SlideShare a Scribd company logo
lOMoAR cPSD|12504245
Test Bank for Fundamentals of Nursing, 3rd Edition
by Barbara L Yoost Chapter 1 - 42|Complete
Chapter 01: Nursing, Theory, and Professional Practice
Yoost: Fundamentals of Nursing: Active Learning for Collaborative Practice, 3rd
Edition
MULTIPLE CHOICE
1. A group of nursing students are discussing the impact of nonnursing theories in clinical
practice. The students would be correct if they chose which theory to prioritize patient care?
a. Erikson’s Psychosocial Theory
b. Paul’s Critical-Thinking Theory
c. Maslow’s Hierarchy of Needs
d. Rosenstock’s Health Belief Model
ANS: C
Maslow’s hierarchy of needs specifies the psychological and physiologic factors that affect
each person’s physical and mental health. The nurse’s understanding of these factors helps
with formulating nursing diagnoses that address the patient’s needs and values to prioritize
care. Erikson’s Psychosocial Theory of Development and Socialization is based on
individuals’ interacting and learning about their world. Nurses use concepts of
developmental theory to critically think in providing care for their patients at various stages
of their lives. Rosenstock (1974) developed the psychological Health Belief Model. The
model addresses possible reasons for why a patient may not comply with recommended
health promotion behaviors. This model is especially useful to nurses as they educate
patients.
DIF: Remembering WWW.TBSR
M
E.
F:WS
Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.5 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
2. A nursing student is preparing study notes from a recent lecture in nursing history. The
student would credit Florence Nightingale for which definition of nursing?
a. The imbalance between the patient and the environment decreases the capacity for
health.
b. The nurse needs to focus on interpersonal processes between nurse and patient.
c. The nurse assists the patient with essential functions toward independence.
d. Human beings are interacting in continuous motion as energy fields.
ANS: A
Florence Nightingale’s (1860) concept of the environment emphasized prevention and clean
air, water, and housing. This theory states that the imbalance between the patient and the
environment decreases the capacity for health and does not allow for conservation of
energy. Hildegard Peplau (1952) focused on the roles played by the nurse and the
interpersonal process between a nurse and a patient. Virginia Henderson described the
nurse’s role as substitutive (doing for the person), supplementary (helping the person), or
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
complementary (working with the person), with the goal of independence for the patient.
Martha Rogers (1970) developed the Science of Unitary Human Beings. She stated that
human beings and their environments are interacting in continuous motion as infinite energy
fields.
WWW.TBSM.WS
DIF: Understanding REF: Concepts: Health Promotion
OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance
3. The nurse identifies which nurse established the American Red Cross during the Civil War?
a. Dorothea Dix
b. Linda Richards
c. Lena Higbee
d. Clara Barton
ANS: D
Clara Barton practiced nursing in the Civil War and established the American Red Cross.
Dorothea Dix was the head of the U.S. Sanitary Commission, which was a forerunner of the
Army Nurse Corps. Linda Richards was America’s first trained nurse, graduating from
Boston’s Women’s Hospital in 1873, and Lena Higbee, superintendent of the U.S. Navy
Nurse Corps, was awarded the Navy Cross in 1918.
DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism
OBJ: 1.3 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance
4. The nursing instructor is researching the five proficiencies regarded as essential for students
and professionals. The nursing instructor identifies which organization would be found to
have added safety as a sixth competency?
a. Quality and Safety Education for Nurses (QSEN)
b. Institute of Medicine (IOM)
c. American Association of Colleges of Nursing (AACN)
d. National League for Nursing (NLN)
ANS: A
The Institute of Medicine report, Health Professions Education: A Bridge to Quality (2003),
outlines five core competencies. These include patient-centered care, interdisciplinary
teamwork, use of evidence-based medicine, quality improvement, and use of information
technology. QSEN added safety as a sixth competency. The Essentials of Baccalaureate
Education for Professional Nursing Practice are provided and updated by the American
Association of Colleges of Nursing (AACN) (2008). The document offers a framework for
the education of professional nurses with outcomes for students to meet. The National
League for Nursing (NLN) outlines and updates competencies for practical, associate,
baccalaureate, and graduate nursing education programs.
DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
5. The nurse manager is interviewing graduate nurses to fill existing staffing vacancies. When
hiring graduate nurses, the nurse manager realizes that they will probably not be considered
“competent” until they complete which task?
a. They graduate and pass NCLEX.
b. They have worked 2 to 3 years.
c. Their last year of nursing school.
d. They are actually hired.
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
ANS: B
Benner’s model identifies five levels of proficiency: novice, advanced beginner, competent,
proficient, and expert. The student nurse progresses from novice to advanced beginner
during nursing school and attains the competent level after approximately 2 to 3 years of
work experience after graduation. To obtain the RN credential, a person must graduate from
an approved school of nursing and pass a state licensing examination called the National
Council Licensure Examination for Registered Nurses (NCLEX-RN) usually taken soon
after completion of an approved nursing program.
DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.7 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
6. The prospective student is considering options for beginning a career in nursing. Which
degree would best match the student’s desire to conduct research at the university level?
a. Associate Degree in Nursing (ADN)
b. Bachelor of Science in Nursing (BSN)
c. Doctor of Nursing Practice (DNP)
d. Doctor of Philosophy in Nursing (PhD)
ANS: D
Doctoral nursing education can result in a Doctor of Philosophy (PhD) degree. This degree
prepares nurses for leadership roles in research, teaching, and administration that are
essential to advancing nursing as a profession. Associate Degree in Nursing (ADN)
programs usually are conducted in a community college setting. The nursing curriculum
focuses on adult acute and chronic disease; maternal/child health; pediatrics; and
psychiatric/mental health nursiW
ngW
. A
WD
.N
TR
BN
S
sM
m
.
ay
WrS
eturn to school to earn a bachelor’s
degree or higher in an RN-to-BSN or RN-to-MSN program. Bachelor’s degree programs
include community health and management courses beyond those provided in an associate
degree program. A newer practice-focused doctoral degree is the Doctor of Nursing Practice
(DNP), which concentrates on the clinical aspects of nursing. DNP specialties include the
four advanced practice roles of NP, CNS, CNM, and CRNA.
DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.9 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
7. During a staff meeting, the nurse manager announces that the hospital will be seeking
Magnet status. To explain the requirements for this award, the nurse manager will contact
which organization?
a. American Nurses Association (ANA)
b. American Nurses Credentialing Center (ANCC)
c. National League for Nursing (NLN)
d. Joint Commission
ANS: B
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
The American Nurses Credentialing Center (ANCC) awards Magnet Recognition to
hospitals that have shown excellence and innovation in nursing. The ANA is a professional
organization that provides standards of nursing practice. The National League for Nursing
(NLN) outlines and updates competencies for practical, associate, baccalaureate, and
graduate nursing education programs. The Joint Commission is the accrediting organization
for health care facilities in the United States.
DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
8. The nurse is caring for a patient who refuses two units of packed red blood cells. When the
nurse notifies the health care provider of the patient’s decision, the nurse is acting in which
role?
a. Manager
b. Change agent
c. Advocate
d. Educator
ANS: C
As the patient’s advocate, the nurse interprets information and provides the necessary
education. The nurse then accepts and respects the patient’s decisions even if they are
different from the nurse’s own beliefs. The nurse supports the patient’s wishes and
communicates them to other health care providers. A nurse manages all of the activities and
treatments for patients. In the role of change agent, the nurse works with patients to address
their health concerns and with staff members to address change in an organization or within
a community. The nurse ensure
W
s W
thW
at.
thT
e B
paS
tie
M
n.
t rW
ecS
eives sufficient information on which to
base consent for care and related treatment. Education becomes a major focus of discharge
planning so that patients will be prepared to handle their own needs at home.
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
9. The nursing student develops a plan of care based on a recently published article describing
the effects of bed rest on a patient’s calcium blood levels. When creating the plan of care,
the nursing student has the obligation to consider which action?
a. Critically appraise the evidence and determine validity.
b. Ensure that the plan of care does not alter current practice.
c. Change the process even when there is no problem identified.
d. Maintain the plan of care regardless of initial outcome.
ANS: A
Evidence-based practice (EBP) is an integration of the best-available research evidence with
clinical judgment about a specific patient situation. The nurse assesses current and past
research, clinical guidelines, and other resources to identify re levant literature. The
