Update 97 fam. bloomwood.

344 views

Published on

Update bij Milou en Jesse + Nina.
Have fun!
xx pareltje

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
344
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 97 fam. bloomwood.

 1. 1. Moonstreet 1 – Milou, Jesse en Nina.Het was zondagavond, Nina was druk met haar huiswerk. Jessewas aan het werk. Het was laat, maar Milou was nu pas met heteten bezig. Ze was heerlijk in bad geweest, maskertje, zichzelf evenlekker verwend. Nina was de hele dag bij Felice geweest, supergezellig natuurlijk maar nu zat ze met huiswerk. ‘Is het bijna klaar?Ik heb trek.’ vroeg Nina.
 2. 2. ‘Het is in tien minuutjes klaar.’ zei Milou, ze hoorde de carpool vanJesse de straat al in rijden. ‘En daar is Jesse.’ Nina’s huiswerk was klaaren ze liep naar de keuken om borden te pakken. ‘Ik dek te tafel wel.’ zeize met een glimlach, ze drukte een kus op haar moeders’ wang.
 3. 3. Eenmaal aan tafel werd er gezellig gepraat. Tot Milou weer overJessica begon. ‘Jesse, heb je haar nou al gebeld?’ vroeg ze. Hij keeknaar beneden. ‘Ach, die arme vrouw, je laat gewoon niets van jehoren!’ ‘En mama en ik zien heus wel dat je de laatste dagen nietlekker in je vel zit.’ ‘Inderdaad, bel haar broertje. Het zal je goeddoen.’ ze legde haar hand op zijn hand. ‘Je hebt gelijk, ik mis haarontzettend.’
 4. 4. Zo gezegd zo gedaan, na het eten pleegde Jesse eindelijk datlangverwachte telefoontje. Jessica zei eerst helemaal niets. Ze waswaarschijnlijk geschrokken. Jesse vertelde hoe hij haar gemist had,hoe graag hij bij haar wou zijn en ze spraken af voor morgen. Haarzoon zou ze ook meenemen, die mocht inmiddels Jesse wel lerenkennen.
 5. 5. Jesse was even een rondje gaan lopen, alleen, even alles overdenken.Binnen zaten Nina en Milou gezellig in de woonkamer, ze keken SoYou Think You Can Dance. Milou las vluchtig de krant en moestgapen. ‘Ik ga maar eens naar bed, ik ben moe. Trusten lieverd.’ ze gafNina een kus en slofte naar de trap. ‘Trusten mams.’
 6. 6. Ze besloot nog even te schilderen. Ze was de tijd vergeten, om halftwaalf hoorde ze de voordeur. Jesse. ‘Ga je ook naar bed dame? Hetis al laat.’ ‘Ja, ik kom zo. Trusten.’ ze gaf haar oom een kus. Hij zager opgewekt uit, het gesprek had hem goed gedaan, dat was wel tezien.
 7. 7. Milou lag in bed, alleen. Ze was zo blij dat haar broertje de liefdehad gevonden. Het idee dat die vrouw wel 20 jaar ouder was, wasaan de ene kant vies en raar, maar toch. Liefde kent geen leeftijd. Zewas blij voor hem, maar ze vond het zelf ook wel een fijn idee omhier niet meer alleen te hoeven liggen.
 8. 8. Nina had haar tanden gepoetst en kroop nu ook onder de lakens.Morgen weer een nieuwe dag. School, dat verpestte het dan weer.
 9. 9. Milou was het eerst op de volgende morgen. Ze begon de dag meteen heerlijk ontspannende douche. Ze had zich voorgenomen weerlangzaam aan ‘op zoek’ te gaan naar liefde. Ze miste een man in haarleven, al een tijdje besefte ze gister.
 10. 10. Na een gezellig ontbijt vertrok Nina, met wallen die ze dramatischhad geprobeerd weg te werken, naar school.
 11. 11. Milou had zichzelf voorgenomen om s’ochtends even naar degraven van haar ouders te gaan. Ze even goed bij te houden, dat wasbelangrijk voor haar. Ze miste haar ouders nog steeds, het gevoelvan gemis zou nooit verdwijnen en vandaag herdacht ze die tweeliefdevolle mensen.
 12. 12. Die middag stond de familie Langeveld voor de deur. Enthousiastbelde Jessica aan, ze wou Jesse zo graag weer zien! Ze had hemgemist. Ze dacht dat ze hem nooit meer zou spreken en schaamdezich zo, maar het was gewoon een ingeving! Die kus..
