Bacc crackwoodspines; update 4 week 7 en 8

196 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
196
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bacc crackwoodspines; update 4 week 7 en 8

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 4 Week 7 en 8
 2. 2. Week 7 Geen foto’s van de familie Wiersema. Dit keer gaan we meteenover naar familie Denham, die eigenlijk nu gewoon Van der Bend heet.Wat hier gebeurt? Wel, deze familie is de eerste bij die een wenslampkreeg. Als rijkdomsim wil Casper altijd meer en meer geld zien. Kennelijkging er iets een beetje fout. Alle zakken kwamen in één klap naar beneden.Leuk toch!
 3. 3. Dat geld komt goed van pas. De vorige update zei ik toch dat Larissazwanger was? Wel, dit is Eevee van der Bend, een super onaardig meisje.Check die persoonlijkheid: 04/08/09/03/01.
 4. 4. Bij de familie Pummel is het één gezellig boel aan tafel. Snappenjullie nou waarom ik zo dol op deze luitjes ben?Michel zit in het midden, al zijn kroost in de gaten te houden. Tegenoverhem zitten Teije en Anne-Fay, de tweeling die hij met Nia heeft. Rechts vanMichel zit Adam. Michels jongste zoon en halfbroer van Teije en Anne-Fay.Het meisje links is Sophie en daar tegenover zit Zoey, Adams zusjes.
 5. 5. De vierde familie in Crackwoodspines, de familie Snuchter! Nooit heb ikveel foto’s van ze in een update gehad. Nu nog niet. Maar dit zijn ze dan!Rechts is Max, de vader van het gezin. De moeder is degene in het witteshirt. Tussen hen in loopt Kirby, hun tweede dochter. Achteraan looptKatie, hun oudste. En zie je dat vaardigheidsbalkje binnen? Daar zit Ethan.Hij is nog peuter, dus gaat niet mee naar restaurant Peppie & Kokkie.
 6. 6. De linker Sim is Allies en zij is één van de vier leden dat het nieuw-ste gezin in Crackwoodspines telt. Allies Boeman is haar naam. Hier samenmet… Michelle Thijssen? In dit geval een vrouw. Maar Allies is niet zokieskeurig, hoor! Ze is een genotssim wie graag een professionelepartygast wilt worden. Nog maar even sparen voor een club dan. Ik denkniet dat het haalbaar is, maargoed! Met een persoonlijkheid van05/03/07/03/07 laat ze zich niet uit het veld slaan. Joy is everywhere!
 7. 7. Zoals jullie zien, is Teije al even kennis komen maken. Ja ja, het is me eréén.
 8. 8. Of dit Allies’ man en kinderen zijn? Echt niet! Allies is niet het type vooreen vaste partner. De man tegenover haar is haar broertje, George. Detwee jochies heten Christian (zwart) en Sepp (blond).George wilt sterrenkok worden. Peppie & Kokkie schiet al aardig op. Nuhopen dat Katie een baan in de horeca kan vinden. Zijn persoonlijkheid is02/03/09/07/04 en hij is een genots-populariteitssim, net zoals zijn zus.
 9. 9. Christian en Sepp zijn al tieners! Sepp is een beetje een macho, maar meteen zachtaardig karakter (01/07/07/02/08) en wilt sterrenkok worden.Goh, hoe verassend. Tsja, populariteitssims, hè?Christian is de rustige van hen tweeën en een kennissim. Hij wilt de ge-heime dienst in, waarvoor hij toch eerst bij het leger zal moeten. Maarwaar een wil is, is een weg!
 10. 10. Omdat George niet de rest van zijn leven alleen wil blijven, is hij wat rondgaan daten. Het ligt er nogal dik bovenop dat hij en Katie elkaar zoudenvinden. Allebei populariteitssims met een passie voor koken!
 11. 11. Katie vindt het helemaal leuk om samen te wonen met George en zijnkinderen. In elk geval is ze blij dat ze uit huis is en met drie jongenssamenwoont die er wel van houden hun handen uit de mouwen te steken.Dat kan ze wel gebruiken als ze écht de horeca in wilt. Zeker omdat erbinnenkort nog een vijfde gezinslid zal komen!