application of EBP includes critically appraising the evidence to assess its validity,
designing a change for practice, assessing the need for change and identifying a problem,
and integrating and maintaining change while monitoring process and outcomes by
reevaluating the application of evidence and assessing areas for improvement.
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
10. The nurse is delegating frequent blood pressure (BP) measurements for a patient admitted
with a gunshot wound to a licensed practical nurse (LPN). When delegating, the nurse
understands which fact?
a. He/she may assume that the LPN is able to perform this task appropriately.
b. The LPN is ultimately responsible for the patient findings and assessment.
c. The LPN may perform the tasks assigned without further supervision.
d. He/she retains ultimate responsibility for patient care and supervision is needed.
ANS: D
The RN retains ultimate responsibility for patient care, which requires supervision of those
to whom patient care is delegated. In the process of collaboration, the nurse delegates
certain activities to other health care personnel. The RN needs to know the scope of practice
or capabilities of each health care member for delegation to be effective and safe.
DIF: Understanding REF: Concepts: Care Coordination
OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
11. The nurse is preparing to discharge a patient admitted with fever of unknown origin. The
patient states, “I never got past the fifth grade in school. Don’t read much. Never saw much
sense in it. But I do OK. I can read most stuff. But my doctor explains things good and
doesn’t think that my sickness is serious.” Considering this patient response, what action
should the nurse carry out? WWW.TBSM.WS
a. Provide discharge medication information from a professional source to provide
the most information.
b. Expect that the patient may return to the hospital if the discharge process is poorly
done.
c. Assume that the physician and the patient have a good rapport and that the
physician will clarify everything.
d. Defer offering the patient the opportunity to sign up for wellness classes due to the
low literacy rate.
ANS: B
Low health literacy is associated with increased hospitalization, greater emergency care use,
lower use of mammography, and lower receipt of influenza vaccine. A goal of patient
education by the nurse is to inform patients and deliver information that is understandable
by examining their level of health literacy. The more understandable health information is
for patients, the closer the care is coordinated with need.
DIF: Applying REF: Concepts: Health Promotion OBJ: 1.2
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
12. A nurse is caring for a patient who lost a large amount of blood during childbirth. The nurse
provides the opportunity for the patient to maintain her activity level while providing
adequate periods of rest and encouragement. Which nursing theory would the nurse most
likely choose as a framework for addressing the fatigue associated with the low blood
count?
a. Watson’s Theory of Human Caring
b. Parse’s Theory of Human Becoming
c. Roy’s Adaptation Model
d. Rogers’s Science of Unitary Human Beings
ANS: C
Roy’s Adaptation Model is based on the human being as an adaptive open system. The
person adapts by meeting physiologic-physical needs, developing a positive
self-concept-group identity, performing social role functions, and balancing dependence and
independence. Stressors result in illness by disrupting the equilibrium. Nursing care is
directed at alte ring stimuli that are stressors to the patient. The nurse helps patients
strengthen their abilities to adapt to their illnesses or helps them to develop adaptive
behaviors. Watson’s theory is based on caring, with nurses dedicated to health and healing.
The nurse functions to preserve the dignity and wholeness of humans in health or while
peacefully dying. Parse’s theory is called the Human Becoming School of Thought. Parse
formulated the Theory of Human Becoming by combining concepts from Martha Rogers’s
Science of Unitary Human Beings with existential-phenomenological thought. This theory
looks at the person as a constantly changing being, and at nursing as a human science.
Martha Rogers (1970) developed the Science of Unitary Human Beings. She stated that
human beings and their environments are interacting in continuous motion as infinite energy
fields.
WWW.TBSM.WS
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.4
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
13. The nurse recognizes which nursing theorist who described the relationship between the
nurse and the patient as an interpersonal and therapeutic process?
a. Virginia Henderson
b. Betty Neuman
c. Imogene King
d. Hildegard Peplau
ANS: D
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
Hildegard Peplau focused on the roles played by the nurse and the interpersonal process
between a nurse and a patient. The interpersonal process occurs in overlapping phases: (1)
orientation, (2) working, consisting of two subphases: identification and exploitation, and
(3) resolution. Betty Neuman’s Systems Model includes a holistic concept and an
open-system approach. The model identifies energy resources that provide for basic
survival, with lines of resistance that are activated when a stressor invades the system.
Virginia Henderson described the nurse’s role as substitutive (doing for the person),
supplementary (helping the person), or complementary (working with the person), with the
ultimate goal of independence for the patient. Imogene King developed a general systems
framework that incorporates three levels of systems: (1) individual or personal, (2) group or
interpersonal, and (3) society or social. The theory of goal attainment discusses the
importance of interaction, perception, communication, transaction, self, role, stress, growth
and development, time, and personal space. In this theory, both the nurse and the patient
work together to achieve the goals in the continuous adjustment to stressors.
DIF: Remembering REF: Concepts: Health Promotion
OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Physiological Adaptation
14. When a nursing class volunteers to serve hot meals at a local homeless shelter on a Saturday
afternoon, which term identifies this focus on serving the community?
a. Altruism
b. Accountability
c. Autonomy
d. Advocate
ANS: A WWW.TBSM.WS
A profession provides services needed by society. Additionally, practitioners’ motivation is
public service over personal gain (altruism). Service to the public requires intellectual
activities, which include responsibility. This accountability has legal, ethical, and
professional implications. Members of a profession have autonomy in decision-making and
practice and are self-regulating in that they develop their own policies in collaboration with
one another. As the patient’s advocate, the nurse interprets information and provides the
necessary education. The nurse then accepts and respects the patient’s decisions even if they
are different from the nurse’s own beliefs.
DIF: Understanding REF: Concepts: Health Promotion
OBJ: 1.6 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance
15. A patient is being discharged from the hospital with wound care dressing changes. The
nurse recommends a referral for home health nursing care. The nurse is using which
standard of practice?
a. Assessment
b. Diagnosis
c. Planning
d. Implementation
ANS: C
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
As a care provider, the nurse follows the nursing process to assess patient data, prioritize
Nursing diagnoses, plan the care of the patient, implement the appropriate interventions, and
evaluate care in an ongoing cycle. In recommending a referral, the nurse is, in effect,
planning care.
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2
TOP: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Basic Care and Comfort
16. The nurse administers a medication to the patient and then realizes that the medication had
been discontinued. The error is immediately reported to the physician. The nurse recognizes
which term that identifies complying with the standards of professional performance?
a. Ethics
b. Socialization
c. Altruism
d. Autonomy
ANS: A
Guiding the nurse’s professional practice are ethical behaviors. Ethics is the standards of
right and wrong behavior. The main concepts in nursing ethics are accountability, advocacy,
autonomy (be independent and self-motivated), beneficence (act in the best interest of the
patient), confidentiality, fidelity (keep promises), justice (relate to others with fairness and
equality), nonmaleficence (do no harm), responsibility, and veracity (be truthful). Ethical
guidelines direct the nurse’s decision-making in routine situations and in ethical dilemmas.
Socialization to professional nursing is a process that involves learning the theory and skills
necessary for the role of nurse. A profession provides services needed by society.
Additionally, practitioners’ moW
tiv
W
at
W
io
.
nT
isB
pu
S
bM
lic
.sW
erS
vice over personal gain (altruism).
Members of a profession have autonomy in decision-making and practice and are
self-regulating in that they develop their own policies in collaboration with one another.
DIF: Applying REF: Concepts: Ethics OBJ: 1.6
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection
Control
17. A newly licensed registered nurse is curious about the scope of care that he or she has in
caring for patients undergoing conscious sedation. Which would be the best source of
information for this nurse?
a. National Student Nurses Association
b. Nurse Practice Act
c. ANA Standards of Professional Performance
d. National League for Nursing
ANS: B
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
Nurse practice acts provide the scope of practice defined by each state or jurisdiction and set
forth the legal limits of nursing practice. These acts are laws that the nurse must be familiar
with to function in practice. Nurse practice acts are worded in broad legal terms that need to
be interpreted by nurses to be clearly understood within the context of their profession.
