speelt lekker inhet speeltuintje dat ik voor hem en de twee jongsten hebgebouwd.
 63. 63. Nog een promotie voor Wendy, ik denk dat ze er nu nog maaréén moet hebben voordat ze de top van de Commercie heeftbehaald. En dat zou betekenen… winkelbuurt!
 64. 64. Nu er dan toch een openbare kavel is waar mijn simmies etenkunnen kopen, mocht Benthe er van mij naartoe. Ik ben het zobeu dat ze de hele tijd zelfgevangen vis moeten eten!
 65. 65. Dus was het eerste wat ik haar liet doen een flinke voorraadeten inslaan voor het hele gezin!
 66. 66. En verder ook nog wat mannen ontmoeten, nu ik dan toch deInteen gedownload heb mogen het net zo goed volwassenenzijn.Davina Vijverman kon me blijkbaar niet missen, ze blééf maarin mijn beeld lopen!
 67. 67. Maar hoe enthousiast deze man ook lijkt te reageren, devissen wilden vannacht niet bijten. Terug naar huis dan maar…
 68. 68. Waar Benthe eindelijk de koelkast nog eens kon vullen metiets anders dan tomaten en vis.
 69. 69. Bram was daar blijkbaar heel gelukkig mee, want ik had m’nrug nog niet gekeerd of hij stond al pannenkoeken te bakkenvoor het hele gezin! Tja, die Familiesims… ;)
 70. 70. De volgende ochtend, schooltijd voor de kinderen en werktijdvoor Wendy… op naar de top van de Commercie?? Laat onshopen…
 71. 71. Milan bleef thuis met de tweeling en de nanny die alweer tevroeg gekomen was. Hij deed een poging om Kevin te lerenlopen… al speelt zijn rug hem duidelijk parten.
 72. 72. Owja, en waar hield de nanny zich intussen mee bezig…? :p
 73. 73. En toen zag ik opeens dit… Benthe, ik had je toch het bevelgegeven naar school te gaan! Zo hebben je ouders je toch nietopgevoed!
 74. 74. Maar nu ze toch thuis was, kon ze maar beter iets nuttigsdoen. Zoals in de tuin werken, want sinds Amber uit huis isbeginnen de planten stilaan te verkommeren.
 75. 75. Tijd voor Milan om te gaan werken…
 76. 76. Terwijl Benthe zijn werk om Kevin te leren lopen afmaakt.
 77. 77. Ian kwam dolbij thuis van school, hij bleef maar juichen. WelIan, dat zou ik in jouw geval ook doen…
 78. 78. … want Iris van der Wiel kwam met hem mee naar huis! Eensproberen of zij dikke vriendjes kunnen worden.
 79. 79. En jawel jawel beste mensen, Wendy heeft de top van deCommercie bereikt! Winkelbuurt, ik kom eraan! Ofomgekeerd, natuurlijk. Het zal wel niet meer voor nu zijn,maar na de week bij de familie Anjer maak ik er meteen werkvan!
 80. 80. Ook Milan kwam thuis met een promotie, maar bij hem zal hetnog wel wat langer duren voordat hij de top behaalt.
 81. 81. Feestje ‘s avonds, want de twee jongsten worden alweer kind.Gedaan met peuters in huis… :’(
 82. 82. Kevin groeide op tot een schattig jongetje. Duidelijkaliëntrekjes, maar toch best knap. Make-over volgt nog.
 83. 83. En dan is het de beurt aan Ilse!
 84. 84. Hélemaal een kopie van haar aliënmoeder :)
 85. 85. Kevin na de make-over. Even kijken… de neus van Milan, maarverder ook helemaal de PT.
 86. 86. En Ilse, in een schattig jurkje dat ik heb gedownload vanSandra’s LJ ;)
 87. 87. Ghaha, blijkbaar paste ze zelfs nog in haar peuterbedje!! :D
 88. 88. De tomaten en aardbeien waren intussen rijp en lekker genoegom geplukt te worden.
 89. 89. En ik besefte opeens dat Bram nog maar een paar dagen heeftvoordat hij volwassen wordt, net op het moment dat hetkrantenmeisje voorbij liep. Dus liet ik hem kennismaken metAmalia.
 90. 90. Gezellig, het gesprek dat onderbroken wordt door je vader dienaar zijn werk moet vertrekken :p
 91. 91. Camille gaat nog wat diertjes verkopen. Met niet alleen dehulp van Benthe, maar ook van haar mama Wendy. Da’s eenstuk goedkoper dan Amber te bellen, en bovendien heeftWendy – voordat ik begon foto’s te maken en updaten – Milanook nog geholpen in zijn galerij.
 92. 92. Meteen goed veel volk in de winkel, en allemaal kooplustigen.Met als resultaat… zaak op niveau 8! Niet slecht voor eentienermeisje, toch?
 93. 93. Toch heb ik Benthe even ontslagen van haar taken om te gaankennismaken met euhm… ben zijn naam vergeten. In iedergeval mocht ze van mij best wel eens een vriendje hebben.Ook al is hij dan ouder :p
 94. 94. Ze hebben de hele tijd vlak vóór de deur zitten praten, maar ikvergeef het haar want het is voor de goede zaak, natuurlijk.