 13. 13. Milou deed open en gaf Jessica een knuffel. Jessica wees naarDanny. ‘Dat is mijn zoon.’ Milou keek opzij en haar buik trok evensamen. ‘Ik had een tiener ofzo verwacht, maar een volwassen man,dat verbaasd me.’ zei ze lichtblozend. Danny glimlachte. Ze gavenelkaar een hand. ‘En hoe mag deze bloedmooie vrouw heten?’ vroeghij.
 14. 14. Danny en Milou hadden duidelijk wel oog voor elkaar. Een stukjeverder kon het geluk van Jessica en Jesse niet op. Hun gevoelenswaren zo intens. ‘Leeftijd maakt niet uit Jess, ik wil met je samenzijn.’ zei hij. Ze besloten naar binnen te gaan. ‘Milou kan hetduidelijk goed vinden met je zoon.’
 15. 15. ‘Ik heet Milou.’ stamelde ze. Het leek wel of God naar haargeluisterd had, gister wenste ze nog zo op zoek te gaan enmisschien had ze vandaag meteen al de man van haar dromengevonden! Zo in de buurt. ‘Prachtige naam, ik hoorde van m’nmoeder wat jij allemaal doorstaan hebt. Respect hoor..Ik wil Ninagraag ontmoeten.’ ‘Inderdaad..Ze is nu alweer veertien, de tijd gaatsnel. Maar jij hebt het anders ook niet makkelijk gehad.’
 16. 16. Het gesprek liep uit op een ander onderwerp. Ze hadden het evenover zijn moeder en haar broer. Beiden moesten aan het ideewennen maar ze gunden het ze wel. Milou gaf hem een korterondleiding, ze hadden veel aan elkaars gezelschap en leken elkaarperfect aan te vullen.
 17. 17. Al was Danny wel een beetje een charmeur, dat had hij natuurlijkvan zijn Italiaanse vader geërfd. Toch vond Milou in hem wel deHollandse nuchterheid. ‘Je hebt de tuin nog niet goed gezien. Loopje mee?’ het was een smoes, ze wou zich gewoon even afzonderen.Ze wou hem, en niet zo’n klein beetje ook. En met haar vrouwelijkeintuïtie, voelde ze gewoon dat het wederzijds ook zo was.
 18. 18. ‘Ik ben zo blij dat je nu lekker tegen me aan zit. Ik wil dit vaker..’Jessica glimlachte, hij maakte haar echt gelukkig. Zijn droom, trokze maar bij hem in, maarja, dan zat Danny alleen. Alhoewel, met eenbeetje geluk papte die aan met zijn zus..en dan! Oh zo mocht hijniet denken, hij besloot het gewoon aan te kijken. Al hoopte hij weldat ze vannacht bleef slapen.
 19. 19. ‘Heb je Danny nou al ontmoet lieverd?’ vroeg Jessica. ‘Nee, Miloueiste hem een beetje op, ik heb hem wel een hand gegeven maarmeer nog niet echt. Komt nog wel. Hoe zit het met jullieverhuizing?’ ‘Ja z’n gangentje, er moet nog superveel gebeuren, demuren en de vloer zijn nu wel bijna af en de keuken komt ergensvolgende week.’
 20. 20. In de tuin hadden Danny en Milou plaats genomen op het bankje.‘En sindsdien heb ik geen man meer aangeraakt, het is zo apart. Ikhad er op een of andere manier geen behoefte aan. Heb durende dietijd het misbruik van Menno,’ die naam sprak ze met moeite uit,‘verwerkt.’ ‘Ik vind het knap van je..’ ‘Ik dacht echt dat hij oprechtvan me hield, maar niets bleek minder waar. Ik was gewoon zijnvolgende slachtoffer. Ik vind het sneu voor Nina, want ze zal haarvader nooit leren kennen. En ja welke man wil er nu een vrouw meteen kind?’
 21. 21. Ze stonden op. ‘Ik zou daar geen probleem mee hebben.’ opperdeDanny. ‘Nina is super lief dus je zou daar ook geen reden toehebben.’ giechelde Milou. ‘Nee ik maak een grapje, maar veelmannen zouden gauw denken, pleziertje, ik stap echt niet in zeemet een vrouw die al zoveel heeft meegemaakt ofzo. Ik heb me eentijdlang echt niet lekker gevoeld daardoor. Maar hé, ik voel me nuweer kiplekker en zit goed in mijn vel. Dus dat is mooi.’ ze merktedat ze begon te ratelen en Danny kon een klein lachje nietonderdrukken. Haar mooie hoofdje werd langzaamaan een beetjeroze/rood, ze bloosde.