 12. 12. Week 8 In week acht is Eevee inmiddels opgegroeid. Ze helpt haar oudersgraag in het tuintje naast hun huis. Vooral als ze chagrijnig is van het dehele tijd op school zitten en ze op haar moeder wacht. Met Larissa gaat ´tgoed: ze maakt al flinke sprongen in de carrière. Of ze de top zal halen voorze oudere wordt? Moh. Vast wel! Nog zeker driekwart te gaan.
 13. 13. Jay, de tieners! Het is dan wel herfst, maar daar laten ze zich nietdoor weerhouden. De eetkamertafel werd een beetje krap, dus ze zijnlekker in het zonnetje gaan zitten met z’n vieren. Door de jaren heen is hetSophie ook duidelijk wat ze wilt gaan doen later. Werken in een restaurant.Sterrenkok worden!
 14. 14. Dat Teije net zo’n groot gezin wilt als waarin hij zelf is opgegroeid, was hemal heel lang duidelijk. Sinds zijn vroege tienerjaren is hij al bevriend metJenny van ‘t Fluim. In Kokkie & Peppie, één of ander restaurant dat hij viazijn zus kent, is hij met haar op date gegaan. Ze zien elkaar best wel zittenen hebben dikke verkering.
 15. 15. Dan is het tijd voor Michel om ook op te groeien naar oudere. Met al diekids (en Nia) in huis is het onontkoombaar dat er veel Sims zullen zijn metzijn verjaardag. Dus hier staat hij dan, de oude man!
 16. 16. Christian en Sepp zijn er ook, wie goed kunnen opschieten met Anne-Fay.Zoals eerder gezegd is Sophie bevriend met Katie, de dochter van Maya.Op den duur is zowat iedereen in de familie Snuchter bevriend geraakt meteen aantal Sims in de familie Pummel.
 17. 17. Anne-Fay ziet Max zelfs zitten op een manier die verder gaat dan vriend-schap, maar daarin moet ik haar dan teleurstellen. Max’ dochter Kirby isook niet verkeerd, vinden beide zoons van Michel. Zelfs Teije vindt Kirbyheel erg leuk. Terwijl hij eigenlijk met Jenny heeft… Gelukkig is er voorSophie geen probleem. Sepp is single, dus die twee bolts voor hem zijn deste beter. Ik ben eens benieuwd hoe hij over haar denkt, wat hij voor haarvoelt.
 18. 18. Hoe Kirby over Teije denkt, is inmiddels wel duidelijk: Zij ziet hem net zohard zitten als hij haar. En Sophie? Tsja, zij houdt zich erbuiten. Haar broermag het lekker zelf uitzoeken, vindt ze. Ze werkt zich liever in het zweet(letterlijk) om af te vallen dan dat ze zich partij kiest voor haar broer ofJenny of Kirby. Ze kan met alle drie Sims het goed vinden.
 19. 19. Teije ziet er niet uit alsof hij zich ook maar enigszins stoort aan zijn zusje,andere zusjes of broertje. Er zijn maar twee Sims in dit hele universum. Hijen Kirby…
 20. 20. Bij Kirby thuis wordt er niet veel gemerkt van haar liefdesleven. De meesteaandacht gaat uit naar de jongste kinderen, Remia en Lars. Zij zijn detweeling die na Ethan werd geboren. Zijn persoonlijkheid is overigens05/03/08/05/06. Zowel Remia als Lars kan goed opschieten met Eevee.Echte best friends forever. Remia heeft een persoonlijkheid van04/04/04/07/06. Dat van Lars verschilt amper: 04/09/04/07/06.
 21. 21. Verder is er nog Coen Haveloos, een Simmetje wie Eevee meebracht toenLars haar uitnodigde om te komen spelen.
 22. 22. Ze hebben het wel gezellig met z’n vieren!
 23. 23. Ze wonen amper een week met elkaar of Katie is bevallen van eenzoon, Flynn Snuchter. George is helemaal gek met hem. Letterlijk en figuur-lijk.
 24. 24. Hoe Sepp het vindt om halfbroer te zijn? Hij houdt zielsveel van die kleineFlynn. Af en toe kan Sepp de wilde wederhelft van Christian zijn, maar alshet op Flynn aankomt…
 25. 25. Christian zelf is er helemaal van overtuigd dat als hij naast zijn kenniswensnog iets mocht kiezen, het de familiewens zou zijn. Ook hij is dol op Flynn.Of het nu een halfbroer van hem is of niet.
