Ba cc w6_phyllon

816 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
816
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
557
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc w6_phyllon

 1. 1. BaCC: Utopia Week 6 – Phyllon
 2. 2. (De oplettende lezer zal een verandering van de namen opmerken – ik heb vorige week Iphigenia en Electra door elkaar gehaald bij het maken van de stamboom :$) Calypso Jim Iris Ariadne Iason Electra Iphigenia
 3. 3. Joehoe, daar zijn we weer bij mijn favoriete gezinnetje, dat we beginnen met Iason die zo enthousiast is dat hij door de koepel van zijn bed heen springt!
 4. 4. En met een beetje kinderporno… Ariadne kwam serieus zó de trap af en liep verder naar buiten, geen idee waarom ze opeens geen kleren meer aanhad -.-’
 5. 5. De familie Phyllon is echt zo’n dankbaar gezin om gezellige foto’s bij te maken: Iphigenia wil even tonen dat ze een radslag kan maken, en haar twee ouders maken meteen tijd om toe te kijken!
 6. 6. Ariadne lijkt wel zwanger… Foutje in de kleding, en in het feit dat ze wel eens te veel eet natuurlijk :p
 7. 7. Wie wel echt zwanger is, is Calypso. Terwijl de kinderen naar school zijn, bespreken zij en Jim welk babyspeelgoed ze zich nog moeten aanschaffen.
 8. 8. De logica van een fooi geven aan een familielid -.-’
 9. 9. Ariadne houdt zich nog even bezig met haar – door mij gedwongen – hobby: tuinieren! Ze krijgt er een zilveren onderscheiding voor.
 10. 10. Electra denkt alvast aan de toekomst, en spreekt een knappe vent aan die toevallig voorbij liep. Wat maakt het haar uit dat hij jàren ouder is?! :p
 11. 11. En we zijn alweer aangekomen bij de eerste verjaardag van deze week: Ariadne wordt tiener!
 12. 12. Alweer een knappe tienermeid erbij! Een Rijkdomssim deze keer, en de zoveelste die Stadsplanner wil worden… Ik wil al niet meer uitrekenen hoeveel kavels Utopia daarvoor moet hebben -.-’
 13. 13. Iris wou kost wat kost Iason voorlezen, hoewel haar broertje allang in slaap gesukkeld was. Iason was trouwens zowat de enige die in zijn éigen bed lag die nacht, het leek wel alsof iedereen eens ergens anders wou slapen.
 14. 14. De zware zwangerschap van Calypso: eten – slapen – toilet- eten – slapen – eten – … Gelukkig is daar toegewijde echtgenoot Jim, die altijd klaarstaat om een lekkere maaltijd voor zijn vrouwtje te maken!
 15. 15. Ariadne kreeg de eer om de oogst binnen te halen. Zij had er natuurlijk zowat in haar eentje voor gezorgd ;)
 16. 16. Calypso en Iphigenia lijken wel samen te dansen, ware het niet dat Iphigenia gewoon niet bij de trap raakt, en Calypso staat te bevallen van haar zesde kindje…
 17. 17. Ja, écht maar één kindje deze keer, en ik vermoed dat ze de laatste zal blijven. Kleine Antigone heeft als enige de huidskleur van papa Jim, maar wel de groene ogen van Calypso. En natuurlijk de bruine haren van haar beide ouders ;)
 18. 18. Meteen grote liefde voor de baby, Iris en Ariadne verdrongen zich voor de wieg om kleine Antigone te kunnen pakken.
 19. 19. Skillmomentje! Calypso had eindelijk nog eens tijd om wat vaardigheidspunten te scoren voor een volgende promotie…
 20. 20. … terwijl Ariadne die overtollige kilo’s eens aanpakt – nu ze tiener is, kan ze eindelijk ook eens op de fitnessmachine!
 21. 21. De drieling doet het duidelijk goed op school!
 22. 22. De kleintjes lagen al in bed, maar de tieners mochten nog even opblijven om wat te babbelen met hun ouders ;)
 23. 23. Maar ze waren blijkbaar iets te vroeg gaan slapen, want Electra was om vier uur ‘s ochtends alweer op, tijd die ze gebruikte om wat te schaken.
 24. 24. Iris is een fantastische grote zus… Iets té fantastisch soms, want van zodra ik m’n rug draai, heeft ze Antigone uit haar bedje gehaald voor een flesje!
 25. 25. Euhm… Ariadne, lieve schat, het kan goed zijn dat olie een interessant gespreksonderwerp is, maar de schoolbus staat wel voor de deur… Mevrouw hier babbelde koppig door, zodat ze uiteindelijk te voet naar school kon… Eigen schuld :p
 26. 26. En het leek eeuwen geleden, maar Calypso kon weer eens naar haar werk vertrekken, hopend op promotie…
 27. 27. Iason toont interesse in Topaas Lazuli… ;)
 28. 28. En kleine, verlegen Iphigenia koos de allerbeste plek uit om in haar dagboek te gaan schrijven: midden in de deuropening!
 29. 29. Ze worden al zo snel groot (en deze familie speelt zo snel)… Die avond was het alweer de verjaardag van Antigone.