 95. 95. En toen… toen kwam Kristianne de goede heks, en zag ik datBenthe al zowat beste vrienden met haar was. Dus liet ze dieman even in de steek (nadat ze al een relatie van 97 met ‘mhad of zo) om mevrouw de heks te begroeten.
 96. 96. En na nog wat babbelen en plezier maken, gebeurde er dit…
 97. 97. En dit…
 98. 98. Yessss, ik heb een heks ik heb een heks ik heb een heks!!!!!!!!- Benthe denkt nu waarschijnlijk hetzelfde maar dan ‘ik béneen heks’ :p -
 99. 99. Ghehe, meteen Kristianne beginnen imiteren.
 100. 100. Met een mooie schittertjesregen als resultaat! :D
 101. 101. Maar heks of niet, de voorraden moeten aangevuld worden.Trek niet zo’n gezicht Benthe, je weet dat het nodig is!
 102. 102. Thuis werd meteen haar kamer opnieuw ingericht, met hetboek en de ketel. Benthe is de héle dag niet meer van haarboek losgekomen, daar hebben we niet veel last van gehad ;)
 103. 103. Bram ontmoette nog een knappe vrouw, die uiteindelijk tochniet zo vriendelijk bleek te zijn.
 104. 104. Dus belde hij Amalia opnieuw op, en na enig aandringen wouze wel een date met hem. En toen het ijs eenmaal gebrokenwas..
 105. 105. Tja, toen werd het natuurlijk heel gezellig. Vreemd genoeg hadmevrouw geen zin om haar jas uit te trekken, al verbaast datme niet als je enkel een geel uniformpje bezit :p
 106. 106. Owja, en het stijldansen wou ook niet erg lukken… Bramtrapte de hele tijd op Amalia’s tenen!
 107. 107. En Benthe kreeg een telefoontje van één van die kerels die zeenkele dage terug op een openbare kavel had ontmoet.Misschien… misschien bloeit er toch nog iets moois ;)
 108. 108. Toen bedacht ik opeens dat de ‘Flower-Power’ al zowat eenhele week op niveau 9 stond. En ik nam alweer een persoonteveel mee, want ik vergeet steeds dat ze al iemand aan dekassa hebben staan -.-’
 109. 109. Camille mocht vandaag de bloemen verkopen. Die Camilletoch… ze heeft zelf een zaak op niveau 8, en alweer de wensom een openbare kavel te kopen!
 110. 110. Maar verkopen, dat kan ze! Alweer een zaakje op niveau 10!
 111. 111. Weer thuis bleek zowat de helft van de familie Anjer de wenste hebben op de particuliere school toegelaten te worden. Dusliet ik Wendy de schooldirecteur bellen.
 112. 112. Deze foto tussendoor vraagt misschien om wat uitleg?? Wel, ikken intussen de meeste townies wel uit m’n hoofd, enbovendien vind ik dat er veel te weinig tieners zijn… dus liet ikhet spel wat nieuwe townies maken, je ziet het resultaat ;)
 113. 113. En daar is dan de schooldirecteur! Ian heeft alle punten vooraardigheid, dus hij leek me best wel geschikt om meneer rondte leiden.
 114. 114. En Benthe heeft alle punten voor Koken, dus daar kan niet veelmisgaan toch??
 115. 115. Jah, dat dàcht ik dus…We bekijken het van de positieve kant, nog één brandje en eris een baan open in de Ordehandhaving -.-’
 116. 116. Net op dat moment haalde ook Anton zijn tiende punt voorKoken. Nu mag hij het eens proberen!
 117. 117. Ocharme, Benthe ziet er zo schuldbewust uit… - check deaangebrande kreeft achter haar :p
 118. 118. We zouden nog bijna vergeten dat het eigenlijk allemaal om deschooldirecteur draait… maak vooral je zusje niet wakker bijde rondleiding, Ian!
 119. 119. Na het eten van Anton- dat wél lukte zonder brand – haddenze een score van 84/90. Maar mama Wendy heeft natuurlijkalle punten voor Charisma, dus liet ik haar nog wat slijmen.
 120. 120. Resultaat?? Wel, in het tekstvakje kwam dat de kinderen niettoegelaten waren, maar alle wensen waren wel vervuld en bijhun school stond wel degelijk dat ze naar de particulieregingen. Mijn spel begint oververmoeid te raken -.-’
 121. 121. En dan sluiten we af met een foto van Milan die thuiskwammet promotie! Het zal nog wel even duren voordat hij de topvan de Danscarrière heeft behaald, maar ik ben er zeker vandat het hem nog zal lukken!Tot volgende keer, dan zitten we bij de familie Doorn!
 122. 122. Milan WendyIlse Kevin Ian Amber Bram Anton Carl Camille Benthe En de stamboom paste niet meer in één kadertje… Dus heb ik een beetje knip- en plakwerk moeten uitvoeren, zoals jullie zien staat Benthe niet helemaal gelijk met de rest van haar familie. Als jullie een goede manier kennen om de stamboom mooi op één foto te krijgen?? Ik zie bij sommige mensen zo’n volledige stamboom van meerdere generaties…?

×