SlideShare a Scribd company logo
1 of 1
Download to read offline
Dep. "ADMINISTRIM BIZNESI
                                   Export-Import
                                Numri i biznesit: 800 0000
                             Pasqyra e tatimit në fitim
                    Për periudhën prej:  01.01.2013  deri më:  31.12.2013  Shuma në €

Të hyrat
 Të hyrat nga shitja
   Të hyrat nga shitja                                        150,000
                                                    150,000
                                                    150,000

Fitimi bruto                                              150,000

Shpenzimet operative
 Shpenzimet e shitjes dhe administrative
   Shpenzimet e përgjithshme dhe administratës                             18,200
                                                     18,200
 Marketingu
   Shpenzimet e marketingut te prodhim                                 1,200
                                                     1,200
 Qiraja
   Qiraja e objekteve te prodhimit                                   3,000
                                                     3,000
                                                     22,400

Fitimi/Humbja operativ                                         127,600
Tatimi në të ardhurat e korporatës                                    12,760
                                                  Faqe 1 prej 1

More Related Content

What's hot

What's hot (20)

Detyra TVSH (Libri i blerjes dhe shitjes)
Detyra TVSH (Libri i blerjes dhe shitjes) Detyra TVSH (Libri i blerjes dhe shitjes)
Detyra TVSH (Libri i blerjes dhe shitjes)
 
Detyra kontabilitet 1
Detyra kontabilitet 1Detyra kontabilitet 1
Detyra kontabilitet 1
 
Ushtrime nga Kontabiliteti Financiar (me zgjidhje)
Ushtrime nga Kontabiliteti Financiar (me zgjidhje)Ushtrime nga Kontabiliteti Financiar (me zgjidhje)
Ushtrime nga Kontabiliteti Financiar (me zgjidhje)
 
Ushtrime bazat e kontabilitetit
Ushtrime bazat e kontabilitetitUshtrime bazat e kontabilitetit
Ushtrime bazat e kontabilitetit
 
Funksionet Kryesore te Biznesit
Funksionet Kryesore te BiznesitFunksionet Kryesore te Biznesit
Funksionet Kryesore te Biznesit
 
Detyra menaxhment financiar
Detyra menaxhment financiarDetyra menaxhment financiar
Detyra menaxhment financiar
 
Kontabiliteti 1 marsi 2006
Kontabiliteti 1 marsi 2006Kontabiliteti 1 marsi 2006
Kontabiliteti 1 marsi 2006
 
Ushtrime 4
Ushtrime 4Ushtrime 4
Ushtrime 4
 
Kontabilitet Financiar
Kontabilitet FinanciarKontabilitet Financiar
Kontabilitet Financiar
 
Ushtrime viti i parë
Ushtrime viti i parëUshtrime viti i parë
Ushtrime viti i parë
 
Detyra 3 ne kontabilitet tatimor
Detyra 3 ne kontabilitet tatimorDetyra 3 ne kontabilitet tatimor
Detyra 3 ne kontabilitet tatimor
 
Bilanci i gjendjes
Bilanci i gjendjesBilanci i gjendjes
Bilanci i gjendjes
 
Raportimi I fitimit dhe gjendjes financiare
Raportimi I fitimit dhe gjendjes financiareRaportimi I fitimit dhe gjendjes financiare
Raportimi I fitimit dhe gjendjes financiare
 
Ushtrime nga kontabiliteti menaxherial
Ushtrime nga kontabiliteti menaxherialUshtrime nga kontabiliteti menaxherial
Ushtrime nga kontabiliteti menaxherial
 
2. amortizimi i mjeteve
2. amortizimi i mjeteve2. amortizimi i mjeteve
2. amortizimi i mjeteve
 
1 pasqyra e te ardhurave
1 pasqyra e te ardhurave1 pasqyra e te ardhurave
1 pasqyra e te ardhurave
 
Ushtrime 9
Ushtrime 9Ushtrime 9
Ushtrime 9
 
Kontabilitet financiar
Kontabilitet financiarKontabilitet financiar
Kontabilitet financiar
 
