Bacc Crackwoodspines; update 27 - week 13

169 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
169
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc Crackwoodspines; update 27 - week 13

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Week 13 Update 27
 2. 2. Broer en zus zijn samen aan het vissen. Het is het weer er weer voor, eindelijk!
 3. 3. Ethan vindt de krant interessanter dan wat er buiten gebeurt. Bovendien wilt hij nog maar weinig geloven van wat er gezegd wordt op het nieuws.
 4. 4. En Zahra? Ze snapt voor geen meter waarom haar cijfers nog steeds niet al te hoog zijn.
 5. 5. Zoey ontmoet één of andere extravagante gozer. Ze kan het eigenlijk ook niet laten. Altijd wanneer er iemand voorbij loopt, moet ze diegene aanspreken.
 6. 6. Grietje doet een poging om de tuin bij te houden. De groenten zijn voor het grootste deel geoogst. Dit moet haar dus wel lukken.
 7. 7. Zahra vindt dit leuker dan de kat zelf, maar ik geloof niet dat ze dat zo doorheeft. Ach, kinderen zijn zo lief! Ik kan Zahra wel opeten.
 8. 8. Voor ik het doorheb, staat Grietje in de slaapkamer te schreeuwen. En ja hoor, daar is het eerste kindje van Ethan! Zahra heeft nu een halfzusje. Haar naam is Siri.
 9. 9. Als de hyperheid rondom het nieuwe kindje wat gezakt is, besluit Ethan zijn stiefdochter aan haar huiswerk te zetten. Huiswerk is er om gemaakt te worden, wat er ook gebeurt! Zahra is het daar niet mee eens, maar is allang blij dat Ethan haar helpen wilt.
 10. 10. Net als toen Zahra baby was, komt Siri geen aandacht te kort van Zoey of Adam. Meestal is het Zoey wie Siri de fles geeft. Het liefst twee achtereen, om zeker te weten dat het meisje vol zit.
 11. 11. Als Siri ligt te slapen, vermaakt Zoey zich prima met het aanleren van kunstjes. Dan wel bij de katten, natuurlijk.
 12. 12. Jep, het is officieel. Ethan en Grietje hebben een goed seksleven. Grietje is weer zwanger!
 13. 13. Hyperheid alom, want Zahra’s cijfers zijn eindelijk beter.
 14. 14. De tijd vliegt en daar is Siri’s verjaardag al. Tijd om peuter te worden!
 15. 15. Siri lijkt nog het meest op haar moeder qua uiterlijk. Qua innerlijk is ze echt een mini-kennissimmetje. Grietje gaat dan ook meteen aan de slag met haar te leren lopen. Siri haar persoonlijkheid is overigens 05/03/07/09/06.
 16. 16. Adam wordt een beetje te oud voor het leren lopen van kleine kindjes. Maar Adam kijkt graag toe.
 17. 17. Er zijn dingen zat die hij nog wél kan. Zoals voorlezen bijvoorbeeld. Vooral in het weekend is dat heerlijk. Dan doet iedereen zijn eigen ding.
 18. 18. Maar klagen doet Adam niet – dat heeft hij nooit gedaan. Hij wilt best een potje legen terwijl Grietje met Siri speelt.
 19. 19. Oefening baart kunst. Spelen en oefenen afwisselen werpt zijn vruchten af!
 20. 20. De tweede trap van de kleine! Of misschien wel kleintjes. Wie zal het zeggen?
 21. 21. Siri is in elk geval een kind met een erg gelukkige jeugd!
 22. 22. Zahra’s geluk kan ook niet meer op. Want raad eens wie ze heeft meegenomen uit school? Juist! Olivier van de Bend.
 23. 23. Zoey heeft haar dolle uurtje met de kat.
 24. 24. Zahra heeft ook zo haar random momentjes. Ik weet niet wat het is met dat kind, maar soms trekt ze rare gezichten zoals ik nooit een ander heb zien doen.
 25. 25. Dat Siri flink op weg is met al die vaardigheden te vergaren, wilt niet zeggen dat ze al genoeg breinmelk heeft gehad. Ethan blijft haar maar aanbieden. En Siri drinkt het gulzig op. Ze heeft een grote maag. Misschien is het wel de schuld van haar “tante” Zoey. Al die flesjes die ze als baby heeft gehad….
