Picspam update 5; twijfels ii

241 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
241
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
19
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Picspam update 5; twijfels ii

 1. 1. Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis Picspam update 5; twijfels 2 Door ISims2SNFKGGH
 2. 2. Iris´ drang om rare bekken te trekken tijdens gesprekken sloeg weer toe…
 3. 3. Stan vond het nodig om mijn eetscène te gaan verzieken. Kennelijk was een stok weggooien voor een weerwolf belangrijker… Jaja.
 4. 4. Kutpinguïn die persé op mijn foto wilde.
 5. 5. Maar zeker niet minder irritant was Het Stalkende Stinkdier. Dit beest heeft het al vaker geflikt, dus ik wist al wel hoe laat het was toen ik de achterdeur zomaar zag opengaan achter Aukes rug terwijl er geen Sim buiten was. Het stinkbeest rotte gelukkig algauw weer op. Maar goed ook – voor dat beest dan… -.-’
 6. 6. Gelukkig zijn er ook nog cute dingen voorgevallen. Ik kon het niet laten om foto’s te schieten van Sarah die niet van haar buik af kon blijven – en van Veerle die het niet kon laten er tegen te praten of over de buik te wrijven.
 7. 7. Bij Joey en Cathelijn thuis ging het een beetje fout wat betreft Ivy. Ik had haar iets te lang buiten in de kou laten staan. Oops…
 8. 8. Jullie weten dat Auke een nieuwe kamer kreeg. Ik vond wat leuke, limegroene spullen. Ik kon het niet laten. Krijn kreeg ook een nieuwe slaapkamer. =D
 9. 9. Ik heb jullie Krijn zijn kamer laten zien, maar natuurlijk was die kamer nooit veranderd als ik Aukes kamer niet had veranderd. De scène is zo geweldig geëindigd dat ik jullie Aukes slaapkamer nog niet heb laten zien afgelopen update. Dus hier zijn wat foto’s!
 10. 10. Natuurlijk is Auke niet de enige die zijn kamer gebruikt. Het is leuk om zijn hobby’s uit te oefenen, maar ook om zich terug te trekken. Dat gebeurd natuurlijk niet altijd alleen. Meer foto’s dan dit krijgen jullie (voorlopig --]) niet te zien. Dat is privé!
 11. 11. Misschien zijn jullie verbaasd Lynn te zien opduiken. Ik hoor je dan ook denken: hé, Lynn! Maar die hebben we toch helemaal niet gezien in de update? Nee, dat klopt. Ik heb haar wel naar de kavel toe laten komen voor een foto die ik samen met haar moeder en dochter wilde maken. De middelste foto was voor het verjaardagskaartje van Louise. Misschien dat jullie die nog hebben gezien 31 oktober.
 12. 12. Dan nog een interactie waarvan ik niet wist dat je hem zelf kon kiezen uit te voeren: van de trap glijden. Kennelijk kun je er zelf ook voor kiezen Sims van de leuning af te laten glijden als je 10 punten voor plezier hebt – zoals bij Auke het geval is. (Ja, hij heeft er echt tien. Net als voor lui-actief. Snappen jullie nu waarom ik hem ADHD heb gegeven in het verhaal? – Oké, dat klonk raar.)
 13. 13. Dan nog de foto van mij voor de helikopter. Het is dat het de eindfoto van de update was, anders had ik hem alsnog gepost. Ik blijf hem vet vinden! Anyhow, ik houd jullie op. Ga maar gauw de zesde update lezen! Xx Sims2SNFKGGH Ps: berichtjes kan ik waarderen! Wonderkind: De herhaling van de geschiedenis

×