Pasqyrat Financiare
Pasqyrat FinanciarePasqyrat Financiare
Pasqyrat Financiare
 
Kf 4
Kf 4Kf 4
Kf 4
 

Viewers also liked

Gjendja sipas llojit të llogarive
Gjendja sipas llojit të llogariveGjendja sipas llojit të llogarive
Gjendja sipas llojit të llogarive
Menaxherat
 
Formulat per excel
Formulat per excelFormulat per excel
Formulat per excel
Menaxherat
 
Pasqyra e ditarit
Pasqyra e ditaritPasqyra e ditarit
Pasqyra e ditarit
Menaxherat
 
Microsoft EXCEL
Microsoft EXCELMicrosoft EXCEL
Microsoft EXCEL
Grosu Ion
 
Ushtrime statistika all
Ushtrime statistika allUshtrime statistika all
Ushtrime statistika all
coupletea
 
Ushtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikes
kulla 2010
 
Ushtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikes
kulla 2010
 
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjjeAnaliza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
Muhamet Sopa
 
Projekt ne TIK
Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIK
Anisa 19
 

Viewers also liked (20)

Krizat ekonomike dalja nga kriza ligj.4 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike dalja nga kriza  ligj.4 myrvete badivuku-pantinaKrizat ekonomike dalja nga kriza  ligj.4 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike dalja nga kriza ligj.4 myrvete badivuku-pantina
 
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
 
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashi
Statistike treguesit e korelacionit  ardiana gashiStatistike treguesit e korelacionit  ardiana gashi
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashi
 
Sjellja organizative berim ramosaj
Sjellja organizative  berim ramosajSjellja organizative  berim ramosaj
Sjellja organizative berim ramosaj
 
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiStatistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
 
Ushtrime nga kostot e prodhimit
Ushtrime nga kostot e prodhimitUshtrime nga kostot e prodhimit
Ushtrime nga kostot e prodhimit
 
Gjendja sipas llojit të llogarive
Gjendja sipas llojit të llogariveGjendja sipas llojit të llogarive
Gjendja sipas llojit të llogarive
 
Treguesit e pozicionit ushtrime
Treguesit e pozicionit ushtrimeTreguesit e pozicionit ushtrime
Treguesit e pozicionit ushtrime
 
Formulat per excel
Formulat per excelFormulat per excel
Formulat per excel
 
Pasqyra e ditarit
Pasqyra e ditaritPasqyra e ditarit
Pasqyra e ditarit
 
Microsoft EXCEL
Microsoft EXCELMicrosoft EXCEL
Microsoft EXCEL
 
Ushtrime statistika all
Ushtrime statistika allUshtrime statistika all
Ushtrime statistika all
 
STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Provime nga afatet e kaluara)
STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Provime nga afatet e kaluara)STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Provime nga afatet e kaluara)
STATISTIKA - Dr. Rahmije Mustafa (Provime nga afatet e kaluara)
 
Ushtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikes
 
Ushtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikes
 
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjjeAnaliza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
Analiza e pasqyrave financiare pyetje me pergjigjje
 
Pyetjet me përgjigje nga kontabiliteti
Pyetjet me përgjigje nga kontabilitetiPyetjet me përgjigje nga kontabiliteti
Pyetjet me përgjigje nga kontabiliteti
 
Microsoft Excel shqip
Microsoft Excel shqipMicrosoft Excel shqip
Microsoft Excel shqip
 
Projekt ne TIK
Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIK
 
Analiza statistikore - mostra
Analiza statistikore - mostraAnaliza statistikore - mostra
Analiza statistikore - mostra
 

More from Menaxherat

More from Menaxherat (20)

Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraStatistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
 
Statistike indekset
Statistike indeksetStatistike indekset
Statistike indekset
 
Si te bejme hulumtim
Si te bejme hulumtimSi te bejme hulumtim
Si te bejme hulumtim
 
Statistike treguesit statistikor te pozicionit ardiana gashi
Statistike treguesit statistikor te pozicionit  ardiana gashiStatistike treguesit statistikor te pozicionit  ardiana gashi
Statistike treguesit statistikor te pozicionit ardiana gashi
 
Seminar analiza e tregut te punes ne kosove
Seminar  analiza e tregut te punes ne kosoveSeminar  analiza e tregut te punes ne kosove
Seminar analiza e tregut te punes ne kosove
 
Promocioni nail reshidi
Promocioni nail reshidiPromocioni nail reshidi
Promocioni nail reshidi
 
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit ardian...
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit  ardian...Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit  ardian...
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit ardian...
 