 26. 26. Over vaardigheden vergaren gesproken: Ethan doet het goed in de moestuin! Maar wat wil je ook, met zo’n opvoeding als Max en Maya hem hebben gegeven?
 27. 27. Jippie! Zahra’s verjaardag!
 28. 28. En kijk nou eens wat een mooie meid ze is geworden! Ze lijkt echt op Michel. Meer dan ik had durven hopen! Ik geloof dat ze wel een toffe populariteitssim gaat worden! Ze droomt er overigens van om sterrenkok te worden. Hm, waar hebben we die wens eerder gezien?
 29. 29. Grietje zit weer bij huis omdat ze zwanger is. Een willekeurige maandagmiddag met Siri: Kinderliedjes zingen!
 30. 30. En daar komt Grietjes derde kindje! Zahra staat er als versteend bij, niet- wetend wat te doen.
 31. 31. Gelukkig is Ethan er binnen no time ook. En daar is het eerste jongentje! Zijn naam is Jeroen.
 32. 32. Op de momenten dat niemand nog op is en niemand het tegen haar kan gebruiken, maakt ze soms gebruik van het feit dat ze nu groot genoeg is om een baby vast te houden.
 33. 33. Echter zijn er ook minder leuke kanten aan een jonger broertje en een jonger zusje. Veel meer rotzooi. En als oudste moet Zahra zeker weleens een handje helpen.
 34. 34. Adam leeft zich uit in het aanleren van kunstjes.
 35. 35. En Ethan doet de tuin het liefst met zijn dochter. Dan kan hij tips geven over hoe ze het allemaal moet onderhouden en kunnen ze bijpraten over hun dag.
 36. 36. Weer zo’n typisch gezicht. Het zegt genoeg, toch?
 37. 37. Gelukkig zijn er nog momenten dat Zahra weg kan thuis. Dan spreekt ze graag af met Jona en Leroy. Ze zitten nu weer wat meer in elkaars leeftijdsklasse, net als vroeger. Eindelijk kunnen ze weer levellen. Zowel lichamelijk als psychisch.
 38. 38. De nodige gekke bekken worden getrokken voor de camera.
 39. 39. En kijk dan wat een druk gezinnetje! Heerlijk.
 40. 40. Grappig, de katten hebben allemaal iets grijs over zich. Ze zijn gezellig mee geweest naar de openbare kavel.
 41. 41. ‘s Avonds hangt Zahra nog uren aan de telefoon met vrienden, vriendinnen en kennissen die flink op weg zijn ook vrienden van haar te worden.
 42. 42. Siri’s moment van opgroeien valt volledig in het water.
 43. 43. Alle aandacht gaat namelijk uit naar haar moeder. Grietje lette even niet goed op toen ze een poging deed om de tv te repareren. Shit! Ethan komt op haar toe gerend.
 44. 44. Gelukkig houdt Grietje er geen nare gevolgen aan over. De volgende dag zit ze alweer vrolijk met de kat te spelen.
 45. 45. Zahra is wel blij dat haar zusje nu groter is. Ze kunnen veel meer dingen samendoen.
 46. 46. Dan is het tijd voor de verjaardag van Jeroen. Ik zie nu pas dat hij de bruine ogen van zijn vader heeft. Siri heeft die niet.
 47. 47. Wat een schattig gezichtje, hè?! Zijn persoonlijkheid is 09/03/09/10/01.
 48. 48. Zahra doet talloze pogingen om een baan te vinden in de horeca. En nu is het eindelijk zover. Jay!
 49. 49. Uiteraard voelt Grietje als geen ander aan dat Jeroen meteen op het potje gezet moet worden. Hij is duidelijk een broertje van Zahra – kan al net zo’n lang gezicht trekken – maar even later snapt hij de ophef van zijn moeder.
 50. 50. Siri’s eerste schooldag.
 51. 51. En Grietje heeft kleine Jeroentje al leren lopen. Dat ging vlot!
 52. 52. En dan is bij deze het verhaaltje uit! Nee, niet nog een zwangerschap van Grietje. Of nou ja, dat weet ik eerlijk gezegd niet. Ghèhè! Er is maar één manier om erachter te komen. Volgende week gaan we naar de broers en zussen van Ethan. Namelijk familie Snuchter, die opgesplitst gaat worden in verschillende huishoudens. Tot dan!

×