 30. 30. Aaah, kijk! Mini-Calypso!! :D
 31. 31. De kleine deugniet kroop al meteen de deur uit, toen er even niemand op haar lette ;)
 32. 32. Al kon het ook zijn dat ze gewoon mee haar moeder wou begroeten, die van haar werk thuiskwam en promotie had gemaakt!
 33. 33. Calypso, die nog lang niet moe was, besloot nog maar even aan het schaakbord te gaan zitten. Voor een volgende promotie had ze nog twee Inzichtspunten nodig.
 34. 34. En kleine Antigone, die heeft de creativiteit met de genen meegekregen, ze kroop meteen naar de tekentafel en bleef daar met haar kleurpotloodje zitten totdat Calypso haar in haar bedje kwam leggen.
 35. 35. Ja Iason, ik zou ook verward zijn als ik om twee uur ‘s nachts wakker werd en merkte dat ik al uitgeslapen was -.-’
 36. 36. Dus mocht hij zich gaan bezighouden bij de schattige kinderharp – na vanavond mag ik er wel een grote naast zetten, aangezien de drieling dan ook alweer tiener wordt.
 37. 37. Zusjes onder elkaar… De twee kleinsten willen natuurlijk van hun grote zussen àlles weten over hoe het is om tiener te zijn ;)
 38. 38. En Iason kroop tegen een uur of vijf toch nog maar even in zijn bed. Goh, nog maar zo klein en zijn slaapritme is nù al ontregeld…
 39. 39. Superpapa Jim was al van ‘s nachts bezig Antigone te leren praten. Jammer genoeg was hij vergeten dat de kleine meid tussendoor ook op het potje moet -.-’
 40. 40. Tijd om naar het werk te vertrekken! Zonder kans op promotie vandaag, want ze is er niet meer in geslaagd om vannacht twee punten voor Inzicht te halen.
 41. 41. Aaah, kijk hoe schattig! Deze foto moest er gewoon in, Iphigenia heeft zo’n schattig gezichtje!! ;)
 42. 42. Iris nodigde haar vriendje Patrick nog eens uit – besef ik nu pas dat hij haar enkele updates geleden bedrogen heeft met Subha Lalasa… :$
 43. 43. Iemand heeft hier aandacht nodiiiiiig!!!!! Ze was trouwens we goed wakker hoor, de zzz’s gingen gewoon niet weg.
 44. 44. Lieve grote zus Iris liet haar vriendje even in de steek om Antigone de laatste nieuwe woordjes te leren :D
 45. 45. Euhm, het is toch geen valsspelen als je snel een potje voor de deur zet omdat Antigone’s blaas die twee trappen op niet meer haalt…??
 46. 46. Haha, drie klonen op een rijtje! Waarom zouden ze zo staan juichen??
 47. 47. Omdat het een driedubbele verjaardag is, natuurlijk!! :D *pinkt een traantje weg* Ze worden echt zo snel groot…
 48. 48. Zo, en nu kan ik de meiden éindelijk uit elkaar houden: dit is Iphigenia, met een extravagant kapsel waarvan ik niet eens meer wist dat ik het had. Ze is een Genotssim die 50 eerste dates wil hebben, allemaal met mannen. Haar in één huis stoppen met Fabian Doorn zou dan ook geen goed idee zijn :p
 49. 49. Iason is een mooie mengeling van zijn beide ouders: de ogen van Jim, maar de neus en mond van Calypso. Hij is biseksueel en heeft gekozen voor de Populariteitswens, voor ik zijn levenswens kon zien liep de computer vast -.-’
 50. 50. En een omgekeerde mengeling van de ouders is Electra: de ogen en neus van Calypso, maar de mond van Jim. Om het rijtje verschillen tussen de drieling af te maken, valt zij op vrouwen. Ze is een Rijkdomssim die graag 100000 simdollars wil verdienen ;)
 51. 51. Schattig koppeltje staat schattig te doen… :’D
 52. 52. Enne… Dachten jullie die Calypso en Jim nog interesse hadden in de verjaardag van hun drieling?!
 53. 53. Zusjes aan het schaakbord… Vlak nadat het ‘beste vrienden’- tekstballonnetje boven Electra’s hoofd was verschenen, was ze geen beste vrienden meer met Iris -.-’
 54. 54. Superpapa Jim, episode twee: leer je peuter even lopen in de tuin terwijl het overal nog stikdonker is…
 55. 55. Oeww, Iphigenia’s badjas matcht met de highlight in haar haren!!
 56. 56. Alle kindjes samen aan tafel – behalve Antigone natuurlijk, want die is nog te klein :p
 57. 57. En de laatste episode van Superpapa Jim: ik dacht dat hij z’n prioriteiten kende, totdat hij kleine Antigone plots losliet en doodgemoedereerd de stinkende kommen begon op te ruimen -.-’
 58. 58. Huiswerkfoto!! De twee anderen zaten trouwens binnen, maar ik zorg ervoor dat de kindjes altijd braaf hun huiswerk maken als ze uit school komen!