Nursing organizations enable the nurse to have access to current information and resources
as well as a voice in the profession. Nursing organizations include the ANA, the NLN, the
ICN, Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing, and the National Student
Nurses Association (NSNA).
DIF: Remembering REF: Concepts: Health Care Law
OBJ: 1.7 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
18. The nursing student is writing a paper about the direct patient care role of advanced practice
nurses. Which advanced practice role would the student include in the report?
a. Nurse Administrator
b. Clinical Nurse Leader
c. Clinical Nurse Specialist
d. Nurse Educator
ANS: C
There are four specialties in which nurses provide direct patient care in advanced practice
roles: certified nurse midwi fe (CNM), nurse practitioner (NP), clinical nurse specialist
(CNS), and certified registered nurse anesthetist (CRNA). Four additional advanced practice
roles that do not always involve direct patient care are clinical nurse leader (CNL), nurse
educator, nurse researcher, and nurse administrator.
WWW.TBSM.WS
DIF: Remembering REF: Concepts: Health Care Law
OBJ: 1.9 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
19. The nurse is determining the patient care assignments for a nursing unit. The nurse knows
which responsibility may be delegated to the licensed practical nurse?
a. Initiating the nursing care plans
b. Formulating Nursing diagnoses
c. Assessing a newly admitted patient
d. Administering oral medications
ANS: D
LPNs, or LVNs in California and Texas, are not RNs. They complete an educational
program consisting of 12 to 18 months of training, and then they must pass the National
Council Licensure Examination for Practical Nurses (NCLEX-PN) to practice as an
LPN/LVN. They are under the supervision of an RN in most institutions and are able to
collect data but cannot perform an assessment requiring decision-making, cannot formulate
a Nursing diagnosis, and cannot initiate a care plan. They may update care plans and
administer medications except for certain IV medications.
DIF: Applying REF: Concepts: Health Care Law OBJ: 1.9
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
20. The nursing student is taking a class in Nursing Research. In class the student has learned
which term that identifies the most abstract level of knowledge?
a. Metaparadigm
b. Philosophy
c. Conceptual framework
d. Nursing theory
ANS: A
A metaparadigm, as the most abstract level of knowledge, is defined as a global set of
concepts that identify and describe the central phenomena of the discipline and explain the
relationship between those concepts. For example, the metaparadigm for nursing focuses on
the concepts of person, environment, health, and nursing. The next level of knowledge is a
philosophy, which is a statement about the beliefs and values of nursing in relation to a
specific phenomenon such as health. The third level of knowledge is a nursing conceptual
framework, or model, which is a collection of interrelated concepts that provides direction
for nursing practice, research, and education. The fourth level of nursing knowledge is a
nursing theory, which represents a group of concepts that can be tested in practice and can
be derived from a conceptual model.
DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism
OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance
MULTIPLE RESPONSE
1. The nurse recognizes which statements contribute to the understanding that nursing is
considered a profession? (Selec
W
t a
Wll
Wth
.
aT
t a
B
pS
ply
M
.).WS
a. Nursing requires specialized training.
b. Nursing has a specialized body of knowledge.
c. The ANA regulates nursing practice.
d. Nurses make independent decisions within their scope of practice.
e. Once licensure is complete, no further education is required.
ANS: A, B, D
A profession is an occupation that requires at a minimum specialized training and a
specialized body of knowledge. Nursing meets these minimum requirements. Thus nursing
is considered to be a profession. Members of a profession have autonomy in
decision-making and practice and are self-regulating in that they develop their own policies
in collaboration with one another. Nursing professionals make independent decisions within
their scope of practice and are responsible for the results and consequences of those
decisions. A profession is committed to competence and has a legally recognized license.
Members are accountable for continuing their education. The ANA is a professional
organization that provides standards (not regulation) of nursing practice.
DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism
OBJ: 1.6 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
2. The Institute of Medicine (IOM) Report identified several goals for nursing in the United
States. The nurse identifies that the IOM offered which suggestions? (Select all that apply.)
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
a. Nurses should practice to the full extent of their education.
b. Nursing education should demonstrate seamless progression.
c. Nurses should continue to be subservient to physicians in the hospital setting.
d. Policy making requires better data collection and information infrastructure.
e. Higher levels of education will not be needed by practicing nurses.
ANS: A, B, D
The Future of Nursing: Leading Change, Advancing Health (IOM, 2011) identified several
goals for nursing in the United States: nurses should practice to the full extent of their
education and training; nurses should achieve higher levels of education and training
through an improved education system that promotes seamless academic progression;
Nurses should be full partners with physicians and other health care professionals in
redesigning health care in the United States; and Effective workforce planning and policy
making require better data collection and an improved information infrastructure.
DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism
OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance
3. The nurse is caring for a patient admitted for the removal of an infected appendix. Which
actions by the nurse would indicate an understanding of the 2020 hospital safety goals?
(Select all that apply.)
a. Places an identification band on the right arm
b. Marks the surgical site with a black-felt pen
c. Checks medications three times before administration
d. Washes hands between patients and/or when soiled
e. Removes allergy bands prio
W
rW
toW
tr.
an
T
sfB
erS
to
Ms.
ur
W
ge
S
ry
ANS: A, B, C, D
The Joint Commission identifies each category and has specific elements of performance
that are required for the health care worker to meet the goals. As new problems in patient
care emerge, the safety goals are reassessed and revised. The 2020 hospital goals include the
following broad categories: improve the accuracy of patient identification, improve the
effectiveness of communication among caregivers, improve the safety of using medications,
reduce the harm associated with clinical alarm systems, reduce the risk of health
care-associated infections, and identify safety risks inherent in its patient population. The
categories of improve the accuracy of patient identification (which includes placing an ID
band on the right arm), improve the safety of using medications (which requires the nurse to
check medications three times before administration), reduce the risk of health
care-associated infections (which mandates hand washing at critical times), and the
organization identifies safety risks inherent in its patient population (which requires the
surgical site to be marked pre-operatively with a black-felt pen) are all examples of actions
that comply with the 2020 safety goals. Removing allergy bands would prevent
identification of that patient’s safety risk.
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.1
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection
Control
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S
4. The nurse is conducting a health assessment on a patient from a foreign country. Which
concepts should be addressed by the nurse during the interview? (Select all that apply.)
a. Food preferences
b. Religious practices
c. Health beliefs
d. Family orientation
e. Politics
ANS: A, B, C, D
Culture is the integrated patterns of human behavior that include the language, thoughts,
communications, actions, customs, beliefs, values, and institutions of racial, ethnic,
religious, or social groups.
DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.7
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Psychosocial Integrity
5. The nurse documents that patient laboratory results often take 4 hours to populate into the
electronic medical record. The lengthy time frame has contributed to delayed antibiotic
administration. From this point, what should the nurse do to produce change using
Evidence-Based practice? (Select all that apply.)
a. Identify a problem affecting patient care.
b. Realize the facility resources may influence the decision.
c. Review pertinent journal articles from the literature search.
d. Apply the findings to clinical practice considering patient preferences.
e. Use the process recommended by the best clinical article.
ANS: A, B, C, D WWW.TBSM.WS
The process of using evidence-based practice (EBP) starts with the identification of a
problem. The nurse then conducts a literature search to find the best evidence pertaining to
the problem. Facility resources may impact the ability to implement the chosen decision.
Patient preferences need to be incorporated into the use of evidence from the literature
combined with clinical expertise. The nurse would not use just one clinical article to
determine a solution to the issue.
DIF: Applying REF: Concepts: Evidence OBJ: 1.2
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
Email me donc8246@gmail.com to get All chapters Or Click the link
https://www.stuvia.com/en-us/doc/3267999/test-bank-for-fundamentals-of-nursing-3rd-
edition-by-barbara-l-yoost-chapter-1-42complete
Email me donc8246@gmail.com to get All chapters Or Click the link
https://www.stuvia.com/en-us/doc/3267999/test-bank-for-fundamentals-of-nursing-3rd-
edition-by-barbara-l-yoost-chapter-1-42complete
W
W
W
.
T
B
S
M
.
W
S

