SlideShare a Scribd company logo

Http

L
lira kuca
1 of 2
Download to read offline
http://prezi.com/evfiz8_ukcb8/rusia/

Enxhi Nikolli

http://prezi.com/5d4p6vnt3p5n/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0shar
e Flori Xhaferri

http://prezi.com/levpyh3cwypl/copy-of-stemat-dhe-flamuri-shqiptar/

Aleksia Guranjaku

http://prezi.com/kthdmc_8g8xt/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Brajan Kuca
http://prezi.com/9oynhkn5egqn/mesopotamia-do-te-thote-vendes-dy-lumenjve/

Klevis Kadriu

http://prezi.com/pn8jawxxzh2_/untitled-prezi/ Gledi Goduni
http://prezi.com/xloi2jbkdi6_/copy-of-untitled-prezi/#

Kamela Guce

http://prezi.com/3e1e9xkagttc/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Genti Haveri

http://prezi.com/snvldugi6agh/kriza-boterore/ Punoi: Kimberli Kadriu

http://prezi.com/ox6jtqpmeiu4/lenini-dhe-revolucioni-i-tetorit/ Ersul Shameti

http://prezi.com/ek_9pozlrqk0/historia-e-shqiperise-nepermjet-monedhave-dhe-kartemonedhave/

Rea salko .

http://prezi.com/pvjkoiteiryq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Igli Madani

Linku: http://prezi.com/snt7pcdoxe09/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

http://prezi.com/giavibd4uiil/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Uljad Berdica

Xhoi Bega

http://prezi.com/1wftkhsvz00e/perhapja-e-protestantizmit/ adriana koxhaj

http://prezi.com/jy4glge0vipu/?utm_campaign=share&utm_medium=copy
http://prezi.com/luo5qrxogtwa/levizja-feministe/

Jona

Jehona Ponari

http://prezi.com/qi5qwsg2vguq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Devit Luka

http://prezi.com/rmurcgdo7jvq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Omar Kuca
http://prezi.com/k3rrtx82iws-/provincat-romake/ Punoi:Kreshnik Ponari
Http

Recommended

Rivera ginna final_ppp
Rivera ginna final_pppRivera ginna final_ppp
Rivera ginna final_pppGinna Rivera
 
Activity 4.4 final ppp slide show
Activity 4.4 final ppp slide showActivity 4.4 final ppp slide show
Activity 4.4 final ppp slide showMonalisa Mc
 
Estadistica para administracion y economia anderson - solucionario
Estadistica para administracion y economia  anderson - solucionarioEstadistica para administracion y economia  anderson - solucionario
Estadistica para administracion y economia anderson - solucionarioOscar Barba Sanchez
 
Alamat buku peminatan smk
Alamat buku peminatan smkAlamat buku peminatan smk
Alamat buku peminatan smkMaulana Toni
 
Inndia Khajuraho(New)
Inndia Khajuraho(New)Inndia Khajuraho(New)
Inndia Khajuraho(New)adam eva
 
How to backup blu ray movies with subtitles
How to backup blu ray movies with subtitlesHow to backup blu ray movies with subtitles
How to backup blu ray movies with subtitlesLeawo Soft
 
Rex Bolinger shares cheapest places to travel once in a life
Rex Bolinger shares cheapest places to travel once in a lifeRex Bolinger shares cheapest places to travel once in a life
Rex Bolinger shares cheapest places to travel once in a lifeRex Bolinger
 
Pt3 kelantan sains
Pt3 kelantan sainsPt3 kelantan sains
Pt3 kelantan sainsmaz marzuki
 

More Related Content

Viewers also liked

Kei Xhixhabesi
Kei XhixhabesiKei Xhixhabesi
Kei Xhixhabesilira kuca
 
Elena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne EuropeElena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne Europelira kuca
 
Leonardo da vinci Aron Mane
 Leonardo da vinci Aron Mane Leonardo da vinci Aron Mane
Leonardo da vinci Aron Manelira kuca
 
Fjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VIFjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VIlira kuca
 
Arkelino Hila
 Arkelino Hila Arkelino Hila
Arkelino Hila lira kuca
 
Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta lira kuca
 
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VIRoma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VIlira kuca
 
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kullalira kuca
 
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930lira kuca
 
Genti Haveri test semestral histori
Genti Haveri test semestral historiGenti Haveri test semestral histori
Genti Haveri test semestral historilira kuca
 
Arjola Mullai Napoleon Bonaparti
Arjola Mullai Napoleon BonapartiArjola Mullai Napoleon Bonaparti
Arjola Mullai Napoleon Bonapartilira kuca
 
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne MesopotamiNadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotamilira kuca
 
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne RusiPamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusilira kuca
 
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe historiMaggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe historilira kuca
 
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kullalira kuca
 
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)Fleurati
 
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakutProjekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakutShkelzen Tarja
 

Viewers also liked (19)

Kei Xhixhabesi
Kei XhixhabesiKei Xhixhabesi
Kei Xhixhabesi
 
Elena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne EuropeElena Bita Politika antisemite ne Europe
Elena Bita Politika antisemite ne Europe
 
Leonardo da vinci Aron Mane
 Leonardo da vinci Aron Mane Leonardo da vinci Aron Mane
Leonardo da vinci Aron Mane
 
Fjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VIFjona Hysi klasa VI
Fjona Hysi klasa VI
 
