Update 2 Fam Bloomwood

269 views

Published on

Deel 2!

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
269
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Update 2 Fam Bloomwood

 1. 1. Rebecca Bloomwood. Het leventje ging weer rustig verder & Berend kwam steeds vaker langs, ze kon het niet meer ontkennen. Ze was verliefd! Enne.. Dat pakkie, achja, wat kon het haar ook schelen!
 2. 2. Het afspreken gebeurde steeds vaker, en soms kwam ze er zelfs te laat door op haar werk!
 3. 3. Het leven ging z’n gangetje & na een tijdje kwam Berend dan ook bij haar wonen. Rebecca kon haar geluk niet op als ze s’ochtends boterhammetjes stond te smeren, maar vond het wel raar dat hij soms zo laat thuis was. Achja, niks aan te doen, ze liep naar buiten om de krant te pakken. ‘Hee Derek!’ riep ze, maar hij was te druk met zijn ipod.
 4. 4. Het leek wel of Berend steeds vaker over moest werken of vergaderingen had. Maar Rebecca had besloten hem te vertrouwen. En ze aten samen, zoenden samen &.. Ze deden het samen.
 5. 5. Maar terwijl Rebecca lekker aan het werk was, gebeurde er thuis hele ANDERE dingen.
 6. 6. Tot op een dag Berend’s ‘nieuwe vriendin’ langskwam terwijl Rebecca niet eens moest werken. Ze was gewoon even buiten aan het kletsen, met Wendy. Intussen dacht Berend alleen maar aan Mariette, zijn blonde god van 18. Na een tijdje kwam Becky binnen en toen zag ze het, haar mond viel open van verbazing. ‘HOHO MANNETJE DIT GEBEURT HIER NIET. NIET MET MIJ! VERTREK BEREND EN KOM NOOIT MEER TERUG!’ schreeuwde ze. Ze huilde.
 7. 7. Het leven ging wel gewoon door voor Rebecca, ze voelde zich heel erg eenzaam. Maar gelukkig had ze wat vrienden om soms mee te kletsen. Uiteindelijk bleek ze ook in verwachting te zijn van Berend.
 8. 8. Intussen had ze het wel moeilijk & van het geld wat zekreeg tijdens haar zwangerschaps verlof, heeft ze haar huisje een beetje kunnen opknappen.
 9. 9. 1 Week voor dat ze was uitgerekend stond ze op met een erge steek in haar buik. Ze klemde haar armen om haar buik & schreeuwde het uit van de pijn! Er was niemand om haar te helpen! Na 4 uur beviel ze eindelijk van een dochter! Een blóed mooie dochter, Floor. ‘Meisje wat hou ik van jou, nu al!’ riep ze dan ook uit. Ze gaf haar meteen een flesje en een schone luier.
 10. 10. Van werken & een baby verzorgen werd Rebecca er niet beter op. Ze stond er helemaal alleen voor en daarom zocht ze wat rond voor een oppas. Maar zodra ze hem had aan genomen en hem zag, wist ze het meteen. LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT!
 11. 11. Van het een kwam het ander, en toen..
 12. 12. Ze genoten zo van elkaar.. Dit had Rebecca nooit kunnen dromen. Berend was verleden tijd. Ray was de man waar mee ze oud wou worden, ze wist het zeker.
 13. 13. Dit was ware liefe.

×