Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Repartim i dividim a l’hort.

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 14 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

Repartim i dividim a l’hort.

  1. 1. Operacions amb nombres, aprofitant elements de l’hort i el jardí. - I Repartim i dividim a l’hort
  2. 2. 1
  3. 3. 2 x 3² x 1
  4. 4. Quan fem operacions combinades amb nombres enters hem de tenir en compte la regla dels signes i l’ordre en què resoldrem cada part del conjunt , abans de donar la resposta final: 1. Operacions dintre de parèntesis 2. Potències i arrels quadrades 3. Multiplicacions i divisions 4. Sumes i restes
  5. 5. una mida regular i que sempre coincideixin en els vèrtex?
  6. 6. Hem de fer dos trams d’instal.lació de molins de vent i volem que en ambdós trams els molins quedin repartits a la mateixa distància. El primer tram té 2.300 m i el segon, 3.400 m. ¿A quina distància els he de posar? Quants molins hi haurà a cada tram?
  7. 7. L’estructura interna dels teixits d’una fulla d’ Strelitzia crea tot de cel·les rectangulars buides, d’uns 35 mm de longitud. Si fem un orifici cada 300 mm, pot ser que algun d’ells coincideixi amb la pared que separa les cel·les. ¿Quants orificis haurem de fer perquè això passi? He de buscar el mcm de 300 i de 35 > 2.100 // i ara > 2.100 : 300 = 7 // La resposta final és 7.
  8. 8. En un hort vull plantar hortalisses diferents. Les unes han d’anar a 30 cm de separació. Les altres han d’anar a 50 cm de separació. De quina mida mínima hauré de fer els cavallons per tal de no perdre espai i poder-hi plantar qualsevol de les dues classes d’hortalissa?

×