Picspam update 6; ontmoetingen

221 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
221
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Picspam update 6; ontmoetingen

 1. 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis Picspam Update 6; ontmoetingen Door ISims2SNFKGGH
 2. 2. Deze picspam beginnen we met… Evi! Ja, haar hebben we al een tijdje niet meer gezien. Kennelijk is ze daar boosom ofzo. Wat het ook is: ze begon met het stalken van Sander en Iris enzo bij het ziekenhuis. Dat deed ze tweedagen achter elkaar. Onder andere om de krant te jatten… Maar er zaten ook diverse keren tussen dat ze gewoonvoorbij liep en de Simmies eng aankeek.
 3. 3. Ja, ik weet ook niet wat jij hier doet… O.o
 4. 4. Wachtend tot het weer dag werd en ik verder kon met de foto’s maken… En Evi kwam weer langs – jay…
 5. 5. Toen konden we verder, had ik niet door dat er één naar zijn/haar werk was geglipt. Dit is dus wat er gebeurd alsiedereen in één keer opstaat en ik wil dat ze dat niet doen en blijven zitten… -.-’
 6. 6. En dit is wat er gebeurd zodra de krant er is… Evi komt langs om… een onzichtbare krant te jatten ofzo. En Aukeen Iris worden kwaad op haar, hhaaha! Ik vraag me echt af wat een van hen heeft misdaan dat Evi hen zo haat.Het is vast gewoon iets van een bug ofzo, want er staat ook niet in het relatiepaneel dat ze iemand haat ofzo! xD
 7. 7. Daar gaat ze. Maar ik durf te wedden dat ze snel weer terug zal komen. Haar wraak zal zoet zijn…MUHAHAHAHA!!! (…?)
 8. 8. De scène bij Rosemary zorgde weer voor de nodige liefde voor Sjimmie en Poeken…
 9. 9. Ook dit heb ik niet als scène in het dagboek gestopt. Het was gewoon een lolletje tussen mij en mijn vader. Mijnvader had grappige muziek opgezet en… nou ja, hij vroeg zich af of ‘die puppekes’ ook konden dansen. Dat moestik natuurlijk even laten zien. En guess what? Ze dansten exact in de maat! =P
 10. 10. Gekkigheid in Iris’ slaapkamer…
 11. 11. Omdat de kleintjes ook allemaal even langskwamen in de update, heb ik nog eventjes wat foto’s geschoten van deallerkleinsten.
 12. 12. En van de iets oudere kinderen. Met name onze grote, stoere meid Emma, de op twee na jongste dochter vanNaomi en Victor.
 13. 13. Het resultaat van een beetje experimenteren… (Ja, Krijn en Ivy. Maar ikke ook. Eigenlijk is dit gewoon een normaleinteractie. Maar ik heb het ermet de OMPS en boolprop snapobjects weer net iets anders laten uitzien daneigenlijk hoort.) Ik vond ‘t gewoon een lieve foto! =D
 14. 14. Dan is een foto van mijn zwangere beauty Sarah niet te missen natuurlijk. Dus ik zette haar op de foto. Schijnbaarvoelde Nienke nogal jaloezie… xD
 15. 15. Spam van alle kleintjes. =D
 16. 16. Dat is wat je krijgt wanneer je het spel weer op spelen zet terwijl alle kindjes om één tekentafel zaten…
 17. 17. Yaaawh… Oude liefde roest niet! <3
 18. 18. O-MY-GOD! Hàllo, Rose is een player. Krijn en Melvin, jullie niet! >=O Btw, Ivy staat er ook nog bij, Krijn. Jongenszjin echt niet tactisch wat betreft vreemdgaan, schijnt! :’)
 19. 19. Om de rest even te laten zien wie bij wie hoort…
 20. 20. Iets dat bijna uitloopt op een gevecht. O.O Lol!
 21. 21. Je zult je wel afvragen: wát de hek is dit? Nou, dit is wat ik deed toen ik alle collectiemappen ging sorteren. Ik bener drie dagen mee bezig geweest, maar alle mappen zijn nu netjes aangevuld , op volgorde gezet en gesorteerd.Daardoor kan ik alles heel goed (terug) vinden! =D En tsja, Joe vond het ook wel leuk dat ik dat sorteren bij hemthuis deed. Hij maakte direct gebruik van de schommel! (Hmm, misschien had ik beter een speeltuin in eenachtertuin kunnen doen dan wat ik hem eigenlijk allemaal heb gegeven…)
 22. 22. Komt die kleine, schattige homo weer aan! Hij kwam zich voorstellen aan Lynn en Joe toen ze pas net in hun huiswoonden! x3 (Samen met één of andere pipo genaamd Joppe Vos ofzoiets en Sydney, verpleger in het ziekenhuiswaar Noah ligt. Ook gezellig om allebei in werkkleding te komen! xD)
 23. 23. Joe die gebruik maakt van zijn balkon met bubbelbad (in een geweldig… zwemkledingpak-iets.)
 24. 24. Halverwege de scène met Iris bij Joe en Lynn kwam Jim nog even langs. Altijd leuk maar niet als je midden in eenfotosessie zit. -.-’