More Related Content

Similar to Test Bank for Fundamentals of Nursing, 3rd Edition by Barbara L Yoost Chapter 1 - 42Complete.docx

Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdfCyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
sdfghj21
 
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docxDischarge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
write5
 
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test BankMaternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
EBIKA2
 
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdfLithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
bkbk37
 
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdfTEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
nursing premium
 
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdfCyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
sdfghj21
 
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdfTest Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
nursing premium
 
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docxREFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
debishakespeare
 
Extended role of nursing
Extended role of nursing Extended role of nursing
Extended role of nursing
ishamagar
 
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soniFaye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
Shimla
 
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdfIntroduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
bkbk37
 
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdfPharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
sdfghj21
 
Nursing Essay Examples
Nursing Essay ExamplesNursing Essay Examples
Nursing Essay Examples
terlididi1977
 
Nursing Essay Writing Services
Nursing Essay Writing ServicesNursing Essay Writing Services
Nursing Essay Writing Services
Custom Paper Writing Services
 
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docxSAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
rtodd599
 
Sample Nursing Essay
Sample Nursing EssaySample Nursing Essay
Sample Nursing Essay
Cheap Paper Writing Services
 
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
Nursing School Questions
 
Interpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
Interpersonal Relations Theory by Hildegard PeplauInterpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
Interpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
Rendell Baldon
 
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
Donc Test
 
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdfNURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
bkbk37
 

Similar to Test Bank for Fundamentals of Nursing, 3rd Edition by Barbara L Yoost Chapter 1 - 42Complete.docx (20)

Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdfCyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis Discussion.pdf
 
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docxDischarge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
Discharge Education Plan in a Heart Failure Clinic.docx
 
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test BankMaternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
Maternal Child Nursing Care 6th Edition Perry Test Bank
 
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdfLithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
 
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdfTEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
TEST BANK FOR Old's Maternal-Newborn Nursing and Women's Health,.pdf
 
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdfCyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
Cyclobenzaprine Medication Treatment Analysis.pdf
 
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdfTest Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
Test Bank for Gerontologic Nursing 6th Edition by Meiner.pdf
 
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docxREFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
REFERENCES FOR THE TWO ARTICLESQUANTITATIVEARTICLE 1McIe, S.docx
 
Extended role of nursing
Extended role of nursing Extended role of nursing
Extended role of nursing
 
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soniFaye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
Faye Glenn Abdellah''s Theory - Ms. Ritika soni
 
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdfIntroduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
Introduction Nurses are important at all levels of healthcare facilities.pdf
 
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdfPharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
Pharmacology Lithium Medication Analysis Symptoms of Toxicity Discussion.pdf
 
Nursing Essay Examples
Nursing Essay ExamplesNursing Essay Examples
Nursing Essay Examples
 
Nursing Essay Writing Services
Nursing Essay Writing ServicesNursing Essay Writing Services
Nursing Essay Writing Services
 
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docxSAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
SAAD COLLEGE OF NURSING AND ALLIED HEALTH SCIENCESUNIVERSI.docx
 
Sample Nursing Essay
Sample Nursing EssaySample Nursing Essay
Sample Nursing Essay
 
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
Hinkle 13th Edition - Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nur...
 
Interpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
Interpersonal Relations Theory by Hildegard PeplauInterpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
Interpersonal Relations Theory by Hildegard Peplau
 
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
Test bank for Lewis's medical surgical nursing 12th edition by Mariann M. Har...
 
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdfNURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
NURS 320 Module 12 and 13 long term care Challenges.pdf
 

More from Donc Test

TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
Donc Test
 
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
Donc Test
 
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner Verified Chapter's...
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner  Verified Chapter's...TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner  Verified Chapter's...
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner Verified Chapter's...
Donc Test
 
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
Donc Test
 
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
Donc Test
 
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
Donc Test
 
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e BartolTest bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
Donc Test
 
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
Donc Test
 
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
Donc Test
 
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
Donc Test
 
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
Donc Test
 
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
Donc Test
 
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
Donc Test
 
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
Donc Test
 
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
Donc Test
 
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
Donc Test
 
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
Donc Test
 
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
Donc Test
 
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
Donc Test
 
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdfTest Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
Donc Test
 

More from Donc Test (20)

TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
TEST BANK For Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related An...
 
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
TEST BANK For Brunner and Suddarth's Textbook of Medical-Surgical Nursing, 14...
 
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner Verified Chapter's...
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner  Verified Chapter's...TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner  Verified Chapter's...
TEST BANK For Gerontologic Nursing, 6th Edition By Meiner Verified Chapter's...
 
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
Test Bank For Anatomy and Physiology 2nd Edition by OpenStax Verified Chapter...
 