 22. 22. Danny pakte haar vast. Ze danste even, zonder muziek. ‘Ik denk datwij elkaar nog veel te bieden hebben, miss. Diaz.’ zei hij. Hijverdronk echt in haar grijze ogen, er zat een sprankeltje in.Misschien was dat wel het sprankeltje hoop dat ze kreeg vanhem, ze hoopte zo dat hij haar gelukkig kon en wilde maken.
 23. 23. ‘Laten we dat dan maar eens uit gaan zoeken.’ zei ze met eenglimlach, haar flirttechnieken was ze blijkbaar niet verloren. ‘Ik hebzin om een duik te nemen! Leen even een zwembroek van Jesse enga mee.’ ‘Goed plan.’ zei Danny instemmend. Hij hield van demanier waarop deze vrouw praatte, leefde, voelde en deed.
 24. 24. Binnen liep hij zijn moeder tegen het lijf. ‘En? Jij kunt het wel goedvinden met Milou hé?’ ‘Ik denk dat ik haar gevonden heb.’ zei hijmysterieus. Dat zette zijn oude moedertje aan het denken. ‘Waar isJesse?’ vroeg hij. ‘Upstairs.’ Danny knikte en liep naar zijn kamerwaar hij op de deur klopte.
 25. 25. Met een zwembroek in zijn hand liep hij terug naar beneden. Opweg naar buiten, liep hij Nina tegen het lijf, die kwam net uitschool. ‘Aha, dus jij bent Nina.’ ‘Indeed. En jij bent?’ ‘Danny, ik gaeen duik maken met je moeder.’ zei hij glimlachend. ‘Haha oké, dezoon van Jessica! Veel plezier en leuk je te ontmoeten.’ Ze liep dooren maakte een praatje met zijn moeder. Daarna gaf ze haar oom eenkus en liep naar haar kamer.
 26. 26. Terwijl Danny en Milou in het zwembad net twee verliefde pubersleken, deed Jesse hetzelfde als zijn zus vanmorgen, even de bloemenbij de graven verzorgen. Dat beetje aandacht leek het enige wat zenog konden doen voor hun ouders. Jesse was blij om Milou nu ookzo gelukkig te zien.
 27. 27. Jessica stond pannenkoeken te bakken terwijl Nina verderschilderde en Jesse tv keek. Ze voelde zich echt weer moedertje. Alsze uit het raam keek zag ze haar zoon en Milou lol hebben, leuk omte zien. ‘Jesse, mam en Danny vinden elkaar leuk hé? Volgens mijzijn ze verliefd, dat is gewoon te zien.’ ‘Ik denk dt je gelijkhebt, Nien. Maar we zullen het zien.’ Lachend kwam het stelbinnen, zeiknat, op weg naar de badkamer. ‘Als je het over de duivelhebt..’ giechelde Nina. Haar moeder keek haar verbaasd aan.‘Geintje, ga maar lekker opwarmen, jullie zullen het wel koudhebben.’
 28. 28. Het avondmaal was onwijs gezellig. Het leek echt of het zohoorde, alsof het altijd al zo had moeten zijn. Nina voelde zich fijnmet al die lieve mensen om haar heen, ze zag haar moeder en oomgelukkig en dat gaf haar een warm gevoel van binnen. ‘ En hoe jijvan die duikplank sprong, echt wat een watje!’ giechelde Milou.‘Nee jij sprong echt sexy!’ ze hadden duidelijk lol. De rest lachtegelukkig met ze mee.
 29. 29. Nina was haar huiswerk gaan maken en Jesse en Jessica maakte eenavondwandeling. Jesse was zo jong zijn ouders kwijtgeraakt, dat derede waarom hij nu stapel was op deze wat oudere vrouw, dieonwijs zorgzaam was, wel kon zijn dat hij opzoek was naar eenmoederfiguur in zijn leven.
 30. 30. De reden maakte niet uit, zo lang hij maar gelukkigkon zijn met haar. ‘Blijf je vanavond bij me slapen,Jessi?’ ‘Wil je dat graag dan?’ ze voelde zich wel eenbeetje beschaamd over haar verouderde lichaam.‘Heel graag.’ ‘Vooruit dan.’ Ze kusten elkaar.