Arkelino Hila
 Arkelino Hila Arkelino Hila
Arkelino Hila
 
Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta Favio Vreka Athina dhe Sparta
Favio Vreka Athina dhe Sparta
 
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VIRoma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
Roma sundimtare e Italise Klaus Tanku klasa VI
 
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
 
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
Aldo Elmazi Kultura dhe arti ne vitet 1920 1930
 
Genti Haveri test semestral histori
Genti Haveri test semestral historiGenti Haveri test semestral histori
Genti Haveri test semestral histori
 
Arjola Mullai Napoleon Bonaparti
Arjola Mullai Napoleon BonapartiArjola Mullai Napoleon Bonaparti
Arjola Mullai Napoleon Bonaparti
 
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne MesopotamiNadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
Nadia Dalla Qyteterimi i hershem ne Mesopotami
 
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne RusiPamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
Pamela Tanku Diktatura komuniste ne Rusi
 
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe historiMaggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
Maggie Vasha Shkolla e pare shqipe histori
 
Kei Ushe
Kei Ushe Kei Ushe
Kei Ushe
 
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa KullaKrijimi i SHBA Erlisa Kulla
Krijimi i SHBA Erlisa Kulla
 
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
Zemra dhe enët e gjakut (Biologji)
 
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakutProjekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
Projekt biologji sistemi i qarkullimit te gjakut
 
Projekt biologji
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologji
 

More from lira kuca

Sami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena ManeSami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena Manelira kuca
 
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e PrizrenitEgi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e Prizrenitlira kuca
 
Kris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i JaninesKris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i Janineslira kuca
 
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
 Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...lira kuca
 
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIBiomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIlira kuca
 
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...lira kuca
 
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
 Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VIlira kuca
 
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VIC’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VIlira kuca
 
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VIKarakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VIlira kuca
 
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VIIReisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VIIlira kuca
 
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...lira kuca
 
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VIINdertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VIIlira kuca
 
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
 Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VIIlira kuca
 
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
Frymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VIIFrymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VIIlira kuca
 

More from lira kuca (14)

Sami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena ManeSami Frasheri Serena Mane
Sami Frasheri Serena Mane
 
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e PrizrenitEgi Eacani Lidhja e Prizrenit
Egi Eacani Lidhja e Prizrenit
 
Kris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i JaninesKris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i Janines
 
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
 Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri... Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
Faktorët abiotik që karakterizoje biomat e ujërave të kripura Klevis Kadri...
 
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VIBiomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
Biomet e ujrave te kripura Brisilda Vrapi shkolla "Albanet" klasa VI
 
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
Nikolao Nasto Faktoret abiotike qe karakterizojne biomat e ujerave shkolla "A...
 
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
 Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
Biomat Genti Haveri shkolla "Albanet" klasa VI
 
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VIC’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
C’jane lagunat Cristian Drapni shkolla "Albanet" klasa VI
 
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VIKarakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
Karakteristikat e mjedisit Brian Kuca shkolla "Albanet" klasa VI
 
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VIIReisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
Reisa Haveri Sistemi i qarkullimit te gjakut shkolla "Albanet" klasa VII
 
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
 
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VIINdertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
Ndertimi i qelizes Kamela Guce shkolla "Albanet" klasa VII
 
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
 Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
Kujdesi per zemren Livia Hoxha shkolla "Albanet" klasa VII
 
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
Frymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VIIFrymëkëmbimi  te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
Frymëkëmbimi te njeriu Kei Ushe shkolla"Albanet"klasa VII
 

Http

 • 1. http://prezi.com/evfiz8_ukcb8/rusia/ Enxhi Nikolli http://prezi.com/5d4p6vnt3p5n/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0shar e Flori Xhaferri http://prezi.com/levpyh3cwypl/copy-of-stemat-dhe-flamuri-shqiptar/ Aleksia Guranjaku http://prezi.com/kthdmc_8g8xt/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Brajan Kuca http://prezi.com/9oynhkn5egqn/mesopotamia-do-te-thote-vendes-dy-lumenjve/ Klevis Kadriu http://prezi.com/pn8jawxxzh2_/untitled-prezi/ Gledi Goduni http://prezi.com/xloi2jbkdi6_/copy-of-untitled-prezi/# Kamela Guce http://prezi.com/3e1e9xkagttc/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Genti Haveri http://prezi.com/snvldugi6agh/kriza-boterore/ Punoi: Kimberli Kadriu http://prezi.com/ox6jtqpmeiu4/lenini-dhe-revolucioni-i-tetorit/ Ersul Shameti http://prezi.com/ek_9pozlrqk0/historia-e-shqiperise-nepermjet-monedhave-dhe-kartemonedhave/ Rea salko . http://prezi.com/pvjkoiteiryq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Igli Madani Linku: http://prezi.com/snt7pcdoxe09/?utm_campaign=share&utm_medium=copy http://prezi.com/giavibd4uiil/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Uljad Berdica Xhoi Bega http://prezi.com/1wftkhsvz00e/perhapja-e-protestantizmit/ adriana koxhaj http://prezi.com/jy4glge0vipu/?utm_campaign=share&utm_medium=copy http://prezi.com/luo5qrxogtwa/levizja-feministe/ Jona Jehona Ponari http://prezi.com/qi5qwsg2vguq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share Devit Luka http://prezi.com/rmurcgdo7jvq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Omar Kuca http://prezi.com/k3rrtx82iws-/provincat-romake/ Punoi:Kreshnik Ponari