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 8th Edition 2024 by...
 
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
Solution Manual For Fundamentals of Financial Accounting, 7th Edition by Fred...
 
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e BartolTest bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
Test bank Criminal Behavior a Psychological Approach 12e Bartol
 
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
TEST BANK Principles of cost accounting 17th edition edward j vanderbeck mari...
 
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
TEST BANK For Microbiology Fundamentals A Clinical Approach, 4th Edition by M...
 
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
Libby/Libby/Hodge Financial Accounting 11th Edition TEST BANK & SOLUTION MANU...
 
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
Solution Manual For Financial Accounting, 8th Canadian Edition 2024, by Libby...
 
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 4th...
 
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
TEST BANK For Community and Public Health Nursing: Evidence for Practice, 3rd...
 
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
TEST BANK For Community Health Nursing A Canadian Perspective, 5th Edition by...
 
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
TEST BANK For CURRENT Diagnosis & Treatment Pediatrics, 26th Edition by Maya ...
 
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
TEST BANK For Current Medical Diagnosis And Treatment 2024, 63rd Edition By M...
 
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
TEST BANK For Davis Advantage for Pathophysiology Introductory Concepts and C...
 
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
TEST BANK For Discovering the Life Span, 5th Edition Robert S. Feldman, Verif...
 
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
Test Bank - Karch Focus on Nursing Pharmacology 9th Edition by Rebecca Tucker...
 
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdfTest Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
Test Bank For Clinical Nursing Skills and Techniques 10th Edition (1).pdf
 

Recently uploaded

SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
KULDEEP VYAS
 
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
Dr. Deepika's Homeopathy - Gaur City
 
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
FFragrant
 
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdfCBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
suvadeepdas911
 
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapy
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapyBreast cancer: Post menopausal endocrine therapy
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapy
Dr. Sumit KUMAR
 
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdfMedical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
Jim Jacob Roy
 
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
Gokuldas Hospital
 
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấuK CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
HongBiThi1
 
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
Josep Vidal-Alaball
 
What are the different types of Dental implants.
What are the different types of Dental implants.What are the different types of Dental implants.
What are the different types of Dental implants.
Gokuldas Hospital
 
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and SynonymsGiloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
Planet Ayurveda
 
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdfOphthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
MuhammadMuneer49
 
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
ayushrajshrivastava7
 
The Nervous and Chemical Regulation of Respiration
The Nervous and Chemical Regulation of RespirationThe Nervous and Chemical Regulation of Respiration
The Nervous and Chemical Regulation of Respiration
MedicoseAcademics
 
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdfPollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
Chulalongkorn Allergy and Clinical Immunology Research Group
 
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USENARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
Dr. Ahana Haroon
 
Histololgy of Female Reproductive System.pptx
Histololgy of Female Reproductive System.pptxHistololgy of Female Reproductive System.pptx
Histololgy of Female Reproductive System.pptx
AyeshaZaid1
 
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public Health
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public HealthAgeing, the Elderly, Gerontology and Public Health
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public Health
phuakl
 
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
Torstein Dalen-Lorentsen
 
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory projectNano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
SIVAVINAYAKPK
 

Recently uploaded (20)

SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
SENSORY NEEDS B.SC. NURSING SEMESTER II.
 
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
5 Effective Homeopathic Medicines for Irregular Periods
 
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
Demystifying Fallopian Tube Blockage- Grading the Differences and Implication...
 
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdfCBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
CBL Seminar 2024_Preliminary Program.pdf
 
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapy
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapyBreast cancer: Post menopausal endocrine therapy
Breast cancer: Post menopausal endocrine therapy
 
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdfMedical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
Medical Quiz ( Online Quiz for API Meet 2024 ).pdf
 
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
How to Control Your Asthma Tips by gokuldas hospital.
 
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấuK CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
K CỔ TỬ CUNG.pdf tự ghi chép, chữ hơi xấu
 
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
Artificial Intelligence Symposium (THAIS)
 
What are the different types of Dental implants.
What are the different types of Dental implants.What are the different types of Dental implants.
What are the different types of Dental implants.
 
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and SynonymsGiloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
Giloy in Ayurveda - Classical Categorization and Synonyms
 
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdfOphthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
Ophthalmic drugs latest. Xxxxxxzxxxxxx.pdf
 
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
Full Handwritten notes of RA by Ayush Kumar M pharm - Al ameen college of pha...
 
The Nervous and Chemical Regulation of Respiration
The Nervous and Chemical Regulation of RespirationThe Nervous and Chemical Regulation of Respiration
The Nervous and Chemical Regulation of Respiration
 
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdfPollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
Pollen and Fungal allergy: aeroallergy.pdf
 
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USENARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
NARCOTICS- POLICY AND PROCEDURES FOR ITS USE
 
Histololgy of Female Reproductive System.pptx
Histololgy of Female Reproductive System.pptxHistololgy of Female Reproductive System.pptx
Histololgy of Female Reproductive System.pptx
 
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public Health
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public HealthAgeing, the Elderly, Gerontology and Public Health
Ageing, the Elderly, Gerontology and Public Health
 
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
Physical demands in sports - WCSPT Oslo 2024
 
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory projectNano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
Nano-gold for Cancer Therapy chemistry investigatory project
 

Test Bank for Fundamentals of Nursing, 3rd Edition by Barbara L Yoost Chapter 1 - 42Complete.docx