 31. 31. ‘Ik wou dat we voor altijd samen konden slapen. Ik wou dat je bijme in kon trekken. Ik wil met jou oud worden!’ Oké dat klonkmisschien een beetje raar, want zij was al oud. Maar toch. Hetklonk perfect in zijn oren. ‘Stiekem heb ik wel express langzaamaan gedaan met die verbouwing omdat ik hier op hoopte.’ bekendeze. ‘Het is een droom, het ligt aan Danny, maar ook aan Milou enNina of het kan.. Laten we er over denken, ik praat morgen wel metMilou.’ zei Jesse.
 32. 32. Ze zoenden elkaar, wild van verlangen. ‘Ga je mee naar mijnkamer?’ vroeg Jesse. Ze knikte tijdens een zoen. Hand in handrenden ze door het huis, tot ze met een plof op Jesse’s bedbelandden.
 33. 33. Voor Jesse was dit allemaal nieuw, hij was nog niet zo langvolwassene. Jessica lag al bloter naast hem. ‘Wil je dit?’ vroegen zetegelijk. Dat betekende voor allebei een ja.
 34. 34. En het werd voor beiden een fantastische nacht, die hundroombeeld over de toekomst alleen maar perfecter maakte.
 35. 35. Nina stond nog wat te schilderen voor ze haar bed opzocht. Uit hetraam zag ze haar moeder tegen Danny aan liggen. Zie je wel! Zewou ze niet bespieden dus ging maar vast naar de badkamer. Zewas zo blij dat haar moeder EINDELIJK iemand had gevonden. Zehoopte dat het menens was, het leek in ieder geval wel zo.
 36. 36. ‘Dus.. Blijf jij vanavond ook hier? Je moeder bleef slapen hoorde ik.’‘Uhu, ja dan moet ik ook maar blijven hé.’ Milou’s hart maakte eensprongetje. ‘Ik vond het wel grappig, een gozer van 30 die nog metzijn mams woont.’ giechelde ze. ‘Ja weet je wat het is, ten eerste benik een lui persoon. Echt een slechte karaktereigenschap, ik weethet, maar gelukkig geef ik het toe. Ten tweede, wil ik niet dat mijnmoeder eenzaam woont en ik dan ook, dan kun je beter gezelligsamenwonen. En ik ben een moederskindje. Dat zijn de drieredenen eigenlijk.’ zei hij met een glimlach.
 37. 37. Ze wilde alles van deze man weten, ze voelde zo’n enorm verlangenom hem te verslinden maar ook om hem beter te leren kennen. ‘Ikwil gelukkig worden met jou.’ zei ze opeens. Ze stond op en paktezijn handen.
 38. 38. Hun hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar. Tot hun lippenelkaar zachtjes raakten. ‘Ik wil je, Milou Diaz. Jou, Nina, je leven ikwil je naast me.’ zei hij. Dat was het startsein van een liefdesspeldat nog tot in de late uurtjes door zou gaan.
 39. 39. Al zoenend liepen ze de trap op, langzaam verdwenen er bij elkaarkledingstukken, hij betaste haar lichaam. Hij streelde haar, zijhem.
 40. 40. Er was zoveel spanning tussen die twee, zoveel chemie. Zeonderzochten elkaars fijnste plekjes, wonden elkaar op. Maaktenelkaar stapel gek. Het ging er wild aan toe, gewoon door hunbegeerte, hun verlangens.
 41. 41. Het was lang geleden dat Milou dit had ervaren, zeker op zo’n fijnemanier. Niet aan denken nu, genieten van deze prachtige halfItaliaanse man, waarmee ze dolgraag oud wou worden. Ze hield nual van hem vanaf zijn kruin tot aan zijn grote teen.
 42. 42. Hij tilde haar op en zo maakten ze elkaar steeds gekker. ‘Ik hou vanje.’ stamelde hij. ‘Ik ook van jou.’ beaamde ze, toen ze hunhoogtepuntje hadden bereikt.
 43. 43. ‘Je hebt een prachtig lichaam, je bent prachtig.’ Ze glimlachte. Hetgaf hem zo’n warm gevoel. Hun handen verstrengelde in elkaar.
 44. 44. Plakkend van het zweet vielen ze onder de koele lakens tegenelkaar aan in slaap. Milou dacht dat ze droomde, gister lag ze hiernog moederziel alleen. En nu, met de man van haar dromen. Ze vielin de meest heerlijke slaap die ze de afgelopen veertien jaar hadgehad.