 59. 59. Waarna alle tieners gezellig gingen ontspannen! Electra aan het schaakbord samen met Calypso die nu toch écht wel haar Inzichtspunten nodig heeft…
 60. 60. Ariadne in de tuin, iets wat haar een gouden(!) tuinierbadge opleverde…
 61. 61. En Iphigenia die alvast wat contacten probeert te leggen voor haar levenswens. Bij deze man lijkt het alvast te lukken.
 62. 62. Iris tenslotte, wil na de goedbedoelde blunders van haar vader haar kleine zusje toch nog een beetje opvoeding bijbrengen ;)
 63. 63. Zaterdag, uitslaapdag!! Al geven deze twee er een heel andere definitie aan… :p
 64. 64. Vrolijke Electra die op zoek gaat naar haar peuterzusje… Geloof me, ik heb nog nooit een sim te trapleuning af zien glijden – heb Villa&Tuin dan ook nog niet zo lang – en ik vind het zó leuk om te zien!
 65. 65. Nog leuker om te zien was waar Antigone naartoe was gekropen om zich wat te vermaken! :D En willen jullie nog iets leukers??
 66. 66. Dan wist ik ook meteen dat je met een peuter in je armen te trap af kan glijden!! Geen idee of dit normaal is of gewoon een foutje van het spel, maar ik heb ik met een grote smile op m’n gezicht naar zitten kijken :D
 67. 67. Komaan Calypso, vandaag ga je promotie maken! Als je tenminste je schouder uit die autodeur haalt -.-’
 68. 68. Ariadne had zin om gemeen te doen vandaag… Ze is de enige van het gezin met maar één puntje aardigheid, en dat heeft ze de hele dag getoond!
 69. 69. Hier een heel ander soort gevecht! Iris en Electra, mijn twee favorietjes van het gezin (als ik er dan écht moet kiezen) zijn de beste vriendinnen!
 70. 70. Ze hebben dan ook de hele dag samen aan de vijver doorgebracht, waardoor ze ieder een bronzen visonderscheiding verdienden.
 71. 71. Opstropping om Antigone in haar bedje te leggen, maar niemand van de drie dacht eraan dat het kind misschien wel eens een schone luier nodig had?!
 72. 72. Zie je wat ik bedoelde over Ariadne?
 73. 73. Promotie voor Calypso!! Tegelijkertijd zag ik een venstertje verschijnen dat ze over twee dagen oudere werd… Noooo, I’m not ready for this :’(
 74. 74. Dat wou dus ook zeggen dat het die avond de verjaardag van Antigone was! En kijk maar eens goed… Jawel, ik ben erin geslaagd de hele familie op één foto te krijgen!
 75. 75. *vertederde blik* Wat is het toch een schatje hé????
 76. 76. Ah, kleine vergissing eerder in de update: nù heeft Ariadne haar gouden tuiniersonderscheiding! ;)
 77. 77. En deze foto zit er alleen maar tussen omdat ik het bewonderenswaardig vind dat in dit gezin iedereen in z’n éigen bed kruipt, wat toch een hele prestatie is met acht gezinsleden ;)
 78. 78. Kleine speelse Antigone… Hoewel de vier jongste Phyllons allemaal speelvogels zijn. Het gebeurt meermaals per dag dat ik er eentje zo uit de badkuip moet plukken!
 79. 79. Wow, Ariadne verbaasde me door Antigone rond te zwieren in de tuin. Zit er toch nog iets vriendelijks achter dat één aardigheidspuntje :p
 80. 80. Dit blijft ook een geweldige foto: Iphigenia die haar romantiek oefent voor de spiegel.
 81. 81. En Iris krijgt concurrentie, wanneer Patrick zowaar vraagt of haar kleine zusje aan de telefoon wil komen!
 82. 82. Iason bracht de dag al trainend door, sinds ik erachter gekomen ben dat zijn levenswens Levende Legende worden is.
 83. 83. En Electra werd de trotse eigenares van een elektronicazaakje, dat ik – heel origineel – ‘Electra-nica’ heb genoemd :p Vandaag had ik geen zin meer om eraan te beginnen, dus hopelijk herinner ik me volgende week nog dat ze er moet gaan werken.
 84. 84. En toen was daar dan toch dat vreselijke moment waarop Calypso oudere zou worden. Gelukkig werd ze gesteund door haar hele familie…
 85. 85. Zo, dat valt nog best mee. Haar wangen zijn een beetje gaan hangen, maar dankzij de blaadjesskin blijft ze er jong uitzien. Al vond ik wel dat het lange haar niet meer echt bij haar leeftijd passen.
 86. 86. Dus een kledingwissel en een flinke knipbeurt later, is dit de nieuwe, oude Calypso. Nog steeds knap, alleen jammer van haar leeftijd want ik wil ‘r nog lang niet kwijt…
 87. 87. En dat was het weer voor deze week! Ik ben geen rolletje aan het spelen, ik had het er écht moeilijk mee om Calypso oud te zien worden :( Nja, volgende week zijn we bij mijn volgende favoriete gezin, de familie Vijverman, en van die gedachte knap ik alvast een beetje op ;) Tot daar!! Calypso Jim Iris Ariadne Iason Electra Iphigenia Antigone

×