  • 1. lOMoAR cPSD|12504245 Test Bank for Fundamentals of Nursing, 3rd Edition by Barbara L Yoost Chapter 1 - 42|Complete Chapter 01: Nursing, Theory, and Professional Practice Yoost: Fundamentals of Nursing: Active Learning for Collaborative Practice, 3rd Edition MULTIPLE CHOICE 1. A group of nursing students are discussing the impact of nonnursing theories in clinical practice. The students would be correct if they chose which theory to prioritize patient care? a. Erikson’s Psychosocial Theory b. Paul’s Critical-Thinking Theory c. Maslow’s Hierarchy of Needs d. Rosenstock’s Health Belief Model ANS: C Maslow’s hierarchy of needs specifies the psychological and physiologic factors that affect each person’s physical and mental health. The nurse’s understanding of these factors helps with formulating nursing diagnoses that address the patient’s needs and values to prioritize care. Erikson’s Psychosocial Theory of Development and Socialization is based on individuals’ interacting and learning about their world. Nurses use concepts of developmental theory to critically think in providing care for their patients at various stages of their lives. Rosenstock (1974) developed the psychological Health Belief Model. The model addresses possible reasons for why a patient may not comply with recommended health promotion behaviors. This model is especially useful to nurses as they educate patients. DIF: Remembering WWW.TBSR M E. F:WS Concepts: Care Coordination OBJ: 1.5 TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 2. A nursing student is preparing study notes from a recent lecture in nursing history. The student would credit Florence Nightingale for which definition of nursing? a. The imbalance between the patient and the environment decreases the capacity for health. b. The nurse needs to focus on interpersonal processes between nurse and patient. c. The nurse assists the patient with essential functions toward independence. d. Human beings are interacting in continuous motion as energy fields. ANS: A Florence Nightingale’s (1860) concept of the environment emphasized prevention and clean air, water, and housing. This theory states that the imbalance between the patient and the environment decreases the capacity for health and does not allow for conservation of energy. Hildegard Peplau (1952) focused on the roles played by the nurse and the interpersonal process between a nurse and a patient. Virginia Henderson described the nurse’s role as substitutive (doing for the person), supplementary (helping the person), or W W W . T B S M . W S
  • 2. complementary (working with the person), with the goal of independence for the patient. Martha Rogers (1970) developed the Science of Unitary Human Beings. She stated that human beings and their environments are interacting in continuous motion as infinite energy fields.
  • 3. WWW.TBSM.WS DIF: Understanding REF: Concepts: Health Promotion OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance 3. The nurse identifies which nurse established the American Red Cross during the Civil War? a. Dorothea Dix b. Linda Richards c. Lena Higbee d. Clara Barton ANS: D Clara Barton practiced nursing in the Civil War and established the American Red Cross. Dorothea Dix was the head of the U.S. Sanitary Commission, which was a forerunner of the Army Nurse Corps. Linda Richards was America’s first trained nurse, graduating from Boston’s Women’s Hospital in 1873, and Lena Higbee, superintendent of the U.S. Navy Nurse Corps, was awarded the Navy Cross in 1918. DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism OBJ: 1.3 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance 4. The nursing instructor is researching the five proficiencies regarded as essential for students and professionals. The nursing instructor identifies which organization would be found to have added safety as a sixth competency? a. Quality and Safety Education for Nurses (QSEN) b. Institute of Medicine (IOM) c. American Association of Colleges of Nursing (AACN) d. National League for Nursing (NLN) ANS: A The Institute of Medicine report, Health Professions Education: A Bridge to Quality (2003), outlines five core competencies. These include patient-centered care, interdisciplinary teamwork, use of evidence-based medicine, quality improvement, and use of information technology. QSEN added safety as a sixth competency. The Essentials of Baccalaureate Education for Professional Nursing Practice are provided and updated by the American Association of Colleges of Nursing (AACN) (2008). The document offers a framework for the education of professional nurses with outcomes for students to meet. The National League for Nursing (NLN) outlines and updates competencies for practical, associate, baccalaureate, and graduate nursing education programs. DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 5. The nurse manager is interviewing graduate nurses to fill existing staffing vacancies. When hiring graduate nurses, the nurse manager realizes that they will probably not be considered “competent” until they complete which task? a. They graduate and pass NCLEX. b. They have worked 2 to 3 years. c. Their last year of nursing school. d. They are actually hired. W W W . T B S M . W S
  • 4. ANS: B Benner’s model identifies five levels of proficiency: novice, advanced beginner, competent, proficient, and expert. The student nurse progresses from novice to advanced beginner during nursing school and attains the competent level after approximately 2 to 3 years of work experience after graduation. To obtain the RN credential, a person must graduate from an approved school of nursing and pass a state licensing examination called the National Council Licensure Examination for Registered Nurses (NCLEX-RN) usually taken soon after completion of an approved nursing program. DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.7 TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 6. The prospective student is considering options for beginning a career in nursing. Which degree would best match the student’s desire to conduct research at the university level? a. Associate Degree in Nursing (ADN) b. Bachelor of Science in Nursing (BSN) c. Doctor of Nursing Practice (DNP) d. Doctor of Philosophy in Nursing (PhD) ANS: D Doctoral nursing education can result in a Doctor of Philosophy (PhD) degree. This degree prepares nurses for leadership roles in research, teaching, and administration that are essential to advancing nursing as a profession. Associate Degree in Nursing (ADN) programs usually are conducted in a community college setting. The nursing curriculum focuses on adult acute and chronic disease; maternal/child health; pediatrics; and psychiatric/mental health nursiW ngW . A WD .N TR BN S sM m . ay WrS eturn to school to earn a bachelor’s degree or higher in an RN-to-BSN or RN-to-MSN program. Bachelor’s degree programs include community health and management courses beyond those provided in an associate degree program. A newer practice-focused doctoral degree is the Doctor of Nursing Practice (DNP), which concentrates on the clinical aspects of nursing. DNP specialties include the four advanced practice roles of NP, CNS, CNM, and CRNA. DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.9 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 7. During a staff meeting, the nurse manager announces that the hospital will be seeking Magnet status. To explain the requirements for this award, the nurse manager will contact which organization? a. American Nurses Association (ANA) b. American Nurses Credentialing Center (ANCC) c. National League for Nursing (NLN) d. Joint Commission ANS: B W W W . T B S M . W S
  • 5. The American Nurses Credentialing Center (ANCC) awards Magnet Recognition to hospitals that have shown excellence and innovation in nursing. The ANA is a professional organization that provides standards of nursing practice. The National League for Nursing (NLN) outlines and updates competencies for practical, associate, baccalaureate, and graduate nursing education programs. The Joint Commission is the accrediting organization for health care facilities in the United States. DIF: Remembering REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 8. The nurse is caring for a patient who refuses two units of packed red blood cells. When the nurse notifies the health care provider of the patient’s decision, the nurse is acting in which role? a. Manager b. Change agent c. Advocate d. Educator ANS: C As the patient’s advocate, the nurse interprets information and provides the necessary education. The nurse then accepts and respects the patient’s decisions even if they are different from the nurse’s own beliefs. The nurse supports the patient’s wishes and communicates them to other health care providers. A nurse manages all of the activities and treatments for patients. In the role of change agent, the nurse works with patients to address their health concerns and with staff members to address change in an organization or within a community. The nurse ensure W s W thW at. thT e B paS tie M n. t rW ecS eives sufficient information on which to base consent for care and related treatment. Education becomes a major focus of discharge planning so that patients will be prepared to handle their own needs at home. DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 9. The nursing student develops a plan of care based on a recently published article describing the effects of bed rest on a patient’s calcium blood levels. When creating the plan of care, the nursing student has the obligation to consider which action? a. Critically appraise the evidence and determine validity. b. Ensure that the plan of care does not alter current practice. c. Change the process even when there is no problem identified. d. Maintain the plan of care regardless of initial outcome. ANS: A Evidence-based practice (EBP) is an integration of the best-available research evidence with clinical judgment about a specific patient situation. The nurse assesses current and past research, clinical guidelines, and other resources to identify re levant literature. The application of EBP includes critically appraising the evidence to assess its validity, designing a change for practice, assessing the need for change and identifying a problem, and integrating and maintaining change while monitoring process and outcomes by reevaluating the application of evidence and assessing areas for improvement. W W W . T B S M . W S