 26. 26. Eind week acht was het zover: Anne-Fay en Teije groeiden op naarvolwassenen en aangezien ze allebei uit huis wilden, zijn ze samen eenstekje gaan zoeken. Een vaste partner hebben ze geen van beiden, maaralleen wonen vinden ze ook niks.
 27. 27. Anne-Fay en Teije hebben het prima naar hun zin. Af en toe komt Nia langs(lees: ze loopt de deur plat) en dan komt Zoey of Adam mee. En anders?Nou ja, dan komen ze gewoon met z’n allen tegelijkertijd!
 28. 28. De eerste week is Anne-Fay hard bezig met een baan te zoeken in deoceanografie. Het wilt niet echt vlotten dus schildert ze voornamelijk. EnTeije? Die is diep gaan nadenken over hoe hij zijn leven verder wilt door-brengen en vooral met wie. Algauw loopt hij Leonie den Dolder tegen hetlijf. Anne-Fay kent haar nog maar net of Teije vertelt dat de twee gaansamenwonen.
 29. 29. Het gaat tamelijk hard, maar Leonie is er als kennissim helemaal verheugdom een kind met aliënogen te baren. Dit zal haar afhouden van haarlevenswens om alle zeven vaardigheden te maximaliseren. Niettemin is zehelemaal wild van dit kleintje. Aanschouw meneer Art den Dolder! Oh, envoor ik het vergeet: Leonie haar persoonlijkheid is 05/03/07/03/07.Overigens is het niet de eerste keer dat jullie Art zien.
 30. 30. Want deze foto zal jullie immers wel bekend voorkomen, hè? De header,inderdaad! Art en Aagje.
 31. 31. Ook geen irrelevante informatie: Art heeft een tweelingzusje, Robyn ge-naamd. Lekker cliché, aangezien ik beide namen gebruik in het verhaal datik op het moment schrijf. In Teijes ogen valt te zien dat hij het een hele eervindt om vader te zijn van al twee hummels.
 32. 32. Anne-Fay is ook trots! Als ze bij haar broertje en schoonzus binnenloopt, ishet eerste wat ze doet de kleintjes oppakken. Of dat, of spelen met dehond. Ze mag dan geen familiesim zijn, maar die ogen maken duidelijk wathaar moeders ogen al eerder duidelijk maakten. Kindjes zijn zo lief!
 33. 33. Hier kreeg ik de schrik van mijn leven. De tv was kapot en in een poging diete repareren, vloog het vloerkleed ervoor in de brand. Geen idee dat zoietskon, maar de hele woonkamer is af gefikt. Afschuwelijk!
 34. 34. Teije heeft drie keer in de brand gestaan en ik dacht hij dood zou gaan.Maar goed dat het niet is gebeurd! Art en Robyn worden bijna peuters enLeonie is namelijk weer zwanger. Zou nogal lullig zijn, een vrouw met driekinderen alleen laten…
 35. 35. Al volgde er daarna alsnog een moeilijke tijd. Teije was verheugd te ziendat zijn kinderen blije peuters waren. Ik denk dat zulke dingen de hemovereind hielden op dat moment. In de woonkamer stond niks meer en erwas geen geld meer om wat anders aan te schaffen. Zijn kinderen envrouw in de steek laten overdag door te gaan werken wilde hij niet. Aagjeis echter een knappe hond die nogal wat trucjes kan. Vandaar dat hij zichdaar nu op focust zodat er toch wat geld in het laatje komt.
 36. 36. Gelukkig zijn er nog altijd zijn ouders! Ze weten nog niet erg goed wat zeaan Leonie hebben, maar begrijpen wel dat hun zoon en schoondochtereen moeilijke tijd doormaken. Aandacht komt in elk geval niemand tekort.Zeker de kindjes niet.
 37. 37. Al hebben hun ouders de puf niet om te achterhalen hoe die breinmelk nuoptimaal werkt, Art en Robyn zijn twee vrolijke peuters die leren wat zewillen leren en met een blij gezicht door het leven stappen!Art heeft een persoonlijkheid van 05/10/10/03/07.Robyn heeft een persoonlijkheid van 02/03/10/07/06.
 38. 38. Dan is dit waar we week acht gaan eindigen! Met acht huishoudens ennogal een babyboom! Dan te bedenken dat die babyboom nog maar net isbegonnen! Maar dat zien jullie in de volgende update wel!

×