EnglishGrammarPass.com
http://englishgrammarpass.com
Learn & Practice English Grammar
Question 1: While you drive, you should be careful ____
other cars.
(a) from
(b) of
(c) by
(d) in
*** View the answer on t...
Question 2: The scientist was absorbed _____ in his
researches.
(a) with
(b) into
(c) of
(d) in
*** View the answer on the...
Question 3: The sick man could not go there ____ foot.
(a) in
(b) by
(c) with
(d) on
*** View the answer on the last slide...
Question 4: The child died ____ blood cancer.
(a) in
(b) of
(c) with
(d) to
*** View the answer on the last slide.
English...
Question 5: They went to school ____ motor car.
(a) on
(b) into
(c) by
(d) with
*** View the answer on the last slide.
Eng...
Question 6: We will be punished if we do not conform ____
this new act.
(a) to
(b) with
(c) of
(d) on
*** View the answer ...
Question 7: The officer was accused _____ taking bribe.
(a) in
(b) to
(c) of
(d) with
*** View the answer on the last slid...
Question 8: Why are you angry ___ me?
(a) with
(b) to
(c) at
(d) on
*** View the answer on the last slide.
EnglishGrammarP...
Question 9: The poor man carries his goods _____ a
donkey.
(a) with
(b) by
(c) in
(d) on
*** View the answer on the last s...
Question 10: The criminal was shot in the chest. He died
___ his wounds within an hour.
(a) of
(b) with
(c) for
(d) in
***...
Answers
1. (b) 2. (d) 3. (d) 4. (b) 5. (c) 6. (a) 7. (c) 8. (a) 9. (d) 10. (a)
Visit the following URL for interactive exe...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition

264 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
264
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
12
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition

  1. 1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar
  2. 2. Question 1: While you drive, you should be careful ____ other cars. (a) from (b) of (c) by (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  3. 3. Question 2: The scientist was absorbed _____ in his researches. (a) with (b) into (c) of (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  4. 4. Question 3: The sick man could not go there ____ foot. (a) in (b) by (c) with (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  5. 5. Question 4: The child died ____ blood cancer. (a) in (b) of (c) with (d) to *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  6. 6. Question 5: They went to school ____ motor car. (a) on (b) into (c) by (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  7. 7. Question 6: We will be punished if we do not conform ____ this new act. (a) to (b) with (c) of (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  8. 8. Question 7: The officer was accused _____ taking bribe. (a) in (b) to (c) of (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  9. 9. Question 8: Why are you angry ___ me? (a) with (b) to (c) at (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  10. 10. Question 9: The poor man carries his goods _____ a donkey. (a) with (b) by (c) in (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  11. 11. Question 10: The criminal was shot in the chest. He died ___ his wounds within an hour. (a) of (b) with (c) for (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  12. 12. Answers 1. (b) 2. (d) 3. (d) 4. (b) 5. (c) 6. (a) 7. (c) 8. (a) 9. (d) 10. (a) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/8.html Thanks!

×