  • 6. DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 10. The nurse is delegating frequent blood pressure (BP) measurements for a patient admitted with a gunshot wound to a licensed practical nurse (LPN). When delegating, the nurse understands which fact? a. He/she may assume that the LPN is able to perform this task appropriately. b. The LPN is ultimately responsible for the patient findings and assessment. c. The LPN may perform the tasks assigned without further supervision. d. He/she retains ultimate responsibility for patient care and supervision is needed. ANS: D The RN retains ultimate responsibility for patient care, which requires supervision of those to whom patient care is delegated. In the process of collaboration, the nurse delegates certain activities to other health care personnel. The RN needs to know the scope of practice or capabilities of each health care member for delegation to be effective and safe. DIF: Understanding REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 11. The nurse is preparing to discharge a patient admitted with fever of unknown origin. The patient states, “I never got past the fifth grade in school. Don’t read much. Never saw much sense in it. But I do OK. I can read most stuff. But my doctor explains things good and doesn’t think that my sickness is serious.” Considering this patient response, what action should the nurse carry out? WWW.TBSM.WS a. Provide discharge medication information from a professional source to provide the most information. b. Expect that the patient may return to the hospital if the discharge process is poorly done. c. Assume that the physician and the patient have a good rapport and that the physician will clarify everything. d. Defer offering the patient the opportunity to sign up for wellness classes due to the low literacy rate. ANS: B Low health literacy is associated with increased hospitalization, greater emergency care use, lower use of mammography, and lower receipt of influenza vaccine. A goal of patient education by the nurse is to inform patients and deliver information that is understandable by examining their level of health literacy. The more understandable health information is for patients, the closer the care is coordinated with need. DIF: Applying REF: Concepts: Health Promotion OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care W W W . T B S M . W S
  • 7. 12. A nurse is caring for a patient who lost a large amount of blood during childbirth. The nurse provides the opportunity for the patient to maintain her activity level while providing adequate periods of rest and encouragement. Which nursing theory would the nurse most likely choose as a framework for addressing the fatigue associated with the low blood count? a. Watson’s Theory of Human Caring b. Parse’s Theory of Human Becoming c. Roy’s Adaptation Model d. Rogers’s Science of Unitary Human Beings ANS: C Roy’s Adaptation Model is based on the human being as an adaptive open system. The person adapts by meeting physiologic-physical needs, developing a positive self-concept-group identity, performing social role functions, and balancing dependence and independence. Stressors result in illness by disrupting the equilibrium. Nursing care is directed at alte ring stimuli that are stressors to the patient. The nurse helps patients strengthen their abilities to adapt to their illnesses or helps them to develop adaptive behaviors. Watson’s theory is based on caring, with nurses dedicated to health and healing. The nurse functions to preserve the dignity and wholeness of humans in health or while peacefully dying. Parse’s theory is called the Human Becoming School of Thought. Parse formulated the Theory of Human Becoming by combining concepts from Martha Rogers’s Science of Unitary Human Beings with existential-phenomenological thought. This theory looks at the person as a constantly changing being, and at nursing as a human science. Martha Rogers (1970) developed the Science of Unitary Human Beings. She stated that human beings and their environments are interacting in continuous motion as infinite energy fields. WWW.TBSM.WS DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 13. The nurse recognizes which nursing theorist who described the relationship between the nurse and the patient as an interpersonal and therapeutic process? a. Virginia Henderson b. Betty Neuman c. Imogene King d. Hildegard Peplau ANS: D W W W . T B S M . W S
  • 8. Hildegard Peplau focused on the roles played by the nurse and the interpersonal process between a nurse and a patient. The interpersonal process occurs in overlapping phases: (1) orientation, (2) working, consisting of two subphases: identification and exploitation, and (3) resolution. Betty Neuman’s Systems Model includes a holistic concept and an open-system approach. The model identifies energy resources that provide for basic survival, with lines of resistance that are activated when a stressor invades the system. Virginia Henderson described the nurse’s role as substitutive (doing for the person), supplementary (helping the person), or complementary (working with the person), with the ultimate goal of independence for the patient. Imogene King developed a general systems framework that incorporates three levels of systems: (1) individual or personal, (2) group or interpersonal, and (3) society or social. The theory of goal attainment discusses the importance of interaction, perception, communication, transaction, self, role, stress, growth and development, time, and personal space. In this theory, both the nurse and the patient work together to achieve the goals in the continuous adjustment to stressors. DIF: Remembering REF: Concepts: Health Promotion OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Physiological Adaptation 14. When a nursing class volunteers to serve hot meals at a local homeless shelter on a Saturday afternoon, which term identifies this focus on serving the community? a. Altruism b. Accountability c. Autonomy d. Advocate ANS: A WWW.TBSM.WS A profession provides services needed by society. Additionally, practitioners’ motivation is public service over personal gain (altruism). Service to the public requires intellectual activities, which include responsibility. This accountability has legal, ethical, and professional implications. Members of a profession have autonomy in decision-making and practice and are self-regulating in that they develop their own policies in collaboration with one another. As the patient’s advocate, the nurse interprets information and provides the necessary education. The nurse then accepts and respects the patient’s decisions even if they are different from the nurse’s own beliefs. DIF: Understanding REF: Concepts: Health Promotion OBJ: 1.6 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance 15. A patient is being discharged from the hospital with wound care dressing changes. The nurse recommends a referral for home health nursing care. The nurse is using which standard of practice? a. Assessment b. Diagnosis c. Planning d. Implementation ANS: C W W W . T B S M . W S
  • 9. As a care provider, the nurse follows the nursing process to assess patient data, prioritize Nursing diagnoses, plan the care of the patient, implement the appropriate interventions, and evaluate care in an ongoing cycle. In recommending a referral, the nurse is, in effect, planning care. DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity: Basic Care and Comfort 16. The nurse administers a medication to the patient and then realizes that the medication had been discontinued. The error is immediately reported to the physician. The nurse recognizes which term that identifies complying with the standards of professional performance? a. Ethics b. Socialization c. Altruism d. Autonomy ANS: A Guiding the nurse’s professional practice are ethical behaviors. Ethics is the standards of right and wrong behavior. The main concepts in nursing ethics are accountability, advocacy, autonomy (be independent and self-motivated), beneficence (act in the best interest of the patient), confidentiality, fidelity (keep promises), justice (relate to others with fairness and equality), nonmaleficence (do no harm), responsibility, and veracity (be truthful). Ethical guidelines direct the nurse’s decision-making in routine situations and in ethical dilemmas. Socialization to professional nursing is a process that involves learning the theory and skills necessary for the role of nurse. A profession provides services needed by society. Additionally, practitioners’ moW tiv W at W io . nT isB pu S bM lic .sW erS vice over personal gain (altruism). Members of a profession have autonomy in decision-making and practice and are self-regulating in that they develop their own policies in collaboration with one another. DIF: Applying REF: Concepts: Ethics OBJ: 1.6 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection Control 17. A newly licensed registered nurse is curious about the scope of care that he or she has in caring for patients undergoing conscious sedation. Which would be the best source of information for this nurse? a. National Student Nurses Association b. Nurse Practice Act c. ANA Standards of Professional Performance d. National League for Nursing ANS: B W W W . T B S M . W S
