Week 4 de dappere

826 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
826
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
526
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 4 de dappere

 1. 1. BaCC Bookville – Week 4 – Bookavenue 3
 2. 2. Wederom heb ik geen geschikt voorplaatje.Hoewel Tiuri ook redelijk geschikt is.Weet je het nog? Deze up gaat over de familie de Dappere. Bestaande uit Piak en Ginaen hun dochtertje Eileen, Tiuri en Kristianne en hun tweeling: Floor en Damian.De peuters slapen lief en Gina is als een echte kennissim aan het werk.
 3. 3. Ook deze kindjes wordt hetmet de paplepel ingegoten datskillen een must is.Ik kan wel een WK beginnen:-P. Hoewel, volgens mij isstuderen daar ook een must,maar ik heb (nog) geenuniversiteit.
 4. 4. Piak vindt geen baan en Tiuri is een beetje de weg kwijt.Hij ligt te ontspannen op het verkeerde bed. In ieder geval naast de verkeerde vrouw;-)
 5. 5. Peuterskills worden geleerd.Eileeen heeft daar niet zoveel zinin.
 6. 6. Piak houdt van knutselen.En ook van zijn neefje Damian.Dus die doet hij in bad.
 7. 7. Baby-time alweer.Kristianne bevalt van een meisje,met de blonde haren van haarpapa en de donkerblauwe ogenvan mama. Ze luistert naar denaam Grace.Maar Kristianne is weer eens niettevreden...
 8. 8. Lalala. Daar is nummer twee. Eenjongen, met precies dezelfdegenetische informatie als zijn zus.Hij luistert naar de naam Ezekiel.Maar dat was nóg niet genoeg...
 9. 9. Nummer drie, weer een jongen.Hij is precies hetzelfde als zijnoudere broers en zussen. (Flooren Damian hebben namelijk ookdeze genetische informatie;-)).De laatste van de drieling isFinn.
 10. 10. Best gezellig zo, die drie wiegjes op een rijtje.Eileen is lekker muzikaal en gaat bij Piak en de piano zitten. Dubbel pia.
 11. 11. Met zoveel kindjes moeten er heel veel luiers verschoond worden.Gelukkig geeft ome Piak zijn iets oudere nichtje en neefje genoeg aandacht,anders zou dat erbij inschieten.
 12. 12. Dan gebeuren er zulke dingen...
 13. 13. Gezelligheid aan dat speeltafeltje.
 14. 14. Gina zorgt goed voor de kleintjes.Ze zorgt dat ze allemaal genoeg te drinken krijgen, misschien zelfs iets teveel.En op het andere plaatje gaat ze gezellig naar haar werk.
 15. 15. Verjaardag. Geen zin in gedoemet taarten, dus gewoon in delucht springen en grootworden;-)Zie, Damian is nu al een stukleuker.En Eileen is gewoon awesome enwordt nog veel awesomer (ik hebal een foto van haar als tienerlaten zien...)
 16. 16. De drieling is ook jarig.Dat was nog een heel gedoe, Ezekiel en Finn wilden niet...
 17. 17. Bovenaan is Grace, dat lijkt meduidelijk.Rechtsboven is Ezekiel, die nietecht supermooi is, maar wellief;-) (en net als bij Damiantrekt het redelijk bij).En dan is rechtsonder Finnnatuurlijk.
 18. 18. De make-over van Ezekiel hebben jullie al gezien, dit zijn Grace en Finn.Het is op de foto niet heel goed te zien, maar Grace is echt een cutie.
 19. 19. Hier zijn de oudere kindjes gemake-overd.Eileen en laarzen is gewoon een awesome combinatie...
 20. 20. Eileen en Floor zijn echt awesome together.Hele goede vriendinnetjes, hoewel ze redelijk verschillend zijn.Volgens mij zijn het echt van die ratelkindjes. (ze hebben veel punten bij actief...)Lijken ze een beetje op mij...
 21. 21. Damians hobby is wetenschap. Daarom heb ik zelf maar een levenswens voor hemuitgezocht, ipv de dobbelstenen.Vast niet moeilijk te raden? Doe ik overigens niet altijd als de hobby van een simwetenschap is... maar bij Damian vond ik het wel passen.
 22. 22. Kiddies zijn awesome.However.
 23. 23. Hihi, de bovenste foto is een soort Romeins toilet.En die schattige Grace leert lopen van haar schattige oom.
 24. 24. Schoolhoofd.Zag Floor huiswerk maken endacht: wat een ijverige mensen.Kreeg karbonaadjes en dacht:Jummie, deze mensen moetenwe hebben op school
 25. 25. En daarom zien Eileen en Damian er de volgende dag zo schattig uit.Leuke uniformpjes.
 26. 26. Grace is echt lief.Kristianne is weer eens zwanger...als het nu een kindje is, hebben zeer 6:-) Als die allemaal trouwen zithet wel goed.
 27. 27. Gina is zwanger. Hoewel zij en Piak geen wens hadden wilde ik toch nog een kleintje voorhen.Ze oefent vast met Finn.
 28. 28. En toen was het voor de drielingalweer tijd om op te groeien.Ezekiel en Finn zien er een stukbeter uit en Grace is gewoonwegcute.
 29. 29. Dit zijn de kindjes na de make-overs.Hier is pas goed te zien hoe cute Grace is.Me loves her.
 30. 30. Eileen en Grace kunnen het ook goed met elkaar vinden.Hetgeen ik erg leuk vind.
 31. 31. Oeps, dit was echt niet debedoeling.Ik was een beetje met die kidsbezig geweest en had niet opGina gelet, maar die leedhonger.Gelukkig kon Piak haar nogredden:-) Heb ik dat ook eensmeegemaakt.En Gina is een kennissim, dusze vond het alleen maar leukom gered te worden van dedood.
 32. 32. Een bedankje is natuurlijk wel op zn plaats.Ik was zo blij dat Gina –en het kindje in haar buik- nog leefde dat ik maar eenextra foto heb gemaakt van haar.
 33. 33. Dit was ook wel awesome. Grace heeft 1 puntje bij aardig en Finn maar 2.En ze gingen schaken en ze speelden niet eens vals!
 34. 34. SKILLMONSTERS.De foto rechtsboven laat zien datiedereen, behalve Gina, aan hetskillen was.Het is toch niet normaalmeer...?!
 35. 35. Kristianne gaat weer eensbevallen. Zoals gewoonlijk doetze dat in de keuken.Alle kindjes vinden het mega-interessant...Hoewel, Eileen en Grace kijkenecht zo van: “Moet dat echt omkindjes te krijgen? Kunnen diemannen dat niet doen...”
 36. 36. Iedereen is zwaar onder de indruk van de komst van de nieuwe baby.Het is een jongetje en hij heet George.
 37. 37. Damian en Grace zijn gezellig aan het spelen.Gewelddadige spelletjes.Of ze elkaar vermoorden? Dat zien we de volgende keer bij de familie de Dappere.De volgende ronde is bij de familie de Boer, een nieuwe familie.En hun achternaam zegt niks over een boek...
 38. 38. StatsHouseholds: 3Playable sims: 22CAS sims available: 9Community lots: 7Total Lots: 10Business districts: 1Universities: 0Downtown: noSM: 8Population: 176Fires: 1Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 4Taxes: 124.472

×