Bacc Crackwoodspines; update 9 - week 10 deel 3-5

186 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bacc Crackwoodspines; update 9 - week 10 deel 3-5

 1. 1. Bacc Crackwoodspines Update 9 Week 10, deel 3-5
 2. 2. Week 10 Daar zijn we dan, bij het huishouden van de familie Snuchter!Kleine Flynn en zijn moeder Katie. Ze heeft al een tijdje haar interesse inkunst gemaximaliseerd.
 3. 3. Dit is Flynns laatste dag als kind. Het is weekend en maandag zal hij naarschool toe gaan als tiener! Niettemin valt het af en toe nog niet mee, dathuiswerk dat ze hem opgeven in groep acht…
 4. 4. George heeft zijn twee oudste zoons uitgenodigd voor de verjaardag vanzijn jongste zoon. Daarnaast zijn Teije en Leonie ook langsgekomen. Het isnamelijk niet alleen Flynns verjaardag.
 5. 5. Ook George groeit op! Maar of hij daar zelf zo blij mee is?
 6. 6. Zodra het opgroeien voltooid is, trekken Christian en zijn halfbroer Flynnzich terug in de slaapkamer. Terwijl de rest in volle gang aan het feesten is,nemen zij even de tijd voor zichzelf. Samen alleen, in één kamer.
 7. 7. Maandag is het zover: Flynn moet aan het huiswerk voor de ouderekinderen geloven. Gelukkig heeft hij zijn pa, wie hem wilt helpen. Of hij nude zestig is gepasseerd of niet.
 8. 8. Flynn bevalt het leven als tiener wel. Hij is een echte populariteitssim, netals zijn moeder Katie. George is genotsim, maar zijn secundaire wens isnatuurlijk wel populariteit. Dat Flynn ervan houdt om elke dag een anderSimmetje mee uit school te nemen, zit gewoon in de genen.
 9. 9. Om met Simmetjes van andere leeftijden om te gaan, vindt hij helemaalniet erg. Robyn is bijvoorbeeld eerder opgegroeid naar tiener dan hij. Alskinderen waren ze al dikke maatjes. En nu? Nu begint Flynn langzaam tebeseffen dat hij Robyn wel erg graag mag.
 10. 10. Robyn en Flynn kijken beiden op een andere manier naar elkaar nu zegroter zijn. Best spannend! Waar ze het eerst geen van beiden hinderdedat iemand meekeek of luisterde als ze samen zijn, schrikken ze nu ineensop als George op de bank blijkt te zijn geploft.
 11. 11. Gelukkig weet Flynn van zijn broers dat je in zulke gevallen het best naar jeslaapkamer kunt gaan. Er wordt daar een hoop gegiecheld en voorzichtiggeflirt.
 12. 12. Met Katies zaak loopt het goed! Herkennen jullie het nog? Ja, jezou het niet zeggen. Maar dit is Peppie en Kokkie. Na al die jaren sparen ishet een keertje tijd voor een verbouwing geweest. Het resultaat? Eenbescheiden restaurantje dat er aan de buitenkant alleen al uitnodigend uit-ziet!
 13. 13. Dit is het halletje.
 14. 14. Als je dat halletje doorloopt en je draait je om, zie je dit.
 15. 15. Draai een kwartslag en je ziet dit: een tafeltje met daarop een telefoon,een reserveringsboek en nog wat benodigdheden voor de gastvrouw ofheer.
 16. 16. De deur recht tegenover dat tafeltje bevinden zich de wc’s.
 17. 17. Eén deur verder zit de keuken van het restaurant. Met een ruime tafel voorde koks en andere werknemers om voor het werk zelf wat te eten.
 18. 18. De andere kant van de keuken.
 19. 19. Als je de keuken uitloopt, zie je dit. Een stel tafels met gekleurdebekleding. De ruimte is met een warme kleur behangen en een reeksdonker gekleurde houten planken dienen als vloer. De openhaardtegenover de ramen daarbij accentueert de sfeer in het restaurant des temeer.