  • 10. Nurse practice acts provide the scope of practice defined by each state or jurisdiction and set forth the legal limits of nursing practice. These acts are laws that the nurse must be familiar with to function in practice. Nurse practice acts are worded in broad legal terms that need to be interpreted by nurses to be clearly understood within the context of their profession. Nursing organizations enable the nurse to have access to current information and resources as well as a voice in the profession. Nursing organizations include the ANA, the NLN, the ICN, Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing, and the National Student Nurses Association (NSNA). DIF: Remembering REF: Concepts: Health Care Law OBJ: 1.7 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 18. The nursing student is writing a paper about the direct patient care role of advanced practice nurses. Which advanced practice role would the student include in the report? a. Nurse Administrator b. Clinical Nurse Leader c. Clinical Nurse Specialist d. Nurse Educator ANS: C There are four specialties in which nurses provide direct patient care in advanced practice roles: certified nurse midwi fe (CNM), nurse practitioner (NP), clinical nurse specialist (CNS), and certified registered nurse anesthetist (CRNA). Four additional advanced practice roles that do not always involve direct patient care are clinical nurse leader (CNL), nurse educator, nurse researcher, and nurse administrator. WWW.TBSM.WS DIF: Remembering REF: Concepts: Health Care Law OBJ: 1.9 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 19. The nurse is determining the patient care assignments for a nursing unit. The nurse knows which responsibility may be delegated to the licensed practical nurse? a. Initiating the nursing care plans b. Formulating Nursing diagnoses c. Assessing a newly admitted patient d. Administering oral medications ANS: D LPNs, or LVNs in California and Texas, are not RNs. They complete an educational program consisting of 12 to 18 months of training, and then they must pass the National Council Licensure Examination for Practical Nurses (NCLEX-PN) to practice as an LPN/LVN. They are under the supervision of an RN in most institutions and are able to collect data but cannot perform an assessment requiring decision-making, cannot formulate a Nursing diagnosis, and cannot initiate a care plan. They may update care plans and administer medications except for certain IV medications. DIF: Applying REF: Concepts: Health Care Law OBJ: 1.9 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care W W W . T B S M . W S
  • 11. 20. The nursing student is taking a class in Nursing Research. In class the student has learned which term that identifies the most abstract level of knowledge? a. Metaparadigm b. Philosophy c. Conceptual framework d. Nursing theory ANS: A A metaparadigm, as the most abstract level of knowledge, is defined as a global set of concepts that identify and describe the central phenomena of the discipline and explain the relationship between those concepts. For example, the metaparadigm for nursing focuses on the concepts of person, environment, health, and nursing. The next level of knowledge is a philosophy, which is a statement about the beliefs and values of nursing in relation to a specific phenomenon such as health. The third level of knowledge is a nursing conceptual framework, or model, which is a collection of interrelated concepts that provides direction for nursing practice, research, and education. The fourth level of nursing knowledge is a nursing theory, which represents a group of concepts that can be tested in practice and can be derived from a conceptual model. DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism OBJ: 1.4 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance MULTIPLE RESPONSE 1. The nurse recognizes which statements contribute to the understanding that nursing is considered a profession? (Selec W t a Wll Wth . aT t a B pS ply M .).WS a. Nursing requires specialized training. b. Nursing has a specialized body of knowledge. c. The ANA regulates nursing practice. d. Nurses make independent decisions within their scope of practice. e. Once licensure is complete, no further education is required. ANS: A, B, D A profession is an occupation that requires at a minimum specialized training and a specialized body of knowledge. Nursing meets these minimum requirements. Thus nursing is considered to be a profession. Members of a profession have autonomy in decision-making and practice and are self-regulating in that they develop their own policies in collaboration with one another. Nursing professionals make independent decisions within their scope of practice and are responsible for the results and consequences of those decisions. A profession is committed to competence and has a legally recognized license. Members are accountable for continuing their education. The ANA is a professional organization that provides standards (not regulation) of nursing practice. DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism OBJ: 1.6 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care 2. The Institute of Medicine (IOM) Report identified several goals for nursing in the United States. The nurse identifies that the IOM offered which suggestions? (Select all that apply.) W W W . T B S M . W S
  • 12. a. Nurses should practice to the full extent of their education. b. Nursing education should demonstrate seamless progression. c. Nurses should continue to be subservient to physicians in the hospital setting. d. Policy making requires better data collection and information infrastructure. e. Higher levels of education will not be needed by practicing nurses. ANS: A, B, D The Future of Nursing: Leading Change, Advancing Health (IOM, 2011) identified several goals for nursing in the United States: nurses should practice to the full extent of their education and training; nurses should achieve higher levels of education and training through an improved education system that promotes seamless academic progression; Nurses should be full partners with physicians and other health care professionals in redesigning health care in the United States; and Effective workforce planning and policy making require better data collection and an improved information infrastructure. DIF: Remembering REF: Concepts: Professionalism OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance 3. The nurse is caring for a patient admitted for the removal of an infected appendix. Which actions by the nurse would indicate an understanding of the 2020 hospital safety goals? (Select all that apply.) a. Places an identification band on the right arm b. Marks the surgical site with a black-felt pen c. Checks medications three times before administration d. Washes hands between patients and/or when soiled e. Removes allergy bands prio W rW toW tr. an T sfB erS to Ms. ur W ge S ry ANS: A, B, C, D The Joint Commission identifies each category and has specific elements of performance that are required for the health care worker to meet the goals. As new problems in patient care emerge, the safety goals are reassessed and revised. The 2020 hospital goals include the following broad categories: improve the accuracy of patient identification, improve the effectiveness of communication among caregivers, improve the safety of using medications, reduce the harm associated with clinical alarm systems, reduce the risk of health care-associated infections, and identify safety risks inherent in its patient population. The categories of improve the accuracy of patient identification (which includes placing an ID band on the right arm), improve the safety of using medications (which requires the nurse to check medications three times before administration), reduce the risk of health care-associated infections (which mandates hand washing at critical times), and the organization identifies safety risks inherent in its patient population (which requires the surgical site to be marked pre-operatively with a black-felt pen) are all examples of actions that comply with the 2020 safety goals. Removing allergy bands would prevent identification of that patient’s safety risk. DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.1 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection Control W W W . T B S M . W S
  • 13. 4. The nurse is conducting a health assessment on a patient from a foreign country. Which concepts should be addressed by the nurse during the interview? (Select all that apply.) a. Food preferences b. Religious practices c. Health beliefs d. Family orientation e. Politics ANS: A, B, C, D Culture is the integrated patterns of human behavior that include the language, thoughts, communications, actions, customs, beliefs, values, and institutions of racial, ethnic, religious, or social groups. DIF: Applying REF: Concepts: Care Coordination OBJ: 1.7 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Psychosocial Integrity 5. The nurse documents that patient laboratory results often take 4 hours to populate into the electronic medical record. The lengthy time frame has contributed to delayed antibiotic administration. From this point, what should the nurse do to produce change using Evidence-Based practice? (Select all that apply.) a. Identify a problem affecting patient care. b. Realize the facility resources may influence the decision. c. Review pertinent journal articles from the literature search. d. Apply the findings to clinical practice considering patient preferences. e. Use the process recommended by the best clinical article. ANS: A, B, C, D WWW.TBSM.WS The process of using evidence-based practice (EBP) starts with the identification of a problem. The nurse then conducts a literature search to find the best evidence pertaining to the problem. Facility resources may impact the ability to implement the chosen decision. Patient preferences need to be incorporated into the use of evidence from the literature combined with clinical expertise. The nurse would not use just one clinical article to determine a solution to the issue. DIF: Applying REF: Concepts: Evidence OBJ: 1.2 TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care Email me donc8246@gmail.com to get All chapters Or Click the link https://www.stuvia.com/en-us/doc/3267999/test-bank-for-fundamentals-of-nursing-3rd- edition-by-barbara-l-yoost-chapter-1-42complete Email me donc8246@gmail.com to get All chapters Or Click the link https://www.stuvia.com/en-us/doc/3267999/test-bank-for-fundamentals-of-nursing-3rd- edition-by-barbara-l-yoost-chapter-1-42complete W W W . T B S M . W S