 25. 25. Nee, dan deze foto. Misschien hebben jullie ‘m al zien staan in de woonkamer van Joe en Lynn. Ik denk dat alleendegenen die mijn dagboek van het begin volgen nog weten wie dit is. Jawel, mensen, het is Jezus! Marieke merktegelijk heel slim op dat Jezus helemaal niet van Joe en Lynn was, maar van Iris. Met de verhuizing - toen Noah enJoey niet langer op één kavel woonden en alle kinderen behalve de vierling gingen studeren – is Jezusmeegegaan naar Evi’s huis. Daar is hij alleen nooit meer in beeld gekomen. (Ik vond Evi meer iemand voor katten.Vandaar ook Sjimmie.) Dat vond ik nogal jammer, omdat iedereen altijd zo dol op Jezus was. Dus nu woont hij bijJoe en Lynn! =D
 26. 26. Nu we trouwens toch bezig zijn: ik heb me rot zitten werken aan het (ver)bouwen van het huis van Joe en Lynn.Het komt nog vaker in beeld, maar toch wil ik jullie alvast het hele huis laten zien. Ik ben er best wel trots op!Vooral de kamer met de piano en Iris’ slaapkamer. Maargoed. Laten we beginnen met de woonkamer. Het stukjemet het kleed is waar de voordeur zit. Die zit in de woonkamer. Er staat een huge kast in de woonkamer metallerlei laatjes en spulletjes en… natuurlijk een T.V.!
 27. 27. Het zitgedeelte en de het stukje waar je kunt studeren, bellen en spelen met Jezus.
 28. 28. De keuken.
 29. 29. Binnenzwembad. =D(Met uitzicht op het bos.)
 30. 30. En dan nu het speciale gedeelte in de ‘zwembadkamer’…: het opgehoogde gedeelte met bank en de zwartevleugelpiano! Jaja, jullie dachten toch zeker niet dat ik dat ding niet terug zou laten komen? (Voor de mensen dieniet van begin af aan lezen: op de kavel die Joey met Noah deelde, stond in het huis van Joey ook eengevleugelde piano op zolder.)
 31. 31. Klein maar knus badkamertje tussen de keuken en de zwembadkamer.
 32. 32. De gang met het schilderij. Jaja, degene die kan raden wiens huis dat is… --] (Ook voor de oude lezers, hoor!) Ikheb trouwens op deze foto nog niet de lampen aangedaan. In de gang zijn de lampen altijd aan omdat het in hetmidden van de benedenverdieping is en er dus geen ramen zijn die de kamer kunnen verlichten.
 33. 33. De overloop (met buitendeur naar het balkon).En weer een groot schilderij. Een foto die de oude lezers zich misschien nog wel kunnen herinneren.: de geboortevan de vierling. Voor zij die het (niet meer) weten: de jochies in de blauwe pyjama’s zijn Justin en Jim, het meisjemet het staartje en in het roze helemaal rechts is Nienke. Zij houdt Iris/Krijn vast. Links naast haar staan Joey enCathelijn. Die houden Auke en Melvin vast. Naast Cathelijn in de blauwe ochtendjas staat Wietse met Iris/Krijn opzijn arm. De twee zoenende personages voorop zijn natuurlijk Joe en Lynn. =D
 34. 34. Dit is de slaapkamer van Joe en Lynn. Misschien herkennen jullie die nog wel (ook al is hij een beetje veranderd).Ik heb een keer een korte scène gehad met Daniël, Iris, Joe en Lynn in deze kamer. Dat was de keer dat Iris voorhet eerst naar de interne wereld ging waarvan foto’s zijn gemaakt. Ook de update waar voor het eerst Maiden,haar kinderen, Jacky en Kita etc. zijn gefotografeerd. Na de kroning van Iris.
 35. 35. Eerst hing er een groter, ouder schilderij. (Daarop stonden opa Robert, Sophie, René en een pasgeboren Noah.)Nu hangen er schilderijtjes van Iris en Krijn als peuter en Joe en Lynn als tiener (hoewel die iets minder goed tezien is).
 36. 36. De privébadkamer van Lynn en Joe, grenzend aan hun slaapkamer. Het is in dezelfde stijl als de het toiletbeneden, zoals jullie zien.
 37. 37. Dan komt de trots van dit huis: Iris’ slaapkamer! De kamer waar ik, samen met de zwembadkamer, het trotst opben. Ze heeft een eigen bureau, computer, tv en wat banken/poefs/stoelen.
 38. 38. Dan is er achter het zitgedeelte, net als in de zwembadkamer, een trapje met een verhoogd gedeelte. Daarachterstaat het bed, wat kastjes en… Nou ja, zullen we het maar gewoon even van dichtbij bekijken?
 39. 39. Het bed, een kastje, dromenvanger en twee bosjes ‘gelukkige flowers’ (zoals Daniël als kind ooit zei, voor de oudelezers). Niet te vergeten een grote spiegel.
 40. 40. Een stukje met prikbord en een trapje naar beneden met een lamp en… een witte deur. Rara wat zit daarachter?
 41. 41. Iris’ privékamer! Compleet met bad, inloopkast, handdoekenrekken,tafeltje, wat sfeerkaarsjes, natuurlijk een wc, wasbak enneh...wat plantjes, lampjes, rolgordijnen, een kleedje en of course een spiegel!
 42. 42. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenisNou, dit was het dan. Update zes is nu volledig afgerond nu de picspam ook onlinestaat en gelezen is! (Het was zelfs zo dat de picspam meer foto´s bevatte dan deupdate zelf!) Nu is het... Christmastime! Wil je weten wat er nog meer in het verhaalgebeurd tijdens kerst, behalve dat er sneeuwpoppen worden gebouwd? Dan kun jeupdate 7: kerstfeest lezen!Xx Sims2SNFKGGHPs: berichtjes kan ik waarderen!

×