Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TechSoup Global
Microsoft NGO Connection Day #msngoMK
Скопје, 17.03.2015.
Корпоративни партнери
• Acclivity
• Adobe
• Alpha Software
• Arrow Electronics
• Atlas Business
Solutions
• Atomic Trainin...
Нашата цел е секоја организација да има пристап до
технологија, ресурси и знаење за да го исполни својот
потенцијал.
121
з...
Програма за донирање софтвер
Донираниот софтвер, едукацијата и вмрежувањето може да ги смалат
трошоците на граѓанските орг...
Наше влијание
Заедно градиме појако и подобро граѓанско општество.
$4.8B
во технолошки
производи и
грантови е доделено
на ...
Поврзете се со TechSoup Balkans
www.techsoupbalkans.org
facebook.com/TechsoupBalkans
twitter.com/TechsoupBalkans
#msngoMK
6
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Поширока перспектива врз основа на сопствените искуства во врска со интернет-промоција, учество во глобалните напори од страна на Techsoup

294 views

Published on

Елена Игнатова, Програмски координатор во Фондацијата „Метаморфозис“

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Поширока перспектива врз основа на сопствените искуства во врска со интернет-промоција, учество во глобалните напори од страна на Techsoup

  1. 1. TechSoup Global Microsoft NGO Connection Day #msngoMK Скопје, 17.03.2015.
  2. 2. Корпоративни партнери • Acclivity • Adobe • Alpha Software • Arrow Electronics • Atlas Business Solutions • Atomic Training • Azavea • BetterWorld Telecom • BetterWorld Wireless • Bitdefender • Blackbaud • Bloomerang • Brocade • Bytes of Learning • Caravan Studios • Caspio • CauseVox • CDI Computers • Cisco • Citrix • CitySoft • ClickTime • Connect2Give • Dharma Merchant Services • DonorPerfect • Efficient Elements • Esri • FileMaker • GoDaddy • GrantStation • Guide by Cell • Headsets.com • Horizon DataSys • HR Solutions Partners • Huddle • Idealware • InterConnection • Intuit • Mailshell • Microsoft • Mobile Beacon • NetSuite • NonProfitEasy • PayAnywhere • PC Builders & Recyclers • People-OnTheGo • PhilanTec • Pitney Bowes • Quickbooks Made Easy • ReadyTalk • Red Earth Software • Sage • SAP • Shopify • Society for Nonprofit Organizations • Symantec • Tech Impact • TechBridge • Teespring • Telosa • Ultralingua • VolunteerMatters
  3. 3. Нашата цел е секоја организација да има пристап до технологија, ресурси и знаење за да го исполни својот потенцијал. 121 земја 63 Партнерски организации 615.000 НВО Опсег
  4. 4. Програма за донирање софтвер Донираниот софтвер, едукацијата и вмрежувањето може да ги смалат трошоците на граѓанските организации, да го зголемат нивниот импакт и да им го прошират полето на делување
  5. 5. Наше влијание Заедно градиме појако и подобро граѓанско општество. $4.8B во технолошки производи и грантови е доделено на организации 35 Јазици се користени за да се овозможи едукација и поддршка 100+ Корпорации и фондации се поврзани за поддршка на граѓанскиот сектор 5.9M Посети годишно на нашите сајтови 600,000 Претплатници на билтенот 79% Граѓански организации го имаат подобрено внатрешното функционирање преку програмите наTechSoup Global * *Izvor: = survey conducted among TechSoup members in 2013.
  6. 6. Поврзете се со TechSoup Balkans www.techsoupbalkans.org facebook.com/TechsoupBalkans twitter.com/TechsoupBalkans #msngoMK 6

×