 45. 45. De volgende morgen vroeg was Jesse vroeg wakker, hij ging op zijnleunstoel zitten. Hij keek naar zijn meisje, nouja vrouw, want datkon je haar noemen. Ze hoefde zich nergens voor te schamen ze hadnog een prachtig lichaam. Het was spannend geweest vannacht,knullig, maar lief. Zijn eerste keer. Zonder condoom, ze kon tochgeen baby meer krijgen, dat was wel een voordeel. Hij was nietmoe, had weinig geslapen van de adrenaline, maar kon het nietlaten nog even naast haar te kruipen.
 46. 46. Jessica rekte zich twee uur later uit. ‘Mmm, ik heb heerlijkgeslapen. Hoe lang ben jij al wakker lief?’ vroeg ze. ‘Al een uur oftwee, drie.’ ‘Echt! Heb je zo kort geslapen?’ vroeg ze verbaasd, zekroop nog even tegen hem aan. ‘Ik kon niet slapen, ik moest steedsdenken aan hoe geweldig vannacht was. Ik hoop dat mijn droomuitkomt, schoonheid.’ Ze stapten uit bed.
 47. 47. Jessica sloeg de gordijnen open. ‘Ik hoop het ook.’ fluisterde ze inzijn oor. Tijd voor een ochtendkusje.
 48. 48. Na een gezellig ontbijt, was Danny naar zijn werk vertrokken enNina naar school. Nina had verbaasd opgekeken toen ze iedereenweer aan de ontbijttafel zag verschijnen, ze wilde niet weten wat ervannacht wel niet was gebeurd. Na het ontbijt bespraken Jesse enMilou het intrekken van de familie Langeveld. Alle vier wouden zehet, nu lag het nog aan Nina. ‘Jessica vind ze sowieso wel goed.Danny vraag ik me af, ik zal het vanmiddag met haar bespreken.’ zeiMilou. ‘Top.’ zei Jesse.
 49. 49. ‘Lieverd, het kan! Milou vind het een topidee en wil dat Danny hierdan ook komt wonen. Dat is helemaal ideaal. Alleen Nina moet hetnu nog goedkeuren. Ons vind ze sowieso geen probleem, maar ikweet niet of ze over haar moeder en haar nieuwe vriend precies zodenkt. Al denk ik van wel, ze is een lieve en verstandige meid. Wezullen moeten wachten tot vanmiddag maar ga maar vast je spullenpakken.’ ratelde hij enthousiast. Hun geluk leek niet op te kunnen.
 50. 50. Nina legde net haar huiswerk weg toen haar moeder haar kamerbinnen kwam lopen. ‘Nientje, ik had een vraag. Je bent nu oudgenoeg om mee te beslissen.’ Nina stond op, ze dacht al wel teweten wat haar moeder kwam vragen, maar vond het lief dat zehaar erbij betrok.
 51. 51. ‘Ik snap dat dit allemaal heel overdonderend voor je is lieverd. MaarJessica wil graag intrekken met Danny, en aangezien Jesse dat heeelgraag wil en ik hoop dat Danny en ik heel gelukkig kunnenworden, leek me dat wel een goed plan. Alleen jij bent hier ook deelvan ons drietjes, het zal een stuk drukker worden dus ik benbenieuwd hoe jij er over denkt..’ somde Milou op.
 52. 52. ‘Ik gun het jullie allebei, het geluk. En jullie lijken het gevonden tehebben. Zo lang je aandacht voor je lieve dochtertje overhoud, vindik het prima. Ik vind het wel gezellig!’ zei ze met een glimlach. ‘Ohen een broertje of zusje zou ik ook niet verkeerd vinden.’ ‘Uhhdame, dat is voorlopig uitgesloten, het is nog zo pril. Maar wieweet, wat de toekomst brengt. Je bent een lieverd. Kom hier.’ zei zeen pakte haar dochter eens goed beet. Wat voelde ze zich rijk!
 53. 53. ‘Een moeder kan zich geen betere dochter wensen, lieverd.’ ‘En eendochter zich geen betere moeder.’ Ze gaven elkaar een kus. Ja, dieband was echt wel hecht. ~
 54. 54. Beste peepz!Wat een up, met de vorigeerbij kun je het wel merken.Love is in the air, inAbordale. Ben benieuwdwat jullie vinden van defamilie Langeveld die zichsamenvoegd met Diaz. Totde volgende update!Liefs, Megan. ♥

×