Projektimi i procesit Vehbi Ramaj
Projektimi i procesit Vehbi RamajProjektimi i procesit Vehbi Ramaj
Projektimi i procesit Vehbi Ramaj
 
Politika e produktit nail reshidi
Politika e produktit  nail reshidiPolitika e produktit  nail reshidi
Politika e produktit nail reshidi
 
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqiPermbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi
 
Politika e cmimit nail reshidi
Politika e cmimit nail reshidiPolitika e cmimit nail reshidi
Politika e cmimit nail reshidi
 
Mjedisi ligjor i bizneseve
Mjedisi ligjor i bizneseveMjedisi ligjor i bizneseve
Mjedisi ligjor i bizneseve
 
Menaxhment ymer havolli permbledhje
Menaxhment  ymer havolli permbledhjeMenaxhment  ymer havolli permbledhje
Menaxhment ymer havolli permbledhje
 
Menaxhimi i qmimeve
Menaxhimi i qmimeveMenaxhimi i qmimeve
Menaxhimi i qmimeve
 
Menaxhimi i resurseve humane pytje
Menaxhimi i resurseve humane pytjeMenaxhimi i resurseve humane pytje
Menaxhimi i resurseve humane pytje
 
Kuptimi i sjelljes organizative so
Kuptimi i sjelljes organizative soKuptimi i sjelljes organizative so
Kuptimi i sjelljes organizative so
 
Krizat ekonomike kriza ne shqiperi ligj.9 myrvete badivuku pantina
Krizat ekonomike kriza ne shqiperi ligj.9 myrvete badivuku pantinaKrizat ekonomike kriza ne shqiperi ligj.9 myrvete badivuku pantina
Krizat ekonomike kriza ne shqiperi ligj.9 myrvete badivuku pantina
 
Krizat ekonomike teorite ligj.3 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike teorite ligj.3 myrvete badivuku-pantinaKrizat ekonomike teorite ligj.3 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike teorite ligj.3 myrvete badivuku-pantina
 
Krizat ekonomike kriza e naftes ligj.8 myrvete badivuku pantina
Krizat ekonomike kriza e naftes ligj.8 myrvete badivuku pantinaKrizat ekonomike kriza e naftes ligj.8 myrvete badivuku pantina
Krizat ekonomike kriza e naftes ligj.8 myrvete badivuku pantina
 
Krizat ekonomike vecorite e krizes 1929 33 ligj.5 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike vecorite e krizes 1929 33 ligj.5 myrvete badivuku-pantinaKrizat ekonomike vecorite e krizes 1929 33 ligj.5 myrvete badivuku-pantina
Krizat ekonomike vecorite e krizes 1929 33 ligj.5 myrvete badivuku-pantina
 

Pasqyra e tatimit në fitim

 • 1. Dep. "ADMINISTRIM BIZNESI Export-Import Numri i biznesit: 800 0000 Pasqyra e tatimit në fitim Për periudhën prej: 01.01.2013 deri më: 31.12.2013 Shuma në € Të hyrat Të hyrat nga shitja Të hyrat nga shitja 150,000 150,000 150,000 Fitimi bruto 150,000 Shpenzimet operative Shpenzimet e shitjes dhe administrative Shpenzimet e përgjithshme dhe administratës 18,200 18,200 Marketingu Shpenzimet e marketingut te prodhim 1,200 1,200 Qiraja Qiraja e objekteve te prodhimit 3,000 3,000 22,400 Fitimi/Humbja operativ 127,600 Tatimi në të ardhurat e korporatës 12,760 Faqe 1 prej 1