 20. 20. De overkant van de ruimte.
 21. 21. En tot slot het bovenaanzicht!
 22. 22. Natuurlijk is er ook werk aan de winkel. Aangezien Flynn nu oud genoeg is,helpt hij zijn moeder en tante in het restaurant.
 23. 23. Hij neemt zijn taak om de dingen er ‘spik en span’ uit te laten zien uiterstserieus.
 24. 24. Tussendoor naar de wc gaan is natuurlijk ook niet onbelangrijk.
 25. 25. In het weekend is het weer tijd voor een feestje. Vandaag zal Katieopgroeien naar oudere! Ze nodigt flink wat tieners uit en natuurlijk Teije enAllies, de zus van haar man George. Flynn is verrukt te zien dat Robyn enArt er ook zijn.
 26. 26. Al is George oud en zal Katie er binnenkort net zo oud uitzien als haar man,het betekend nog niet dat ze geen lol meer hebben op hun oude dag!
 27. 27. Dan is het moment daar. Tijd voor Katie om op te groeien!
 28. 28. De kleren die ze aan heeft, maken dat één van haar jongere broertjes eenraar gezicht trekt. Het maakt haar niet uit. Ze vindt het allang gezellig om alhaar familieleden weer eens in haar huis te zien rondlopen! Die klerenkomen wel weer een keertje.
 29. 29. Zo ziet Crackwoodspines er nu uit, zo ongeveer halverwege weektien. Er zijn nog wat lege kavels (al staat daar officieel wel een telefoon op,stiekem). Weten jullie naar welk huishouden we nu gaan?
 30. 30. Inderdaad! Eén van de halfbroers van Flynn en diens vrouw:Christian en Anne-Fay. Al moet ik zeggen dat het huishouden officieel drieleden telt. En dan heb ik het niet over hond Otis, jongens!
 31. 31. Anne-Fay wordt namelijk moeder!
 32. 32. Een willekeurige vrije dag neemt Christian Sepp ermee op uit om nieuwekleren te kopen. Want dit setje? Dat kan natuurlijk echt niet meer.
 33. 33. Hier is dan eindelijk de baby er! Hier geldt hetzelfde als bij Anne-Fay’stweelingbroer Teije. Het is een jongentje met een ‘normale’ huid maaraliënogen. O, wat is Anne-Fay trots en blij!
 34. 34. Haar jongere halfzusje Zoey loopt meteen de deur plat zodra ze hoort datze voor de vijfde keer tante is geworden. Ook zij houdt van de kleine Liam.
 35. 35. Aandacht te kort komt Liam niet. Niet van de kant van de familie Pummel,maar ook niet van de kant van de familie Boeman. Christians tweeling-broer Sepp komt regelmatig langs. Hij kijkt met zijn neefje tv alsof hij nooitanders heeft gedaan.
 36. 36. Of hij zingt kinderliedjes met hem en speelt kiekeboe. Ja, Sepp kan besteen middagje oppassen op zijn kleine neefje. Dat hij niet kan wachten omzelf vader te worden, staat als een paal boven water. Deze kerel is gek opkleintjes. Voor zover dat nog niet duidelijk was; zijn halfbroertje Flynn washem al even lief op die leeftijd. En dat is hij nog steeds.
 37. 37. Wauw, we zijn er alweer doorheen. Dat ging best snel, al zeg ik het zelf! Ikheb nog wel meer foto’s voor bij deze familie. De verhoudingen zoudendan alleen nogal ongelijk worden. Vandaar dat ik de tweede portie foto’svoor update tien bewaar. Daarnaast gaan we nog naar familie Den Dolder(Teije, Leonie en hun vier kinderen) en het derde gezin met de familienaamSnuchter (Kirby, Katies jongere zusje). Tot dan!

×