Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Parlem en veu alta

81 views

Published on

Dues iniciatives que han sorgit de l’alumnat i que s'auto-regulen: L’ Assemblea Fort Pius i La Batukada.

Laura Mayayo Vallverdú
3r ESO / INS FORT Pius

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Parlem en veu alta

 1. 1. Parlem en veu alta Institut Fort Pius
 2. 2. Índex • Qui som? Que fem? • Com s’originen els projectes? • Com ens organitzem? • Des dels inicis fins ara. • Què representem per a l’institut?
 3. 3. Assemblea d’estudiants Xarxes socials: ● http://assembleafortpius.com/ ● https://www.instagram.com/assemblea.fp/ ● assembleafortpius@gmail.com
 4. 4. Qui som? Que fem? ● Som un grup d’estudiants que ens reunim amb la finalitat de posar en comú les nostres inquietuds respecte el sistema educatiu i la realitat social que ens envolta. ● Pretenem informar-nos, debatre, aprendre sobre aquests aspectes i fer-ne difusió (cartells, xarxes socials, xerrades, etc.) per fer reflexionar als companys.
 5. 5. Com s’origina? ● L'Assemblea Fort Pius neix el 2014 arran de la iniciativa d'uns estudiants de l'institut. ● Érem un grup d’amics que teníem inquietuds i veiem necessari crear un espai on els alumnes amb els mateixos interessos es poguessin trobar.
 6. 6. Com ens organitzem? ● Ens reunim un cop per setmana a l’hora del pati i com que no és suficient, sovint fem trobades extraescolars. ● Ens dividim les tasques per comissions.
 7. 7. Dels inicis fins ara ● Vam decidir no vincular-nos amb cap ideologia política per tal de no tancar portes a ningú. ● Inicialment gran part de la feina la fèiem a nivell intern de l’institut. ● Tot i això sempre hem participat a les vagues i manifestacions que lluiten per educació pública i de qualitat.
 8. 8. Què representem per l’institut ● Som una via de representació de tot l'alumnat per poder expressar les nostres queixes i intentar millorar la convivència. ● Ens encarreguem de preparar i organitzar activitats relacionades amb temes d’interès general.
 9. 9. Piusâo Xarxes socials: www.facebook.com/Pius%C3%A2o- Batucada-1554446374804525 piusaobatukada@gmail.com
 10. 10. Qui som? Que fem? ● Som un conjunt d’alumnes, d’edats diferents que ens reunim setmanalment per tocar i crear música de percussió. ● No és necessari que tothom tingui coneixements musicals,tot i que sí que algú els tingui.
 11. 11. Com s’origina? ● Per part d’alguns membres ja hi havia un interès previ per la percussió abans de formar la batucada. ● Rua carnestoltes 2014 Fort Pius ● El projecte va començar a tirar endavant quan vam saber que més gent compartia aquest interès.
 12. 12. Com ens organitzem? ● Ens dividim en comissions obertes a l’opinió de la resta de membres.
 13. 13. Dels inicis fins ara ● Al principi érem pocs i sense gaires recursos ● Ens vam donar a conèixer mitjançant actuacions fora de l’institut ● En poc més d’un any ja som 15 membres de gairebé tots els cursos.
 14. 14. Què representem per a l’institut ● Dinamitzem els actes festius de l’institut. ● Participem en les visites dels centres de primària per donar a conèixer l’institut ● Un punt de trobada pels nous alumnes amb interès musical.
 15. 15. Parlem en veu alta Punts en comú de les dues inciatives: ● Han sorgit de l’interès de l’alumnat ● Ens autoregulem ● Són obertes a tothom ● És un element integrador ● Representem el centre

×